Pitääkö synnistä kiittää?

jeeeesysherranu

Uskonaskelessa puhutaan pitääkö raiskauksesta kiittää ja rukoilla rikoksen tehneen puolesta. Joku vanki oli murhannut kolme ja uskoo nyt. Hän sanoi että Jumalalla oli joku tarkoitus kun säästi hänet eikä vangin murhaamia. Hänellä jälkeenjääneenä on joku tehtävä. tuntuu pahalta.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niinhän se Latekin oli uskovainen jo murhat tehdessään. Kysyi uhrilta uskoiko tämä jumalaan ennen kuin ampui ja sanoi toteuttaneensa rakkauden kaksoiskäskyä kun ei kiduttanut uhria vaan teki kuten toivoi että itselle tehtäisiin eli "kun tapetaan niin tapetaan kerralla".
      Näin tuo tuleva tähtievankelista sanoi ja uskovat on riemuissaan kun hän saarnaa.
      Se on sitä armoa katsos.

      • Puhu.pukille

        "Tähtievankelista"? Murhaajat eivät ole tähtievankelistoja kuin helluntailaisuudessa. Late on yksin teidän Latenne. Nuoriso kuuntelee, tytöt housut märkinä, kun kovat jätkät saarnaa ja nuo kovat jätkät myös tietävät tämän.


      • ZygoLogi

        tämä on niin totta! ja tämän ajan "uskovat" tytöt housut märkinä odottaa kuka kovin jätkä tuikkaisi lapsen alulle, että vosi sunnitellusti jatkaa elämää yksinhuoltajana. tämä on tosielämää ja onneksi en ole itse joutunut uhriksi mutta läheltä nähnyt kun nämä naiset haluavat vain siemennesteen mieheltä ja siinä kaikki.


      • menenukkumaanjo
        ZygoLogi kirjoitti:

        tämä on niin totta! ja tämän ajan "uskovat" tytöt housut märkinä odottaa kuka kovin jätkä tuikkaisi lapsen alulle, että vosi sunnitellusti jatkaa elämää yksinhuoltajana. tämä on tosielämää ja onneksi en ole itse joutunut uhriksi mutta läheltä nähnyt kun nämä naiset haluavat vain siemennesteen mieheltä ja siinä kaikki.

        no jo on lapsekasta tarinaa!

        kokeile nyt jotain muuta jossa olisi jotain asiaakin


    • Katso.rikollista.silmiin

      Ei "pidä" kiittää.

      Kiitos - asiasta kuin asiasta - tulee spontaanisti ihmisestä itsestään, jos tulee, eikä siihen voi toinen käskeä. On sairasta ja itseasiassa sadistista edes kehoittaa kiittämään rikoksen uhriksi joutumisestaan.

      Jos joku tällaista käskee, voit avata silmäsi ja nähdä hänet sellaisena kuin hän todellisuudessa on: erittäin julmana seksuaalirikollisena, joka vähät piittaa Jumalan heikoista lapsista ja heidän tuskastaan.

      Katso sellaista saarnamiestä suoraan silmiin. Minä tein niin kerran ja lensin mainitsemnattomasta pikkupuljusta ulos ovesta kuin leppäkeihäs. Hän näki, että minä näin hänet sellaisena kuin hän oli, en sellaisena kuin hän esiintyi.

    • iltalehestää

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015100220453252_ul.shtml

      Lehti: Joukkoampumisia Yhdysvalloissa tänä vuonna jo 294

      Perjantai 2.10.2015 klo 7

      Yhdysvalloissa on tänä vuonna tapahtunut jo 294 joukkoampumista, laskee The Washington Post -lehti. Se on enemmän kuin yksi päivässä, sillä kuluvaa vuotta on eletty vasta 274 päivää.

      Ainakin 10 kuoli kouluampumisessa Oregonissa USA:ssa - ampuja on kuollut

      Oregonin kouluampuja oli 26-vuotias mies - kyseli uhreilta uskonnosta

      Joukkoampumiseksi lehti laskee tapaukset, joissa vähintään neljä ihmistä on kuollut tai haavoittunut ampumisessa.

      Lehti perustaa laskelmansa Yhdysvaltain ampumisia listaavaan Mass Shooting Tracker -sivustoon.

      Yhdysvaltain kouluissa ampumisia on tapahtunut tänä vuonna jo 45,

      Yhdysvaltain Oregonissa kouluampumisessa kuoli eilen ainakin 10 ihmistä. Tapaus on nostanut jälleen keskustelun maan aselaeista. Presidentti Barack Obama vaati Oregonin kouluampumisen jälkeen aselakien tiukentamista maassa.

      Oregon on yksi niistä osavaltioista, jotka ovat tiukentaneet aselakejaan Yhdysvalloissa. Osavaltio muutti hiljattain lakejaan niin, että kaikilta aseen Oregonissa ostavilta edellytetään taustatarkastusten läpäisyä.

      Ampumista todistamassa ollut 18-vuotias nainen kertoi paikalliselle News-Review-lehdelle, että ennen tulen avaamista ampuja käski ihmisiä seisomaan ja ilmoittamaan uskontonsa.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015100120452515_ul.shtml

      Oregonin kouluampuja oli 26-vuotias mies - kyseli uhreilta uskonnosta

    • laukkuryssä

      On aivan sinun asiasi, mistä Sinä aloittaja kiität. Jos siis synnistä kiität - niin siitä sitten. Jos taas kiität siitä, että olet välttänyt lankeemuksesi - niin siitä sitten.

      Kiität aina ja poikkeuksetta omasta puolestasi..

    • En.anna.anteeksi

      Etsin tuon kummallisen foorumin. Kuka sitä ylläpitää? Onko se, kuten välittää nimenomaan kristillinen, vai helluntailainen?

      Monet tällaiset foorumit mielellään ilmoittavat itsensä muka "kristillisiksi", mutta jos siellä esim. luterilainen, ortodoksi tai katolilainen alkaisi kertoa omasta, kristillisestä uskostaan, hänet haukuttaisiin lyttyyn ja alettaisiin heti "evankelioida" hänelle kristillisten kirkkojen vastaista oppia.

      Minulle kävi jokunen vuosi sitten juuri näin. Oikeastaan kolmellakin helluntailaisten johtamalla foorumilla ja tämä S24 on neljäs.

      Tässä nyt kumminkin tuo kummajaisten ketju:
      http://uskonaskel.munpalsta.net/viewtopic.php?f=2&t=2221

    • woewoe

      Ei kai tuo uskonaskel ole mikään helluntailaisten foorumi. On vain yksi virallinen hellarifoorumi ja se on netmission. Kuka tahansa voi perustaa foorumin, eikä yksittäisen hellarinkaan perustama foorumi edusta helluntaiseurakuntaa tai välttämättä edes sen oppeja.

    • luetaankosanaa

      Ei ole helluntailainen !

      Päähuseeraaja on Petri Paavola, ja hänellä on juuret babtisteissa ja vapaakirkossa !

      Nykyään hän ei varmaan kuulu mihinkään ns. seurakuntaan, sillä hän ei pidä niitä oikeina, eli puolueita ja puoluerajoja ei saisi olla uudestisyntyneiden uskovien välillä.

      Ylläpitäjät toki ovat muita kuin PP, mutta PP toimii yliopettajana tuolla foorumilla ja hänen sanansa on laki !

      Siis muut vain aamentavat ja hymistelevät, ja jos eivät sitä tee vaan asettuvat vasta hankaan PP:n kanssa, niin lähtö tulee foorumilta !

      Eli ylläpitäjät ovat nähdäkseni vain PP:n marjonetti nukkeja, joita PP hallitsee ja vallitsee ja manipuloi !

      PP oli ennen itse ylläpitäjänä näillä foorumeilla mutta ei enää, sillä hän omien sanojensa mukaan itse halusi siksi "viisaaksi" joka vain sanoo tarvittaessa miten asiat ovat, eli galiffina galiffin paikalla hän nyt on, eli tyyli on tämä sama:

      Matt. 20:25 Mutta Jeesus kutsui heidät tykönsä ja sanoi: "Te tiedätte, että kansojen ruhtinaat herroina niitä hallitsevat, ja että mahtavat käyttävät valtaansa niitä kohtaan.

      Petri siis opettaa kyllä, mutta paimentamisen hän on jättänyt muille, että ei oma "rokki" ryvettyisi, eli siksi hän on taka alalla, mutta kuitenkin vallassa !

      Siis nämä tuon foorumin "ylläpitäjät" saavat liata kätensä Petrin puolesta, ja Petri itse saa esittää kovasti nöyrää ja pyhää, kun ei tarvitse kiistoihin puuttua itse !

      Siis jos hän paimentaisi laumaa niinkuin opettajan tulisi, niin omat kädet likaantuisivat ja nuorempia tulisi ojentaa ja siitähän hän itse joutuisi ikäviin hommiin, mutta paimentamisesta hän siis on luistanut aina ja luistaa yhä !

    • luetaankosanaa

      Pieni lisäys vielä !

      Näitä "seurakunnista" eronneita ja irronneita ryhmiä on siellä täällä !

      Turussa on uusi Weijolaisuus vallalla, eli ne jotka uskovat kuten Weijo Lindroos opettaa !

      Tuolla uskonaskel foorumilla on taas vallalla Petri Paavolalaisuus, eli siellä kirjoittavat ne jotka uskovat kuten PP opettaa !

      Se on surullista, eli on erottu "seurakunnista", mutta sitten onkin perustettu oma lahko, jolla on siis oma oppi ja se on siis Petrin raamatuntulkinta joka on taas se ainoa oikea !

      Surullista, perin surullista on nähdä ja todeta se, että yksi ihminen voi halluta ja vallita uskovien joukkoa !

      • sekopäistätoimintaa

        Löytyyhän tuolta Weijolaisten joukosta näköjään Tampereen palottelusurmaajakin. Hänkin näemmä löytänyt Jeesuksensa tappamisten jälkeen ja on nyt eri ihminen? Itse olisin sitä mieltä, että ei ole miehessä munaa kantaa tekonsa seuraamuksia vaan kuvittelee mieluummin olevansa joku toinen nykyään. Normaali ihminen näkee kuitenkiin tällaisen käytöksen ennemminkin osoituksena vakavasta mielenhäiriöstä mikäli itselle pystyy luomaan uuden identiteetin....


    • kiitävaaJumalaa

      Mielenkiintoinen toi uskonaskel forkan keskustelu tuleeko synnistä kiittää. Ei tuu kiittää synnistä.

      • luetaankosanaa

        Petri lopussa kirjoitti seuraavaa:

        "Raamattu ei opeta, että synnin tuoma kärsimys vetää parannuksen paikalle, vaan että Jumalan hyvyys vetää parannukseen. "

        Mitä tässä sanotaan ?

        1. Piet. 4:1 Koska siis Kristus on kärsinyt lihassa, niin ottakaa tekin aseeksenne sama mieli-sillä joka lihassa kärsii, se lakkaa synnistä-

        Hepr. 2:10 Sillä hänen, jonka tähden kaikki on ja jonka kautta kaikki on, sopi, saattaessaan paljon lapsia kirkkauteen, kärsimysten kautta tehdä heidän pelastuksensa päämies täydelliseksi.

        Kärsimys ei synny siis synnittömyydessä vaan synnin teon kautta !

        Ja jos otetaan Jobin kirja ja sen sanoma, niin Jumala salli saa tanan rusikoida Jobia, vaikka tämä oli Jumalan omien sanojen mukaan:

        Job 1:8 Niin Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille palvelijaani Jobia? Sillä ei ole maan päällä hänen vertaistansa; hän on nuhteeton ja rehellinen mies, pelkää Jumalaa ja karttaa pahaa."

        Job 2:3 Niin Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille palvelijaani Jobia? Sillä ei ole maan päällä hänen vertaistansa; hän on nuhteeton ja rehellinen mies, pelkää Jumalaa ja karttaa pahaa. Vielä hän pysyy hurskaudessansa, ja sinä olet yllyttänyt minut häntä vastaan, tuhoamaan hänet syyttömästi."

        Jumala kuitenkin salli kaiken tuon, ja sen kautta Jobistakin tuli "täydellinen", eli kärsimysten kautta Jumala kasvattaa ja pyhittää uskovaa, eli nekin vievät siis parannuksentekoon, ja kärsimysten aiheuttaja aina tekee syntiä !

        Sitten kohta joka puhuu asiaa, jos sen ymmärtää:

        1. Tess. 5:18 Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa.

        Siis vaikka joku siis tekisi syntiä meitä kohtaan, niin silti tulee kiittää siitäkin Jumalaa, miksi ihmeessä ?

        Job sanoo seuraavaa:

        Job 2:10 Mutta hän vastasi hänelle: "Sinä puhut niinkuin mikäkin houkka nainen. Otammehan vastaan Jumalalta hyvää, emmekö ottaisi vastaan pahaakin?" Kaikessa tässä Job ei tehnyt syntiä huulillansa.

        Kun tämän yhdistämme seuraavaan Totuuteen, niin asia selvinnee:

        28 Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.
        29 Eikö kahta varpusta myydä yhteen ropoon? Eikä yksikään niistä putoa maahan teidän Isänne sallimatta.
        30 Ovatpa teidän päänne hiuksetkin kaikki luetut.
        31 Älkää siis peljätkö; te olette suurempiarvoiset kuin monta varpusta.

        Siis Jumalan lapselle ei voi tapahtua mitään Jumalan sallimatta !!!

        Joten jos Herra sallii jotakin meille kasvatukseksemme, niin vaikka emme siitä pidä, niin voimme kiittää siitä, että Herra tietää asiat paljon paremmin ja sen myös mikä on meidän parhaaksemme !

        Näin ollen vaikka joku tekisi meitä vastaan pahoin ja siis syntiä, niin silti voimme kiittää Jumalaa joka on senkin sallinut meidän uskovien parhaaksi !

        Room. 8:28 Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.

        Tuossa sanotaan KAIKKI, eikä vain hyvät ja mukavat asiat !

        Nähdäkseni siis Petri on ihan liikaa yksinkertaistanut asiaa, eikä ole huomioinnut kaikkia puolia asioista !

        Mutta jos itse ei ole käynyt Jobin Tietä, niin silloin toki ei ehkäpä vielä ymmärrä noita Jobin kirjan opetuksia ja siksi näkemys on yhä kapea !

        Siis nähdäkseni on saivartelua vain se väite, että emme voi kiittää pahasta teosta eli synnistä, jota joku meille tekee, sillä voimmehan kiittää siitäkin koska se ei siis tapahdu Jumalan sitä sallimatta ja KAIKKI on kuitenkin parhaaksemme kuten Sanaa edellä lainasin !

        Olen itse kokenut paljon kärsimystä ja kipua ja minua on haavoitettu, mutta nyt kykenen kiittämään niistäkin ja näen kaiken sen olleen tarpeellista kasvatuksekseni, eli voin nyt sanoa kuten Job kaiken kärsimänsä jälkeen:

        1 Silloin Job vastasi Herralle ja sanoi:
        2 "Minä tiedän, että sinä voit kaikki ja ettei mikään päätöksesi ole sinulle mahdoton toteuttaa.
        3 'Kuka peittää minun aivoitukseni taitamattomasti?' Siis on niin: minä puhuin ymmärtämättömästi, asioista, jotka ovat ylen ihmeelliset minun käsittää.
        4 Kuule siis, niin minä puhun; minä kysyn, opeta sinä minua.
        5 Korvakuulolta vain olin sinusta kuullut, mutta nyt on silmäni sinut nähnyt.

        Siis ihan kaikella kokemallani on ollut tarkoitus, ja Jumala on laupeudessaan ja pitkämielisyydessään minua kasvattanut kärsimysten kautta, ihan kuten Hän toimi Jobin ja jopa Herrani Jeesuksen kohdalla !

        Ehkäpä vain on niin, että hyvin harva osaa kiittä JOKA TILASSA, eikä vain silloin kun elämä on auvoista ja lihamme ja sielumme nauttii !

        Tässä on se käänteispuoli, eli jos lihamme ei nauti, niin silloin:

        2. Kor. 12:10 Sentähden minä olen mielistynyt heikkouteen, pahoinpitelyihin, hätään, vainoihin, ahdistuksiin, Kristuksen tähden; sillä kun olen heikko, silloin minä olen väkevä.


      • Pistin.pois
        luetaankosanaa kirjoitti:

        Petri lopussa kirjoitti seuraavaa:

        "Raamattu ei opeta, että synnin tuoma kärsimys vetää parannuksen paikalle, vaan että Jumalan hyvyys vetää parannukseen. "

        Mitä tässä sanotaan ?

        1. Piet. 4:1 Koska siis Kristus on kärsinyt lihassa, niin ottakaa tekin aseeksenne sama mieli-sillä joka lihassa kärsii, se lakkaa synnistä-

        Hepr. 2:10 Sillä hänen, jonka tähden kaikki on ja jonka kautta kaikki on, sopi, saattaessaan paljon lapsia kirkkauteen, kärsimysten kautta tehdä heidän pelastuksensa päämies täydelliseksi.

        Kärsimys ei synny siis synnittömyydessä vaan synnin teon kautta !

        Ja jos otetaan Jobin kirja ja sen sanoma, niin Jumala salli saa tanan rusikoida Jobia, vaikka tämä oli Jumalan omien sanojen mukaan:

        Job 1:8 Niin Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille palvelijaani Jobia? Sillä ei ole maan päällä hänen vertaistansa; hän on nuhteeton ja rehellinen mies, pelkää Jumalaa ja karttaa pahaa."

        Job 2:3 Niin Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille palvelijaani Jobia? Sillä ei ole maan päällä hänen vertaistansa; hän on nuhteeton ja rehellinen mies, pelkää Jumalaa ja karttaa pahaa. Vielä hän pysyy hurskaudessansa, ja sinä olet yllyttänyt minut häntä vastaan, tuhoamaan hänet syyttömästi."

        Jumala kuitenkin salli kaiken tuon, ja sen kautta Jobistakin tuli "täydellinen", eli kärsimysten kautta Jumala kasvattaa ja pyhittää uskovaa, eli nekin vievät siis parannuksentekoon, ja kärsimysten aiheuttaja aina tekee syntiä !

        Sitten kohta joka puhuu asiaa, jos sen ymmärtää:

        1. Tess. 5:18 Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa.

        Siis vaikka joku siis tekisi syntiä meitä kohtaan, niin silti tulee kiittää siitäkin Jumalaa, miksi ihmeessä ?

        Job sanoo seuraavaa:

        Job 2:10 Mutta hän vastasi hänelle: "Sinä puhut niinkuin mikäkin houkka nainen. Otammehan vastaan Jumalalta hyvää, emmekö ottaisi vastaan pahaakin?" Kaikessa tässä Job ei tehnyt syntiä huulillansa.

        Kun tämän yhdistämme seuraavaan Totuuteen, niin asia selvinnee:

        28 Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.
        29 Eikö kahta varpusta myydä yhteen ropoon? Eikä yksikään niistä putoa maahan teidän Isänne sallimatta.
        30 Ovatpa teidän päänne hiuksetkin kaikki luetut.
        31 Älkää siis peljätkö; te olette suurempiarvoiset kuin monta varpusta.

        Siis Jumalan lapselle ei voi tapahtua mitään Jumalan sallimatta !!!

        Joten jos Herra sallii jotakin meille kasvatukseksemme, niin vaikka emme siitä pidä, niin voimme kiittää siitä, että Herra tietää asiat paljon paremmin ja sen myös mikä on meidän parhaaksemme !

        Näin ollen vaikka joku tekisi meitä vastaan pahoin ja siis syntiä, niin silti voimme kiittää Jumalaa joka on senkin sallinut meidän uskovien parhaaksi !

        Room. 8:28 Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.

        Tuossa sanotaan KAIKKI, eikä vain hyvät ja mukavat asiat !

        Nähdäkseni siis Petri on ihan liikaa yksinkertaistanut asiaa, eikä ole huomioinnut kaikkia puolia asioista !

        Mutta jos itse ei ole käynyt Jobin Tietä, niin silloin toki ei ehkäpä vielä ymmärrä noita Jobin kirjan opetuksia ja siksi näkemys on yhä kapea !

        Siis nähdäkseni on saivartelua vain se väite, että emme voi kiittää pahasta teosta eli synnistä, jota joku meille tekee, sillä voimmehan kiittää siitäkin koska se ei siis tapahdu Jumalan sitä sallimatta ja KAIKKI on kuitenkin parhaaksemme kuten Sanaa edellä lainasin !

        Olen itse kokenut paljon kärsimystä ja kipua ja minua on haavoitettu, mutta nyt kykenen kiittämään niistäkin ja näen kaiken sen olleen tarpeellista kasvatuksekseni, eli voin nyt sanoa kuten Job kaiken kärsimänsä jälkeen:

        1 Silloin Job vastasi Herralle ja sanoi:
        2 "Minä tiedän, että sinä voit kaikki ja ettei mikään päätöksesi ole sinulle mahdoton toteuttaa.
        3 'Kuka peittää minun aivoitukseni taitamattomasti?' Siis on niin: minä puhuin ymmärtämättömästi, asioista, jotka ovat ylen ihmeelliset minun käsittää.
        4 Kuule siis, niin minä puhun; minä kysyn, opeta sinä minua.
        5 Korvakuulolta vain olin sinusta kuullut, mutta nyt on silmäni sinut nähnyt.

        Siis ihan kaikella kokemallani on ollut tarkoitus, ja Jumala on laupeudessaan ja pitkämielisyydessään minua kasvattanut kärsimysten kautta, ihan kuten Hän toimi Jobin ja jopa Herrani Jeesuksen kohdalla !

        Ehkäpä vain on niin, että hyvin harva osaa kiittä JOKA TILASSA, eikä vain silloin kun elämä on auvoista ja lihamme ja sielumme nauttii !

        Tässä on se käänteispuoli, eli jos lihamme ei nauti, niin silloin:

        2. Kor. 12:10 Sentähden minä olen mielistynyt heikkouteen, pahoinpitelyihin, hätään, vainoihin, ahdistuksiin, Kristuksen tähden; sillä kun olen heikko, silloin minä olen väkevä.

        Koeta nyt ensin selvittää itsellesi, mitä "liha" tarkoittaa raamatun kielessä, niin et joutavia horiseisi.

        Helpotan:
        Liha on vanha luonto. Ei siis tämä kehomme, veikka näyt sellasista luulevan.

        Mietipä Paavalin pistintä siltä pohjalta, niin ehkä sulle(kin) asia selkenee?


    • sivustakatsojanrooli

      Ois kiva tietää mitä toi uskonaskel forkan porukka tuumais noista ja pystyiskö niitä kukaa kumoomaan. Oli paljon asiaa raamatusta. Heittäkees heille vinkkiä.

      • luetaankosanaa

        Turha luulo.

        Eivät ne Petrin hännystelijät uskalla eivätkä halua sellaista Sanaa sinne, jota Petri ei hyväksy !

        Luin sitä taas itsekin ja Joel.A osui pahaan kohtaan, siis aina kun Petri haluaa hiljentää vastustelijat, hän ensin esittää kovasti hurskasta, kutan nyt se kunnioitus juttu, vaikka Petri itse ei todellakaan kunnioita sitä joka on hänen kanssaan eri mieltä asioista !

        Tuolla tyylillä Petri siis petaa ennakolta omaa asemaansa muka "oikeamielisenä" ja samalla hän kiertäen väitti siis ettei Joel.A toimi muita kunnioittaen mukamas !

        Petri on siis ovela vallankäyttäjä, joka osaa kyllä nämä niksit, mutta minua hän ei hämää, kuten noita hänen hännystelijöitään !


    • Tämä.riittää

      Meille klassisille krisuille on ihan vieras tuo Petri Paavola ja piti oikein etsiä netistä että mikä heppu ja minkä näköinen. No, viime heinäkuussa hän näytti tältä:

      https://www.youtube.com/watch?v=t_qXLB-VvD8

      En viitsi kuunnella, sillä jo aloitus vaikuttaa hengeltään ahdistavalta. "Meissä on eri henki", kuten Lutherkin jo aikoinaan sanoi. En teeskentele hengenyhteyttä, jota ei ole.

      Luultavasti täällä netissä olen tietämättäni väitellyt monet kerrat henkilön kanssa, ainakin hänen seuraajiensa ja hyvää mielikuvaa en ole hänestä / heistä saanut.

      Käsittääkseni minä itse, kuten veli KTS:kin olemme olleet paavolalaisten henkisen kiusanteon ja vainon kohteina jo vuosia näillä foorumeilla.

    • Kiittämisestä puheenollen. Raamatussa todella on ilmoitus;

      18. Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa. 1 Tes 5

      Kun huomioi kokonaisuuden, mihin asiaan ilmoitus on kohdennettu, niin ilmoituksen sisällön ja sen viisauden ymmärtäminen avautuu.

      Ihminenhän luontaisesti kiittää positiivisista kokemuksistaan,- mutta tuo ilmoitus kiittämisestä ilmentää kielteistä kokemusta ja siitä kiitäminen.

      Todellisuus vaan sattuu olemaan niin ihmeellinen ihmisen mielen kannalta. Jos ihminen ei kallistu vastoinkäymisistään kiitosmielelle ( JUMALAN salliminen), niin ihmisen mieli katkeroituu ja omaa siten pitkäkestoisen vihan tunteen. Kiittäminen / mieli estää mielen ongelmoitumisen.

      On muistettava,- miten koko usko ja esim. kiittäminen joka tilassa on niiiiiiiiiiiin henkilökohtainen asia kuin unien näkeminen. Toinen ihminen ei mahdollistu näkemään toisen ihmisen unia ja samoin ei kiittämään tai olla kiittämättä toisen ihmisen puolesta.

      Niin, koko alue liittyy ihmisen mielen hoitamiseen / ongelmoitumisen estämiseen. No, tietysti, jos ihminen ei usko koko JUMALAN ohjaamiseen / pelastamiseen 100%, niin on yks hailee kiittääkö,- vaiko kiroaa.
      Kyseessä on siis JUMALALTA saadun uskon hyväksyminen ja sen mukaan eläminen. Usko johdatukseen ja huolenpitoon.

    • luetaankosanaa2

      Uusi käänne uskonaskeleessa.

      Petri väittikin, että ei hän Jole.A:ta varoittanut "toisen näkemysen kunnioittamisen puutteesta", vaan muka yleisesti vaan !

      No, asia on kuitenkin niin, että vain Joel oli erimieltä ja juuri Petrin kanssa !

      Siis eihän toki Petri itseään varoittanut epäasiallisesta keskustelusta, joten jäljelle jää enää Joel !

      Tälläinen taitava "mato" Petri osaa olla, eli hän mainpuloi ja sekoittaa, jotta ei itse jäisi kiinni vääristä toimistaan !

      Sitten Petrin opetukseen ja sen oikeellisuuteen !

      Petri väitti seuraavan Sanankohdan kohdalla ihan jotain muuta, kuin mitä siinä sanotaan ja mikä on sanoma:

      8 Tahi jos jollakin naisella on kymmenen hopearahaa ja hän kadottaa yhden niistä, eikö hän sytytä lamppua ja lakaise huonetta ja etsi visusti, kunnes hän sen löytää?
      9 Ja löydettyään hän kutsuu kokoon ystävättärensä ja naapurinaiset ja sanoo: 'Iloitkaa minun kanssani, sillä minä löysin rahan, jonka olin kadottanut'.
      10 Niin myös, sanon minä teille, on ilo Jumalan enkeleillä yhdestä syntisestä, joka tekee parannuksen."

      Petri väitti Jumalan sytyttäneen lampun, mutta ei tuossa niin sanota, vaan se nainen sytytti sen lampun ja lakaisi sen huoneen löytääkseen sen kadonneen hopearahan, ensimmäinnen selvä virhe ja valhe siis !

      Uskovan tulee huolehtia siitä, että lampussa palaa tuli !

      Muutenkin sen tulkinta on pahasti metsässä, sillä juutalaisuudessa naimaton nainen ei pääse naimisiin, jos hänellä ei ole kymmenestä hopearahasta muodostuva otsa koru, eli jos siitä puuttuu yksikin hopearaha, ei naimisiin pääse siis !

      Tuon asian vuoksi siis oli niin tärkeää löytää se kymmenes hopearaha ja siksi hän iloitsi toisten naisten(uskovien eli kihlattujen) kanssa !

      2. Kor. 11:2 Sillä minä kiivailen teidän puolestanne Jumalan kiivaudella; minähän olen kihlannut teidät miehelle, yhdelle ainoalle, asettaakseni Kristuksen eteen puhtaan neitsyen.

      Tuo on vanhan liiton "kuva ja varjo" hopearahoista on kuva uuden liiton Hengellisistä asioista !

      Eli on kyse uskovan pyhityselämästä ja nuo kymmenen hopearahaa ovat siis "kuva" Hengen hedelmistä, eli uskovan tulee elää pyhityselämää ja saavuttaa siis se, että Hengen hedelmät näkyvät, eli Uskovan tulee toisin sanoin kantaa hedelmää !

      Tuo kuva siis kertoo ihan muusta mitä Petri opetti, eli sen sanoma on kehoitus pyhityselämän jatkuvuuteen ja sen kautta Hengellisen aikuisuuden saavuttaminen !

      Tähän liittyvä Sanankohta, jota moni ei ymmärrä erikseen:

      Ilm. 21:2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.

      Kaunistettu tuossa siis tarkoittaa uskovaa jonka Herra on pyhityselämän kautta pyhittänyt ja kasvattanut Hengelliseen aikuisuuteen eli ne Hengen hedelmät näkyvät hänessä, sana "kaunistettu" kertoo toki sen, että sekin pyhitystyö on Jumalan työtä !

      Tuossa hopearahakuvassa tuo tuleva morsiameksi haluava siis teki parannuksen, kun huomasi hopearahan puuttuvan eli Hengellisen tilansa heikoksi, hän sytytti valon eli Hengen valon ja puhdisti "asunnon", joka siis on kuva uskovasta Jumalan temppelinä, ja sen parannuksenteon ja pyhityselämän kautta ja avulla hän löysi sen kadonneen hopearahan eli Hengen hedelmän !

      Tuo lampun sytyttäminen on muuallakin kuvana, eli tyhmissä ja viisaissa netsyissä, jotka siis odottivat Ylkää, eli sanoma on samaa osin !

      Pitäkää öljyä lampuissa ja lamput palamassa, on sanoma, ja tyhmät siis jäivät ulos häistä ja ovet suljettiin !

      Valvokaa on tuon vertauksen sanoma ja kehotus, siis joka hetkisestä pyhitys elämän huolehtimisesta on kyse ja sen on uskovalle äärimmäisen tärkeää !

      Valvokaa !

      Luuk. 21:36 Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä."

      Älkää paaduttako sydämiänne !

      Hepr. 4:7 niin hän taas määrää päivän, "tämän päivän", sanomalla Daavidin kautta niin pitkän ajan jälkeen, niinkuin ennen on sanottu: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne".

      No, tässä oli minun itseni saama opetus tuosta Sanankohdasta, ja tästä olisi paljon laajemminkin asiaa, mutta tämä riittänee, että ei aleta rönsyillä, sillä Raamatussa kaikki liittyy kaikkeen !

      Saamani opetus erosi kovasti siis opettaja Petrin näkemyksestä, vaikka hän itse ja moni uskova pitää Petriä erehtymättömänäja kaiken tietävänä ja oikeaoppisena !

      Tuon Petrin väärän sydämen asenteen vuoksi, muut ovat aina väärässä ja muut(=ymmärtämättömät), eivät siis kunnioita hänen itsensä eli heitä viisaamman Petrin näkemystä !

      Oikeasti Petri itse on, ikävä kyllä, niin ylpeä ja paisunut, että ei kunnioita muiden näkemyksiä vaan runnoo väkisin omansa läpi, ja sen hän osaa ja taitaa, eli manipuloiniin keinolla millä hyvänsä !

      Olen suruissani katsonut vierestä tuota touhua, ja ilmeisesti taas on aika ainakin vähän yrittää häntä herätellä, tosin meinasin jättää sen Herran tehtäväksi, kuitenkin minulla on Herran edessa oma vastuuni:

      Jaak. 5:19 -20

      • Pierut.Paavolalle.Prööt

        Höh. Paavola lukee tätä foorumia ja vaihtaa puheitaan, kuin siisti mies paitaa, tahi kääntelee nurin, puolin ja toisin, miten kulloinkin sopii.

        Mitä tulee lampun sytyttämiseen, on ed. kirjoittaja ihan oikeassa ja Paavola väärässä: nainen sytytti lampun, eikä Jumala. Jeesuksen vertauksessa ei ole mitään mystiikkaa. Jeesus kertoi, kuinka tarkka ihminen on vähäisestäkin omaisuudestaan ja sanoi, että eikös Jumala sitten vielä enemmän meistä.

        Mutta tokihan joku Paavola vetää mystiset mystiikat tuostakin, Jeesuksen täysin selvästä lauseesta. Sellaista harhamystiikkaa kutsutaan okkultismiksi.


    • woewoe

      Keskustelu on ilmeisesti lähtenyt siitä, että Raamatussa kehotetaan kiittämään joka tilanteessa. Joka tilassa kiittäminen ei tarkoita, että pitää kiittää kaikesta mitä meille sattuu. Esim. nyt raiskatuksi tulemisesta ja vakavasta sairaudesta.

      Vaikeassakin tilanteessa voi kuitenkin kiittää Jumalan läsnäolosta ja siitä, että Hän auttaa askel kerrallaan eteenpäin. Elämän vaikeissa tilanteissa voi Jumalan avulla oppia asioita, jotka vahvistavat uskoa ja vievät eteenpäin. Jumala voi kääntää pahan hyväksi jos suostuu hänen työstettäväkseen. Raiskattu voi esim. olla myöhemmin avuksi muille väkivaltaa kokeneille, tms.

      • PelastusOnTärkein

        Kiittäkää Pelastuksestanne (jos olette tulleet Jumalan kutsumana Pelastetuksi) joka tilassa eli; kaikenlaisissa elämäänne kohtaavissa tilanteissa! Ainakin Pelastus pysyy, ellei itse siitä syntelämää jatkamalla, luovu!


      • ihmetystä

        Ei kai nyt kukaan täysijärkinen mene Jumalaa kiittämään jos hän "siunaa" jotakin tiettyä ihmistä kuolemaan johtavalla sairaudella, jo nuorella iällä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe