Talvi missä viivyt

Palmupuut

Odotan talvea. Kunnon pakkaset ja paljon lunta. Vanhanajan kunnon talvi. Lähtee etelän ihminen pakkasta karkuun,kun ei tarkene. Tulee kalliiksi spr:lle ostaa 19 000: nelle talvi vaatteet. Ei niille lahjoitetut kelpaa. Halvemmaksi tulee maksaa kunnon talvesta sähkö,öljy,kaukolämpö ja puulämmitys kuin mutujen ylläpito . Odotan niin paljon talvea ja mutujen paluuta palmupuiden alle.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuvakkiusOnSairaus

      Sama täällä, toivottavasti tulee pitkä, ennätyskylmä ja ennätysluminen talvi, sillä on ennenkin häädetty loiset nurkista.

      • tonttutarkkamarkka

        Opetetaan ne pilkkimään heti kun meren jää on jäätynyt 0,4 sentin paksuudeksi ja rannalta huudellaan niille pilkkimisohjeet, mutta varokaa itse menemästä noin heikoille jäille.


    • mamujasielläjatäällä

      Vielä vähän aikaa sitten olisi ollut valmis lahjoittamaan lämpimiä vaatteita mamulapsille. Tosin minulla ei niitä olisi, mutta jos siis olisi. Vaan nyt heitä on tullut niin paljon, etten lahjoittaisi lapsillekaan. Minä kun luulen, että perheet ei ole aitoja. Mies on palkannut/vaatinut/uhannut jonkun naisen näyttelemään vaimoa. Lapset on jostain haalittu. Toivottavasti maahanmuuttovirasto on tämän asian tarkistanut. Kaiken lisäksi ajatusmaailmani on muuttunut. Vielä keväällä saatoin kävellä vastaan jotain tummaihoista mitenkään reagoimatta. Telkkarisarjoja ja elokuvia pystyin katsomaan, joissa oli tummaihoisia ja irakilaisia esim. Nyt en siedä nähdä missään muodossa. Telkkarista vaihdan heti kanavaa jos siellä näitä mamuja on. Minua niin ärsyttää tämä pakolaisten vyöry ja löperöt päättäjät. Siis korkeintaan 20 % heistä on oikeasti turvapaikan tarpeessa.
      En kuitenkaan ole sotaisa. Jos kaupoissa alkaa näkyä näitä mamuja vaihdan kauppaa. Jos toisessakin kaupassa on, vaihdan paikkakuntaa. On niitä vielä sellaisiakin paikkakuntia, joissa mamut ovat vähemmistönä. Salossa he ovat kohta enemmistönä.
      Toivottavasti Sipilän kotiin (jonka siis luovuttaa pakolaisille) sattuu sellainen perhe, joka tuhoaa kaiken. Olisi Sipilälle oikein.

    • Palmupuidenalla

      Eilen oli pakkasta 5 aamulla,tänään 7,toivottavasti huomenna 9 ja niin edespäin. Parilla asteella joka päivä kun pakkanen kiristyy,niin hyvä asia. Me Suomalaiset pärjätään -25 ja siihen pohjoisesta puhaltava 10m sekunnissa tuulta. Mitä sanoo etelän turisti?
      Ainuttakaan lahjoitusta,enkä keräykseen osallistumista tule tekemään. Koskaan ne ei ole sinne mennyt mihin on ollut tarkoitus,oli kyseessä mikä tahansa keräys.

    • Sariinia

      Mv lehdessä juttu miten eurooppaan soluttaudutaan pakolaisena ja tuodaan mukana Sariinia. Hermokaasua.
      Mihin mahdetaan ensimmäisenä iskeä,tietysti sinne missä kristittyjä on sadoittain,kirkot,kauppakeskukset,koulut ym. Miettikää itse. Taisi tulla kaasunaamarin osto eteen. Ulkomailla ilmestyy lehtiä joista voi näitä kaikkia asioita lukea. Kannattaa käydä vilkaisemassa,kun Suomi sensuroi kaiken,ettei kansa vaan saisi tietää.
      Kielitaitoa tietysti vaatii netissä surffailu.

    • huiyygk

      En minäkään käsiä taputa näille pakolaisille. Tulisikin oikein kunnon pakkaset, siis tänne Saloon ja koko Suomeen, niin muuttaisivat sinne mistä ovat tulleetkin.

      • Hymypyllyyn

        Nyt se saisi jo alkaa ilmat viilenemään. Miksi kukaan ei kerro näille turisteille vok keskuksissa totuutta Suomesta. Meillä työttömyys huipussaan,kallis maa,terveydenhuolto menossa kokoajan huonompaan,johtuen suomen säästösuunnitelmista,ja nämä kaikki saapuvat turistit huonontaa suomen taloutta vielä enemmän. Ja tämä suomen ilmasto,älä esitelkö heille kuvia kesästä,joka täällä pohjolassa kestää noin 1 kuukausi. Loppu vuosi on kylmää ja pimeää. Kunnon talvikuvat esille,niin pistää miettimään mihin on tullut kerjäämään unelmaa. Kohta toivottavasti sitä saavat, helvetisti lunta,25 pakkasta ja siihen kunnon pohjoistuuli. Kyllä hymy hyytyy.


      • Tuntureille

        Joo,lunta ja pakkasta. Viedään turistit lapintuntereille opettelemaan laskettelua. Sukset jalkaan ja tunturin huipulle. Tönäisy selkään ja onnea matkaan. Tää on tätä meidän elämää.


      • KluKluxKana

        Joo, tuskin ovat oikeita perheitä kun Tanskaankin on tullut taatelintallaaja "perheitä" joiden miehet ovat 54 vuotiaita ja "vaimot" 13 ---15 vuotiaita.
        Suosiiko SPR:ä suomessakin ihmiskauppaa?
        Kovin ovat haalinneet mukaansa panopuiksi lapsosia - selvää ihmiskauppaa on.


      • Suksiluistaa

        Tulisi oikein pirun ankara talvi, se säästäisi monen tytön raiskaukselta kun taatelintallaajien pienet mokkakullit jäätyisivät kykenemättömiksi.


      • Vettähädässä

        Kyllä. Ankara talvi. Talvimyrsky katkoo sähköt ja pakkanen jäädyttää vesiputket. Tällästä täällä unelmassa on! Mistä ne vettä saa,kun vpk ei saa enää vettäkään jakaa. Ai juu, nämä kunniavieraat saa!!!!!!!!


      • ässätpois
        Vettähädässä kirjoitti:

        Kyllä. Ankara talvi. Talvimyrsky katkoo sähköt ja pakkanen jäädyttää vesiputket. Tällästä täällä unelmassa on! Mistä ne vettä saa,kun vpk ei saa enää vettäkään jakaa. Ai juu, nämä kunniavieraat saa!!!!!!!!

        Juu, maahanmuuttovirasto kiikuttaa vesipulloja laatikkokaupalla. Toivotaan kuitenkin, ettei mamut sytytä nuotiota lattialle lämmitelläkseen. Siis sisällä. Tehköön nuotion ulos tuuleen ja pakkaseen. Ei taida nuotio hirveästi lämmittää.
        Ihan vähän eri asiaakin, olen ajatellut, miksi ihmeessä ne lapset pitää saada heti kouluun. Eiväthän he osaa kieltäkään. Jokin suomenkielen kurssi on eri asia, jos edes osaavat lukeakaan, siis omaa kieltään. Minusta voisivat mennä kouluun vasta sitten kun ovat turvapaikan saaneet. Nyt ymmärtääkseni sinne joutuu lapsi, jolla ei ole mitään papereita mistään.


      • TuuleeJaTuiskuaa
        Tuntureille kirjoitti:

        Joo,lunta ja pakkasta. Viedään turistit lapintuntereille opettelemaan laskettelua. Sukset jalkaan ja tunturin huipulle. Tönäisy selkään ja onnea matkaan. Tää on tätä meidän elämää.

        Ei tarvi tuoda niitä hiihtokeskuksiin mutta keskelle Lappia ne voidaan kyllä nakata missä susilaumat tekee niistä selvää!
        Tulisipa pian oikein kylmä ja ennätysluminen talvi myrskyineen!


    • tulejotalvi

      Niin minäkin ja ainakin 30 asteen pakkasta. Lisäksi saisi olla kova tuuli. Suomalainen kyllä pärjää. En ymmärrä miksi mamut tänne änkeävät, eikö kukaan ole heille kertonut, että tänne tulee talvi. Minä en kestä kuumuutta, enkä taatusti vapaaehtoisesti lähtisi maahan, jossa lämpötila on 30-40 astetta plussan puolella. En edes viikoksi mene lomailemaan. Ja nämä turvapaikan hakijathan olisivat muka lopun elämäänsä. Jos eivät sitten kuole kylmyyteen.

      • Pakkanenraiskaa

        Nähdäänkö tänä talvena monet paleltuneet polvet ja perseet,kun pakkanen ja pakolainen on puskaraiskannut? Heh heh


      • AnnaLiisaKotvane

        Saksassa kuin tilauksesta palaa aina suunnitellut mamupilttuut, niitä ei enää uskalleta etukäteen ilmoittaa mihin uusi perustetaan.
        Koska suomessa?


      • Mökkiläiset

        On ne jo salaisuudessa,kuten Porissa lähelle mökkikylää. Eivät uskalteneet tulla illalla,kun oli väkeä odottamassa. Tulivat aamun varhaisilla tunneilla,kun suurin osa nukkuu(5-6) aamulla. Kyllä on spr viisasta väkeä,tulla salassa toisten naapuriin,siis noinb(200-300) metriä. Mahtoiko mökin hinta romahtaa,ehkä joo,tai ei,jos suvakki haluu mokkakikleliä,niin hinta jopa nousi!!!!!?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe