islam profeetan eläessä 622-632

allahinkosto

Islam on rauhan uskonto. Ainoa jihad, jota profeetta Mohammed kävi, oli itsensä kanssa kamppailu, sisäinen taistelu, jotta profeetta olisi elänyt Allahin tahdon mukaan rauhanomaisesti ja lähimmäisiään rakastaen. Ja profeetan esikuvan mukaan ainoa hyväksytty jihad nykyään on sisäinen kamppailu. Aseellinen jihad ja lähimmäisten tappaminen eivät ole aitoa alkuperäistä islamia, jota profeetta eli ja jätti seuraajilleen esikuvan.

Islamin ajanlasku alkaa vuodesta 622, kun profeetta sai valtaansa Medinan kaupungin. Sen jälkeen profeetta kävi puolustussotia ja laajensi siten alueensa Mekkaan ja kattamaan lopulta koko Arabian niemimaan. Tämä tapahtui täysin ilman lähetystyötä ja saarnaamista pelkästään aseellisen puolustustaistelun kautta.

Profeetta oli suvaitsevainen ihminen. Hän suvaitsi lapsiin yhtymisen, sillä hän yhtyi 9 vuotiaaseen Aisha vaimoonsa. Hän jätti näin suvaitsevaisuuden esikuvan nykyajan muslimeille, joilla on profeetan esikuvan mukaan lupa yhtyä sukupuolisesti 9 vuotiaisiin tyttölapsiin. Esiteinien naiminen onkin yleistä muslimien keskuudessa islamin alueella.

Profeetta suvaitsi myös miehen surman ja tämän vaimon naimisen samana yönä, jona mies oli surmattu, sillä hän surmasi Sofian miehen ja makasi hänet samana yönä, jona surmasi hänen miehensä.

Profeetta suvaitsi myös Quraisha heimoa, jonka hän surmasi, koska nämä eivät paljastaneet aarteittensa sijaintia, 600-900 miestä profeetta surmasi lyömällä miekalla heidän päänsä poikki. Juuri siksi muslimit vielä tänä päivänä suvaitsevat vääräuskoisia ja lyövät heidän päänsä poikki miekalla, profeetan esikuvan mukaan.

Profeetan jälkeen tulleet kalifit ja muslimit seurasivat tarkasti profeetan esikuvaa ja esimerkkiä. He kävivät puolustustaisteluja Medinan (alkuperäinen islamin alue) suojelemiseksi ja valloittivat Israelin alueen 630-luvulla, ja lopulta koko sen ajan tunnetun sivistyneen maailman. Osmanit eli ottomaanit jatkoivat puolustussotien käymistä ja valloittivat koko Pohjois-Afrikan, Espanjan ja Balkanin sekä Itä-Euroopan aina Wieniin asti. Harmi vain että he hävisivät puolustustaistelun Wienin kaupungista ja menettivät valtansa ensimmäisen maailmansodan jälkeen, kun armottomat viholliset löivät heidät, jotka taistelivat vain säilyttääkseen Medinan kaupungin puolustussodassa islamin alaisuudessa.

Näemme tästä, miten alkuperäinen islam, jota profeetta harrasti, on rauhan ja suvaitsevaisuuden uskonto, ja ainoa hyväksyttävä jihad on sisäinen kamppailu sekä sotilaallinen puolustustaistelu, ei mitään muuta.

2

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SirSmokealat

      Hienoa että olet ymmärtänyt asian. Palstoilla meuhkaa paljon tolloja joilla on oman näkemyksensä mukaan jotain sanottavaa terrorismista ja islamista,ja kuinka terrorismi muka olisi vain ääri-muslimien väärää tulkintaa Koraanista ja haditheista.

      Maltillisena itseään pitävillä muslimeilla on hyvin olematon peruste uskolleen käytännössä sitä Koraaniin tai Mohammediin vedoten ei ole edes olemassa, he joutuvat kieltämään Koraanin ja Mohammedin olemassa olon. Mohammed on kuitenkin se islamilaisuuden peruskivi jota ilman ei olisi Koraania (Mohammed kirjoitti koko Koraanin Allahin lähettämän enkeli Gabrielin sanellessa sen sisällön)

      Ilman Mohammedia ei olisi Koraania Joka kertoo Allahista kaikkivaltiaana jumalana. Ilman Mohammedia koko islamilaisuutta ei olisi edes olemassa. Siitä seuraa tietysti se ettei olisi olemassa maltillisia sen enempää kuin oikein Koraaninsa lukeneita muslimeja. Koko ongelmaa ei olisi olemassa.

      Muslimi voi siis pysyä maltillisena lukemalla vain hyvin vähän Koraania ja silloinkin hyvin valikoivasti ja mieluummin Mohammedin alkuaikoina mekassa kirjoittamia suuria. Moskeijasta maltillisena pysyttäytyvän muslimin on syytä pysyä poissa sillä siellä puhdasoppiset Imaamit julistavat Islamin sodan, väkivallan, vallottamisen ja alistamisen ideologiaa joka on sitä oikeaa Mohammedin julistamaa islamilaisuutta.

      Koraani on yksin Mohammedin kirjoittama. Siinä ei ole sellaisia tulkinnallisia ristiriitoja kuin Raamatussa joka on monien eri apostolien ja tulkitsijoiden kirjoittama. Koraanissa on vielä sekin hienous että vaikka siinä havaitaan ristiriitoja (kuten havaitsivat Mohammedin aikalaisetkin) niin Allah on siitä erikoinen jumala että hänellä on varaa muuttaa mieltään. Aikalaiset kyselivät Mohammedilta kumpi tulkinta on voimassa, Mekassa sinä julistit rauhaa ja sopusointua mutta täällä Medinassa väkivaltaa ja tappamista. Mohammed vastaa ja selittää että jos jokin asia vaikuttaa ristiriitaiselta niin se johtuu siitä että Allah antaa uuden samanlaisen tai paremman ohjeen aikaisemman tilalle ja viimeksi annettu on täten se joka on voimassa.

      Muslimilla ei ole oikeutta jättää Koraanin lukuaan puolitiehen. Koraani on luettava kronologisesti eli aikajärjestyksessä ja Koraanihan päättyy tunnetusti 9. kappaleesen ja se pitää sisällään hyvin voimakkaasti väkivaltaan kehottavaa kiihkoilua, mm kuuluisan Miekka-jakeen.

      On aivan yhdentekevää kutsutaanko puhdasoppisinta muslimia ISIS-, al Nusra-, Boko Haraan- tai al qaida-taistelijaksi. Heidän tavoitteensa on Mohammedin viimeisimmän käskyn "TAPA" toteuttaminen ja lslamin väkivaltainen levittäminen.

      Entinen palestiinalainen lähi-idän yliopistossa Islamia lukenut Hizbollah terroristi Valid Shoebat kysyykin; Mitä kohtaa käskystä "TAPA" ei ymmärretä? Videolta huomaatte etteivät läntiset johtajat ymmärrä käskyä "tapa" vaan lässyttävät joutavia terroristeista

      https://www.youtube.com/watch?v=YQ9zv3hsMsY

      Hamasin perustajan poika Mosab Hassan Yousef kertoo myös entisenä muslimina mistä Islamilaisuus on, mitn sitä voi yrittää ymmärtää ja mitä kaikesta entisten muslimien varoituksista ei lännessä haluta uskoa.

    • notoislam

      Profeetta Mohammed oli sairas pedofiili jonka "oppeja" vähä älyiset ihmiset nykymaaimassakin noudattavat. Seuraukset ovat kaikkien tiedossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe