Sian lanta!

JaloaTuotetta

Laittaaka tuleville muslimeille tiedoksi et Suomalaiset viljatuotteet saa kasvuvoimansa sian lannasta! Nälkiintyminen musuilla taattu.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alotoflaugh

      Mahtaa sit heitä vituttaa ko ovat rikkoneet Allahun määräyksiä ja tulevat palamaa helvetissä ko ovat olleet kosketuksissa possuihi!

    • tavallnentapa-pakana

      Jaa. Mikähän tekee kristityistä parempia? Palvospaikalla roikkuu miehen raato.. voi päivää. :D valtauskonnot on aika brutaaleja.

    • Hyvä_Mikkeli

      Ja tämä liittyy millä lailla sianlihan syöntikieltoon? Tutkitusti islaminuskoisten sydän- ja verisuonisairauksien määrä on merkittävästi alhaisempi kuin sikaa syövien keskuudessa. Syyksi epäillään juuri sianlihan sisältämää trikiiniä.

      Ei voi kun ihmetellä joidenkin suomalaisten pelkoa ja luultavasti huonoa itsetuntoa kun muutama ulkomaalainen on muuttamassa kaupunkiin. En tiedä onko se naurattavaa vai säälittävää. Kannattaa vaan tottua ja hyväksyä, että naurattava "Suomi suomalaisille" harhakuva ei ole enää tätä päivää. Suomikin vihdoin kansainvälistyy ja muuttuu monikulttuuriseksi yhteiskunnaksi, toki pääkaupunkiseutu sitä on jo kauan ollutkin. Kannattaa käydä vaikka ulkomailla katsomassa miten eritaustaiset ihmiset voivat elää harmoniassa. Vierailu esim New Yorkiin on hyvä paikka siihen.

      Toisaalta nurkkakuntaisuus, sivistymättömyys ja huono itsetunto ei lähde Suomi-juntista edes kulumalla. Tässä valossa on aivan loistavaa, eduskunta ja erityisesti Mikkelin kaupunki pitää huolen siitä, että kansalaiset saavat oppia monikulttuurisuudesta ihan kotia tuotuna. Hatunnosto siitä kaupunginhallitukselle, rohkea ja hyvä päätös. Pitää vain toivoa, että kaupunkiin avataan useampi vastaanottokeskus. Piristää kaupungin katukuvaa ja taloutta varmasti. Jos Suonsaaressa joku pelkää niin paljon ulkomaalaisia, niin muuttakoon muualle.

      • UlosSamantie

        Saadaa monikulttuuria yli tuhannen muslimin toimesta raiskauksinee, ryöstelyinee ja näihin pahoinpitelyinee mitä tapahtunut näitten rikastajien toimesta ympäri Suomea. Nämä tulijat nuoria miehiä mitkä ei tule työllistymää ja ovat vain ilmaisen rahan ja seksin perässä mitä hyvin kotoutunut työssä oleva Irakilaine kerto lehtihaastattelussa.


      • Rosengårdiinmäkaipaannii

        Mikset itse muuta johonkin arabimaahan, jos tämä on kerta niin nurkkakuntainen ja sivistymätön paikka?
        Jos rahat ei riitä, niin mene vaikka Rosengårdiin:
        http://www.savonsanomat.fi/uutiset/ulkomaat/maahanmuuttajat-hurjana-malmossa-tassa-loppuu-ruotsin-valtio/2144780?pwbi=622dccd050eba7fc860a1b65a4ddec3b


      • Rassukoita_kaikki
        Rosengårdiinmäkaipaannii kirjoitti:

        Mikset itse muuta johonkin arabimaahan, jos tämä on kerta niin nurkkakuntainen ja sivistymätön paikka?
        Jos rahat ei riitä, niin mene vaikka Rosengårdiin:
        http://www.savonsanomat.fi/uutiset/ulkomaat/maahanmuuttajat-hurjana-malmossa-tassa-loppuu-ruotsin-valtio/2144780?pwbi=622dccd050eba7fc860a1b65a4ddec3b

        Rahat kyllä riittää muuttaa ihan mihin vaan. Eräs tuttuni on asunut yli 20 vuotta Rosengårdissa ja ei kuulemma eroa mistään Suomen lähiöstä. Aivan huoletta uskaltaa liikkua myöhään illallakin ulkona. Suurelta osin maine on roskalehdistön luoma jolla myydään lehtiä. Tottakai Rosengårdissa tulee ylilyöntejä, mutta niin tulee joka maassa.

        Mitä tulee noiden Mikkeliin muuttavien maahanmuuttajien raiskauksiin ym, niin annetaanko kuitenkin ensin niiden tapahtua ennen kuin tuomitaan ketään niistä. Suomessa kun nyt sattuu olemaan yleinen syyttömättömyysoletus.

        Lisäksi en ymmärrä mikä Suomen "miehiin" on mennyt. Puoli vuotta sitten tehtiin kyselyjä siitä jos ryssä päättää hyökätä. Kaikki isänmaan toivot olivat sitä mieltä, että ei pelota yhtään ja ryssä ajetaan tiehensä. Nyt jos Mikkeliin muuttaa 300 keskenkasvuista ja aseetonta pojan nulikkaa, niin miten on mahdollista, että pelottaa niin pirusti. En voi ymmärtää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      16
      1216
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1149
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      3
      1149
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe