Lisää matuja tulossa!

helvatanhelvata

EI HELVETTI! Joulukuun alussa tunkee lisää matuja Suonenjoelle! Eikö tällä hulluudella ole mitään rajaa.

41

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • soiniapukkkii

      Sitä se jytky teetättää...

      • Mielivikako

        Oletko putkinäköinen, toinen aivopuolisko käyttämättä vai mikä vaivaa että se viha Ps:ää kohtaan siellä niin korpeaa? Kovasti olet Ps:lle antanut valtaa mielessäsi kun KAIKEN luulet heidän yksin päättävän!


    • Nytsitäsaa

      Tiernapojiks tarvitaan näyttelijöitä näin sopivasti joulunalla.

    • kukkahattutätikkä

      Joo kaikki vaan tänne ja täyttäkää koko Suonenjoki! Mutta kuinkahan kauan ne täällä viihtyy kun on niin rauhallista ja hiljaista. Ne ovat tottuneet lähtömaassaan asumaan paikoissa missä on enemmän ihmisiä ympärillä ja muutakin sosiaalista elämää. Tylsistyvät ja lähtevät varmasti suurempiin kaupunkeihin kunhan pääsevät täällä alkuun.

      • BalaRusVolvo

        Hyvin ne alkaa viihtymään kunhan alkavat viljelemään ja kasvattamaan mansikoita !

        Siinä ne vuodet vieriin kun suoraan pellota tulee rahat ja elannot !


    • Huonoajouluarasisteille

      Suonenjoki on rauhan tyyssija kaikille, myös maahan muuttaneille pakolaisille. Jos oma teini-ikäinen poikasi oltaisiin värväämässä uskonsotiin, ja lähettäisit hänet henkensä kaupalla pakoon ihmissalakuljettajien matkassa, minne haluaisit hänen päätyvän? Antaa tulla vaan pakkasta ja lunta, se ei haittaa kun maassa on rauha.

      • hilkkkaahteri

        Niinhän Pariisikin on rauhan tyyssija sekä Bryssel. Sinne on menty uskonsotia pakoon ja sota on tullut perässä. Mutta eihän se mitään haittaa onhan siinä enemmän tapahtumaa kuin joidenkin pikkuhuorien raiskaamisessa. Ei me olla mitään nirppanokkaisia paskanaamoja, jotka valittaa joka asiasta.


      • Kukkahattutätikkä

        Mielipiteitä on monia ja pitääkin olla. Mutta mä vaan oon sitä mieltä, että Isis on jo kytemässä ja vielä räjähtää Suomessakin!!!!


      • totuudentorvi1

        Rauha täältä on mennyt kun vanhukset pelkäävät eivätkä vanhemmat enää uskalla päästään lapsiaan ulos!


    • kirsi26v

      Hyvä että tulee nuoria miehiä,me suonenjokelaiset naiset,niin nuoremmat kuin vanhemmat haluamme myös silitellä mokkakikkeliä
      Tervetuloa

      • Kukkahattutätikkä

        Pitäkäähän varanne niiden "mokkakikkeleiden" kanssa. Tiedä mitä tauteja saatte niistä. No, jos te jotkut haluatte niitä niin pitäkää ne niin kurissa ja tyydyttyneinä, että jättävät pikkutytöt rauhaan!!!!


    • Tiedätkylläkuka

      Aika sairasta on verrata jotakin Pariisia ja Suonenjokea tässä asiassa. Toivotaan että runkkaavat persujälkeläisenne joutuvat homopainiin oikein pohojanmaan kautta. Siihen asti jokainen sotaa pakeneva lapsi ja nuori on tervetullut Suonenjoen asukkaiden mielestä, olen siitä varma. Toivottavasti nautit typerän ja ruman akkasi persereiästä kaikkine mausteineen, typerä sika joka tänne rasistista paskaasi kaksinaamaisesti kirjoitat.

      • kählämähläm

        Pariisi on hieno kulttuurikaupunki ja Suonenjoki jokin peräkylähikiä, jossa nirppanokkaiset tupauunot valittavat joka asiasta. Kuten jos kylällä liikkuu joku mopolla tai jotkut pitää hauskaa tai jollain karkaa mopo käsistä. On tosiaan väärin ja rikos ihmiskuntaa kohtaan verrata näitä kaupunkeja keskenään. Siitäkin huolimatta että Isiksen siemen on kylvetty ja odotetaan vain Suomen seuraavaa siirtoa että onko aihetta kostaa. Eivät ne isot pojat turhaan pommejaan räjäyttele, vaan Ranska sai mitä ansaitsi sekä myös Venäjä kun matkustajakoneen lento katkesi lyhyeen. Saivat mitä tilasivat ja se aivan oikein. Niin käy meillekin ja siitä syystä hieman syytä tupauunojen opetella tavoille ja hillitä sitä rasistista intoaan haukkua muita.


      • takaisinirakiinvaan

        Eivät ole tervetulleita! Noistakaan loisijoista 90 % ei ole nähnyt sotaa kuin televisiossa!


      • avaasilmät

        ei ne ole tulleet sotaa pakoon, ne ovat tulleet paremman elintason perässä ja nyt kun ei se tapahdukkaan noin vaan niin kyllästyvät ja lähtevät takasin,yksikin oli toiveissa suorittaa täällä hammaslääkärin opinnot ja lähteä sen jälkeen dubaihin rikkaiden hampaita huoltaan. meideänkö sekin pitäisi kustantaa?


    • Vitunporsasidiootit

      "Siitäkin huolimatta että Isiksen siemen on kylvetty ja odotetaan vain Suomen seuraavaa siirtoa että onko aihetta kostaa" - mitä helvetin vittua sinä oikein kirjoitat??? Suomen siirto??? Mitä helvetin kostettavaa Suomella on siihen jos joku vitun sisäsiittoinen Pariisi joutuu Isiksen hyökkäyksen kohteeksi??? Oletko muka itse niin vitun kultivoitunut että tunnet edustavasi "Suomea"??? Vitun rasisti! Suomella ei kyllä pitäisi olla mitään helvetin vitun syytä kostaa jotakin Pariisiin lähetettyä pommia! Jos sille tielle lähtee tämä valtio niin eipä kyllä voi muuta sanoa kuin Heippa ikuisiksi ajoiksi! Oletteko täydellisesti menettäneet järkenne, lähettää jonnekin jotain kostoretkikuntia siksi että 100 ranskalaista on surmattu? Voi vittujen vittu. Entäpäs lähempänä sattuneet veriteot, pitäisikö meidän nyt sitten alkaa lietsoa pyhää sotaa ja lähettää tulevina vuosina kaikki 16-20-vuotiaat suomalaiset pojat pommivöissä kostamaan muslimeille? Siihenhän tämä vittu menee jos ei jotain suitsia näille idiooteille kukaan osaa asettaa.

    • Typerätpässit

      Vedä rikastuminen perseeseesi, jos uskot johonkin idioottipaskaan niin antaa mennä vaan. Kuinka monta väkivallantekoa suomalaiset tekevät samassa ajassa?

    • BILL_DOLLAR

      Näin siinä tulee käymään S-joellakin kuin Kempeleellä ,ei käy kateeksi nuorten tyttöjen vanhempia S-joella .Kirjoitin tästä ajat sitten .Mikäli luulette että määrä pysyy n 330kpl niin ei pysy koska perheittenyhdistämisprojekti ei ole edes käynnistynyt .Sieltä punkeaa fatimat ja serkut ja sukulaiset myös . . . PS > Äänestin perus - S , tietenkin ,EI KEPU . . .

      • Mielesionhajonnut

        Kyllähän sinä oikeasti olet todella sairas ihminen, hae apua itsellesi. Tarkoitan sitä joka tätä suonenjoki-palstaa koko ajan spämmää, en sitä nimimerkkiä jona yrität kirjoittaa.


    • dernnsansser

      Tupauuno rasistit eivät junttipäisyydessään ymmärrä että tänne lähetetyt pakolaiset ovat täällä sitä varten, että jos Suomi osallistuu johonkin sotaoperaatioon Isistä vastaan, niin alkaa paukkua. Kuten kävi Venäjän matkustajakoneelle sekä Ranskassa.

      Eivät nämä ole nyt Isistaistelijoita, mutta Isis heidät salakuljettanut jotta tarvittaessa on väkeä mitä rekrytoida jos tulee tarve.

      Ei meidän tarvitse siitä olla tuohuksissamme, tämä normaali valtakunnan politiikkaa nykypäivänä. Mutta tietenkin nirppanokkien vaikea ymmärtää näitä kuvioita kun ärsyttää jo aivan normaalit omat paikalliset kuviot eikä mikään ole heidän mieleen.

      Eikä tuo jonkin pikkuhuoran raiskaaminen heilauta ketään. Se vain harjoittelua miten toimitaan sotatoimialueella siviilejä vastaan jos sinne lähdetään. Täytyyhän sitä harjoitella ettei mene aivan nysväämiseksi sitten tositilanteessa.

      • Kukkahattutätikkä

        Kyllä minua risoo raiskattujen tyttöjen nimittely "pikkuhuoriksi". Todella alentavaa ja nöyryyttävää.


      • syysleimukukka

        Sama se on kun syyttä haukutaan ikäihmisiäkin.En ymmärrä koskaan kun on isät ja äidit haukuttu vuosien kuluessa ja nimimerkit väännelty palstoilla haukkumuotoon ja nimikin väännelty,eli henkilö joka tietää oikeat nimet?!Jos jotain vastaat niin kostoa tulee eli narsisteja joukossa.
        Pikkutyttöjen haukkuja vaan haukkuu, niissä haukkumisissa ei todellakkan ole muuta pohjaa kuin haukkujan oma mielentila.


    • Pitäneemuuttaapoismaasta

      Kyllähän nuo osaa toisensa puukottaa hengiltä ihan suomalaiset teinitkin, ei niitä rajoja kiinni saa koskaan, ja sitä paitsi ihan suomalaiset ovat värväytyneet radikaaleihin liikkeisiin kuten nyt Isis on jo ihan ammoisista ajoista lähtien. Rasismi kaikissa muodoissaan on rikollista toimintaa, ja puhdasta "suomalaista" rotua ei valitettavasti ole eikä myöskään tule olemaan. Katoaa maailman paskavirtaan tällä menolla, sellaista ei ole kuin suomalainen geeniperimä, onneksi. Koettaisimme nyt vaan edes rakentaa suomalaisen yhteiskunnan näistä jäljellä olevista järjen kanssa toimivista teidän perussuomalaisten mielestä epäpuhtaasta aineksesta koostuvista ex mamujen lapsista sekä maahan muualta muuttaneiden jälkeläisistä, sekä vielä näistä uusista sotaa, vihaa ja raiskauksia pakoon länsimaalaiseen yhteiskuntaan tulleista hädänalaisista ihmisistä.

      • Suomisuomalaisille

    • että.tämäkin.vielä
      • Kukkahattutätikkä

        Ja kuinkahan monta tartuttajaa on vielä liikenteessä vapaana ja mitä muita tarttuvien tautien kantajia? Ei ole varmaan lähtömaassa rokotettu mitään rokotuksia...no Suomessa kaikki hoituu ja me veronmaksajat kustannamme kaiken ilolla!!!!! MIkä mahtaa olla hiv- tilanne?


      • Mieti: Kun niitä nykyisin tulee jo afrikastakin, alkaa ebolariskikin olla tod.näk.


    • rytimannerisis

      Onhan suomalaisetkin tehneet kaikenlaista pahaa mm. sota-aikana. Olimme natsisaksan liittolainen osallistuen kansanmurhaan eikä siinä kyselty kun hyökättiin venäjälle raiskaten naisia sekä lapsia. Meidänkin vankileirit oli vain astetta lievempiä kuin saksalaisten.

      Mutta meidän tulee olla suvaitsevaisia menneistä sekä tulevista. Ensin olla järkyttymättä oman maan kansalaisten tekosista eikä niitä suu vaahdossa paheksua eikä muutenkaan pahoittaa mieltään jos joku ei elä aivan oman normin mukaan. Sen jälkeen helppo hyväksyä jonkin pikkuhuoran raiskaaminen ulkomaalaisten taholta.

    • neovatpahoja

      Niitä lappaa koko ajan lisää ellemme tee asialle jo jotakin. Mulsi-invaasuo on Isiksen ja Turkin tapa tuhota länsi. Miksi tuemme todistetusti maailman parhaan elämänmuotomme tuhoajia ja raiskaajia? Miksi tuemme tappajia, roskaväkeä. Voiski hallitus perustella? Totuus on, että muslimeila ei ole mitään muuta annettava meille kuin pahuutta, kaaosta, raiskauksia, ryöstöjä ja murhia. Muslimit ovat todella pahoja ihmisiä, vaikka muuta väittävät..

    • Voihelevettimitänuijia

      Hei, Rytimanne! Kirjoittelet aika asenteellisilla ja puutteellisilla tiedoilla . Kuulin nuo kirjoittemasi jutut jo pikkupentuna 40-luvun lopulla. Siis silloin kun isäsi oli vielä pussin pohjalla. Älä, saatanavieköön ruikuta suomalaisten pahoista teoista. Olitko raiskaamassa venäläsiä lapsia?

      • kobamanne

        Oliko tosiaan niin rytimanne, että vankeja poltettiin matalammalla lämpötilalla ja annettiin ilokaasua zyklonin sijaan.Tuo oli minullekin uusi tieto.Hemmetti, kun ei tajuttu aikonaan liittyä tuohon iloiseen itäblokin veljeskuntaan.Sota-aikana ei saa tehdä pahaa toiselle.


    • 3873

      Toivottavasti tapahtuu paljon raiskauksia... Se on sitä ihanaa monikulttuurista pöhinää...

    • Eituumittää

      Ei pötkötellä kesäisin enää varjossa kattelemassa kuinka mansikka kasvaa;) pikku äpärävarkaat hiippailevat tiluksilla ja mansikat katoavat ahnaisiin suihin ennen kypsäksi kasvettuaan. Yölliset ikkunoista mulkoilut ja pihoilla kulkemiset..
      Koputtelut oviin ja kovaääninen kuljeksinta..pelottava käytös ja uhkaava olemus.. Häirintä kerjääminen ja kaupustelu.. Voivoi.

      • sergeipukki

        Mansikkatyttöjähän riittää raiskattavaksi. Ellei niillä satu olemaan oma mafiaso mukana....Siinä voi tulla selkkaus kuin Syyrian ja Venäjän välillä. Mutta eihän meidän tarvitse kuin myhäillä kun kaiken lisäksi olemme niin ylenpalttisen fiksuja että emme valita kaikesta ja pelkkää kaikkea, vaan pidämme sitä vain kansanhuvina.


      • Kukkahattutätikkä

        Ainoat, joilla menee hyvin ja kovaa taloudellisesti, on ne yrittäjät, joilla on tarjota majoitustilaa pakolaisille! Kaikki konkurssikypsät hotellit ja tyhjät kylpylät on täynnä maksavia asiakkaita, jotka maksetaan meidän verorahoilla.


      • HyväPäätös
        Kukkahattutätikkä kirjoitti:

        Ainoat, joilla menee hyvin ja kovaa taloudellisesti, on ne yrittäjät, joilla on tarjota majoitustilaa pakolaisille! Kaikki konkurssikypsät hotellit ja tyhjät kylpylät on täynnä maksavia asiakkaita, jotka maksetaan meidän verorahoilla.

        Kuopiossa tekivät järkevän päätöksen kun eivät ottaneet mamuja Haapaniemelle. Siinä mallia muille!


    • niinmeillä

      23.30.tuohon aikaan pitäs jo kilttien tyttöjen olla nukkumassa ja vielä arki-ilta.

      • maassamaantavall

        Ne kiltit tytöt eivät vielä tienneet, että tuhmat pojat juoksevat silloin pitkin katuja mokkakikkeli pystyssä.

        Mutta nyt tietävät.

        Sitä se kulttuurin rikastaminen on.


      • sheriffis

        Poliisilta tullut tiedote, että ollut jakamassa siellä tavaraansa. Eivät tuntemattomat ole hyökänneet hänen kimppuunsa, vaan he ovat tunteneet toisensa. Siis uhri ja epäillyt tekijät, jotka ovat kiistäneet teon.


      • Kukkahattutätikkä

        Ne mokkakikkelit kun eivät pidä raiskaamista minään rikoksena, minkäs sille voi kun haluttaa! Lähtömaassaan kun ei naisilla ole mitään arvoa ja jos pitää rangaista niin naisethan ne kivitetään! Ja kun täällä naiset eivät ole silvottuja vaan kaikilla räppänät auki. Eivät tajua tulleensa sivistyneeseen maahan, jossa naiset ja miehet ovat tasa-arvoisia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe