Liian pieni muna tyttökaverille

hmmjoo

Oon siis 18v ja ois tarkotus viikonloppuna käydä tyttökaverin luona saunas. niin pelkään vaan kun kertaakaan ei olla oltu alasti että vehkeen kokoni ei riitä hänelle:( on kyllä muuten mukava ja avoin ja kuulemma riitän hänelle vaikka mitä tulisi. mutta kuitenkaan ei olla puhuttu tost koosta.. mulla on levossa noin 5cm mut stondiksessa 14cm.. eli musta on ihan ok koko mut levossa taas ei..koska oletus on kaikkilla se että levossa pieni=pieni muna muutenki. mut nii ehkä mulla rupee hormonit kyllä virtaa ku nään muijan alasti ekaa kertaa mut kuitenkin..

13

1695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wertuers

      Kyllä se muna pysyy kovana koko sen ajan aika varmasti. Ei tarvi huolehtia että se ei olisi kovana kun olette molemmat alasti saunassa

    • noniselitävaa

      No hei voithan sinä neidille selittää miesten biologiaa jossei hän sitä tiedä, että veitikkasi kasvaa sitten erektiossa isommaksi että ei se näin pieneksi jää :)
      Luulen kyllä että sulla nousee kattoo ku näät hänet alasti ;) Ite kyl olin kosketellu vaatteiden päältä exäni kalua ennenku ees näin sitä :D

    • eihän sitä peliä kylillä olla esittämässä.

    • Poika.17v

      Mitä merkitystä sillä on minkä kokoinen sinulla on lepotilassa. Mene rohkeasti sinne saunaan, jos tyttö on fiksu se ei edes kysy/mainitse mitään peniksesi lepokoosta, sitten voit esim. pyytää että voisiko tyttöystäväsi runkata sinua ja tuossa iässä ei yleensä tarvii montaa vetoa tehdä kun on jo juhlakunnossa. Sitten tyttöystäväsi näkee minkä kokoinen sinulla on erektiossa. Toisilla ei lepokoosta kasva juuri yhtään erektioon, vain jäykistyy. Luulisi naisellekin olevan nautinnosta nähdä kuinka penis kasvaa valtavasti hänen hyväilyistään, kuin vain vatkata ja odottaa koska on tarpeeksi jäykkä.

      Itselläni on kanssa pieni levossa, vuosi sitten saunassa nähtiin toisemme alasti ensimmäistä kertaa, lauteille mennessä oli vielä levossa mutta ei tarvinnu edes naisen koskea kun oli jo täysi stondis. Naiseni sanoi silloin vehkeelleni että "säästähän itteäs makuuhuoneeseen" Sen jälkeen en ole hävennyt lepotilassa olevaa pientä kalua. Ja miksi sitä häpeämäänkään, eihän lepotilassa muuta virkaa ole kuin virtsaaminen.

    • bvnhg

      Siis oikeesti!
      Jos sitä kiinnostaa munan koko niin paljon että se siitä jotenkin vetää herneet nenään niin on ei ole kovin kummoinen tyttöystävä. Jos on 13v tyttöystävä niin voi hänellä olla kuvitelma että kaikilla on 20 cm muna, mutta sillon on muutakin murhetta kun munan koko.

    • hmmjoojoo

      Irakilainen kyrpä maistuu kyllä.

    • Bääbää1111111

      Itse olen nainen ja olin eeilen itse asiassa saunassa ensimmäistä kertaa miehen kanssa hänellä oli lepotilassa ensin mutta kun tulin lähemmäs ja kosketin hänen kaluaan johan singhti! Sitten pantiin loppu aika.

    • Koolla ei ole mitään väliä jos muija on asian kanssa sujut ja jos se susta oikeesti välittää niin sun munan koon luulis olevan (kirjaimellisesti) pikku seikka. Kunhan vaan saat hyvän, kestävän stondiksen niin kyllä 14 senttiä riittää ihan hyvin. Ja jos asia vaivaa, niin ota rempseesti asia esille. Kun ollaan parisuhteessa, niin on super tärkeetä puhua omista epävarmuuksista, mut sit tietysti myös hyvistä puolista.

      Pysyt jätkä nyt vaan itsevarmana ja hoidat saunatilanteen (ja maholliset after partyt ;)) asiallisesti kotiin. Naiset ja toki miehetkin haistaa epävarmuuden kilsan päähän, joten tärkeintä on et pidät leuan pystyssä. Sanon tätä varmaan jokasessa viestissä, mutta ''ITSEVARMUUS ON SEKSIKÄSTÄ!'' Mikään ei oo meikäläisestä ainakaan niin kuumaa, kun poika tai tyttö joka luottaa itteensä, ''vioista'' huolimatta.

    • vklg

      Miksi kaikki sanoo että sen pitää seistä siellä saunassa?

      • Vihtaantulija

        Se on outoa ja eihän sen tarvitsekaan. Kuumissa löylyissä ei kannata hommiin ryhtyä, koska se kävisi sydämen päälle. Minulla on joskus ollut sellainen nolo puolistondis niiden naisten kanssa saunoessa, joita en aikonut hipaistakaan eli sen oli tarkoituskin jäädä pelkäksi saunomiseksi. Muna ei aina kuuntele järkipuhetta.


    • koookkkkkk

      kelpaahan se kun on irakilainen KYRPÅ

    • MhittenMeni

      No miten meni aloittaja???

      • hmmjoo

        Se sano että aivan valtava muna ja alko runkkaan tehtiin myös muita hauskoja juttuja saunassa ja sain myöhemmin sängyssä seksiä:)

        -Aloittaja


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe