Ilmoitus tämän päivän mamu infotilaisuudesta

Mieavm8686

Laittakaas kunnanjohtaja itkemään niin kuin Turussa oli tehty. Porukka oli huudellut ryhmässä solvauksia ja ivauksia johdossa oleville. Luultavasti SPR :n suvakit ovat pitämässä ainakin osittain maanantaina maahanmuuttoshoppaaja iltaa klo 18.00 hyvinkäällä. Tentatkaa myös että miten olette vastuussa kun raiskaukset hyvinkäällä lisääntyvät ja tiettyjen asuinalueiden arvo laskee. Ihmiset ovat ostaneet hyvässä uskossa kiinteistöjä Hyvinkäältä ja sitten tulee tälläinen arvonpudotus. Kuka nyt haluaisi 17v lasta naapuriinsa...

44

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Al-taqiyya

      Samanlaisia latteita tyhjänpäiväisiä tapahtumia nämä vastaanottokeskus info tilaisuudet ympäri maan olleet. Toistensa toisinto paska kopioita. Tyhjänpäiväistä lässyttelyä ja hyssynnyssyttelyä.

      Osassa infoja mukana joku muslimi mamu, tai muslimi "pakolainen" joka silmät kirkkaana puhuu koko salille paskaa pokkana minkä kerkeää ja keksittyjä tarinoita muka kovista kokemuksista.

      Todellisuudessa homman nimi on että tämä mamu "pakolainen" puhuu meille kuffareille (ei-muslimi, vääräuskoinen) al-taqiyyaa (kuffareihin kohdistuva teeskennelty ystävyys ja valehtelu Islamin määräämänä). Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, uskottavuusarvo täysi nolla.

    • Tänäänklo18

      Tänään porukalla infotilaisuuteen klo 18.00. Hyrian Uudenmaankatu 249 toimipisteessä ent, maaseutuopisto. Sinne jokainen kynnelle kykenevä tenttaamaan, kuinka tässä näin pääsi käymään.

      • hared

        Ja näyttäkää sitten tämä teksi loisille, kun sinne tulevat loisimaan. suomeksi suunnilleen tarkoittaa näin: Tämä vastaanottokeskus onvanha siankasvatuksen.

        هذا مركز الاستقبال هو تربية الخنازير القديم


      • hyvinkääkinmenetetty

        Jos oot arabiantaitoinen, mene mukaan suomi24 maahanmuuttokeskusteluun. Siellä on mietitty somevaikuttamista jotta niitä taistelukykyisiä nuoria ei tulisi Suomeen.


    • Infoon_video_mukaan

      Tabletti, tai joku kannettava mukaan sinne tilaisuuteen ja jos on muslimi mamu koristeena, näytillä selityksineen teille siellä infossa, niin räppäätte tietokoneen näytöltä kaverin nenän eteen tämän videon pyörimään ja kysytte miksi muslimit kohtelee kristittyjä ja ateisti lapsia näin?


      https://www.youtube.com/watch?v=OS7ReMksjGI

      Muslimi alkaa varmaan seli-seli-seli-selittelemään kaikenlaista. Se mitä hän sitten teille selittelee on al-taqiyyaa ja voitte sanoa hänelle että älä jätkä jauha taqiyyaa!= älä jätkä jauha paskaa!

      Voi tuon videon näyttää myös infon isänmaapetturi suvakeillekin. Tekis ihan hyvää heille.

    • Miesvm8686

      Kunnanjohtajan alkaa olemaan kortilla

    • Vittu_mitä_paskaa

      Hyvinkäälle tulee yksinäisiä miehiä ja lapsiperheitä. Kovan tivaamisen jälkeen kerrottiin että 10 lasta ja 290 aikuista. Se siitä lapsiperheistä. SPR ei missään vastuussa tulevista ahdisteluista tai raiskauksista. Suomi tyttöjä kehotettiin olemaan kulkematta kylillä illalla. Matuja pitää ymmärtää, ovathan he tulleet vaikeista oloista. Kutsukaa koteihinne ja ystävystykää oli kehotus.

      • hyvinkääkinmenetetty

        Löytyyks Hyvinkäältä katupartioon porukkaa kuten Lahdessa? Kyllä suomalaisten liikkumisoikeus on turvattava. spr boikottiin, rahastaa aikuisten taistelijoiden hyysäämisellä. Katsokaa myös mv lehden invaasio video, tiedätte mitä odottaa. Ja vielä: Hälytyspillit joka hyvinkääläiselle naiselle, tytölle ja poikalapselle, myy if verkkikauppa 8 ekee.


      • Iesmjdkdndn

        Pilli ehkä huono. Raiskaushälytin hakusana googleen niin alkaa tulemaan kunnon hälyttimiä. Vaihtoehtoisesti ebayhin rape alarm niin saa huomattavasti edullisemmin. Kyllä siinä koraanin oppipoika häviää paikalta kun 150db huutaa korvan vieressä.


    • Nmakeh45v

      Ajoin tänään sen sikalan ohi ja siellähän niitä pihalla oli. Ihmisen ulkomuodon jollakin tasolla kyllä omasivat. Mutta sikala on jollotijolloti ukoille hyvä paikka.

    • turvallinen_Hyvinkääkö

      Miksi se tilaisuus oli etäällä keskustasta?
      Haluttiin, ettei niin kamalasti ainakaan köyhiä sinne pääse?

      • Turvallinen_Hyvinkääkö

        Noen tosiaakaan ole menossa vapaaehtoiseksi, sen verran on siniset silmät auenneet vuoden aikana.


    • ahallah

      Tulevalla viikolla on toinen infotilaisuus, tarkkaa pvmäärä en nyt muista. Menkää kaikki te jotka haluatte osallistua vapaaehtoistyöhön ym.

    • En_suosittele_VOKkia

      Hyysäämään pedofiilimuslimeita ja Islam terroristeja. Isänmaanpetturuutta ja veljeilyä rikollisten kanssa. Islam on rikos ja kuvottavuutta täynnä, kun viitsii sitä hieman tarkemmin tutkia.

      Tutkinnan voi aloittaa vaikka tutkimalla mitä tarkoittaa al-taqiyya. Tätä ei muslimilta kannata kysyä, koska silloin menee varmasti metsään ja joutuu hönötetyksi. Itsenäisesti tästä tutkailua ja netistä löytyy, niin saattaa pää hokata jotain olennaista.

    • Kansan_silmiltä_piilossa

      Oliko Hyvinkään muslimimatujen vastaanottokeskuksessa Pariisin terrori, viharikos tekojen ilo juhlia? On kantautunut tietoa, että toisissa vastaanottokeskuksissa Suomessa joissain on muslimimatut juhlineet Pariisin tapahtumia.

      Tämä kertoo lienee sen oleellisemman missä mennään.

      Tiesittekö muuten, että vastaanottokeskusten työntekijät allekirjoittavat vaitiololupaus lappusen ja lupautuvat olemaan hiljaa vastaanottokeskuksen tapahtumista. Eli olet hiljaa, tai sitten voi vaikka kertoa jotain valheen tapaista, jos joku ulkopuolinen kyselee jotain. Tosin osa työntekijöistä on avanneet silmänsä ja tietovuotojakin tapahtuu, onneksi.

      Tämäkin kertoo jotain hyvin olennaista, tällainen salailu.

      • LukutaitoinenSuvakki

        Minkä ihmeen vaitiololappusen? Miksei minulta pyydetty allekirjoitusta eikä keneltäkään kaveriltani? On kerrottu myös, että täällä asiaoista mitään tietämättömät kirjoittelevat mielikuvistaan muuntaen kuvitelmansa faktoiksi.


    • Aiheellinen

      Surullista, että Hyvinkään poikia pelottaa noin kovasti. Jutut liikkuvat jo laillisuuden rajoilla. Lähtekää tutustumaan uusiin ihmisiin sitten kun se on mahdollista, löydätte itseänne mielenkiintoisempia ja fiksumpia tyyppejä.

      • Kallis.puhelin

        Kyllä, fiksuja ja tyylikkäitä. Osalla hienot muotivaatteet ja älypuhelimet viimeisen päälle kun kaupassa niitä esittelivät. Euroja riitti vielä.


    • Stritataan_öögaan
    • Tämä_tärkeä
    • Huijauksen_vaara_aina
    • 1000ja1

      Toisin kuin Aamupostissa on uutisoitu, lapsia vastaanottokeskuksen noin 100 asukkaasta on vain 10 ja turvapaikanhakijoiden enemmistö on yksinäisiä miehiä. Yksinhuoltajaäidit lapsineen ovat vähemmistönä. Yksinäisten naisten ja lasten turvallisuus vastaanottokeskuksessa huoletti, mutta turvallisuusvastaava vakuutti olevansa tietoinen ulkomailla naisiin ja lapsiin kohdistuneista raiskauksista vastaanottokeskuksen sisällä, eikä tämän pitäisi olla mahdollista Hyvinkäällä.

      Yhteistä kieltä Afganistanista, Irakista, Iranista, Syyriasta, Somaliasta ja parista muustakin maasta tulleiden turvapaikanhakijoiden kanssa ei ole. Jotkut kuulemma puhuvat vähän englantia. Jäi selvittämättä miten henkilökunta kommunikoi pakolaisten kanssa. Suurimmalla osalla tulijoista ei ole henkilöllisyyspapereita mukanaan.

      Tilaisuudessa oli yllättävän kriittinen suhtautuminen Luona Oy:ta ja turvapaikanhakijoilla tehtävää bisnestä kohtaan. Aika pienellä miehityksellä siellä onkin tarkoitus selvitä, vartiointipalvelun lisäksi käytössä on pari ohjaajaa ja pari järeämpää turvaohjaajaa. Yhtiö vetosikin kovasti vapaaehtoisten saamiseksi mukaan toimintaan. Että jos joku tulisi opettamaan pakolaisille suomen kieltä ja pitämään lukupiiriä. Luona Oy ei siis opeta heille kieltä eikä kansalaistaitoja. Hyvinkään kaupunki järjestää 40 valitulle pakolaiselle kurssin kahden kuukauden kuluttua. Eli maan tapojen opettaminen jää vapaaehtoisten varaan ja todennäköisesti liian monen kohdalla kokonaan tekemättä. Tästä on syytä huolestua.

      Sitten jotain joka on kuin tuhannen ja yhden yön sadusta. Luona Oy on antanut lupauksen, että se järjestää turvapaikanhakijoille asunnon ja työpaikan. Luonaa lähellä oleva yhtiö hankkii pakolaisille vuokra-asuntoja yksityisiltä markkinoilta. Työpaikkalupaus voi olla vaikeampi pitää, sillä työllistyminen ilman suomen kielen taitoa lienee todellisuudessa hyvin vaikeaa, elleivät pakolaiset sitten pääse samaan konserniin kuuluvaan Baronaan töihin. Tässäkin tilaisuudessa korostettiin tulijoiden hyvää koulutusta, sillä Hyvinkäälle tulijoiden joukossa on sekä lääkäri että insinööri. Saksassa tehdyssä kyselyssä kartoitettiin syyrialaisten maahantulijoiden koulutusta ja ammatillista osaamista. Korkeasti koulutettuja oli vain 10 %, isolla osalla ammatillista koulutusta ei ollut ja noin 10 % ei ollut käynyt lainkaan koulua ollen käytännössä luku-ja kirjoitustaidottomia. Tämä siis syyrialaisten pakolaisten ryhmässä, jota pidetään muita kansallisuusryhmiä koulutetumpana.

      Oli mielenkiintoista nähdä ja kuulla suvakkeja. Samalla kun he suvaitsevat pakolaisia kritiikittömästi, eivät he suvaitse lainkaan muiden epäilevämpiä näkökantoja. Esimerkiksi, kun on aivan varma siitä, että muslimi ei juo alkoholia, ei voi ottaa vastaan sellaista tietoa, että turvapaikanhakijat ostavat reilusti kaljaa jo Torniossa ja Hennalan ja Heinolan vastaanottokeskuksissa tarvittiin poliisia päihtyneiden turvapaikanhakijoiden takia aivan äskettäin. Vastaanottokeskuksen sisällähän alkoholin käyttö on kielletty.

      Tilaisuuteen oli saatu suvaitsevaisuutta vahvistamaan todistaja Forssan vastaanottokeskuksesta asti. Vapaaehtoistyöntekijä kertoi, miten antoisaa vapaaehtoistyö pakolaisten parissa on ja miten hän on kutsunut pakolaisia pihatalkoisiin ja kotiinsa ruokaa laittamaan. Aplodit täyttivät auditorion.

      Vastaanottokeskus on suljettu laitos, johon ulkopuoliset eivät voi mennä tutustumaan: asukkailla sen sijaan on täysi liikkumisvapaus Hyvinkäällä. Tästä päästäänkin turvallisuusnäkökohtiin. Korkea saksalaisviranomainen Andre Schulz arvioi 9.11.2015 Die Welt -lehdessä, että 10 % pakolaisista tulee syyllistymään rangaistavaan tekoon, sillä he ovat nuoria miehiä näköalattomista oloista, joiden näköalattomuus jatkuu turvapaikanhakijana.

      Mielestäni poliisi vähätteli hyvinkääläisten kokemia turvallisuusuhkia. Julkisuudessa liikkuneita tietoja Isis-taistelijoiden soluttautumisesta Suomeen poliisi ei ottanut vakavasti. Mutta mitä olemmekaan saaneet kuulla uutisista 12.11.2015. Sydäntä kylmäsi, kun Åvikin kuurojenkodin edustaja puhui hoidokeistaan. Muistettakoon juuri äsken pääkaupunkiseudulla tapahtunut kuulo- ja näkövammaisen naisen raiskaus. 16-vuotiaan tyttärensä turvallisuudesta huolestuneet vanhemmat eivät saaneet riittävää vastausta siihen, miten nuoren koskemattomuus taataan. Vanhan kaartin kansankynttilä korosti, että vastuu turvallisuudesta on pelkästään teinitytön vanhemmilla. Mutta eihän se näin mene. Ei suomalaisten tarvitse muuttua ja alkaa sopeuttaa omaa toimintaansa pakolaisten takia, vaan pakolaisten on sopeuduttava yhteiskunnan sääntöihin. Enemmänkin poliisi tuntui olevan huolissaan pakolaisten turvallisuudesta. Poliisi onkin käynyt tutustumassa vastaanottokeskukseen ja sen asukkaisiin useampaankin kertaan.

      jatkuu...

    • 1000ja1

      ...jatkuu

      Yleisötilaisuuden pysäyttävimmän kysymyksen esitti itse ulkomaalaistaustainen tv-kuvaaja. Hän kysyi, mitä järkeä eri tahojen ponnisteluissa maahantulijoiden hyväksi on, kun Suomi aikoo käännyttää afganistanilaiset, joita juuri nyt on enemmistönä tulijoissa. Eikö tämä ole verorahojen tuhlaamista, hän kysyi. Me elämmekin Hölmölässä, ajattelin silloin.

      Lopuksi kirkon edustaja kehui, miten hyvä uskonto islam hänen mielestään on; ei moitteen sijaa. Kaupunginjohtaja lupaili uutta yleisötilaisuutta 1-2 kk:n kuluttua. Luona Oy vastaa kysymyksiin nettisivujensa kautta ja kaikista huolestuttavista asioista voi olla yhteydessä Luona Oy:n turvallisuusvastaavaan.

      Ps. Imaami on kuulemma antanut siunauksensa entisen sikatalouskoeaseman käyttöön islaminuskoisten majoituspaikkana. Ja kun eräs koiranomistaja kyseli, mitä tehdä, jos muslimi potkaisee koiraa, niin tässäkin asiassa voi ottaa yhteyttä vastaanottokeskukseen.

      • Minäenmene

        Tänään 17 pv marraskuuta on toinen info os Kankurinkatu 4 klo 18.00. Vapaaehtoiset ja lahjoitusten antajat kuulolle.


      • löykkäri

        Eli Luona Oy saa rahansa ja hakee vapaaehtoisia ilmaiseen työhön, että heille jää enemmän tästäkin ns. projektista. Tulkoon nyt vaikka itse Toimitusjohtaja opettamaan jos siltä tuntuu. Ja kuka vuokraisi osakeasuntonsa??. No ne AHNEET ylihinnoilla, nääs varmaa rahaa ja Asuntosijoittajat kun Takuut vaan joku antaa ja sitten naapurit pääsevät tutustumaan monikurttuuriin, huoh, ja arvaapa vaan jos yrität myydä asuntoasi siitä samasta talosta, tuletko saamaan markkina-arvoisen hinnan??. No et todellakaan ja kuka sen normaali suomalainen edes ostaisi. Hei Herätys nyt tähän tosi asiaan, meitä on kusetettu ja meidän lapset joutuvat maksamaan tämän kuplan , vielä. Tietenkin jos haluatte olla siellä pilven reunalla niin olkaa vaan, Silloin kun totuus iskee on jo myöhäistä =(


    • Kyllä_kansa_tietää

      Asiat selviää tutkimalla rinnakkain valtamediaa ja vaihtoehtomediaa. MV on osoittautunut rehelliseksi ja totuudelliseksi mediaksi jo monelle suomalaiselle, kun ovat rinnakkain seuranneet sitä ja valtamediaa. Totuus onneksi voittaa aina lopulta.

    • Nainen_kertoo__
    • Ihanaa_harmoniaa
      • kamalaasakkia

        Suksi kuuseen harmonioittesi kanssa, kyllä se on nähty heidän harmoniat.


    • Katoppa_juttu_tarkemmin

      No, jos viitsit katsoa sen videolinkkini, niin hokaat jotain ja huomaat, että istun samassa veneessä ajatustesi suhteen. Linkkini olikin tarkoitettu suvakki puolelle enemmälti herättämään,ravistelemaan ja tekstini kierto vittuilua ja video täyttä totta, mitä Islamin nimessä tehdään. Yksi ainut esimerkki vain satojentuhansien- miljoonien muiden ihmisyysrikoksien joukossa tuo video. Muslimit asialla.

    • karvahattu4

      järkyttäviä videoita, kun pistää toiston päälle, hyi hemmetti. noitten eläkkeellä olevien kukkahattutätien pitäisi näitä katsoa, että avartuis toi maailman katsomus ja tuntisivat itsensä vieläkin tärkeimmiksi, mut ai niin, ne ei vissiin osaa edes nettiä käyttää ja tuskin edes tietokonetta löytyy

    • hyvinkää-hulluuntunut

      Pitäisiköhän mun omasta kännystä näyttää niille suvakeille noita videoita.

      Omasta lähipiiristä ei löydy yhtään vapaaehtoistyöntekijää, enkä ole löytänyt mitään keskustelupalstaakaan.

      Spr ja kumppanit on sulkenut näiden uuden ajan orjien suut. Tiedättekö te mistä niitä löytää?

      • halivilivou

        Infotilaisuuden jälkeisenä päivänä oli AP,ssa juttua kyseisestä tapahtumasta. Näytti kuvassa ollen jo 'viimeisen käyttöpäivän' ohittaneita leidejä. Vanhemmat naiseko niitä matuja hyysää vai ketkä.


      • Autetaan

        Olen kiinnittänyt samaan asiaan huomioita. Hukkuneen pikkulapsen kuvalla on saatu vanhempien naisten auttamishalu heräämään ja nämä ikäihmiset oikein odottavat, että paikkakunnalle avattaisiin vastaanottokeskus, jotta he pääsisivät auttamaan pakolaisia. Harvemmin vapaaehtoisissa nuoria ihmisiä on.

        Nopeasti vanhemmat auttajat kuitenkin väsyvät työhönsä. Syksyllä Lammin vastaanottokeskuksen vapaaehtoinen huomasi olevansa ainoa vaatteiden viikkaaja, kun muut olivat lopettaneet. Tuumasi, että taitaa tuo auttaminen ja vapaaehtoistyö olla monelle vain sellainen nopeasti ohimenevä muotijuttu.


      • raippu
        halivilivou kirjoitti:

        Infotilaisuuden jälkeisenä päivänä oli AP,ssa juttua kyseisestä tapahtumasta. Näytti kuvassa ollen jo 'viimeisen käyttöpäivän' ohittaneita leidejä. Vanhemmat naiseko niitä matuja hyysää vai ketkä.

        No nepä ne, Tuntevat itsensä tärkeäksi, eikä ole muutakaan tekemistä kun eläkkeellä ollaan ja suurinmaksi osaksi varmaan yksinäisiä, mikäs siinä mutta kohde on ihan väärä, ei osata ajatella nokkaansa pidenmälle..


    • Iltoja_kaikille

      Se niin eräitten parjaama mv lehti uutisineen ja keskustelufoorumeineen käsittelee näitä muslimimatu asioita rehellisesti ja yhtään kaunistelematta.

      • lopotilopoti

        Lehti, joka kertoo asiat juuri niin, kuin ovat. Ei kaunistele, ei hymistele, vaan kertoo totuuden.


      • aikon
        lopotilopoti kirjoitti:

        Lehti, joka kertoo asiat juuri niin, kuin ovat. Ei kaunistele, ei hymistele, vaan kertoo totuuden.

        Jep. Ja se huonopuoli mvlehdessä on, kun sitä vilkaisee ja kerää vähän muualtakin tietoa(ulkomaat), niin alkaa vituttamaan tosissaan minkälainen porukka/uskonto tätä maata/eu:ta on valtaamassa.
        Suvakeille, kun koittaa faktojen myötä mamutus asioista keskustella, niin niiden mielestä olen sitten natsirasisti. Ei niitä kiinnosta kuulla islamin ja maahanmuuton haitoista. Vetävät vain pään syvemmälle perseeseensä.
        Ja suomen hallituksesta ei kyl viitti mainita mitään muuta kuin maanpettureita suurin osa porukasta.


    • RussianSubHuman

      MV Lehteä pyörittää etninen ryssä, tuomittu huumerikollinen, ex-Bandidos mies ja ulkomailla asuva veropakolainen. Kaikki edellämainitut ovat tunnettuja rehellisyyden synonyymejä.

      • Suoraan.sanottuna

        Ja silti syntyy rehellisenpää ja todenperäisempää tekstiä kuin maamme lehtiketjuilta. Mitään ei jätetä sanomatta. Paljastaa asiat suoraan kuin aikoinaan Urpo Lahtisen Hymy-lehti.


    • Rehellisyys_sananvapaus

      Eihän meidän tarvitse kuin tutkia valtamedian toimittajien valtaosan poliittisia taustoja, niin juttu jo selviää ja heidän kirjoituksensa hyvin puolueellisia ja totuus sivuseikka siinä. Paljon jää myös uutisoimatta tiettyjä asioita. Ne löytää sitten onneksi vastamediasta.

      Kyllä ne nykyiset teot ja mitä jälkeä saa aikaan ratkaisee kuka puhuu totta ja kuka ei näissä päivän polttavissa. Todisteet ja näytöt siitä mitä uutisia tuo julki pystytään toki selvittämään ja valtamedialla on aika huonot näytöt tässä. Kansa on toki alkanut huomaamaan, mistä ne oikeat tietyt uutiset löytyy...

      Vastamedia taas on osoittautunut rehelliseksi ja lisäksi heidän keskustelufoorumeilla saa kansa sanoa asiat niinkuin ne on. Siellä on sananvapaus. Muualla sitä ei enää oikein olekaan, sensuurilla ohjaillaan jne.

    • huhhuijaaa

      "MV:n perustaja Ilja Janitskin tuli viimein esiin ja osallistui keskusteluun muun muassa kertomalla, että hänen sivustollaan on Oindex-listauksen mukaan ollut viime viikolla yli 800 000 kävijää. Hän mainitsi myös, että MV sai alkunsa "täydestä huumorista, nimihän sen jo kertoo".

      Tämä uutinen on maaliskuulta 2015. Idiootit uskovat edellee b MV:n "uutisia" vaikka sivuston perustaja on yli puoli vuotta sitten kertonut kyseessä olevan vitsin. Autuaita ovat puupäät sillä he eivät huku.

      • marketta11

        Ihan oikeinhan siellä oli kirjoitettu tästä Hyvinkäänkin pakolaisjutusta, ota ihan itse asioista selvää...


    • Iltaa_kaikille

      Huhhuijaaa nimimerkki kertoilee nyt puolitotuuksia ja kääntää sen lopulta valheeksi. MV perustettiin huumorimielellä vitsinä vähän, tuo on totta, mutta ei kuitenkaan lehteä vitsiksi perustettu, se on valhe. Mitä vittua nimikin on jäänyt nimenä jo historiaan enempi, nyt puhutaan vaan MV:stä.

      MV muokkaantui aika nopeasti ihan vakavaksi päivän uutisia kertovaksi ja muslimi"pakolais" painotteiseksi mediaksi. Totuus näistä selviää seuraamalla valta ja vastamediaa vertaillen niitä rinnakkain. Kummalla on rehelliset ja totuudelliset uutiset lopulta, MV on tässä vahvoilla, valtamedia taas jäänyt kiinni monista valheista ja siitä ettei se uutisoi läheskään kaikkia tärkeitä uutisia, MV sitten hoitelee nämä salaiset päivänvaloon.

      Rehellisten uutisten lisäksi MV:llä on täysin sananvapaa keskustelufoorumi, niin uutisiin kiinnitettynä kommentointi osiona, kuin omana keskustelufooruminakin, sana on vapaa niissä, kansa saa kommunikoida siellä vapaasti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe