Miten mahdollista?

Järkyttää_oikeasti

Miten on mahdollista, että yksi ilmiselvästi pelkkään pahan mielen aiheuttamiseen pyrkivä keskustelija saa aina vain täällä nimitellä toisia murhaajiksi ja tehdä mitä haluaa? Miksi ylläpito ei tee mitään?

Kuka kantaa vastuun niistä vahingoista, joita tällainen keskustelija voi aikaansaada esim. henkisesti vaikeuksissa olevien ihmisten tilanteessa? Ymmärtääkö tämä keskustelija itse toimiensa seurauksia? Hallitseeko hän toimiaan? Kykeneekö hän hahmottamaan sitä, että elämä on oikeasti monimutkaista eikä pelkkää mustavalkoista eteenpäin vyöryntää?

Myös sitä olen ihmetellyt, mikä saa ihmisen toimimaan noin. Voiko kukaan oikeasti olla noin ilkeä, tunteeton ja mustavalkoinen? Onko tuollainen ihminen kykenevä esim. normaaliin keskusteluun tai vuorovaikutukseen netin ulkopuolella?

49

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietävä

      Samaa olen minäkin ihmetellyt; eikö häntä tosiaan saada kuriin. Kun on asiasta eri mieltä, miksei sitä voi tuoda asiallisesti julki, ilman törkeyksiä.

    • lärpytilässynlääkikkelis

      ja törkypaskat poistoon vaan tervemenoo XDDDD

      • Järkyttää_oikeasti

        Sinäkö oikeasti et kykene arvioimaan omia tekstejäsi ja niiden seurauksia tuon enempää? Onko olosi helpottuneempi, kun kuittaat kritiikin tuolla tavalla? Onko olemassaolosi tärkein asia jatkaa lunjallasi muista piittaamatta?


    • eiolelastenasialla

      Älkää vastatko "kammottavaamuttatotta" nimimerkin aloitukseen. Ei suoda hänelle päivittäistä huippuhetkeään.
      Hänestä ei ole muuhun kun rääkymään, solvaamaan ja kopsaamaan toisten viestejä.

      • Eikantsiprovosoitua

        Samaa mieltä, mitä turhaa vastata yhden elämäänsä pettyneen provoihin. Se kun saa ainoat orkkunsa tältä palstalta ihmisiä haukkuessaan kun saa sylkeä katkeruuttaan niiden päälle joilla menee paremmin.


    • kato_peiliis_

      Oletko tullut ajatelleeksi, että jos olet yksin yhtä mieltä ja kaikki muut eri mieltä toimintatavoistasi, saatat ihan oikeasti ehkä ollakin väärässä?
      Sinäkö oikeasti et kykene arvioimaan omia harhojasi ja niiden seurauksia tuon enempää? Onko olosi helpottuneempi, kun kuittaat kritiikin tuolla tavalla? Onko olemassaolosi tärkein asia jatkaa lunjallasi muista piittaamatta?

      No eipä näihin sun katkeran myrkyllisiin sonta-alotuksiis kannata kenenkään enempiä aikoja haaskata, ei anneta sulle tälläkään rääkysolvausprovollas taas sitä päivittäistä orgasmihekumaas niissä pakkokuvitelmissas että jollain vois mennä heikommin kun sulla.

      • Ketjun_avaaja

        Mikähän siinä on,mettä aloitat tuon lapsellisen kopioinnin? Etkö halua muuten vastata?

        Ja keneksi oikein minua luulet? Oletatko, että täällä on vain yksi touhuihisi kyllästynyt kirjoittaja, joka tekstejäsi kritisoi? Olet väärässä. Olen täällä ollut vain muutaman tekstin verran.

        Ihan oikeasti: mieti, hyvä ihminen mitä kirjoitat! Et kai oikeassa maailmassakin töksäyttele eri mieltä oleville mitä sattuu? Vai etkö piittaa, mitä sanoistasi seuraa? Onko tärkeintä aina sanoa vain asiasi mahdollisimman julmasti?

        Entä oletko miettinyt lainkaan sitä, että teet itse asiassa sanomallesi hallaa!? Ei negatiivinen tapasi ja syyllistämisesi tehoa yhteenkään lukijaan. Pahaa oloako haluat muille vain jakaa? Se väistämättä on sanojesi seuraus! Onko tavoitteesi vähentää abortteja vai pelkästään saada abortin jo tehneet tuntemaan syyllisyyttä? Mitä oikeasti haluat?

        Oletko ikinä miettinyt oman toimintasi syitä? Entä sitä, voisiko olla mahdollista toimia siten, että viesti menisi paremmin perille? Oletko täällä vaihtamassa mielipiteitä vai ainoastaan julistamassa?


      • uskonkylläettäharmittaa

        Onhan se noloo kun aina vaan ne lapselliset törkyräyhäs osuu sinne omaan nilkkaan ;) sitähän niillä osotetaan ja näkyy toimivan juuri niinkun pitääkin.

        "Oletatko, että täällä on vain yksi touhuihisi kyllästynyt kirjoittaja, joka tekstejäsi kritisoi? Olet väärässä. "

        Juu juu :D riehu niiden multinikkisivupersoonies kanssa vaan jotta vaikuttas siltä kun noin sekoja ois useempiakin. Ja jatka sen yhden tai korkeintaan kahden (alotteen tehneen) vastustajan harhas levitystä :D

        "Et kai oikeassa maailmassakin töksäyttele eri mieltä oleville mitä sattuu?"

        Lue nyt herranjesta tätä palstaa ettei tarttis kysellä tyhmiä. Ymmärrän toisaalta että sunkaltasia hyshys-murhahyysiä sananvapaus ja tosiasiat korpee ja lujaa.

        "teet itse asiassa sanomallesi hallaa!? Ei negatiivinen tapasi ja syyllistämisesi tehoa yhteenkään lukijaan."

        Sinähän se kaiken tiedät :D onneksi et sentään ole yhtä kuin "yhteenkään lukijaan", eli voit urputtaa ihan vaan omasta (ja niiden muutaman sivupersoonas) puolesta. Ja kuvitella että olet jotenkin eduks omalle sakilles ja saat noilla keinoin mahdollisimman monet suosimaan lastenmurhia.

        "Oletko ikinä miettinyt oman toimintasi syitä? "

        Kerroppa mitä SINÄ täällä teet, mikä sun motiivis on edistää lasten tappamista ja tekijöiden traumatisoitumista? Oletko kostamassa omia katkeria virheitäs ja purkamassa pahaa oloas lapsia suojeleviin?


      • Pakko_kysyä

        Anteeksi nyt, mutta pakko kysyä: oletko työelämässä mukana? Minä epäilen, että et ole.


      • keskityaiheeseen
        Pakko_kysyä kirjoitti:

        Anteeksi nyt, mutta pakko kysyä: oletko työelämässä mukana? Minä epäilen, että et ole.

        Mitä ihmettä tällänen liitty asiaan? Hetikö hätäseen yrität sivuraiteille kun itse asia ja kysymykset menee liian vaikeeks? Yrität tonkia tietoja joiden perusteella kehittää lisää henkilöön käyviä nälvintöjä?


      • kysynvain
        keskityaiheeseen kirjoitti:

        Mitä ihmettä tällänen liitty asiaan? Hetikö hätäseen yrität sivuraiteille kun itse asia ja kysymykset menee liian vaikeeks? Yrität tonkia tietoja joiden perusteella kehittää lisää henkilöön käyviä nälvintöjä?

        Miksi et ilkeä tunnustaa että sinua ei voi pitää työelämässä?


      • miksietilkeä
        kysynvain kirjoitti:

        Miksi et ilkeä tunnustaa että sinua ei voi pitää työelämässä?

        myöntää kärsiväs aina vaan noista samoista pakkomielteisistä ylijumaluus-kaikkitieto-harhoistas?


    • 537555554584

      Hoitoonhan tuo kuuluisi olis kuulunut jo vuosia sitten.

    • lataamollevaan

      "Hoitoonhan tuo kuuluisi "

      Niin kuuluis, meinaan alottaja.

      " Järkyttää_oikeasti
      27.9.2015 10:42"

      Todellakin oikeasti järkyttää ;)

      • Eikantsiprovosoitua

        Kyllä nämä keskustelupalstat toimii nykyavovankiloina. Aggressiiviset ihmiset pääsee suoltamaan vihaansa. Muutenhan palstan ainut abortinvastustaja kävis ihmisten kimppuun tuolla kadulla jos ei sais katkeruuttaan kuluttaa elämäänsä tällä keskustelupslstalla ihmisiä haukkuen. Niin tämäkin palsta on ihan terveellinen. Älkää suotta kiinnittäkö mitään huomiota eikä kannata provosoitua, turhaa se on. Kun ei se mitään aborttilaille voi niin tämä paikka pitää väkivaltaisuuden kurissa ja tuo pysyy kadultakin mummoja potkimasta. Voi olla että tytärparkansakin saa pitää henkensä eikä tule polttomerkityksi jos äitinsä spugekamut raiskaa kun se saa purkaa raivonsa täällä eikä tytärparkaansa. Niin kauhee naisviha hänellä miltä ei oma tytärkään säästy. Sama kuin muslimien omiin omaisiin kohdistama kunniaväkivalta.


      • muahhahaaa

        "kävis ihmisten kimppuun tuolla kadulla jos ei sais katkeruuttaan kuluttaa elämäänsä tällä keskustelupslstalla ihmisiä haukkuen"

        Hullu suosijariehufanaatikko katteli taas peiliinsä ;))) ja turhautuuhan siinä kun ei niille biologistieteellisille faktoille vaan mitään voi... antaa rääkyä ja räyhätä traumojaan terapoiden. Ehkä jopa tytärparka lapsineen saa pitää henkensä vaikkei teekään raivokiihkon murhaavien mielihalujen mukaan. Niin kauhee lapsiviha ettei oma tytärkään säästy. Sama kun terroristien silpova kuolettava väkivalta.


    • "Oletko kostamassa omia katkeria virheitäs ja purkamassa pahaa oloas lapsia suojeleviin?"

      Kun käy lukemassa sitä sinun hienoa blogiasi joka myötäilee näitä kirjoituksiasi täällä

      http://aborttionmurha.blogspot.fi/

      niin ei ole kenellekään epäselvää, kenellä se paha olo on.

      • katselinhuvikseni

      • Lähimmäinen
        katselinhuvikseni kirjoitti:

        http://www.vauva.fi/keskustelu/3815883/ketju/omituinen_blogi

        Häntä ihmetellään ja kummastellaan muuallakin kuin tällä palstalla.

        Outo ihminen on, mut raivolle on selityksiä. Lääkkeitäkin jo kehitellään. Jospa raivotautinen saisi tulevaisuudessa oikeaa hoitoa. Alkoholi pahentaa tilannetta.
        Abortti ei ole keskiössä vaan mikä tahansa kohde kelpaa raivonpurkauksiin.

        http://www.terveyskirjasto.fi/xmedia/duo/duo96186.pdf

        Syitä raivolle:

        Ta u l u k k o 3 .
        Toistuvien raivokohtauksien erotusdiagnostiikassa huomioon otettavia häiriöitä.
        Päihtymystilat (alkoholi, amfetamiini, bentsodiatsepiinit,
        kokaiini, inhaloitavat päihteet, fensyklidiini)
        Epäsosiaalinen persoonallisuus
        Epävakaa persoonallisuus
        Psykoosit
        Käytöshäiriö
        Uhmakkuushäiriö
        Tarkkaavuus- ja yliaktiivisuushäiriö
        Dementia, johon liittyy käytösoireita
        Autismi
        Älyllinen kehitysvammaisuus
        Epilepsia
        Hypoglykemia
        Elimellisen sairauden aiheuttama persoonallisuuden muutos
        Traumaperäinen stressihäiriö
        Dissosiatiiviset häiriö


      • jäitkiinnitaas
        katselinhuvikseni kirjoitti:

        http://www.vauva.fi/keskustelu/3815883/ketju/omituinen_blogi

        Häntä ihmetellään ja kummastellaan muuallakin kuin tällä palstalla.

        Olet siis riehunu hulluja alotuksias sinnekin jo :DDDD

        "Outo ihminen on, mut raivolle on selityksiä. Lääkkeitäkin jo kehitellään. Jospa raivotautinen saisi tulevaisuudessa oikeaa hoitoa. "

        Jatkahan vaan sossupaatti sen peilikuvas diagnosointia ;)) oikein osuvasti näkyy kaikki sopivan.


    • sullaseon

      "ei ole kenellekään epäselvää, kenellä se paha olo on."

      varmaan on paha olo kun et pystykään enää purkaan sinne traumasta raivoos sairaita haukkuryhiäs ripuloiden :))

    • Avaaja_poistuu

      Kun tuota blogia luin, ymmärrän järkipuheen toivottomuuden tässä tapauksessa. Kiitän ja kumarran ja pahoittelen sitä, että aiheutin asiallisten keskustelijoiden vaivoiksi lisää raivokohtauksia tämän yhden ihmisen taholta.

      Sinulle raivoava julistaja toivon ymmärrystä. Etsi apua. Sitä löytyy kyllä.

    • täyttäätehtävänsä

      "Kun tuota blogia luin, ymmärrän järkipuheen toivottomuuden tässä tapauksessa."

      Toivottomuus se on siellä kun et sinäkään näytä tajuavan mikä sen tarkotus on ;DDDDD

      • terttu-liina

        Kerro mikä blogisi tarkoitus on! Luin blogia jonkin matkaa ja olen kyllä aika järkyttynyt. Osaatko vastata tähän kysymykseen, muuten kuin solvaten siis?

        Ajattelepa itsesi toisten sijaan hetkeksi ja kerro miksi joku lukisi blogiasi, ketä se palvelee oikeasti. Lukisitko itsekään moista oksennusta, jos kohteena olisit sinä? Miksi esim. aborttia harkitseva lukisi blogiasi? Tai miksi abortin tehnyt lukisi sitä? Aivan oikein, eivät he hakeudu saamaan ulostetta naamaansa vaan jotain tukea aborttipäätökseen tai asiallista tietoa vaikeassa tilanteessa.

        Keskustelu itsensä kanssa sanotaan monologiksi. Onhan se turvallista "keskustelua" kun ei tarvitse haastaa itseään ajattelemaan. Poistaa vaan kaikki mitä ei kykene ajattelemaan tai mihin ei kykene argumentoimaan. :) Ketä siis kiinnostaa katsoa keskustelua itsesi kanssa, jos ei oteta lukuun niitä jotka tarvii jotain materiaalia esimerkkinä nettisekopäisyydestä ja silmittömästä raivosta. Varmaan suosittu palstasi on psykiatreille ja mielisairaanhoitajille opetusmateriaalina. Aion itsekin käyttää opinnäytetyössäni (abortista) sun karmeimpia juttujas esimerkkinä abortinvastustajien vihapuheesta. Tarkoituksena kun on selvästi oman vihan ruokkiminen. Ihan kuin vartavasten etsisit toisten puheesta jotain, mikä saa sinut silmittömään raivoon ja tuottamaan aivojen saastaa mahdollisimman paljon.

        Ihan helvetin sairasta tekstiä. Olisit varmasti samaa mieltä jos joku tekisi vastaavan blogin vaikka abortinvastustajista. Vai mitä?


      • miksiluet

        Kato ei sitä tartte avata edes jos ja kun noin koville ottaa :) ei sitten tartte vatvoo tollasia joutavuuksiakaan.

        "Poistaa vaan kaikki mitä ei kykene ajattelemaan tai mihin ei kykene argumentoimaan."

        Näinhän sun sakkis on toiminu jo palstan alkuhämäristä lähtien, ja se näkyy mm. siellä blogissa ;)

        "esimerkkinä nettisekopäisyydestä ja silmittömästä raivosta."

        Mitä sekopäistä tai raivoa siinä on jos jonnekin on koottu niitä ylikiperiä argumentteja ja kirveltäviä totuuksia joita sakkis on ahkeraan rääkyny täältä poistoon vuosien saatossa? No ethän sä tosin muutenkaan tunnu erottavan omia harhafantasioitas "sekopäisestä ja silmittömän raivoisasta" totuudesta...

        "Aion itsekin käyttää opinnäytetyössäni (abortista) sun karmeimpia juttujas esimerkkinä abortinvastustajien vihapuheesta."

        Kumma että sitten haluat levittää sinäkin sitä "aivojen saastaa" :DDDD

        "Ihan helvetin sairasta tekstiä."

        On. Sun lapsivihamieliset sekoraivoset räksytykses, aina vaan.


      • terttu-liina
        miksiluet kirjoitti:

        Kato ei sitä tartte avata edes jos ja kun noin koville ottaa :) ei sitten tartte vatvoo tollasia joutavuuksiakaan.

        "Poistaa vaan kaikki mitä ei kykene ajattelemaan tai mihin ei kykene argumentoimaan."

        Näinhän sun sakkis on toiminu jo palstan alkuhämäristä lähtien, ja se näkyy mm. siellä blogissa ;)

        "esimerkkinä nettisekopäisyydestä ja silmittömästä raivosta."

        Mitä sekopäistä tai raivoa siinä on jos jonnekin on koottu niitä ylikiperiä argumentteja ja kirveltäviä totuuksia joita sakkis on ahkeraan rääkyny täältä poistoon vuosien saatossa? No ethän sä tosin muutenkaan tunnu erottavan omia harhafantasioitas "sekopäisestä ja silmittömän raivoisasta" totuudesta...

        "Aion itsekin käyttää opinnäytetyössäni (abortista) sun karmeimpia juttujas esimerkkinä abortinvastustajien vihapuheesta."

        Kumma että sitten haluat levittää sinäkin sitä "aivojen saastaa" :DDDD

        "Ihan helvetin sairasta tekstiä."

        On. Sun lapsivihamieliset sekoraivoset räksytykses, aina vaan.

        Siis kerro nyt mitä varten se blogi on olemassa? Mitä argumentaatiota solvaaminen ja julistaminen on muka? Eihän tosta selviä edes se mitä argumentoit, aivan sekavaa huutamista. Ketä se palvelee.

        Aivojen saastan levittäminen opetustarkoituksessa on aivan hyvä asia. Esimerkkinä vihapuheesta ja siitä millasia muotoja se saa. Sulla suurin ongelma näyttää olevan jokin kuvitelma tai pelko siitä ett joku toinen pääsee elämässään sun mielestä vähemmällä kuin sinä itse, muuten en noita prinsessajuttuja ymmärrä.

        Miten muka tulkitset minut lapsivihamieliseksi? Hä??? Kun arvostelee kielenkäyttöä, on se siis joku merkki lapsivihamielisyydestä? Mikä logiikka sulla tässä oikein on käytössä?


      • levitäaivosaastaasvaan

        Siinä sun köyhään elämääs miettimistä loppuviikoks :DD kukaanhan sun lapsellisiin nälvintäherjauksiis ei oo velvollinen vastaan yhtikäs mitään. Koita kestää nyt vaan :)

        "Aivojen saastan levittäminen opetustarkoituksessa on aivan hyvä asia. Esimerkkinä vihapuheesta ja siitä millasia muotoja se saa."

        Omat raivoripulointis täällä erinomasena esimerkkinä.

        "kuvitelma tai pelko siitä ett joku toinen pääsee elämässään sun mielestä vähemmällä kuin sinä itse,"

        Anna tulla vaan, jos helpottaa...kerro toki lisää ongelmistas :)

        "Kun arvostelee kielenkäyttöä, on se siis joku merkki lapsivihamielisyydestä?"

        Millä logiikalla sinä syytät naisvihasta niitä jotka suojelee lapsia murhaajilta?
        Sinä rähiset lapsia suojelevia vastaan, joku syyhän siihen on taustalla?


      • Vastaa_edes_joskus

        Onko niin, että jos joku on eri mieltä kanssasi, hän on heti lasten vihaaja?

        Oletko sinä aina mielipiteissäsi absoluuttisen oikeassa? Ja eri mieltä oleva siis automaattisesti väärässä?

        Oletko sinä ylin moraalin määrittelijä Suomessa? Sinäkö määrittelet muiden ihmisten puolesta joka tilanteessa sen, oliko abortti hänen kohdallaan oikein vaiko väärin?

        Oletko aivan varma siitä, että oma keskustelutyylisi on aina oikea?

        Oletko sinä arvostelun yläpuolella? Onko niin, että sinun ei tarvitse ikinä ottaa itseesi kohdistuvaa kritiikkiä lainkaan huomioon?

        Onko se aina nälvintää, jos joku rohkenee kysyä sinulta vaikeita kysymyksiä?


      • onko_näin

        Jos joku on eri mieltä ja suojelee lapsia sunkaltasilta, se on aina naisten vihaaja?
        Tosiasiat ei riipu mun tai kenenkään mielipiteistä, vaikka kuinka niin haluaisitkin.
        Saan määritellä moraalia just niin miten lystään, tai olla mitä mieltä vaan jonkun teosta. Tässä maassa kun on edelleen se lainmukanen sananvapaus :) koita kestää nyt vaan.
        Ja odotellaan sitten sun vastauksia niihin ilmeisen kiperiin kysymyksiin.


      • Että_näin_siis

        Mikä sinusta tekee lasten suojelijan? Miten moni lapsi tai vanhempi on sinua kiittänyt toimistasi? Millä tavalla olet konkreettisesti suojellut niitä lapsia? Onko paljonkin lapsia, joiden elämää olet parantanut toimillasi?


      • aborttilakimme
        onko_näin kirjoitti:

        Jos joku on eri mieltä ja suojelee lapsia sunkaltasilta, se on aina naisten vihaaja?
        Tosiasiat ei riipu mun tai kenenkään mielipiteistä, vaikka kuinka niin haluaisitkin.
        Saan määritellä moraalia just niin miten lystään, tai olla mitä mieltä vaan jonkun teosta. Tässä maassa kun on edelleen se lainmukanen sananvapaus :) koita kestää nyt vaan.
        Ja odotellaan sitten sun vastauksia niihin ilmeisen kiperiin kysymyksiin.

        Et siis osaa vastata, vaan väistät vastakysymyksellä. Ei ole argumentointia ei.

        Ja onneksi on vaan tässä maassa se lainmukainen abortti, että koita kestää nyt vaan. :DDDDDD ja jokainen voi tarpeen mukaan käyttää lakia. Koitas kestä nyt sekin vaan.


      • näköjäänniin

        Sulle tosiaan se vastailu tuntuu vaikeeta olevan :DD ja lisää vastakysymyksiä vaan suollat.. (ihan vaan vinkkinä, LUE PALSTAA ;))
        Onneks tässä maassa on se lainmukanen sananvapaus ja valtaenemmistö lapsia saa jatkaa ihmisoikeutettua elämäänsä, että koita kestää nyt vaan :)))) ja sun palvomas lepsulakiskaan ei näille mitään voi, että kita kestää sekin :DDDDD


      • Ketjun_avaaja
        näköjäänniin kirjoitti:

        Sulle tosiaan se vastailu tuntuu vaikeeta olevan :DD ja lisää vastakysymyksiä vaan suollat.. (ihan vaan vinkkinä, LUE PALSTAA ;))
        Onneks tässä maassa on se lainmukanen sananvapaus ja valtaenemmistö lapsia saa jatkaa ihmisoikeutettua elämäänsä, että koita kestää nyt vaan :)))) ja sun palvomas lepsulakiskaan ei näille mitään voi, että kita kestää sekin :DDDDD

        Huomaatko lainkaan keskustelevasi ainakin kahden eri ihmisen kanssa?

        Penäät koko ajan vastauksia kysymyksiisi, jotka olet esittänyt jossakin joskus jollekin. No, minä vastaan mielelläni.

        Annapa siis tulla kysymys tai pari, niin vastaan niihin. Sen jälkeen SINÄ sitten puolestasi vastaat myös minun kysymykseeni. Reilua? Eikös täällä olla keskustelemassa?


      • turhayrittää

        Heh, ei nyt vaan mee läpi kun tökerösti yrität sivupersoonines tekeytyä useemmaks sakistas :D

        "No, minä vastaan mielelläni."

        Niin? Eipä vaan oo näkyny, edelleenkään...

        "Annapa siis tulla kysymys tai pari, "

        Häh? Et osaa lukee ketjua taaksepäin? Ei toki kenenkän tarvi sunkaan naurettaviin tivauksiin vaivautua kommentoimaan yhtikäs mitään kun et itsekään kykene. Ja opettele myös lukemaan ne vastukset, vaikka ymmärrettävästi epämieluisan tyhjentäviä onkin.


      • Edelleenkin_avaaja

        Katsotaanpas...

        Löysin nämä kysymykset:

        "Kerroppa mitä SINÄ täällä teet, mikä sun motiivis on edistää lasten tappamista ja tekijöiden traumatisoitumista? Oletko kostamassa omia katkeria virheitäs ja purkamassa pahaa oloas lapsia suojeleviin?"

        Motiivini on keskustella abortista neutraalissa sävyssä - ei siis tuomiten, koska se ei mihinkään johda. Motiiviuni on myös se, että ihan oikeasti pohtisit sitä, onko käyttämäsi tapa järkevä tai hyödyllinen.

        En ole myöskään kostamassa kenellekään mitään "katkeria virheitä", sillä en ole kokenut aborttia. Yllätyksesi voi olla suuri, sillä olen miespuolinen! Minulla ei ole pahaa oloa. Teen työtä lasten parissa.

        "Mitä ihmettä tällänen liitty asiaan? Hetikö hätäseen yrität sivuraiteille kun itse asia ja kysymykset menee liian vaikeeks? Yrität tonkia tietoja joiden perusteella kehittää lisää henkilöön käyviä nälvintöjä?"

        Yksikään esittämäsi kysymys ei ole ollut liian vaikea. Olen enemmänkin kokenut melko monet kysymykset tarpeettomina. Sitä epäilen, että et ole kykenevä työelämään. Valitan, mutta jos joku käyttäytyy tavallasi, hänellä on vihanhallintaongelmia. Jos olet työelämässä, toivon sinun siellä kykenevän normaaliin keskusteluun ja vuorovaikutukseen.

        Jos haluat kysyä lisää, kysy ihmeessä.

        Minä tavoittelen kysymyksilläni sitä, että todellakin pohtisit edes pienen hetken ajan toimintatapojasi näissä keskusteluissa. Käsittänet, ettei valitsemasi aggressiivinen linja tehoa läheskään kaikkiin. Viha synnyttää vihaa. Ainakin minusta näyttää siltä, että tavoitteesi ei edes ole vaihtaa mielipiteitä tai huomioida toisten mielipiteitä. Sinä vain julistat piittaamatta tippaakaan siitä, mitä toiset sanovat. Omia ajatuksiasi et oikeasti perustele. Toisten hyvinkin perustellut näkemykset kuittaat olankohautuksella ja lapsellisilla Teidän sakki-höpinöillä ym.

        Aborttikysymys ei ole niin mustavalkoinen kuin väität. Aikuinen ihminen kyllä käsittää sen, että todellisuudessa liikutaan hyvin pitkälti harmaalla alueella eivätkä jyrkät näkemykset mitään hyödytä. Yksioikoinen tuomitseminen ilman kokonaisuuden hahmottamista on tyhmää.

        Vastasin kysymyksiisi. Olisiko nyt mahdollista SINUN kenties vastata johonkin minun kysymykseeni?


      • Vieläkin_avaaja_vain

        Kuinka ollakaan, seurauksena oli Suuri Hiljaisuus.

        Johtopäätös: kyseessä trolli tai sitten vain henkilö, joka ei kertakaikkisesti kykene normaaliin kommunikointiin ja mielipiteiden vaihtoon.


      • palstaonpilattu
        Vieläkin_avaaja_vain kirjoitti:

        Kuinka ollakaan, seurauksena oli Suuri Hiljaisuus.

        Johtopäätös: kyseessä trolli tai sitten vain henkilö, joka ei kertakaikkisesti kykene normaaliin kommunikointiin ja mielipiteiden vaihtoon.

        Melkein sanasta sanaan tämä on jatkunut kuulemani mukaan vuosikausia. Nimittelyt ja ala-arvoiset haukkumiset pysyvät koko ajan toistensa kopioina, kirjoittaja on helppo tunnistaa. Jos joku on aborttia vastaan palstalla, mutta on maltillinen, hänkin kuulee kunniansa kun ei osaa oikein vastustaa, on trolli ym..Käyn silloin tällöin palstalla lukemassa, kukaan ei täällä voi keskustella omista
        tunnoistaan ja kokemuksistaan ilman häirintää.


      • riehutunkiollas

        "Motiivini on keskustella abortista neutraalissa sävyssä - ei siis tuomiten,"

        Hah, joo näkis vaan... :D sun lapsellisista nälvinnöistäs on neutraalius kaukana, mutta ethän sä sitä tajua. Jotkut muut kun haluais keskittyä keskusteleen aiheesta, mutta sinä sen sijaan takerrut mieluummin vastapuolen henkilöön täysin aiheettomilla, lapsellisesti nälvivillä mutusyytöksilläs.

        "Yllätyksesi voi olla suuri, sillä olen miespuolinen! Minulla ei ole pahaa oloa. Teen työtä lasten parissa. "

        Joku katkeruus siellä ilmiselvästi riivaa kun pitää tänne tulla suoltaan sontaa "väärää" mieltä olevien päälle.
        Ja huhhuh, kuulostaa kyllä entistä vaarallisemmmalta, lasten kannalta...! Jollet nyt sitten keksi omias, kuten (sivupersoonillas) tapanas on..

        "Yksikään esittämäsi kysymys ei ole ollut liian vaikea. Olen enemmänkin kokenut melko monet kysymykset tarpeettomina. Sitä epäilen, että et ole kykenevä työelämään. Valitan, mutta jos joku käyttäytyy tavallasi, on vihanhallintaongelmia. Jos olet työelämässä, toivon sinun siellä kykenevän normaaliin keskusteluun ja vuorovaikutukseen. "

        Kumma vaan kun niitä vastauksia ei oo näkyny. Onko sun kysymykset jotenkin tarpeelisia vaiko ehkä täysin aiheettomia ja joutavia? Voit epäille ja uskoa tietäväs ihan mitä lystäät, mutta siinä tapauksessa sunkaan ei pitäs missään työelämässä olla ;)

        "todellakin pohtisit edes pienen hetken ajan toimintatapojasi näissä keskusteluissa. Käsittänet, ettei valitsemasi aggressiivinen linja tehoa läheskään kaikkiin."

        Miks ketään kiinnostas uhrata aikaa pohtia mitään jonkun nettihäirikön harhasten mutusyytösten pohjalta?

        "Omia ajatuksiasi et oikeasti perustele. Toisten hyvinkin perustellut näkemykset kuittaat olankohautuksella"

        "Puolueeton neutraaliutes" oikein kukoistaa tänne saakka :DDDD mutta onhan ne perustelut liian vaikeita sun ja sakkis tajuttavaks, on siis helpompi ummistaa silmät ja väittää ettei sellasia olekaan.

        "Olisiko nyt mahdollista SINUN kenties vastata johonkin minun kysymykseeni?"

        Mihin kysymyksiin ei ole vastattu (tai et oo kyenny ymmärtään niitä)?

        "Kuinka ollakaan, seurauksena oli Suuri Hiljaisuus. "

        Voi voi, kato kun meillä normaalleilla ihmisillä on vähän muutakin elämää välillä kun tää rähinätunkios, ja sattumoisin en edellisen jälkeen oo edes käyny koko palstalla :D olihan se arvattavissa tietysti mikä paskamyrsky tänne sen jälkeen oli ryöpytetty..

        "Johtopäätös: kyseessä trolli "

        Tai sitten sellanen jolla on tosiaan tän palstan ulkopuolinenkin elämä, mikä sulle lienee ihan vierasta..

        "Nimittelyt ja ala-arvoiset haukkumiset pysyvät koko ajan toistensa kopioina, kirjoittaja on helppo tunnistaa."

        Onhan se varmaan harmillista kun saat aina vaan ala-arvosiin ripulointeihis takasin samalla mitalla. Sinut on helppo tunnistaa samaksi, vaikka useilla nimimerkeillä yritätkin hämätä.


      • Pyritään_asiaan

        Mitähän ihmettä selität? Sivupersoonat? Olen kirjoittanut tänne viimeksi jokunen vuosi sitten. Sotket yhä edelleenkin minut toiseen henkilöön. Merkitsen omat tekstini tunnistettavalla nimimerkillä, kuten ehkä huomaat. Jos esitän mielestäsi "ala-arvoisia ripulointeja", antanet esimerkkejä niistä? Sitten voimme tutkia, ovatko tekstit minun tuotoksiani.

        Työnteostani...Teen opetustyötä ja olen itse asiassa tehnyt jo parikymmentä vuotta. En ole aiheuttanut työssäni vaaratilanteita. En ymmärrä viittaustasi katkeruuteen tai muuhun sellaiseen. Onko ihmisen oltava katkera, jos hän hyväksyy abortin? Miksi?

        Kysymyksiä sinulle vastattavaksi tässä. Yhteenkään niistä et oikeasti ole vastannut. Otetaan siis uusiksi:

        "Onko niin, että jos joku on eri mieltä kanssasi, hän on heti lasten vihaaja?

        Oletko sinä aina mielipiteissäsi absoluuttisen oikeassa? Ja eri mieltä oleva siis automaattisesti väärässä?

        Oletko sinä ylin moraalin määrittelijä Suomessa? Sinäkö määrittelet muiden ihmisten puolesta joka tilanteessa sen, oliko abortti hänen kohdallaan oikein vaiko väärin?

        Oletko aivan varma siitä, että oma keskustelutyylisi on aina oikea?

        Oletko sinä arvostelun yläpuolella? Onko niin, että sinun ei tarvitse ikinä ottaa itseesi kohdistuvaa kritiikkiä lainkaan huomioon?

        Onko se aina nälvintää, jos joku rohkenee kysyä sinulta vaikeita kysymyksiä?"

        Et ilmeisesti edes lue sinulle kohdistettuja tekstejä kunnolla. Sellaisen vaikutelman saa, koska et juuri ikinä sano mitään uutta. Niputat myös kaikki abortin hyväksyvät ihmiset yhteen nippuun "lössiksi", "porukaksi" tai muuten vain jollakin nimikkeellä. Oletko kykenevä käsittämään, että ihmisillä voi ehkä olla ajatuksilleen erilaisia syitä?

        Otan käyttöön vähäksi aikaan yhden nimimerkin, niin sinun on helpompi hahmottaa se, kenen kanssa keskustelet. Olkoon se nyt sitten "Pyritään_asiaan".


      • voivoi.D

        "Sotket yhä edelleenkin minut toiseen henkilöön. Merkitsen omat tekstini tunnistettavalla nimimerkillä, kuten ehkä huomaat."

        Aivan kuten sunkin sakkis ;)
        Ja mikään hetken vakionimimerkki ei hämää ketään.
        Lue nyt niitä omia tuotoksias vaan.

        ""Onko niin, että jos joku on eri mieltä kanssasi, hän on heti lasten vihaaja?"

        Omaa harhaas, kuten jo todettu. Mistä ihmeestä revit näitä?
        Muut kysymykset oli samaa tyhjänpäivästä riidanhaastoos mitä ei missään olla edes väitettykään. On aivan turha paeta itse aiheesta noihin joutaviin lapsellisiin metakeskusteluihis, vaikka se ois tietysti sulle helpompaa kun aihe on liian vaikea.

        "et juuri ikinä sano mitään uutta."

        Se ei oo kirjotyajan vika jos sinä et mitään koskaan lydä etkä tajua. Ketään ei vaan kiinnosta haaskata aikaa lapsellisesti nälviviin aiheen ohituksiis.


      • Pyritään_asiaan

        Eli olet aina vain haluton kriittisesti arvioimaan toimintatapaasi?


      • kerroppa_

        ykskin hyvä syy miks mua kiinnostais vatvoo sellasia, etenkään sun kanssa?


      • Pyritään_asiaan

        Oletko sinä täällä KESKUSTELEMASSA vai onko täällä olollasi jokin muu tarkoitus?


      • palataankoaiheeseen

        Olen todellakin keskustelemassa AIHEESTA, en jauhamassa tyhjänpäiväsiä metatekstejä jonkun sivuraiteille fiksoituneen häirikkötrollin harhasyytösten pohjalta.


      • Pyritään_asiaan

        Päivä päivältä tunnen yhä enemmän sääliä sinua kohtaan. Trolli tai ei, olet uhri.


      • annatullajoshelpottaa

        Ainoa säälittävä tapaus tosin näkyy vaan siellä sun peilissäs ;DDDDD


    • sosad

      Antaa vain raivota täällä tuottaa vähemmän pahaa kuin se, että fanaattisuus menee siihen pisteeseen että räyhää muualla kuin netissä. Jutut ovat jo sitä luokkaa ettei tässä ole enää abortin vastustuksesta kyse vaan siitä että voi raivota sen puolesta tottumuksesta ja pääsee haukkumaan abortin tehneitä ja aborttioikeuden kannattajia. Onhan se myös väsyttävää taistella asian vuoksi jolle ei laajemmassa mittakaavassa mitään voi.

    • joojustnäin

      Antaa alottajafanaatikon raivota vaan näitä naurettavia turhautuneita kiihkoilujaan XD parempi se on että hekumoi täällä lahtaavansa lapsia suojelevia sanallisesti kuin tän traumanpurkutunkionsa ulkopuolella esim. kadulla. Varmasti uuvuttaa kun ei niille kiusallisille tosiasioille vaan mitään voi eikä ne rähjäämälläkään muuks muutu.

      • jatkavainsehelpottaa

        Voi sinua :)
        Oletko oikeasti olemassa? Jotenkin saat nauruhermot kutiamaan Ihan mielenkiinnosta lueskelen silloin tällöin palstaa, oppii uusia solvauksia, olen kristillisestä kodista ja lapsena opetettiin hyvää käytöstä. On avartavaa huomata että kaikilla ei ole samoin, tai käytösopetus on mennyt totaalisesti pieleen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe