Mediassa estetään Sipilän ja hallituksen arvostelu

Sensuuri_iskee

Sensuuri iskee äkkiä, jos kommentoi uutista ja kirjoittaa jotain kriittistä Sipilästä, muista ministereistä tai hallituksesta.

Elinkeinoelämän omistama media selvästi suojelee Perskeko-hallitusta arvosteluryöpyltä. Kansa on aika raivoissaan, mutta se ei näy kommenttiosioissa, koska porvarimedia siivoaa ehkä suurenkin osan kritiikistä pois.

Yle ei avaa keskustelua juuri mistään politiikan aiheesta ja jos avaa, kysymys esitellään asenteellisesti, kuten mistä sinä olisit valmis leikkaamaan omista eduistasi. Ylekin on hallituksen eli EK:n puolella ja yrittää kaikin tavoi estää arvostelua.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noinh

      Täällä on kohta yhtä tiukka sensuuri kuin Venäjällä. Eihän sielläkään saa Putinia ja hallitusta kritisoida.
      Samoin hallituksen ja vihevasurimedian trollitehdas vääristää, manipuloi ja luo asenteita, myös tällä foorumilla.
      Sananvapaus Suomessa on kuollut ja kuopattu .

    • päinvastoin

      No en nyt kyllä ainakaan itse ole tullut tuohon tulokseen kun Yle ainakin joka uutisessa pyrkii hallitusta morkkaamaan.
      Jopa Arto Nyberg pyrki ohjelmassaan laittamaan sanoja suuhun Matti Ala-Huhdan suuhun kun toivoi hänen mollaavan Sipilää.
      Eniten ääneen ovat päässeet juuri opposition edustajat,jotka olivat viime hallituksessa ,eivätkä tehneet yhtään mitään tämän kaaoksen selvittämiseksi.
      Se,että Yle ei anna katsojien kommentoida on taas peruja jo edellisen hallituksen ajalta ja kokoomuslaiselta toimitusjohtajalta,joka sallii kyllä
      ruotsinkielisten kommentoinnin mutta ei suomenkielisten.

    • SSSnJälkiNäkyy

      Oikeistotrolliarmeija muokkaa kommentointia

      Oikeiston SSS/EK-trolliarmeija vallannut Ilta-Sanomien uutiskommentoinnin. Tämä käy hyvin selville siitä että noin 80% IS-kommentoinneista tukee SSS-porvarihallituksen näkemyksiä ja on AY-vastaisia ja huono-osaisten, työttömien ja työntekijöiden leikkausten puolella. Sen sijaan Iltalehden uutiskommenteissa joissa vaaditaan Facebook-tili, 80% vastustaa SSS-hallituksen leikkauspolitiikkaa. Tätä ei selitä muuta kuin se että ilman tiliä tapahtuvaan kommentointiin voi lähettää kymmeniä kommentteja helposti ilman että on luotava lukuisia Facebook-tilejä, joka on työlästä. Joku siis tehtailee IS:n kommentointiin SSS-hallitus- ja EK-politiikkamyönteisiä viestejä. Tapahtuuko toiminta Etelärannasta käsin, ja saavatko trolliarmeijan massapostiitajat EK:lta tai kokoomukselta palkkaa, tästä herää epäily.

      Kun tarpeeksi levittää SSSuunnattua mielipidettä niin valhekin muuttuu todeksi, näin oikeistotrollien takana olevat rahatahot varmasti pähkäilevät. Tapahtuuko samaa myös vaaligallupeissa?

      Jokainen voi näiden lehtien uutisten kommentoinnista tarkistaa faktat tästä oudosta epäsuhdasta SSS/EK-myönteisen ja leikkauksia vastustavan mielipidekirjoittelun erosta. Joko IS:aa lukevat vain oikeistolaiset ja Iltalehteä ei oikeistolaiset, tai sitten jompaa kumpaa keskustelua vääristetään. Iltalehden kommenttien todenperäisyys on suurempi, koska se vaatii Facebook-tilin, joten on todennäköistä että Ilta-Sanomien kommentointia muokataan tietoisesti niin että saadaan hallitusten leikkausmyönteinen ja ay-vastainen mielipide nostettua paljon todellista suositummaksi. Siis mielipidemuokkausta totuuden vääristämiseksi. Tämä vaatii trolleja tai trolliarmeijan tehtailemaan mielipidemuokkauskommentteja.

      • 3ja7

        Totta.
        homma forum järjestää mielenosoituksen 10.10. Helsingissä. Tietysti maksetut anarkistit on siellä taas räyhäämässä ja hakkaamassa ihmisiä niin kuin Tampereella.
        " Hallituksen harkitsematon ja vastuuton politiikka on pääsyy ennennäkemättömään tulijoiden tulvaan rajoillamme. Euroopan avokätisimmät rahalliset avustukset turvapaikanhakijoille ja suurin oleskeluluvan todennäköisyys ovat toimineet jo ennestään houkuttimena, jota pääministeritasoa myöten annettu kutsu on vain korostanut. EU ei omaa kykyä tai halua hallita ongelmaa, jolloin tulijoiden määrä vain kasvaa ja Suomi näyttäytyy yhä houkuttelevampana kohteena sadoilletuhansille uusille tulijoille.

        Kykymme auttaa niin omia hädänalaisiamme kuin pakolaisleirillä asuviakin on jo kärsinyt. Leipäjonot pidentyvät, lastentarhoja suljetaan ja velkaa otetaan kokoajan lisää täysin hallitsemattomaan tahtiin. Päättäjät puhuvat uhkaavasta työvoimapulasta samalla kun maamme työttömyys jo lähellä kymmentä prosenttia. He puhuvat kansainvälisistä sopimuksista samalla kun muut EU-maat viittaavat kintaalla niin Schengen-järjestelmälle kuin Dublin-sopimuksellekin.

        Vaadimme, että hallitus ryhtyy välittömästi tehokkaisiin toimiin turvapaikkaturismin kitkemiseksi, maahamme väärin perustein tulleiden poistamiseksi sekä auttamisresurssien kohdistamisesta oikeasti hädänalaisiin ihmisiin mahdollisimman kustannustehokkaasti. Vaadimme JOTAIN RAJAA maahanmuuttopolitiikkaan." http://cms.hommaforum.org/index.php


        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13868721/uuden-suomen-paatoimittaja
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13868808/persu(kse)t-nuoleskelussa


    • hoze67

      Oulussa ilmestyvä Kaleva on hyvä esimerkki sensuroinnista. Kalevan juttutupaan jos laitat jutun tai kommentin jossa mainitaan Sipilä tai Arina tai Keskustapuolue negatiivisessa sävyssä niin ei mene läpi. Jos menee niin sueraavana päivänä kommentti poistetaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe