Mitä teen?

surkeaa

Tiedän kaikkien ajattelevan minusta pahaa ja ekkä jopa he keskustelevat keskenään asioista,
Olen hunompi kuin muut eikä minulla ole arvoa.
Olen homo, narsisti, kusipää, itsekeskeinen, tyhmä, vajaa enkä sovi minnekkään.

Häpeän itseäni kaikista sanomisita joilla olen ja luulen olevani pahoittanut toisen mieltä rankasti eikä ketään kiinnosta jos itselläni on paha olla.

Luulen etten ole ymmärtänyt tekemisiäni ja sanomisiani.

Tämä ajaa pohjalle eikä kenellekkään voi puhua mitä nyt len yrittänyt muutamilla sanoilla välilla avautua joka todella vaikeata koska pitää minua aivan valittavana ämmänä niinkuin tässä teksissä sikis anonyyminä helpompaa.

Tätä jatkunut liian kauan...

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • surkeaa

      onkohan mahdollista että kun näitä hetkiä koittaa alan aristamaan naisia ja pelkään mitä he miettivät ja kun pari kertaa todennut nainen seksin aloittamisesta ja aktissa "ei tästä tule mitään" . Ja alkaa lentämään mielikuvia jostain muuta, ehkä jonkinlaisesta turvallisuuden tunteesta puhuisin.

      kun on normaaleja hetkiä jossa ei ahdista ja tunnen levani taas enemmän elossa ihailen naisia telkkarista ja mietin kuinka hänen kanssaan olisi mukava elää kaikkineen kauniiden lemisen ja lunteen vuksi kauneudesta puhumattakaan miltein noiden jälkeen kaiketi...

      • surkeaa

        pss, Fiilis että lähtisi pois jossa vanohja tuttuja sekä sukulaisia ei olisi ja aloittaisi aivan uudestaam


    • KuuletkoÄäniä

      Varmaa oma mutsis joka puhuu sulle pahaa isästäsi?
      Ei huolta : hanki mp3 soitin....

      • surkeaa

        äänien kuuleminen tästä vielä puuttuisi.. Vainoharhat ja ahdistus se suurin vaiva. Tiedän/luulen että nämä jutut eivät ole totta mutta kun ei mahda niille mitään...

        Paria mieliala lääkettä kokeiltu hetken mutta ei niitä..

        ps. kieltämättä tuo totta joskus sillointällöin mutta ei aikoihin haukkumisia


      • kushdffyuhryhg

        Lopeta jonkun ihmisen perheen julkisessa netissä mollaaminen, sä anonyymi mulkvisti. Sanotaanko nyt, että mulla on hyvä vaisto ja olen tasan tarkkaan täysjärkinen ja tossa siis joku sekopää yrittää väittää, että joku viaton vihaisi omia vanhempiaan... Onko varma, etten minä ole se, joka sä sekopää julkinettiherjaamisella vainoat? Mulla ainakin tekee aina pahaa lukea, jos joku haukkuu jotakin omaa perhettään internetissä: varmaan ootte sitten sellaisista sivisymättömistä perheistä raukkaparat, missä "perhesuhteetkin" tapahtuu Facebookin välityksellä, et on niinku kivaa jos joku isi joskus kerran kuukaudes kirjoittaa Faceen jotakin ja muuten ette mitään perhesuhdetta omaa, eikö niin?


    • ihan.vaan.tuli.mieleen

      Olet homo? Olisiko se syynä ongelmiisi?

      Nykyään ei saisi puhua tällaisista asioista, mutta olen vuosien varrella huomannut, että teitä homoseksuaaleja, jotka olette masentuneita, on todella paljon näillä palstoilla. Ei se sattumaakaan voi olla?

      Voit mennä muilta homoilta ja seta-aktiiveilta yms. salaa ammattiauttajalle ja purkaa sydäntäsi. Esim. kristitylle terapeutille, joka ei tuomitse, vaikka puhuu homoseksuaalisuuden aiheuttamasta kärsimyksestä?

      • aigjoigjaoirjo

        mitäs jos sä olisit vaan hiljaa? Tunnistan nimimerkkisi tuosta typerästä pisteiden käytöstä ja käytännössä kaikki viestisi ovat sellaisia jotka saavat minut haluamaan tappamaan itseni koska ärsyttää niin paljon että sinunkaltaisia ihmisiä on olemassa. en siis ole aloittaja


      • ihan.vaan.tuli.mieleen
        aigjoigjaoirjo kirjoitti:

        mitäs jos sä olisit vaan hiljaa? Tunnistan nimimerkkisi tuosta typerästä pisteiden käytöstä ja käytännössä kaikki viestisi ovat sellaisia jotka saavat minut haluamaan tappamaan itseni koska ärsyttää niin paljon että sinunkaltaisia ihmisiä on olemassa. en siis ole aloittaja

        Jaahans. Mitäs muita viestejä olen tälle palstalle kirjoittanut mielestäsi?


    • rgqeyy

      Sairastat paranoidista skitsofreniaa ja psykoosi on iskenyt.

      • rgqeyy

        Luulempa että olet yhtä paljon lääkäri kuin ammatistaan eläkkeelle jäänyt aarporari olisi huippukirurgi.
        Samalle tyypille sanon vielä että vaikutat surkealta sala-ampujalta, halveksittavalta ja sairauden tunnottomalta psykopaatilta.


    • dfhruthuyh

      Moi. Mulle on sanottu, että olen asperger, narsisti, skitso, hutsu, röökimuija ja niin edelleen ( tuntemattomien kaduntallaajien toimesta), ja totuus on että olen akateeminen tutkinnon omaava fiksu nainen joka en tunne yhtäkään idioottia enkä ole edes Facebookin jäsen enkä minkään sosiaalisen median jäsen - joten opetus on se, että tuntemattomien mielipiteillä ei ole mitään arvoa.

      • anonyymilukija

        Hyvin sanottu noin sitä pitää kiva lukea järkeviakin kommentteja.


      • Kuolemaaa

        Joo, toi olikin ainut jotenkin älyllinen kommentti aloituksen lisäksi koko ketjuun. Hyvin te vedätte...

        Aloittaja: kuulostaa tuollaiselta nuorelta itsetunnottomuudelta. Ei sinussa mitään vikaa ole, älä mieti muiden mielipiteitä liikaa, vaan ole se mikä olet, ota siitä selvää? Ei haittaa, jos välillä vähän roiskuu myöskään, kuuluu elämään. Hyvä voisi olla, jos sattuisi olemaan joku aikuinen, jonka kanssa voisit jutella (ei vanhemmat vaan joku muu). Ainakin jos oikein tiukkaa tulee.

        "Kyllä se siitä." Anna mennä vaan...


      • ksdjfhruhgfughgjt
        anonyymilukija kirjoitti:

        Hyvin sanottu noin sitä pitää kiva lukea järkeviakin kommentteja.

        Niin no Suomi24- palstoilla kun rikollisten nettikirjoittelijoiden kanssa valitettavasti kirjoittelee, tietysti sellainen hieman voimaton olo tulee tekstejä nähdessä, kun ei mene kusipäiden kaaliin, että ampumisjuttujen ja ihmisvihan kirjoittaminen on laitonta. Säälin oikeastaan lähestulkoon kaikkia Suomi24- palstoille kirjoittavia ( en nimittäin missään ole törmännyt hullumpia tekstejä kirjoitaviin): täytyy olla todella surullinen ja yksinäinen elämä kirjoittajilla, jos on niin _vähän sosiaalinen_, että edes internetin nimettömällä keskustelupalstalla ei osaa asiallisesti ja ystävällisesti tuntemattomien kanssa mielipiteitä vaihtaa, vaikka täällä ei edes nimiään tarvitse kertoa/ eikä ole kirjoittajien nimiä tiedossa, eikä siten kenellekään ei luulisi olevan vaikeaa olla ystävällinen... Mitenhän te mahdatte sitten käyttäytyä oikeasti sosiaalisuutta vaativissa tilanteissa, kun ainakaan internetissä ette osaa minkäänlaisia käytöstapoja, paitsi pelotella ja sellaista? Oletteko juuri sellaisia, jotka esimerkiksi huutelee tuntemattomalle naiselle, että tämä on röökimuija, sellaisia jotka paukaisette päin naamaa täysin tuntemattomalle ihmiselle että tämä on teidän mielestä aspergerhäiriöinen, sellaisia jotka väitätte skitsoksi ihmistä josta ette mitään edes tiedä vaiko sellaisia joiden näkemysten mukaan tuntemattomia naisia saa kutsua huonoiksi naisiksi...


        Se on tietysti selvää, että juurikaan todellisuudentajuisia tänne nimimerkkipalstoille tuskin kirjoittaa. Toivottavasti ette ole vaarallisia. Nimittäin harva normaali ihminen jaksaa edes lukea näitä palstoja, kun nämä on pilalla valvonnan puutteen ja nettihäiriköinnin vuoksi nämä palstat.


    • ldfghdfghjhjhyu

      Minusta ainakaan ei ajattele pahaa kuin todetusti ja todistetusti te hullut Suomi24- kirjoittajat, nimimerkeillä ihmisvihaanne julkisille palstoille syöttävät häiriintyneet. Taidatte olla myös narsisteja, koska normaali ihminen kokisi häpeää tyystin keksittyjen tarinoiden kirjoittelemisesta internetin terveys- aiheiselle palstalle.

    • olet henki heille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe