Missä Rasisti eläisi Globaalissa maailmassa?

ArjaValkoinen

Paikallinen Rasisti ei ole kannattavaa, sillä isä laittaa Rasistia kouluun ja Rasismi voi jäädä lyhyeen. Tai naittaa Rasistia pois.

Globaalisessa valtiossa jokaiselle ihmien ominaisuudelle on sijansa, paikkansa, joten Rasismille voi miettiä oman paikan. Jokaisessa valtiossa elää rasistista asennetta, mutta Rasismi aatteena kuten ISMI liitesana tarkoittaa, pitää osata kohdistaa tarkemmin. Valitettavasti Rasismi on kansainvälistä jo nyt, globaalia. On olemassa mustia rasisteja ja valkoisia, mutta myös keltaisia ja erilaisia.

Paikkakohtainen rasismi kasvaa maakohtaiseksi rasismiksi. Maakohtainen rasismi kasvaa globaaliseksi rasismi. Rasismi aatteella pitää olla siis INTERNATIONAL RACIST ASSOCIATION, jossa on jäseniä kaikista maista päättämässä yhteisistä asioista. Näin yhdessä on helpompaa harjoittaa rasismiä ja pohtia vihan anatomiaa.

7

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YLEkin.kertoo
    • IgorPuttonen

      Yritän ymmärtää:

      Ihmisessä on kundaliinia. Miehen kundaliini voi kasvaa tosi tilanteessa. Esimerkiksi kun edessä on taistelu, niin kundaliinin taso voi noustaa. Kundaliini on tiettyä voimavaraa ja se tuntuu lämpönä. (katso gopi krishnan kirjat)

      Miksi maahanmuuttaja syyllistyy seksuaalisiin rikoksiin, kuten väitetään? Se johtuu siitä, että ihminen elää vieraalla maaperällä. Hänen täytyy selviytyä haastavista tehtävistä ja ihmisen kundaliini voi kohota.

      Kundaliinin probleema on se, miten sitä käyttää. Ruumiin lämmön nousu voi johtaa silmittömään actioniin. Toisille action voi aiheuttaa miettimistä, toisille emotionaalista kasvua ja kolmansille suoranaista toimintaa. Ihmisen käyttäytymisen mallit ovat monipuolisesti yksilöllisiä ja yhteisöllisiä. Eli toimintatapoja miksi täsmälleen eräs henkilö on toiminut tietyllä tavalla on suuremmassa määrin vaikka perusmekanismit ovat samat.

      Kundaliinin nousua itsessään aiheuttaa siis oleskelu vieraalla maalla. Saman ilmiön voi kokea suomalainen kun on ulkomailla. Se tuntuu energeettisena latautumisena, inspiraationa. Suomalaisista puhutaan, että Soumessa he ovat umpihiljaisia, mutta kun menevät ulkomaille, niin he puhuvat lakkaamatta.

      Lisäksi nuoreen ikään - veikkaan, että rikoksen tekijät ovat nuoria, kuuluu seksuaalinen kasvu ja toimintaa. Maahanmuuttaja saa paineita mm. rasismin muodossa eikä ole helppoa löytää elinkumppaneita: vanhemmat estää, tyttö pettää, väärinymmärrystä eikä ole riittävää vahvaa tahtoa sitoutua toisiinsa. Voi jäädä jopa täysin ilman puolisoa. Etelän maissa vaimon, tyttöystävän käsitys on realistinen. Siksi veikkaan, vaikka en ole Etelän maista, tummaihoisilla voi olla vaikeaa sopeutua pohjoiseen pelkistettyyn abstraktiin itsenäiseen elämään. Siitä syntyy kipua ja se voi laueta rikoksena, varsinkin kun Suomessa ilotyttö on kiellettyä, vaikka käytännössä ruletti pelaa.

      Yhteiskunta voi tulla enemmän vastaan kun tarjoaa aktiviteetteja, miten kundaliinipakkoa voi ohjata. Kun kundaliini on suuntamatta, niin syntyy vääristymiä. Pitää tuntea itseään ja suunnata kundaliinia positiivisiin, yleishyödyllisiin asioihin eikä negatiivisiin, itsekkäisiin ja tuhoisiin.

    • mgffd

      Ahvenanmaalla on rasistin hyvä olla.

    • rotu-realisti

      He tulivat tähän maahan lapsipakolaisina, mutta kasvoivat suunnittelemaan massamurhia.”

      • PeeJiiPee

        Missä se rasisti piileskelee?


    • ValkoistenKansanmurha
    • 1420

      Minä olen valkoinen hetero, perheen pää. Ja minä asun Suomessa. Suomessa synnyin ja täälä asun.

      Minä en sosialisoi hyysäreiden tai värivirheellisten kanssa. Minun ei tarvitse. Riittää kun verovaroillani niitä hyysätään. Siksi olen heidän yläpuolellaan ja heidän tulee palvella minua.

      En koe olevani rasisti. Olen isänmaallinen. Patriootti, kuten Amerikassa sanotaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe