Halliyhtiön Johtajahaku

HPKPuolueOy

Hakijoita on tullut paljon. Hakijalista on julistettu näin aidosti ja avoimesti aikakaudella jonkun hakijoiden pyynnöstä salaiseksi. Kun tiedetään, mikä poru pääsi viime kerran valinnasta, tämä on suorastaan törkeää. Yhtiö sössöttää, että yhtiö voi tehdä näin, mutta minkä ihmeen takia se niin tekee, saneleeko työnhakija sääntöjä jo ennen valintaa? Varmaankin siellä on monenlaista poliittista pyrkyriä paikalle, joiden ura ei nyt oikein muuten ole noussut, mutta sitä suuremmalla syyllä listan pitäisi olla avoin. MIKSI se muka pitää salata? Onko työnhaku jotenkin noloa kuin peräpukamat. Ilmeisesti johtaja on jo valittu, paikka on varattu seuraavalle hyvälle veljelle palkkiovirkojen listalla ja koko valintaprosessi on vain suurta teatteria, teatterimieskin siellä taitaa näytellä mukana.

50

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KyväHysHysymys

      Niinpä.

    • tbnhupn

      Pravda kertoo puolueettoman totuuden.

    • riittääkölyseokoulutukse

      No ei siihen tehtävään ainakaan taitavinta, pätevintä ja aikaansaavaa tyyppiä valita vaan joku puoluekirjan omistava HV-kerhon jäsen ,jolla on jo valmiiksi kiitollisuudenvelkaa päättäville tahoille ja tästä valinnasta se velka vaan kasvaa. Siitä se hölmöily taas alkaa, ollaanhan Hämeenlinnassa.

    • ollinkokolli

      Kettumäen olli tutkii.

    • poliittistapyrkyä

      ilmeisesti, varmaankin....

    • palkkioVelka

      Paikka oli jo varattu Vekalle. Nyt on demujen jälkeen kokoomuksen vuoro.

    • ilmanlahjuksia

      Voi jumankekka eikö nämä helvetin päättäjät oppineet mitään tästä myllärin valitsemisesta.Kellekkähän nyt junaillaan johtajan paikkaa hyvin tehdystä äänestyksestä,onkohan vesilaitos nyt myynnissä.Mihin yleensä tavitaan tätä johtajaa,niitä tilaajajohtajiahan on helvetillinen kasa Hämeenlinnan palkkalistoilla.Eiköhän näillä olisi aikaa hoitaa tätäkin hommaa.Siinä ei paljoa työtä ole jos sitä on pystynyt entinenkin johtaja tekemään kansakoulupohjaisella koulutuksella.Se on tiedettävä että lahjuksia ei saa ottaa,eihän niitä ottanut edellinenkään johtaja,ei ainakaan oikeuteen mennyt niin silloinhan on syytön.

      • 619055

        Sinut tulisi valita virkaan. Hoitaisit ilmaiseksi ja sivussa vesilaitokset jotka tulisi ensin perustaa.


      • tumpelo_yo
        619055 kirjoitti:

        Sinut tulisi valita virkaan. Hoitaisit ilmaiseksi ja sivussa vesilaitokset jotka tulisi ensin perustaa.

        Jotenkin on ymmärretty, että kaivossa kantaen vesi pysyy paremmin!

        Koulutuspohjasta riippumatta älytaso on luontaista, eikä sitä kovin paljon voi keinotekoitekoisesti parantaa.


    • suhmurointia

      Nyt olisi kyllä avoimuuden aika. Kun halliyhtiön touhut on muutenkin ollu negatiivisesti esillä, niin sitten vielä tämä salailu. Ei ole pakko ilmoittaa...aivan... mutta olsiko nyt hyvä kuitenkin julkistaa hakijat eikä lietsoo lisää epäluuloja. Eihän julkistamista kielletty ole! Kaupunkin yhtiö halooooo!!

      • AvoimestiSalaillen

        Kaupunginyhtiöllä ei ole mitään syytä olla julkistamatta hakijoita. Jos joku hakija tästä suuttuu, niin on syytä kysyä, mitkä ovat häpeän motiivit? Peruskoulutodistus vai pieleen menneet eduskuntavaalit?


    • JaSamaRalliVaanJatkuuuu

      Kiusallistahan se on kaupungin hakijalistat julkaista, koska silloinhan kaupunkilaiset voivat jo hiukan itsekin päätellä kenellä koulutus, työkokemus ja yhdyskuntasuhteet/-taidot riittäisivät tehtävän hyvään hoitamiseen. Salaamalla hakijoiden henkilöllisyydet koulutuksineen yms. voidaan taas paikka junailla jo perinteiseen Hämeenlinnalaiseen tapaan aikaisemmin sovitulle henkilölle. Pääasiahan taitaa edelleen olla, että hommaan saadaan HV-verkostolle sopivin henkilö, ei pätevin ja ryvettymätön!

    • Ei.Salahakuja

      Erinomaisia ja tosiasioita, jotka on juuri näin, kun täällä kansa ja veronmaksajat toteavat, niin myös minäkin olen täysin samaa mieltä. HPK- puolue näköjään jatkaa edelleen sitä salailun, kieroilun ja kähminnän politiikkaa. Ei voi, eikä saa olla niin, että kaupungin yhtiö voi salailla. Yhtiön tekemiä päätöksiä, eikä budjettia ja mihin rahat hupenevat! Me veronmaksajat olemme yhtiön omistajia ja haluamme avointa peliä! Nyt tuo yhtiö pelaa samalla tavalla kun HPK tällä kaudella on pelannut! Tuollaiset, kun vihreätkommarit Töttöläkin on, niin täysin väärä henkilö huseeraa! Olin juuri hankkimassa HPK osakkeita, salailu muutti mieleni ja toivottavasti muutkin tekee samoin!

    • NeutraaliTaho

      Yhtiön johtoon valitaan tai on varmaan jo valittukin joku HPK-taustainen henkilö. Näin ei pitäisi tehdä, sillä silloin voi olla vaarana että yhtiö kohtelee HPK:ta puolueellisesti ja suosien, vaikka halliyhtiön pitäisi tukea kaikkia tasapuolisesti. Puurot ja vellit eivät saa mennä sekaisin. Toivottavasti hakijalla/valitulla ei ole kytköksiä paikallisiin seuroihin, koska silloin tuo vaara on olemassa. Halliyhtiö tarvitsee johtajan, jota eivät ohjaa tunteet ja sympatiat mihinkään suuntaan. Kannatankin kaupungin ulkopuolelta tulevaa hakijaa, jos sellaista on.

    • AnuSaukko2

      Noin uteliaisuudesta: Keitä on liikuntahallien hallituksessa?Nimet kiinnostaa, vai onko sekin salaista?

      • kkoivisto

        hmlliikuntahallit.fi löytyy!


      • Järven.sivutie

        Joo..niinpä näkyyy.. Terhi kuin Terhi? lista antaa kuvaa halliyhtiöiden pedanttisesta asioiden hoidosta? Kovasti ihanan heterohomogeeninen lista.


    • TalikkoteknikkoRulaa

      Mielestäni halliyhtiön johtoon pitäisi palkata keskustapuoluelainen. Tuollainen johtajan homma olisi hyvä maatalouden sivuelinkeino. Ei tarvitsisi maksaa niin paljoa palkkaa, kun tukiaisilla elelee kumminkin.

    • Niillähän.Mennään

      Halliyhtiön omistajana (veronmaksaja) vaadin avointa toimintaa ja hakijoiden nimet julki heti! Asetan myös ehdot.
      EHTO 1. Ei ole minkään puolueen jäsenkirjaa
      2. Ei ole minkään urheilulajin kanssa tekemisissä, esim. jääkiekko
      3. Ei kytkentöjä demareihin, vasureihin tai vihreisiin
      4. On koulutukseltaan ekonomi, diplomi-insinööri/ vast
      ( Myllärinkoulutuksella, eikä kansakoulu ei riitä)
      5. Nykyinen asuinpaikka muualla kuin Hämeenlinnassa

      • PerjantainaTaas

        Taidat olla korkeassa asemassa valinnan suhteen kun noin vain vaadit ja ehtoja asettelet. Ota nyt taas pitkä huikka ja kiroa lisää maailman epäoikeudenmukaisuutta.


    • ApukoululainenkinParjää

      Mielestäni on hyva, että Hämeenlinnassa toteutetaan tasa-arvoa. Kuka tahansa on pätevä johtajan toimeen. Tätä mallia olisi syytä markkinoida muuallekin Suomeen.

      • varasijailija

        Samoin täällä kelpaa ylioppilas kaupunginjohtajaksi ainakin Iisakki Kiemungin mielestä.


      • Yyfjrgfgg

        Oojo onko nykyinen ylioppilas?


      • TrioTorvet

        Hän on patalappu.


    • uuno6

      Muistatteko maininnan "harmaa alue"? Tämä tällainen valintaprosessi on juuri tuota. Tehdään kaikki siten, ettei suoranaisesti rikota lakia, koska siitä voisi seurata jonkinlaisia hankaluuksia, mutta muutoin toimitaan siten, että hyödynnetään lain suomia aukkoja. Kun tällä hetkellä lainsäädäntö on sellainnen, ettei kaupungin yhtiön tarvitse julkistaa kaikkea niin sillä mennään.
      Todennäköinen lopputulos on, että jokin sellainen henkilö valitaan, joka ei kyseenalaista vaan toimii, kuten pieni piiri käskee.

    • Vireillepanija

      Teen tuosta valituksen, jos näin kävisi! Olen puhunut jo tuomarille Hesaan!

      • janimivaanpaperiin

        Aivan 100-varmasti tuohon tehtävään valitaan (tai on jo valittu) jo meille kaikille Hämeenlinnalaisille tuttu henkilö. Näin pysytään mukavasti vanhoissa askelmerkeissä ja kukaan ei menetä sen isompia suhmukuvioita eli kaikki HV-kuvioissa mukana olevat voittavat. Ainakaan koulutuspohjaan ja todettuun nuhteettomuuteen valintahommahan ei taatusti kaadu, ei kaatunut aikaisemmankaan toimarin valinnassa.


    • Torikahvitoimitusjohtaja

      huomentapäivää, miksi hml:ssa on valojohtaja ja hallitoimari? Muissa kaupungeissa hommat sujuu ihan kaupunginduunareilla. Ajavat jään ja laittavat valot päälle ja vaihtavat lanpun ilman toimitusjohtajaa.

      • Harhaanjohdetut

        Kuulostaa aivan utopistiselta!


    • näitäpä.löytyy

      Valittavan tulisi olla dipl.insinööri, ei voi tuntea urheilua, ei saa asua Hamptonissa ja ilmaiseksi tulisi duuni tehdä.

    • Näin.Tääl.Hämtonissa

      Siksi täällä, kun omistaa punaisen jäsenkirjan jankuuluu HPK puolueeseen, niin on hoidettava kaverin-tovereille hyvät TJ:n paikat, vaikka koulupojan ei olisi kansakoulua enempää, näin täällä hommat hoituu. No sitten käydään oikeutta, kun otetaan lahjuksia, itselle ja vielä jälkeläisillekkin.....

      • luukulle.mee

        Hait paikkaa mutta kun sinulla on kansakoulukin kesken.


      • Cuccu-lunnaat

        Derkkumuori heräsi horroksestaan.


    • uuerswe

      Veikkaan että kokdem- nuolija; Töttölä valitaan toimeen.

    • TOIMITUSJOHTAJATALOUS

      Sartsa-puupää sanoisi tähän: "Me olemme nyt oppineet tuntemaan HML:n palveluiden tuottamisen kustannukset, kun olemme perustaneet kaupunkiin tuhat ja yksi yhtiötä". Jokaiseen niistä oli nimitettävä toimitusjohtajaksi tietysti kokoomuslainen tai heidän kuuliainen perseennuolija. Tällöin tehtävään valittu "hyväveli" saa painattaa itselleen komeat käyntikortit, joissa lukee tittelinä toimitusjohtaja eli "CEO". Totta kai titteli täytyy kirjoittaa myös englannin kielellä, koska Hämeenlinna on niin kansainvälinen pisniskaupunki kaikkine pilvenpiirtäjähotelleineen (hotelli on vasta Sartsan himoitsema pisnishanke).

      Tämö "CEO" titteli löytyy Sartsan kohdalla mm. hänen itse täydentämissä tiedoissaan Linkedinissa yrityksessä nimeltään "Aidosti ja avoimesti" . Onhan se tosi perusteellisen mautonta, kun noin mahtavassa yhden henkilön yhtiössä nimittää itseänsä komeasti "CEO"ksi, tosi päheetä!!! Parasta on tietenkin se, että saa jakaa käyntikortteja, joissa lukee komea titteli, vaikka firma on pelkkä puuhastelunurkkaus. Normaalilla suhteellisuundentajulla varustetut ihimiset nimittäisivät itseään tämän kokoluokan yrityksissä esim. tittelillä "Entrepreneur" tai "Consultant", mutta nyt onkin kyseessä "hattarajohtaja".
      Voi voi, kun näitä "CEO/toimitusjohtaja" Raution käyntikortteja saaneet ihmiset tietäisivät millaisesta puuhasteluyrityksestä ja sen hattarajohtajasta on todellisuudessa kysymys!!

      Miettikääs hyvät ihmiset, kuinka paljon lisäkustannuksia on syntynyt, kun jokaiselle kaupungin omistamalle toiminnalle on muodostettu oma osakeyhtiö ja jokaiselle niille on on täytynyt nimittää oma ja erillinen toimitusjohtaja?? Aiemmin vastaava alue kuului sivuhommana jollekin virkamiehelle, joka teki töitä esim. 4 000 €/kk kokonaispalkalla. Nyt tehtävää hoitaa päätoiminen toimitusjohtaja, jonka kk-palkka on noin 6 000 - 8 000 €/kk, ja mitään muuta vastuualuetta ei kuulu tj:n toimenkuvaan!!! Kyllä tulee rahaa kok-(sd) puolueille uskollisten taskuun ja helposti, ei voi muuta sanoa!!

      ONKO NYKYINEN TOIMINTAMALLI AUTTANUT KUSTANNUSSÄÄSTÖJEN AIKAAN SAAMISTA JA TOIMINNAN KEHITYSTÄ KOK-SD MIELESTÄ JA ONKO SE OLEVINAAN KUSTANNUSTEHOKAS TOIMINTAMALLI?" Haistakaa vi..u koko kok-sd kähmijäporukka, kun edes ilkeättekin väittää saavutetun jotain taloudellista hyötyä näin tehottomalla toiminnalla ja toimintojen naurettavalla "mikrotason" pilkkomisella yhtiöihin sekä uusien johtajatehtävien muodostamisesta johtuvien kulujen räjähdysmaisesta noususta!!

      Kaupungin yhtiöiden toimitusjohtajat on aina ilmiselvästi valittu poliittisen taustan perusteella. Lähes kaikki tj:t ovat taustaltaan kokoomuslaisia ja jokunen harva voi olla demari. Demari voi päästä toimitusjohtajaksi ainoastaan, jos muistaa äänestää kokoomuksen mieleisesti KH:ssa ja KV:ssa. Näin taisia kiipiä tj:ksi entinen mylläri-Nasu, joka juuri "vapautettiin tehtävästään" hyvien veljien toimesta "ansioituneena". Liikuntahalliyhtiön virallisen lausunnon mukaan myllärin korruptoituneisuus ei vaikuttanut potkupäätökseen kuulemma millään tavalla.

      • HHHGGUFF

        TAAS YKSI KATKERA ENT.DEMARI JOKA ON JÄÄNYT ILMAN VIRKAPAIKKAA JA NYT OLLAAN NIIN VASTAAN ETTÄ KUOLENKIN NAURUU.


      • KyllästynytHMLsta
        HHHGGUFF kirjoitti:

        TAAS YKSI KATKERA ENT.DEMARI JOKA ON JÄÄNYT ILMAN VIRKAPAIKKAA JA NYT OLLAAN NIIN VASTAAN ETTÄ KUOLENKIN NAURUU.

        Taas meni umpityhmä arvauksesi täysin pieleen. Kirjoittaja ei ole demuli eikä minkään muun puolueen ystävä. Kirjoittaja on helvetin kiukkuinen HML:n alueella asuva veronmaksaja, joka raivostunut kok-sd sisäpiirin törkeästä vallan ja rahan kähminnästä ja jatkuvista väärinkäytöksistä.


      • Werrrr
        KyllästynytHMLsta kirjoitti:

        Taas meni umpityhmä arvauksesi täysin pieleen. Kirjoittaja ei ole demuli eikä minkään muun puolueen ystävä. Kirjoittaja on helvetin kiukkuinen HML:n alueella asuva veronmaksaja, joka raivostunut kok-sd sisäpiirin törkeästä vallan ja rahan kähminnästä ja jatkuvista väärinkäytöksistä.

        Tääl päi sanotaa sinulaisii hulluks.


    • todennäköisesti

      Valitun tullessa tietoon pääsee usealta parahdus: voi ei!

      • TsailHausJope

        Ei se valittava liikuntatoimari voi ainakaan enää epärehellisempi olla kuin edeltäjänsä tai sitten se tulee valituksi suoraan vankilomaltaan.


      • oirugpoi

        "Valitun tullessa tietoon pääsee usealta parahdus: voi ei!" ..Ja se on tuskainen parahdus.


    • sehänoliavoinhakusekin

      Maijakin saanut mukavasti töitä sporttipuolelta. Hyvä Jorma!

    • täältäLöytyy

      Otetaan joku näistä ilmaiseksi työtä tekevistä neroista.

      • kelpaankoSilti

        En ole koskaan lapioinut jauhoja paitsi nenääni.


      • KikkelisKokkelisNii
        kelpaankoSilti kirjoitti:

        En ole koskaan lapioinut jauhoja paitsi nenääni.

        Ilman muuta kelpaat. Tämä paikka on jyvitetty sekoomukselle.


      • Tehri

        Juu, Järvensivutie ratkaisee...


    • NäinPuhutaan

      Pikku-Pena on vahvoilla. Sillä on tarpeeks vähän koulutusta.

      • koulutusainakinpiisaa

        Kannattaisiko minun hakea tuota toimitusjohtajan paikkaa kun koulutuksena on vain kansakoulu ja Kaurialassa Kansalaiskoulussa vain yksi vuosi kunnes sain sieltä fudut, mutta yksi lisävuosi kylläkin opinahjossa. Demariystäviä minulla kyllä on ja kokemusta noista fuduistakin, niin kuin aikaisemmallakin toimarilla eli laitanko hakukupongin vetämään?


    • VainHämeenlinnassa

      Älä nyt turhaa. Jorma on ottanut tyttärensä töihin kasvamaan vastuulliseen johtajapestiin. Hienoa että nuoret naiset pääsevät eteenpäin urallaan!

    • werf4343

      Cannonpallin johtaja olisi varmaan kova sana niin jos kiemungilta kysyttäisiin noin niinkuin kosmisessa mielessä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe