Saksa sulki rajat ja puolitti pakolaistuet....

Missäpäättäjienvastuu

Aiemmin Tanska puolitti pakolaistuet. Orpo sanoo, ettei Suomessa voi tasa-arvon takia pakolaistukea puolittaa. Tanska ja Saksa ovat kehittyneitä demokraattisia maita ja siellä voidaan pakolaistuet puoleen vähentää, miksi ei Suomessa?

On meillä oudot päättäjät, joiden pitäisi edustaa Suomen kansaa, mutta jotenkin tuntuu, että he vähät välittävät Suomen edusta, vaan heille on tärkeintä ulkolaisten etu.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenenpiikkiin

      Enemmän, kuin oudot? Sipiläkin lupasi kaikki hyysätä, jotka vain tulee! Lupasko Merkelille?

      • Lupasise

        Sipilän oli pakko luvata Merkelille, hänhän se sanelee mitä EU:ssa tehdään, eivätkä suomalaiset osaa tai uskalla ajatella omilla aivoillaan.


    • alkdlka

      Laitatko linkin, jossa näkyy että Saksa on todella sulkenut rajansa. En muuten usko. Eikä moni muukaan.

      • Seuraauutisiaäläkysele

        Näkee teikäläisten sokeuden. Tuudittautuu ruususen uneen eikä seuraa uutisia. Kysyy vielä tyhmänä missä lukee, vaikka tuo Saksan rajojen sulkeminen ei ole edes uusi asia. Merkel pyysi Sipilää pitämään rajat auki, jotta ne jotka joutuvat kääntymään Saksan rajalta takaisin, pääsevät Suomeen.
        Suomeenhan ne pakolaiset kelpaavat, jotka eivät syystä tai toisesta kelpaa muualle. Suomihan ottaa vastaan ketä vaan ja uskoo maahanmuuttajien mielikuvitustarnoita.


    • Tämä maa menee päin helvettiä, eikä sitä voi pysäyttää. Ja mikä vitun tasa-arvolaki estä mitään? Se on päättäjistä kiinni. Ne ovat niin korruptoituneita, unohtavat oman kansansa eivätkä ajattele enään muuta kuin pakolaisten hyysäämistä meidän verorahoilla.

      Vituttaa kuulla uutisia noista vitun nälkälakoista ja mamujen mielenosotuksista. Saisivat olla kiitollisia että pääsivät tänne turvaan. Mikseivät lähde takaisin jumalauta sinne mistä tulivatkin, jos se oma maa on niin paratiisi verrattuna Suomeen.

      Nimimerkillä: Olin ennen suvaitsevaisempi, mutta koska järki ei ole paennut päästä, heräsin todellisuuteen.

      • Eipitäisollasokeajatyhmä

        Sama täällä. Olin myös aiemmin suvaitsevainen, kun pakolaisia tuli kohtuullisia määriä. Työhön tulleisiin maahanmuuttajiin suhtaudun suopeasti.

        Ärsyttää kyllä esim. somalien uhoilu, kun leveilevät tiellä niin, että ei oikein tahdo ohi päästä. Joutuu kiertämään tien sivuitse. Väkisin tulee mieleen, millä oikeudella he esittävät tuollaista ylimielisyyttä.

        Ilman mitään rasismiajattelua tulee mieleen, että vedetäänkö taas "sinisilmäisiä" suomalaisia höplästä pahemman kerran. Tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun naiiveja suomalaisia huijataan. Kuka siitä kärsii? Suomen kansa. Niin on käynyt aiemminkin.


      • näkevä
        Eipitäisollasokeajatyhmä kirjoitti:

        Sama täällä. Olin myös aiemmin suvaitsevainen, kun pakolaisia tuli kohtuullisia määriä. Työhön tulleisiin maahanmuuttajiin suhtaudun suopeasti.

        Ärsyttää kyllä esim. somalien uhoilu, kun leveilevät tiellä niin, että ei oikein tahdo ohi päästä. Joutuu kiertämään tien sivuitse. Väkisin tulee mieleen, millä oikeudella he esittävät tuollaista ylimielisyyttä.

        Ilman mitään rasismiajattelua tulee mieleen, että vedetäänkö taas "sinisilmäisiä" suomalaisia höplästä pahemman kerran. Tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun naiiveja suomalaisia huijataan. Kuka siitä kärsii? Suomen kansa. Niin on käynyt aiemminkin.

        Juuri näin. Ja se somalien käyttäytyminen johtuu vain samanlaisuudesta eräisiin lajeihin, joissa käytös on juuri sellaista, holtitonta vellomista kun ei ole totuttu rakennettuihin teihin.


    • HyväJuttuOikeus

      Sovittaisiinko niin että ynnäämme kaikkien EU-maiden tuet ja jaamme summan maiden lukumäärällä.
      Saatu tulos on uusi pakolaistuen määrä.
      Demokraattista.

    • eisuomalaisia

      Tämän ei pitäisi olla tasa-arvokysymys ollenkaan. Ei uskalla Orpo taaskaan tulkita lakia oikein suvakkien älämölön pelossa. Eiväthän nämä ole Suomen kansalaisia joita lait koskevat.

    • eirasisti

      Olenko rasisti,jos olen vastaan pakolaisten tulosta meidän elätettviksi?Onko ihminen aina rasisti,jos on eri mieltä,kuin vihreät/punikit?

      • Järkeäeioletouhussa

        Keskusta ja kokoomushan ja persujen Soini mukana haluavat Suomeen pakolaisia tuoda. Ei näytä aatteesta olevan kiinni. Tarkoitusperä voi olla eri.

        Porvarit haluavat hyötyä pakolaisista , vaikka todellisuudessa ei Suomi maahanmuuttajista mitään hyödy, päinvastoin kalliiksi tuo "bisnes" tulee, mutta mitä he välittävät siitä, kun heidän ei tarvitse omia rahoja likoon laittaa, kun käyttävät veronmaksajien rahoja.

        Vasemmisto taas on tuovinaan pakolaisia humanitäärisistä syistä.


    • merekelit

      https://www.suomenuutiset.fi/eurooppa-helisemassa-yha-useampi-maa-sulkee-rajansa/

      Saksa sulki rajansa kun ensin höynätti Sipilää ottamaan lisää mamuja, kenekähän asialla Sipilä, Orpo ja Stubb ovat eivät ainakaan Suomen asialla, ajavat maan perikatoon, rajaa ei suljeta, vaikka ruotsi työntää kaiken porukan tänne, Suomi on velkaantunut, leikataanko Suomalaisten eläkkeet ja työttömysyturva mamujen hyväksi, heillähän on täysi ylöspito, Suomalaine n kärsii nälkäää ja seisoo leipäjonossa, Kiitos Kepu ja kokoomus ja Sipilä, Kiitos teille, annatte Suomen vieraalle kansalle ja kansalaisten verovarat käytetään loppuun.

      • sssiskeekansaan

        Suomen kaikkien aikon hölmöin hallitus kaataa suomen, pakolaisille ja siihen liittyvään bisnekseen kaikki veronmaksajien rahat, harmaa talous käärii liiveihinsä ja SSS hallitus ei sulje rajaa, rikollisille lisää rahaa, leikataan se Suomen työttömiltä ja eläkeläisiltä.


      • höhöhöhhöööbuahhaaaa

        Sinä vain kiität nykyhallitusta asiasta, ja olet huomaamatta, että punaviherhöperörosvodemarit tukevat oikein täysin mielenosoituksin maamme mamuttamista ja köyhyyden sekä kurjuuden lisäämistä.
        Kyllä se näkyy tuo punasilmäisyys tuhoavan ihmisen älyllisen ymmärryksenkin, tai jos olisi joskus älyllinen ollut, niin ei kai kukaan edes olettaisi vasurien ja demujen ajavan joidenkin työläisten ja vähempiosaisten asiaa.
        Niin tai tasa-arvoa, tai jotain muuta palkkaerojen pienentämistä. Eikö nuo helkutin demurosvojen aivopesemät idiootit edes ymmärrä miksi heille tyrkytetään aina vain prosentuaalista palkankorotusta. Niinpä siinäpä on jo vasurille vaikeus ymmärtää, että hän haluaa suuripalkkaisille vieläkin enemmän kuin itselleen.
        Muisteleppa vain niitä hallituksia missä on ollut demut, vassukat ja viherhörhöt mukana, niin meno on ollut aivan yhtä kurjistavaa köyhiä kohtaan, ja rikkaille on jaettu aina vain lisää.
        Ei auta vaikka kuinka olis kristillinenkin, niin paskan marjat itselleen vain kähmivät.
        Ja sekin vielä, että jokainen täysjärkinen käsittää, että meitä johdetaan aivan muualta kuin meidän eduskunnastamme.
        Luehan NWO kirjaimien takaa asioita, niin ehkä ymmärtänet senkin, miksi joku bildenberg salaseura komentaa kokouksiinsa ns. maamme vaikuttajia....


    • maksaakokepu

      Kyllä se on Kepun Sipilä ja kokoomuksen Stubb ja Orpo jotka eivät saa rajaa kiinni, vaikka mamuja tunkee ikkunoista sisään hakemaan suomen verovaroja
      kansa tässä kärsii, Suomalaisilta leikataan , työttömiltä, eläkeläisiltä ja pienipalkkaisilta ja Tollot tuovat mamuja lisää ja lisää, harmaa raha virtaan veroparatiisiin sitä suojellaan ja mamubisneskin jo alkanut ja kansa maksaa-
      Kuinka kauan ne kehtaavat ja kyllähän ne kehtaa, kansan pitäsi nousta ennenkuin Islam syö suomen
      Vaarassa on nyt eläkkeet ja sosaaliturva, pienen suomen kantokyky ei riitä, muuta maat sukevat rajojaan ja työntävät pakolaisia suomeen ja nämä päättäjät en viitsi sanoa on törkeyden huippu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • kukaheitääänesti

      Kepuloiset tuhoaa Suomen, ei ole paljon otsaa jos ei ymmärrä, että Suomen kantokyky ei riitä tämän sortin mamutukseen, mielellään Sipilä kyllä köyhemmiltä leikkaa ja isoraha jätetään rauhaan, eikö Sipilän porukka voisi kustantaa nämä mamutukset kun Suomen rajaa ei saada kiinni ja maamme itsenäisyys jopa vaarassa.

    • suomikomeneenurin

      Kuinka kauan kansakunta kestää, eikö Sipilällä ja Orpolla ole mitään järkeä, miksi asiaan ei puututa ei suomalaisen veronmaksajan kuulu elättää Islamia, tuollaiset luvut eivät kestä, suomen talous romahtaa, hyvä on Sipilän puhua..

    • shengelit

      Näin muualla, Suomessa kansa maksaa ja Kepu ja kokoomus mamuttaa niin, että hirvittää, verorahat loppuvat ja Barona tekee bisnestä se on varmaan tärkeintä vaikka kansakunnan hyvinvointi viedään Irakin tukihakijoiden kautta-

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe