Feminismi ja kansojen sukupuutto

Sauronismi

Tällä hetkellä useaa kansaa uhkaa pitkällä aikavälillä sukupuutto. Yksi näistä on suomalaiset. Aiheesta esimerkiksi täällä:

http://www.returnofkings.com/49185/cultural-collapse-theory-the-7-steps-that-lead-to-a-complete-culture-decline

On teorioita, joiden mukaan kansan keskuudessa joka perheeseen on synnyttävä vähintään 3 (tilastollisesti 2,11) lasta, jotta kansa säilyttää elinvoimaisuutensa. Jos esimerkiksi kuvitteellisessa kansassa on kaksi pariskuntaa, joista molemmat saa yhden lapsen, toinen tytön toinen pojan, ja nämä menevät naimisiin ja saavat vain yhden lapsen, tuon lapsen kuollessa kansa on kuollut sukupuuttoon.

Suomessa syntyy keskimäärin vähemmän kuin kaksi lasta perheisiin. Siten kansa on kuolemassa sukupuuttoon. Sama koskee muitakin Euroopan kansoja. Saksalaiset, ranskalaiset, britit jne.

Feminismillä on tässä kehityksessä vahva osuus. Ennen naiset mennessään naimisiin jäivät kotiin hoitamaan lapsia. He saivat lapsia paljon nuorempina kuin nykyisin. Nykyään feministin ihannenainen opiskelee jos ei tohtoriksi, niin aika kauan kuitenkin. Jos nainen pystyy saamaan lapsia noin nelikymppiseksi, niin opiskelu lähelle tätä tarkoittaa, että perheet jäävät pienemmiksi.

Koska naiset myös ovat työelämässä, tämä aiheuttaa työttömyyttä miesten keskuudessa. Miehet yleensä eivät halua perustaa (isoa) perhettä, jos heillä ei ole kunnollisia tuloja.

Tuon ROK-kirjoituksen kohta neljä sanoo, että yksikään kansa ei ole keksinyt miten syntyvyyttä merkittävästi nostetaan. Tämä kuitenkaan ei ole mitään rakettitiedettä. Naisten työurien edistämisestä miesten kustannuksella olisi luovuttava, mikä tarkoittaisi, että ihmiset hylkäävät feminismin ihanteet.

Kannattaa lukea tarkkaan kohdat 2 ja 3.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Atomolic

      Niin sitä käy kun ihmiset lakkaavat noudattamasta Raamatun sääntöjä. Ja kyllä miehetkin ovat yhtä paljon syyllisiä, koska miehethän oli he jotka antoivat naiselle kaikki ne asiat mitkä kuuluu miehille, kuten opiskelu ja miehelle kuuluvat työt (naiselle kuuluu kotityöt, miehelle kuuluu kodin ulkopuolella olevat työt).

    • PeeJiiPee

      Mitä se haittaa, jos jokin rotu häipyy kartalta sukupuuttoon. Niin on aina käynyt ja tällä pallolla on ihmisiä niitettäviksi asti.

      • Atomolic

        Kun se tapahtuu luonnollisesti, siinä ei ole mitään vikaa, mutta nykyään se ei tapahdu luonnollisesti, ja se tapahtuu paljon suuremmassa kaavassa, niin se on kansanmurhaa.


      • 949849

        "Mitä se haittaa, jos jokin rotu häipyy kartalta sukupuuttoon. Niin on aina käynyt ja tällä pallolla on ihmisiä niitettäviksi asti."

        Haittaa se jos se häviäminen tapahtuu fiksuimmasta päästä ja tilalle tulee keskiajassa edelleen eläviä.


      • PeeJiiPee

        Juuri sillä tavalla tämä automaatti toimii.


    • Herännyt

      Maailma pelastuu. Feminismi saisi kasvaa Afrikkaan ja lähi-itään päinkin, mutta kuulemma miehet ei siellä tykänneet siitä.

      • PeeJiiPee

        Jo on nuivaa porukkaa miehet siellä päin. Jos ne ovat opintomatkalla nyt katsomassa, mitä feministit ovat saaneet aikaan pohjoismaissa.


    • NäinMeillä

      "Suomessa syntyy keskimäärin vähemmän kuin kaksi lasta perheisiin. Siten kansa on kuolemassa sukupuuttoon."

      Syntyvyysluku ei suoraan kerro sitä, onko kansa kuolemassa. Eri ikäluokat kun ovat eri kokoisia joten ihmisten määrä voi kasvaa jos synnytysikäiset ikäluokat ovat suurempia kuin kuolevat vaikka lapsiluku ei olisikaan yli kaksi.
      Myös eliniän kasvu vaikuttaa ihmisten märään. Esimerkiksi nykyään Suomessa vuosittain syntyviä on enemmän kuin kuolleita vaikka keskimääräinen lapsiluku ei olekaan kahta. Ja tämä johtuu juuri siitä että ihmiset elävät jatkuvasti pidempään ja siksi kuolleisuus on suhteellisesti pienempää ikäluokkaa kohden kuin syntyvyys.

      • PeeJiiPee

        Jopa on logiikka. Taisit häveliäisyyden vuoksi jättää sukupuolesi mainitsematta.


    • munanisti

      humanismikin tappaa

    • sslkfjskldfjksdljsfd

      Yhteiskunnan ja tarkemmin verottajan ahneus on syypää sukupuuttoon kuolemiseen, täällä eläminen on niin kallista että ei nainen voi jäädä kotirouvaksi vaikka haluaisikin koska molempien tulot tarvitaan yltiöpäisen kalliiden elinkustannusten maksamiseksi. Pienet tulot, kovat verot ja kalliit hinnat myös pakottavat harkitsemaan vakavasti onko varaa tehdä lapsia, pienillä palkoilla ei pystytä järjestämään riittävän hyvää elintasoa jälkikasvulle, hyvä jos itse enää jotenkin pärjäilee tässä verohelvetissä.
      Valtion häikäilemättömyyttä ja piittaamattomuutta kansalaisia kohtaan osoittaa myös se että sen sijaan että tehtäisiin toimia jolla mahdollistettaisiin syntyvyyden lisääminen, valtio yrittää pitkittää omaa selviytymistään tuottamalla mamuja jostain muualta tänne ja toivoo että niistä tulee uusia vero-orjia. Toivon että mamut sen sijaan keksivät keinot pistää nurin tämän hirmuvaltion ahneus.
      Tulevaisuuden historiankirjoissa tulee lukemaan että Suomen valtio tapatti syntyperäiset kansalaisensa turhaan sukupuuttoon oman silmittömän ahneutensa takia eli ampui itseään jalkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe