Tyttäreni abortti

innokkaan_äidin_äiti

Tämä on aika vaikea asia, mutta... no, minulla on 13-vuotias tytär, joka on raiskattu ja on nyt raskaana, sain itse tietää asiasta aivan hiljattain kun viimein uskaltautui kertomaan. Pidin itsestäänselvänä että tyttö tekee abortin, mutta hänpä ei suostukaan. Tahtoo synnyttää lapsen ja kasvattaa sen. Olen puhunut hänen kanssaan asiasta, ja tytön suunnitelmana on jättää peruskoulu kesken (on nyt seiskalla ja lapsi syntyisi joskus kesällä, ei siis menisi enää kasille vaan jäisi kotikouluun opiskelemaan itsenäisesti) jotta voisi jäädä kotiin hoitamaan lasta. Ilmeisesti ei aio hakea lukioonkaan koulunsa jälkeen. Olen siksi asiasta huolissani, kun tyttäreni on nyt pilaamassa koko elämäänsä lapsen takia, hänellä oli ennen tätä raiskausta selvät suunnitelmat. Keskiarvo 9,5, tarkoituksena oli hakea johonkin hyvään lukioon ja yrittää lääkäriksi, hän on aina ollut hyvin akateeminen ihminen ja nyt hän aikoo lapsen takia heittää tämän unelmansa pöpelikköön. En usko että numerot pysyisivät yhtä korkeina kotona lapsen kanssa, ja jos hän ei hae lukioonkaan, hän pilaa täysin mahdollisuutensa kouluttautua lääkäriksi. Lisäksi hän ei mielestäni ole tarpeeksi kypsä kasvattamaan lasta. Hän on juuri sellainen pää pilvissä kuljeskelija, joka unohtaisi ruokkia ja leikittää lastaan. Sekä minä että mieheni käymme päivisin töissä, tyttö saisi siis huolehtia lapsesta aivan yksin ja yrittää hoitaa koulukin siinä samalla, ja ilman isän tukea. Ja bonuksena häntä on alettu koulukiusata ja haukkua huoraksi ja lutkaksi kun joku idiootti alkoi levittää juttua raiskauksesta luokan koviksille. Pelkään yksinkertaisesti että lapseni pilaa mahdollisuutensa ja kaverisuhteensa ja koko elämänsä, mutta hän ei kuuntele. Auttakaa minua! Mitä pitäisi tehdä?

27

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olipa-uskottavaa

      En usko tarinaasi. Raiskattu lapsi ei käyttäydy noin, ei aikuinen nainenkaan. Abortinvastustajamiehet vaan kuvittelee raiskauksen olevan niin kevyt juttu että raiskattu lapsi ei ole moinansakaan, tuntee äidin onnea (13v!!!) ja äitikin suhtautuu raiskaukseen noin kevyesti. Siksihän te ette halua raiskatulle aborttia kun juuri kuvittelette että asia menee jotenkin noin. Kun rikos ei kosketa itseä. Veikkaan ettei tule mieleen lähtee noin kevyessä äänensävyssä nettijutusteluun kun oma lapsi raiskataan. Törkeää.

    • äiti123456

      Jos juttu on tosi, niin sossuhan se tietää mitä pitäisi tehdä. Luetteleisi lakia ja kaikkien oikeuksia.

      • 5366567

        Totta, lastensuojeluasia, poliisiasia. Näitähän noissa kotikoulupiireissä, eli uskisten porukoissa tapahtuu. Perheen isää tainnut lapsen liha houkuttaa...


    • Kun kirjoittaja käyttää sanaa "pöpelikkö" tulee mieleen joku tietty kirjoittaja. :)

      Kyllä tarinasta näkee, milloin se on tosi ja milloin ei. Tässä tapauksessa noin järkyttävä asia kuin oman lapsen raiskaus ja seuraukset käsitellään tunteettoman teoreettisesti, ei koettuna. Tuskinpa edes tuollaisessa tilanteessa tulee mieleenkään lähtä nettipalstoille kirjoittelemaan. Kirjoittajalla ei tietoa, miten tällaisissa tapauksissa oikeasti toimitaan ja mitä tapahtuu, miten elämä menee sekaisin, poliisi ja sosiaaliviranomaiset tutkii asiaa. Ei tietoa siitä, että lapsi traumatisoituu, oireilee ja sairastuu psyykkisesti, äidin ja isän tunteista. Kirjoittaja ei usko, että lapselle koituu hyväksikäytöstä mitään ongelmia.

      Äitinä huomaa väistämättä, että lapselle on tapahtunut jotain järkyttävää, vaikkei tämä kertoisi. Lapsi alkaa oireilla ja kouluun ei voi enää mennä, ja muutkin selkeät merkit on ilmassa. Kirjoittaja ei tunnu pitävän raiskausta ja lasten hyväksikäyttöä kovin merkittävänä asiana, mikä kertoo minustakin abortinvastustajauskovaismiehistä, joilla on tosiaan teoreettinen lähestymistapa. Naisetkin puhuu näistä asioista eri sävyyn koska raiskaus ja abortti on aina naiselle mahdollinen asia.

      Kirjoittaja asettaa tarkoituksellisesti ja teoreettisesti vastakkain alaikäisen lapsen halun synnyttää, ja äidin halun abortoida ja aiheuttaa asiasta väittelyn siitä, onko "älykkäänoloisella" alaikäisellä tytöllä oikeus omaan kehoon, vai onko alaikäisen äidillä oikeus teettää abortti.

    • näkeetosiaan

      mihin sekomielisiin keksintöihin palstalla riehuvan suosijafanaatikon tylsistyminen siellä pehmosen huoneensa sopukoissa johtaa.... sairas mikä sairas :(

    • Ja_sitten_asiaan

      Törkeä trolliavaus.

    • Höpöhöpöraiskaus

      Eikö ole aivan selvä että lapsi voi unohtaa pienemmän lapsen. Kyllä kolmetoistavuotias on edelleen lapsi. Sen takiahan abortin saa automaatisesti alle 17-vuotias, koska sen nuorempi ei pysty kantamaan vastuuta, saati että ymmärtää mitä hänelle on tehty. Raiskaus on väkivaltaa ja pahoinpitely, ja vanhempien tehtävä on toimia niin, että ymmärtämättömän lapsen ei tarvitse kärsiä menettämällä oma elämä, nuoruus ja suunnitelmat. Lapsi on täydessä shokissa raiskauksen jälkeen, kuten jokainen väkivallan kohteeksi joutunut. Tuskin 13 vuotias on mitenkään osoittanut "akateemisuutta" vielä missään. Muut asiat ton ikäisillä lapsilla on mielessä. Trolli on, uskistehtaalta. En usko tarinaa ollenkaan. Yksi kaveri on ensiapupolilla mihin tulee raiskattuja lapsia. Tuskin tulee kouluasiat ja akateemisuus heti mieleen. Vuosien terapia on edessä.

      • väkivaltaatoisenpäälle

        "vanhempien tehtävä on toimia niin, että ymmärtämättömän lapsen ei tarvitse kärsiä menettämällä oma elämä, nuoruus ja suunnitelmat. "

        Eli pakottaa tyttö vielä törkeempään, oman lapsen kuolettavaan väkivallan tekoon?


      • Niinsevaanon
        väkivaltaatoisenpäälle kirjoitti:

        "vanhempien tehtävä on toimia niin, että ymmärtämättömän lapsen ei tarvitse kärsiä menettämällä oma elämä, nuoruus ja suunnitelmat. "

        Eli pakottaa tyttö vielä törkeempään, oman lapsen kuolettavaan väkivallan tekoon?

        Lapsen etu vaatiii sitä.


      • sairaankieroa
        Niinsevaanon kirjoitti:

        Lapsen etu vaatiii sitä.

        Sellasia "etuja" löytyy vaan niitä omaa kipeää aborttikatkeruuttaan hoidattavan sairaalloisen itsekkään "vanhemman" traumojen luhistamasta harhakallosta... Normaalijärkiset terveet lapsia suojelevat ihmiset ymmärtää ettei kummallekaan lapselle voi olla muuta kun elämän ja psyyken pilaavaa haittaa pakkokuolemasta ja -tappamisesta!


      • manailija

        Et voi tietää tuleeko abortista niitä iänikuisia traumojas vai ei. Älä siis rupea varmuudella manaamaan niitä ihmisille joita et tunne. Kaikki eivät todellakaan saa abortista minkäänlaisia ongelmia, etkä voi tuntea kaikkia abortin tehneitä henkilökohtaisesti tietääksesi ovatko he traumatisoituneet vai eivät.


      • sitäsaamitätilaa_

        "Et voi tietää tuleeko abortista niitä iänikuisia traumojas vai ei."

        Kuten et sinäkään voi tietää tuleeko synnytyksestä sellasia, edes nuorelle tytölle raiskauksenkaan jälkeen.
        Mutta kerro toki kummasta luulsit tulevan todennäkösemmin traumaa, lapsen toivotusta elämästä vaiko pakkotappamisesta?


      • manailija

        Enhän minä ole missään vaiheessa väittänyt että kenellekään tulisi synnytyksestä yhtään mitään traumoja. Sinä puolestasi väität taas faktatietona että abortista ei voi seurata mitään muuta kuin traumatisoituminen, mikä ei ole totta.


      • janiitäTODISTEITAesille

        "Sinä puolestasi väität taas faktatietona että abortista ei voi seurata mitään muuta kuin traumatisoituminen, "

        missä sellasta taas olikaan faktana väitetty eikä ollu taas pelkkää mutusyytösharhaas? :D ja vastaa toki siihen kysymykseenkin, vai oliko taas ihan liian kiperä? ;) se että sinä et (muka) oo väittäny taas mitään, ei vastaa siihen mitä kysyttiin.


      • manailija

        "ettei kummallekaan lapselle voi olla muuta kun elämän ja psyyken pilaavaa haittaa pakkokuolemasta ja -tappamisesta!"

        Kummallekaan ei voi seurata mitään muuta kuin traumoja? Tuossahan sanotaan selvääkin selvemmin että traumat ovat ainoa mahdollinen seuraus eli traumoja tulee varmasti.

        "se että sinä et (muka) oo väittäny taas mitään"

        Miten niin muka? Enhän minä olekaan väittänyt mitään. Vastauksena kysymykseen: riippuu tilanteesta. Joskus synnytys on parempi ja joskus abortti. Yleensä kun lapsi on toivottu, synnytys on paras vaihtoehto, mutta tämä tilanne on hiukan monimutkaisempi, kun kyseessä on lapsi, jolla ei ole minkäänlaisia valmiuksia äitinä olemiseen ja jonka lapsuus loppuisi synnytyssaliin. En tosin usko aloitusta todeksi. Mutta näin teoriassa.


      • siihensorruit

        "tämä tilanne on hiukan monimutkaisempi, kun kyseessä on lapsi, jolla ei ole minkäänlaisia valmiuksia äitinä olemiseen ja jonka lapsuus loppuisi synnytyssaliin. "

        Kukas se siellä nyt varmuudella mutuilee ennustuksiaan, ei siis mitään mahdollisuutta että ois valmiuksia äitiyteen ja lapsuuskin loppuu takuulla synnytykseen ;DDDD oi voi. Luultavasti uskot myös että raiskauksestakin tulee AINA shokkia ja traumoja... kumma ettet tätä vastaan nillitä mitenkään :)
        "lapsen ei tarvitse kärsiä menettämällä oma elämä, nuoruus ja suunnitelmat. Lapsi on täydessä shokissa raiskauksen jälkeen,"
        tai tätä
        "Lapsen etu vaatiii sitä." ;D


      • hmmmmmmm
        siihensorruit kirjoitti:

        "tämä tilanne on hiukan monimutkaisempi, kun kyseessä on lapsi, jolla ei ole minkäänlaisia valmiuksia äitinä olemiseen ja jonka lapsuus loppuisi synnytyssaliin. "

        Kukas se siellä nyt varmuudella mutuilee ennustuksiaan, ei siis mitään mahdollisuutta että ois valmiuksia äitiyteen ja lapsuuskin loppuu takuulla synnytykseen ;DDDD oi voi. Luultavasti uskot myös että raiskauksestakin tulee AINA shokkia ja traumoja... kumma ettet tätä vastaan nillitä mitenkään :)
        "lapsen ei tarvitse kärsiä menettämällä oma elämä, nuoruus ja suunnitelmat. Lapsi on täydessä shokissa raiskauksen jälkeen,"
        tai tätä
        "Lapsen etu vaatiii sitä." ;D

        "Luultavasti uskot myös että raiskauksestakin tulee AINA shokkia ja traumoja... kumma ettet tätä vastaan nillitä mitenkään :) "

        Jos jollekin esiteinille ei ole raiskauksesta tullut traumoja, niin kyseessä on kyllä niin äärimmäisen harvinainen tapaus ettei ole tottakaan.


      • kutenjoseimurhastakaan
        hmmmmmmm kirjoitti:

        "Luultavasti uskot myös että raiskauksestakin tulee AINA shokkia ja traumoja... kumma ettet tätä vastaan nillitä mitenkään :) "

        Jos jollekin esiteinille ei ole raiskauksesta tullut traumoja, niin kyseessä on kyllä niin äärimmäisen harvinainen tapaus ettei ole tottakaan.

        Juu juu, sinähän se aina ja kaiken tiät, oi Suuri Ylijumalainen Kaikkitietomeediomme XD


      • buahahaa
        kutenjoseimurhastakaan kirjoitti:

        Juu juu, sinähän se aina ja kaiken tiät, oi Suuri Ylijumalainen Kaikkitietomeediomme XD

        Ilmankos abortinvastustajat eivät olekaan huolissaan lasten (tai vanhempienkaan tyttöjen ja naisten) raiskauksista: raiskauksesta ei voi tulla traumoja, abortista tulee AINA.

        Tämähän on selkeästi kirjoitustesi avainsisältö.


      • seonsisältös
        buahahaa kirjoitti:

        Ilmankos abortinvastustajat eivät olekaan huolissaan lasten (tai vanhempienkaan tyttöjen ja naisten) raiskauksista: raiskauksesta ei voi tulla traumoja, abortista tulee AINA.

        Tämähän on selkeästi kirjoitustesi avainsisältö.

        vain siellä mutuharhasia olkiukkoja väkertävän pollas uumenissa :D mutta tänne sitten näytille vaan missä näin olikaan sanottu... "raiskauksesta ei voi tulla traumoja, abortista tulee AINA." (joo, tiedetään, ei löydy.. taaskaan ;))


    • hätärunkkuriehunu

      täältäkin näemmä poistoon liian kiperän vastauksen :))))

      trollikoprovootaas

      Joopa joo, että murhanhimonen mummo himoitsee lapsenlapsensa manan majoille survontaa ja suoraselkäisen ja urhean tyttärensä psyyken pirstaloittamista murhaanpakotustraumoilla??

      "Olen siksi asiasta huolissani, kun tyttäreni on nyt pilaamassa koko elämäänsä lapsen takia,"

      Jos sen joku on pilaamassa niin SINÄ kuvottavan alhaisilla tappamisviekotteluillas ym. sairailla sontavalheillas, lapsenlapsen KOKO elämästä puhumattakaan!! HÄPEÄ edes jos osaat, pohjasakkanen ihmissaasta!

      Mutta onneksi et ole edes todellinen että uskoo kuka haluaa.

    • sakinpaskatrollausta

      POISTOON VAAN XDDDDD

    • Polkaistu

      Mitä on tasa-arvo naisen ja miehen välillä? Mies himoissaan kuksii naista, tyttöä, lasta ja voi sitten jättää kuin katti paskansa. Korkeintaan yrittää syyllistää ja peitellä tekoaan. Nainen saa kärsiä naisena olosta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe