Suomen Rasistit voittavat ulkomaat-pelkonsa

KalleEntinenSekakäyttäjä

Ole Suomen Rasisti anarkistinen ja voita pelkosi ja lähde ulkomaille, niin että et kärsi itsetuhoisuudestasi vaan näet maailmaa ja kehityt ihmisenä.

Ole, pyydän, Rasisti rohkea ja kokeilee jotakin uutta, että sinä osaisit kertoa lapsellesi, että olet saavuttanut elämässä sitä ja tätä, että olet nähnyt sitä ja tätä, eikä vain televisiosta vaan myös ihan oikeasti.

Älä jää paikallesi kotisuomeen ja kotimammaovelle, vaan istu VR interrail junaan ja kokeilee jotakin unohtamatonta!

Suomi Neiti uskoo sinuun.

6

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjhgdiikk

      Lopeta rasistisen vihan levittäminen suomalaisia vastaan! Rasisti poistu suomesta!

    • leow15

      Olet rasisti - HYI! Olen asunut ulkomailla ja kiertänyt maailmaa-täällä on paras olla. Anna minun suomipojan olla rauhassa äläkä tuputa minulle uskontoasi. Minäkään en tuputa sinulle mitään. Kasva takkutukka aikuiseksi ja vaikene asioista joista et tiedä mitään!

      • KESK

        oletko kokenut rasismia ulkomailla?


    • earthlove

      Rasismi ei oo kivaa. Ei minkäänlainen rasismi. Ja on varmaan ihan hyvä olla jonkin verran tietoinen siitä minkälaista muualla maailmassa on. Mutta näen varjopuolia tässä nykypäiväisessä maailmankansalaisuuden ihannoinnissa. Meinaan etenkin ekologisia varjopuolia. On hyvä, jos matkustetaan junalla (pienin hiilijalanjälki), kuten ap tekstissään kehottaa, mutta kun monet tekevät matkansa lähinnä lentokoneella, johon rahallisestikin ihmisiä kannustetaan, meinaan monet halpalennot ovat liki kymmenkertaisesti halvempia, kuin junamatkat ulkomaille. Sekä tietty paljon hitaampiakin, joka voi olla este nykypäivän kiireiselle ja hektiselle elämäntyylille, sekä kaikki-tänne-mulle-ja-heti -asenteelle.

    • earthlove

      Ja muutenkin tuo maailmankansalaisuus on mielestäni yliarvostettua, uudenlaista egon kiilottelua. Olen törmännyt muutamiin tapauksiin, jossa ei-akateemiset ihmiset yrittävät pönkittää huonoa itsetuntoaan/-arvostustaan maailmankansalaisuudellaan, siis sillä, että ovat matkustelleet niin ja niin monessa maassa ja asuneet niin ja niin monta vuotta ulkomailla ja halveksivat ihmisiä, jotka eivät käy ulkomailla, pitävät näitä sivistymättöminä, vaikka esim. ekologisista syistä on hyvin järkevää olla matkustelematta. Enkä meinaa tällä sitä, että haluaisin akateemisuutta nyt välttämättä niin jalustalle nostettavan, se ei kuitenkaan ole välttämättä tae oikein yhtään mistään. Ihmisiä ollaan kaikki tyyni.

    • JassoP

      Joo. Niin nekin vuoristoilla askeettista elämää elävät ihmiset, joiden yksityiselämää reppureissaajatkin kokevat oikeudekseen mennä häiritsemään, ovat asuneet samoilla huudeilla syntymästään lähtien. Reppureissaaja sitten käy vähän lypsämässä käsillään lehmän maitoa ja kertoo kokemuksen jollakin kummallisella tavalla avartavan maailmaa.

      Se on hienoa käydä isolla rahalla luku- ja kirjoitustaidottomien köyhien ihmisten elämää ihmittelemässä ja kertoa miten on oppinut ymmärtämään maailmaa, kun vähän pääsi tulkin välityksellä kysymään kuulumisia ihmiseltä, joka ei kykene reppureissaajan tavoin kartoittamaan omaa kokemustaan tästä maailmasta, kun ei ole yksinkertaisesti varaa lähteä omaa tilaa pidemmälle.

      Rikkaas turistit käyvät vain kiusaamassa ihmisiä, jotta voisivat tuntea olonsa henkisesti paremmaksi. Nyt he ymmärtävät mistä köyhyys johtuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe