Miltä tuntuu Sipilä?

Suvakkisuus

116

2222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pmpmpm

      Seuraavan kerran kun herra pääministeri näyttää naamaansa Kempeleessä niin muistakaamme tämä. Selväksi täytyy tehdä hänelle että tällainen rajat auki -politiikka on saatava loppumana.

      • sykemittarit

        mitä se auttaa. kuuroille korville tuolle jätkälle porinat menee. bisnes on bisnes!


      • Selma74

        Uhkailetko siis pääministeriä? Eiköhän nyt olisi parasta toivoa tälle tytölle voimaa selvitä.


      • Taivaanmaalari

        Voi jessus.. kyllä tämä "pääministeri" on uhkailunsa ansainnut. Vienyt käytännössä kaiken tuhkankin Suomesta ja ryssinyt senkin mikä ei alunperin ollut edes ryssittävissä. Kyllä, minä ainakin uhkailen!!!


      • MitenOnSipilä

        - Kansalaisaloite -

        Lakialoite uskonnollisten teurastuksien kieltämiseksi
        Muissa pohjoismaissa ne on jo kielletty.

        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1697

        Katsotaan Sipilän käytös, kun tämä menee eduskuntaan äänestykseen!


      • KunniaDaesh

        "Anna palautetta,
        Keskusta.fi / Osallistu ja vaikuta"

        http://www.keskusta.fi/Suomeksi/Osallistu-ja-vaikuta/Anna-palautetta

        Mitähän palautetta matujen SuurYstävä Sipilä haluaa. Kohta hänet valitaan ISIS kalifaatin kunniamuslimiksi.


      • jarcki71
        Selma74 kirjoitti:

        Uhkailetko siis pääministeriä? Eiköhän nyt olisi parasta toivoa tälle tytölle voimaa selvitä.

        No siis Sipilähän itse kuuluu yhteisöön jossa lapsen raiskaus on sallittua. Tässä tapauksessa kait ns. hätäkokous,koksa joku astui Sipilän omalle reviirille,kun oli sukulaistyttö tämä raiskattu. Mutta sitten kun toinen on vapautettu, syyttömänä, ja toinenkin ehkä vapautetaan,niin sukulaistyttö paljastuu valehtelijaksi.Miten sitten menetellään? Ja nämäh oli jo ennetsään tuttuja tytölle, eli ei edes niitä turvapaikanhakijoita. Eli hankala juttu.


      • Uskallatko_mennä
        Selma74 kirjoitti:

        Uhkailetko siis pääministeriä? Eiköhän nyt olisi parasta toivoa tälle tytölle voimaa selvitä.

        Onko "selma"suvakki? Meneppäs "selma"öiseen aikaan vast.ottokesk.pihalle...niin katotaan miten sulle käy..Äläkä sitten väitä että joku tunkeutui sinuun väkisin...


      • E.R-X

        NO SE ON VÄHÄN YHTÄ MUSTA TAI RUSKEA VALKOINEN TUO VASTAUS TÄHÄN ETTEI SIIHEN OLE YHTÄ AINUTTA VASTAUSTA VAAN USEAMPI JOTKA KAIKKI JÄÄ KYSYMYSMERKEIKSI. ESIMERKIKSI TÄMÄ NÄMÄ RAISKAUKSET ON VARMAAN JOKAISEN TERVEEN SUOMALAIS MIEHEN ,NAISEN JA KANSALAISEN MIELESTÄ TUOMITTAVIA NIIN MYÖS MINUN, . TOISAALTA NYT MENEE MUTU TUNTEMUKSEKSI SANOTAAN , ETTÄ NÄMÄ PAKOLAISET SAAVAT 100€ MENOIHINSA JA 50€ MUUHUN NIIN EI SE PALJON OLE MMMUTTA KERRO SE VAIKKA 10 000 TAI 30 000 NIIN SIITÄ TULEE ISO SUMMA MEIDÄN JO MUUTENKIN LISÄ HAPEN PUUTTEESSA OLEVALLE KANSAN TUOTTEEMMELLE. TOISAALLA TULEE MORAALI JA IHMISYYS EI KAIKKI OLE ROISTOJA JA OVAT TODELLISEN AVUN TARPEESSA.
        YKSI KAVERI KERTOI KERRAN JUTUN SKINEISTÄ JOITA OLI TIETTY TUHAT MÄÄRÄ NIIN YKSI NÄISTÄÄ SITTEN SANOI KYLLÄ TUOHON MÄÄRÄÄN MAHTUU MONELLAISTTA SAKKIA SAMA MAAHAN MUUTTAJIEN KOHDALLA LUULEN.


    • qöetti

      Sipilän talollekko jäljet vei?

    • Lekrkkfkk

      On hyvä muistaa että raiskaukset kuuluvat muslimimamujen kulttuuriin. Pian tämä on meillä jokapäiväistä.

    • Arabilalalalal

      Ensi vuonnahan vasta herra Sipilä aikoi talonsa raiskaajille antaa. Ensi kesä tulee olemana yhtä helvettiä kaikille yksinkulkeville naisille.

      • itsesuojeluvaisto

        Se talo pitää kiertää kaukaa


      • huissmetsään

        Jari Aarnion talo meinattiin räjäyttää, vaikka ei hän ole tehnyt suomalaisille muuta kuin hyviä palveluksia ratkaisemalla monia suuria huumejuttuja. Teot suuren yleisön kannalta ovat hyvin usein epäsoinnussa siinä mielessä mitä haittaa niistä on kansalaisille. Sipilän talo ei tule enää olemaan entisensä, jos hän ei peruuta tuota ajattelematonta talonsa vuokrausta maahantunkeutumisbisnekselle.
        Ei kai hän taloaan ilmaiseksi anna. Vastaako Sipilän kotivakuutus matujen mahdollisesti aiheuttamat vahingot, vaan tekeekö valtio nimissään vakuutuksen vahinkojen varalta.


    • Stub

      Sipilä=barona=luona oy. monikulttuurisuus on RIKKAUS...

      • rr551

        Tällä rikkaudella on kuitenkin sama ominaisuus kuin tulella. Hyvä renki mutta huono isäntä. Hallitsematon maahanmuutto voi koitua maallemme kohtalokkaaksi kahta kautta. Talouden ja turvallisuuden. Tyhmää on kuitenkin syyllistää näitä maahan muuttajia. He hakevat itselleen parempaa elämää niin kuin jokainen tekee jos vaan saa siihen tilaisuuden. Politiikot ovat yksin tähän syyllisiä. Alkaen jo Venäjästä joka mobilisoi osaltaan Euroopan miehitystä näillä ismisparoilla. EU:ssa ja Suomessa vaan ollaan niin sinisilmäisiä, että ei ymärretä tilanteen raadollisuutta. Ensimmäinen oikea reaktio olisi sulkea EU:n ulkorajat. Toinen asia mikä tulisi järjestää olisi ostoboikotti Venäläiselle öljyteollisuuden tuotteille koko EU;n alueella.Tämän jälkeen voisi aloittaa tilanteen rauhoittamista neuvotellen mmVenäjän kanssa.


    • löööl

      Pisilästä tuntuu vitun kivalta.

    • Monikulttuurisuuuttaa

      Muistakaa että MONIKULTTUURISUUS ON SUURI JA JAKAMATON RIKKAUS jota tässä tapauksessa kylläkin jaettiin.

    • Unelmavauhdissa

      #unelma

    • Älkääs

      valittako lappalaiset, teidät on vaan rikastettu..

    • nytloppuuhyysäys

      Sipilä on lesta, vätys, häpeä Suomelle.

      • Ja entinen yritysjohtaja?

        Ei tainnu iha yritysjohtamisjutut olla samoja kuin maanjohtamisjutut...


      • Kömpele

        No sitten ei hätää. Raiskaaja-mamu pyytää vaan anteeks ja asia unohtuu ikiajoiks. Näinhän lestat tekee., oli kyseessä näkymätön synti tai tällainen vastaava tapaus. Turha väittää, ettei hyväksikäyttöä k. o. liikkeessä ole.
        Ollaanko ylpeitä?


      • voihan
        idompsu kirjoitti:

        Ja entinen yritysjohtaja?

        Ei tainnu iha yritysjohtamisjutut olla samoja kuin maanjohtamisjutut...

        Todella rakentava ja kriittinen kommentti!


      • Mitenonn

        Onko raiskaaja?


    • löysää

      sipilälästä tntuu varmaankin v.......kivalta,siitä saitte,mamujen vihaajat,tätätuleelisää,onko sipilällä tyttöjä

    • Oaivai

      Uhri oli Sipilän veljentytär

      • Salasika

        Onko 100% varma tieto?


      • ilonpilaaja_numero1

        Ikävä tuottaa teille pettymys,mutta ei ole Juha Sipilän sukulaisia.

        Nyt siis voitte vihata raiskaajia oikeasti,ilman vahingoniloa raiskattua
        tyttöä kohtaan.


    • ei_oo_tietoo

      "Kempeleen uudessa vastaanottokeskuksessa oli myöhään maanantai-iltana poliisioperaatio. Oulun poliisista kerrotaan, että operaatio liittyi tutkittavana olevaan rikokseen. Poliisi ei kerro, tehtiinkö epäiltyjen kiinniotto vastaanottokeskuksessa.

      – Epäiltyjen maassaolon syytä en tässä vaiheessa pysty vahvistamaan, rikoskomisario Seppo Leinonen sanoo."

      Rikoskomisario Leinonen ei ole tehtäviensä tasalla, jos ei vielä tähän aamuun menessä "pysty" vahvistamaan epäiltyjen maassaolon syytä. Pelottavaa, miten häpeälliseen tilaan poliisikin on vajonnut.

    • jk87t

      Suvaitkaa saatanan rasistit!

    • sippilä

      Sipilä on lesta ja hyötyy tästä rahallisesti

    • Hallaahon-äänestäjä7

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/14-vuotias-tytto-raiskattiin-kempeleessa-poliisi-epailee-kahta-ulkomaalaista-poikaa/5574702

      http://demokraatti.fi/nyt-tarvitaan-valittamista-sipila-luovuttaa-kempeleen-kotinsa-turvapaikanhakijoiden-kayttoon/

      /// MAKSUTON SIIRTOLAISKRIISI-KIRJA, LATAA
      http://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2015/11/Siirtolaiskriisi-puheenvuoroja-muuttoliikkeen-syistä-ja-seurauksista-pdf.pdf

      /// KUUNTELE VIDEOT
      Valt kand. SIMON ELO, dosentti, yliopistolehtori ARTO LUUKKANEN, fil. maisteri SIMO GRÖNROOS
      https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/ht4ve19e
      https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/2umm7goq

      /// LUE TILAISUUDESTA
      https://www.suomenuutiset.fi/aarimaisen-synkka-arvio-kaikki-leikkaukset-turhia-jos-turvapaikkakriisia-ei-hoideta/
      https://www.suomenuutiset.fi/kirjajulkistuksessa-keinoja-turvapaikkakriisiin-ja-sapiskaa-kansalaisia-kasvattavalle-medialle/

      Suomen Perusta -ajatuspajan aamuseminaarissa julkistettiin tänään siirtolaiskriisiin pureutuva pamfletti. Dosentti Arto Luukkanen, ajatuspajan toiminnanjohtaja Simo Grönroos ja kansanedustaja Simon Elo kävivät kirjan teemoja läpi Ostrobotnian kokoustilassa Helsingissä.

      Ajatuspaja Suomen Perustan toiminnanjohtaja Simo Grönroos arvioi tänään Siirtolaiskriisi-kirjan julkistustilaisuudessa, että mikäli maahanmuuttoasioita ei saada kuntoon, maan budjetin tasapainotusyritykset ovat turhia. – Maan hallitus yrittää tasapainottaa budjettia ja vähentää kuluja. Tämä on aivan turhaa, jos tulijamäärät pysyvät tällaisina ja maahanmuuttoasioita ei saada kuntoon. Humanitaarinen maahanmuutto maksaa Suomen julkiselle taloudelle niin paljon, Grönroos kertoi tilaisuudessa.

      //////////////////////////////////////////

      MAAHANMUUTTO TUHOAA LUOTTAMUSYHTEISKUNNAN SOSIAALISEN PÄÄOMAN JA KANSANKUNNAN KOHEESION, MITÄ MONIETNISEMPI YHTEISKUNTA SITÄ VÄHEMMÄN IHMISET LUOTTAVAT TOISIINSA JA SITÄ VÄHEMMÄN OSALLISTUVAT YHTEISIIN ASIOIHIN. Sosiaalisen pääoman rikkoutuminen ja monikulttuurinen yhteiskunta aiheuttaa lopulta etnisiä konflikteja aivan kuin Palestiinassa tai rotumellakat USA:ssa. Monikulttuurisuus sisältää kaksinaismoraalin, monietniset yhteiskunnat ovat tuhoutumassa, esim. monikulttuurinen Irak, jossa on kurdeja, sunneja ja shiioja. Afrikka on täynnä monikulttuurisuutta, jossa heimot eivät tule toimeen keskenään.

      YLE, HESARI JA SPR PYRKIVÄT KASVATTAMAAN SUOMALAISIA MAMUJEN JA MATUJEN HYYSÄREIKSI. HELLA WUOLIJOEN KOMMUNISTIPROPAGANDA JA REPORADION AIKA ON PALANNUT KESÄSTÄ 2015 ALKAEN. Hieno juttu jos tänne tulee ihmisiä elätettäväksi jauhavat SPR, Yle ja Hesari propagandassaan.

      • Selma72

        En ymmärrä koko keskustelua - asun itse 90 km. Kempeleestä ja olen aina arvostanut Juhaa. Jos nyt joku hullu on tehnyt jotain tällaista niin eihän se nyt ole kaikkien vika (omassakin kotipitäjässäni oli eräs...)


    • LuuKurkkuun

      Nahka tankhoon!

    • plöööhhh
      • eivoiollatottaeihän

        Luin juuri tuon artikkelin. Pöyristyttävää! Jotkut turvapaikahakijoista siis todellakaan eivät tiedä, ettei naisia saa raiskata?? Tuon luulisi jokaiselle täysjärkiselle normaalit henkiset kyvyt omaavalle inhimilliselle ihmiselle olla ITSESTÄÄNSELVYYS!!!! Mutta osalle näistä ei ole.....vetäkää tästä johtopäätökset, hyvät ihmiset, ja olkaa varuillanne.


      • tästä_se_alkaa

        Onneksi tämäkin asia korjataan vastaanoottokeskuksen infossa heti tervetulopuheiden jälkeen.
        Jos naisen kunnioitusta ei ole saanut äidinmaidossa, ei sitä Suomesa rahallakaan voi niille antaa


    • spedeli

      Luulis että uhrin vastustelusta vois jotain päätellä? Tosin 60-70 äo:llä sekin sekin voi olla vaikeaa..

    • valehtelijat

      Onko näille vokin lapsosille tehty testejä onko oikeesti alle 18-vuotiaita?

    • Morotusta

      Toivon että kaikki Sipilän ja Stupin sukulaiset joukkoraiskataan. Se on rikkautta jota kansa arvostaa

      • siitävaan

        Mutta pirun väärin on se, jos Rkp ja vihervasemmisto akat jäävät raiskaamatta.

        Nehän on juuri niitä "MEILLÄ ON UNELMA"perustaja jäseniä.


      • On-se-niin-väärin

        Joo mut ei se oo raiskaus, jos ne unelmoi siitä.


      • hulluakka
        siitävaan kirjoitti:

        Mutta pirun väärin on se, jos Rkp ja vihervasemmisto akat jäävät raiskaamatta.

        Nehän on juuri niitä "MEILLÄ ON UNELMA"perustaja jäseniä.

        Tämä facebook suvakki joka nartuttelee ja syyttää, että lavastavat raiskauksia ja rasistijätkät pusikossa puukkojen kanssa vaanivat kun jotain pikkunarttua raiskataan. luukeeko tämä facebook akka , että joku nuori tyttö antaa itsensä raiskata, että rasistipojat saavat pieksää maahanmuuttajia. On ajatukset akalla. Tällaisia tämä suvakkiakka latelee ja sitten itkee kun häntä nimitellään.


      • entinenpersu
        siitävaan kirjoitti:

        Mutta pirun väärin on se, jos Rkp ja vihervasemmisto akat jäävät raiskaamatta.

        Nehän on juuri niitä "MEILLÄ ON UNELMA"perustaja jäseniä.

        Maan hallitus hoitaa maan asioita, älä syytä muita.


    • jjjjjjjjjjjjj

      sais ampua kuuhun nuo kusipäät.

    • hevoshammas

      Monikultuurisuus on ihana asia! T. Stubido

      ei mulla muuta

    • kepusucks

      Kepu pettää aina. Tämä asia ei muuten unohdu, 3,5v ja sitten sipilälle tulee viimeistään putoaminen.

    • Ville-Niin-Isis-tö

      Juha Sipilän ja Paavo Arhinmäen UNELMA ON ilmeisesti VIHDOIN TOTEUTUNUT?

    • onsevittujoo

      Harmittaa kun eräs tarra joka oli liimattu erääseen lyhtypylvääseen oli revitty pois aikoinaan. Siinä luki: MONIKULTTUURISUUS ON HAITALLISTA LAPSILLESI.

      Näin siinä kävi. Alle 2 viikkoa ehti mennä, kun kulttuuria rikastutettiin!

    • mieluummin_pois_kaikki

      Pahemman kerran väärässä olet aloittaja.Televisiossa on ollut tänäänkin useita kertoja. Jopa Kempeleessä tapahtuneen joukkoraiskauksenkin tiimoilta.

      En nyt oikein ymmärrä miksi Sipilä ei vois naamaansa näyttää,mikä olis syy?
      Sen kyllä ymmärrän ,että nuita muslimeita ei enää pitäis maahan päästää yhtäkään.

      • SuomiSodassa

        Jos maahantunkeutujista halutaan päästä eroon on ensin päästävä eroon suvakeista.


      • Jjjjjooo
        SuomiSodassa kirjoitti:

        Jos maahantunkeutujista halutaan päästä eroon on ensin päästävä eroon suvakeista.

        Kannatan tuota ajatusta koko sydämelläni!!! Otetaan ruotsalaiset matukriittiset tänne ja vastaavasti kaikki pakoloiset ja suvakit Ruotsiin. Näin sais olla rauhassa ne, jotka ei hyväksy tuota matu tulvaa eikä kestä suvakkeja. Tää olis aivan loistava idea :-D.


      • tttyppåik

        hyvä, samaa mieltä ruotsi on jo mennyttä muutenkin. yritetään pelastaa suomi!


      • TYhmätkuohintaan
        SuomiSodassa kirjoitti:

        Jos maahantunkeutujista halutaan päästä eroon on ensin päästävä eroon suvakeista.

        Ja valkoisesta roskaväestä eli teistä. Painukaa takaisin amikseen tekemään kirjoitusvirheitä.


    • Taustaisuus

      eivät ehtineet polttaa elävältä kuitenkaan. Veikkaan miekkosten vaan keksineen aivan äärioikein kuinka välttää karkoitus varmasti.
      Syy Sipilän reagointiin maassamme arkipäiväistyvään rikastukseen juuri tällä kertaa saattaa hyvinkin johtua uhrin taustaisuudesta (sukua tai uskonveljen lapsi) . Tämä seikka tullaan toki pitämään kaikin keinoin pois julkisuudesta ettei rasistit saa vettä vihapuhemyllyihinsä.

    • 612_kansannousu

      Joko Zibilän kempeleen bordelli-VOK on saanut remontoitua veronmaksajien rahoilla siihen kuntoon, että ensimmäiset asukit/työntekijät voidaan kutsua ?
      Jännityksellä täällä nimittäin odotetaan millaista luxusta siellä tarjoillaan ... artisti maksaa.

      Kansakunnan keulahahmot ZZZ-neidit:
      http://naamapalmu.com/file/77083

    • sisis

      Milloin Juhan silmät aukeaa ? Valitettavasti tämmöinen raiskaus oli odotettavissa, oli vain kysymys missä ja milloin. Sipilän silmillä katsottuna näin ei ollut edes mahdollista tapahtua. Eroa Juha Sipilä! Se on kaikkien kannalta paras ja ainoa oikea ratkaisu nyt !
      Miten voi noin naivi ja lapsellisen sinisilmäinen ja arkitodellisuudesta poissa oleva ihminen olla Suomen pääministerinä ?
      Kun pitäisi Juha nähdä hiukan tekojensa seurauksia ja vaikutuksia jo ennakoiden !

    • SähköBitti

      "Ei taida Sipilä naamansa julkisesti näyttää täällä."

      Tulee tupailtoihin, kunnallisvaaleissa Kepu-henkeä nostattamaan sekä tapaamaan vanhoja tuttuja ja ihan muutenkin näyttääksen olevansa kritiikin yläpuolella. Sipilä on kuin paavi, joka sanoo, ettei lapsia saa raiskata ja että se on alhaista sekä tuomittavaa; puheet ovat pontevat - teot vaan puuttuvat niin Sipilältä kuin paavilta.

    • meriittiälöytyy

      Paavilta ei puutu teot jos sen lastenhyväksikäyttö organisaatiosta on kysymys, ja samoin sipilältä jos on takinkäännöstä kyse!

    • Suuri.keskus

      Kaikki maahanmuutajat pitää siirtää Kempeleen kuntaan,miksi koko Suomi joutuu kärsimään yhden kempeleen idiootin takia.

      • Rajat____kiinni

        Tässä on ajatusta.


    • ihanuuttariittää

      Nythän sitä monikulttuurisuuden ihanuutta ja rikkautta opetetaan jo peruskoulussa pakollisena aineena!!!! Ei liene vaikea arvata mikä tai mitkä puolueet sen ovat opetukseen saaneet, tietysti "Meillä on unelma"-puolueet. Tavallista kansalaista on viime vuosina vedätetty tässä maassa 6-0.

    • simo64

      Kolme SSS:ää Orpo ovat aivan yhtä syyllisiä tämän lapsen raiskaukseen kuin itse aktin suorittajat, ei mulla muuta.

    • hiekkan

      Onko Kempeleessä aikeita ja tiloja laajentaa näiden pysyvien siirtolaisten majoitusta ?

    • jotainrajaa

      Nyt ilmoitettiin että epäilty tekijä ja uhri tunsivat toisensa. Niin mitä sitten? Onkohan taas selittelyn ja hyysäyksen makua? Suojellaan epäiltyä tekijää. Kohta varmaan kaikki on tytön syytä. Oli aloitteellinen sanotaan!

      • Sietämätön

        Niin, lopputulos tässäkin näyttäisi olevan, että raiskaaja vapaaksi ja raiskatulle pieni sakko raiskauksen vastustamisesta. Tätäkö meidän pitää sietää?


    • Jjjjjooo

      Mitä sitten vaikka tunsivatkin toisensa etäisesti? Onko se syy raiskata? Ton ikänen on lapsi vasta ja tuskin kukaan tuon ikänen haluaa kenenkään toimesta tulla häiväistyksi ja nöyryytetyksi. Voi lapsi parkaa, saa taakakseen elinikäset traumat ja sit jotkut suvakit heittää vielä lokaa niskaan. Mihin tää maailma menee, että pitää olla noin julma lapselle joka kokenu jotain sellasta, mikä rikkoo henkisesti koko ihmisen. Mä tiedän, että ensi kesänä näitä tulee enemmän. Oman tyttäreni puolesta pelkään ja en tosiaan ole viemässä mihkään uimarannalle ja harkitsen tarkkaan missä hänen kanssaan liikun.

    • jätesäkkiinpukeutuja

      Pitääkö suomalaisten tyttöjen ja naisten pukeutua säkkeihin ettei panohalut ala jylläämään näiden ihmisten takia.Miksi sitten heidän kotimaassaan raiskataan lapsia ja naisia vaikka tytöt ja naiset ovat peiteltyjä.

      • Rajat______kiinni

        Koraania tulisi jo aloittaa opiskelemaan jotta osaa vuoden päästä käyttäytyä.


    • varokaaxx

      Raahessa myös seurattu naisia ollinsaaressa.varovainen saa olla!

    • luuleeko

      suvakit ym vastaanottajat todellakin matujen olevan yhtä kuuliaisia, kuin me suomalaiset?
      Kurssilla ollessani näitä oli muutama, samat asiat käytiin kymmeniä kertoja läpi eikä perille mennyt vaikka olikin jo parisen vuotta täällä asunut...miten voivat kuvitella näiden ymmärtävän ettei saa käyttää suomineitoa samanlaisesti hyväksi kuin oman maansa naista.
      Sanoisin jopa maamme palautuvan kurin ja naisen paikan takaisin saattamiseen jonnekin kauaksi menneisyyteen.

    • Taivaanmaalari

      Kun nuo matut nyt niin rahan perään on, niin järjestetäänkö pieni keräys kaikille matuille? Kerrotaan vaan, että keräyksessä ansaitut rahat on pankkitilillä, ja pankkikortti piilossa Sipilän pakarissa.

    • Ällällää

      Kylllpä tuntuu, sano pohojaton akka muna kielellä.

    • ehd

      Äkkiä bussi pika vuoro helsinki - hervanta- tornio - kempele- sipilän talosta serfioitu virallinen raiskaus keskus ainut laatuinen suomessa tänne vaan kaikki kynnelle kykenevät huppu ja huntupäät. Pakollinen varuste tornion tullista kaikille LATEKSI LOLITA TAI PUMPATTAVA BARPARA GPS Lukulaite 1€ per,pamaus ,t laskuttaja verotoimisto tämä nyky aikaa kuten tietulli tai auton käyttömaksu riista kamera valvonta maksuton raiskaukset vähenee.

      • otusehd

        Anteeksi mutta oletko amis? Ihan kuin mielisairaan kirjoittama, ei saa mitään tolkkua.


    • näre

      kyllä se kulli on ihme vehe vaikka se roikkuu haarain välissä ja välillä nousee pystöön

    • cid

      Kysyn vaan mitä hyötyä on mamuista suomessa työperäisinä muuttajina ??? EI MITÄÄN 0 % suomalaisilta työtä tekeviltä viedään kokopäiväinen tarha paikka,työtä tekeviltä tai on tosi kaukana, mamun päivä työ ja tarha tarve on tulevien uusien "ongelmien siittäminen" veron maksajien riesaksi huntu päät ämmät 4-5 kakaraa kiljuu yötä myöten kuten KOKO IKÄ KAARI VATTA PYSTYSSÄ KAUPOISSA PIHOISSA KERROSTALO ASUNNOISSA tiec`missä suomalaisilta jotka haluasi edes viikon lopun levätä ilman korvatulppia

    • Realismi

      Kyllä Sipilälle pitää antaa anteeksi, sillä hän ei tiedä mitä tekee... käännetään nyt toinenkin poski tai jotakin sinne päin.

      • Suvakkien_saannosta

        Miten olisi puhallettava barbara tai kaikki suvakit helpottamaan paineita.


      • Kansa_ei_halua_

        Onko Sipilä järjestänyt omaan kuntaansa alaikäisten vastaanottokeskuksen, jottei tutuille vaan tulisi minkäänlaista häiriötä maahanmuuttajista. Ja sitten saa retostella että kyllä hänenkin kotikunnassa on VOK ja oma omakotitalokin on luovutettu.

        Taisi osua omaan nilkkaan pahemman kerran.

        Nyt heidät on siirretty pois muka mielenosoituksen vuoksi. Jos järjestämme joka kunnassa mielenosoituksen pääsemmekö eroon.


    • 6666666

      Huva kun soomi siideripissisvalas saa nokikeppiä..... Tulee sit suomi täyteen tummia kikkarapäitä

    • suomentuhoajat

      KEPU tuhosi suomen!!! He ovat vastuussa myös Soklin kaivoksen sekä maailman puhtaimman fosfaattimalmion liki lahjoitushinnalla myymisestä norjan Yaralle. Lannoiteiden hinta nousi 50% ja kepulaiset maanviljelijät senkin maksoivat ja me kuluttajat loppuviimein. Nyt Kepu tuo maahan muslimeja joiden kulttuuriin me kantasuomalaiset emme näköjään ilman jatkuvaa riitaa ja raiskailuja sovi.
      Kepu pettää ja raiskaa siis aina tämän maan.

      Kokoomus tosin on ihan samantasoista touhua pitänyt hallituksessa ollessaan, ja nytkin tämä maahanmuuttoinvaasio on Kepun ja Kokoomuksen yhteistoimintaa. Aivan kuten oli aselakikin se Ottawan idioottisopimukset.

      Syylliset näihin maamme turvallisuuden tuhotoimiin ovat pääsosin Kepu, sdp ja kokoomus ja tietty heidän rahoittajatahonsa RKP:n harteilla. Mutta suomalainen on niin tyhmä että äänestää näitä aina vain uudestaan valtaan. ja siksi onkin oikeudenmukaista että kulttuurimme täytyykin kuolla ja sulautua vahvempaan ja aggressiivisempaan kulttuuriin.

      Lisätietoja kulttuuriongelmista löytää näinkin helposti.

      https://aikapommi.wordpress.com

      Ti sitten googleen mv

      • aikapommi

        Suomen ainoat tuhoajat ovat sinun kaltaisesi aikapommit!


    • Hirtmuslum

      Tästä se sisällissota alkaa, Suomen oma isis on tuhoisampi kuin yksikään Paskahousu Muslumi, Jolla ei ole muuta väliä kuin tulla Suomeen rikokoksia tekemään, Hyvä näin, Kohta saamme kaatolupia ilman erityistä syytä"

    • EiVaanMeistäTerveistä

      Ainahan se lapsen raiskaaminen hyvältä tuntuu. Vai mitä lestat?

    • reikäpää

      mistä näitä reikäpäitä oikein riittää? Olisiko ehkä ensin syytä ajatella, sitten vasta kirjoittaa ja vielä kerran ajatella (jos on millä ajatella) ennen sitä "enteriä"

      • HallituksellePalloJalkaa

        Olisi syytä ensin laittaa rajat kiinni, kaikki reiät tukittava ja sitten ajateltava. Ja ajatella hyvin viisaasti.


      • Raajat__kiinni

        Näillä valehtelevilla ministereillä on vielä valta laatia lakejaan ettei vaan kansa saisi sanoa mielipidettää. Eivätkä tunni itsekään kovin lakejaan kunnioittavan.


    • Turha_on

      Juha Sipilää moittia ja mollata. Olisiko muka parempi, että meillä olisi valtakunnankanslerina umpityhmä Antti Rinne?

      • Rajat...kiinni..jo

        Ministerit keksivät mitä parhaita moitteita huppupäiselle nuorelle miehelle. Tässä nyt näemme seuraukset. Lisää tätä ja pahempaakin rikastuttamista on odotettavissa.


    • Sword122

      Koraani on saatanan raamatusta tekemä vääristely.
      Islam on saatanan uskonto, jonka mukaan kaikki "väärä uskoiset" tulisi murhata.

    • Nyt_heti

      SSS-hallitus jatkaa samaa ruikuttamista ettei saa syyllistää tiettyä kansanryhmää. Koko kansa on toista mieltä.

      Rajat kiinni tai hallitus vaihtoon.

    • Kaikki_lomalla

      Vartioikaa varuskuntien asekaappeja joulunpyhinä!

    • Trust66

      Islamilaiset luulee pääsevänsä taivaassa naimaan seitsemää neitsyttä. Maallisen elämän aikana ei saa juoda viinaa, eikä naida, mutta taivaassa saa. Taivaasta on tehty pelkkä ilotalo.

    • PöllöYks

      Saatanan seuraajia otettu Suomeen!

    • ArabiaPalkitsee

      "SSS-hallitus jatkaa samaa ruikuttamista ettei saa syyllistää tiettyä kansanryhmää. Koko kansa on toista mieltä."

      Mutta koko kansa ei tee asiasta mitään. SSS OrpoPetturi ovat turvassa Eduskuntatalossa ja antavat itsellensa lisää bonuksia päivittäin.
      Maksaako Saudi Arabiaan osa näistä?

      • tepa44

        Persraiskaaja voi raiskata Sipilän ja sen muijan. Maailma on nykyään sellianen.


    • wasala_mehmed

      Mine pitä juha,hän luvata minule raha muta minä sada sitä liia vähä,miks mine ei sada 4000 eroa kuussa kute mutkin?Mine haluta lise raha kosa ruoka o huono tälä keskus ja mine ihmetelä niksi.Me haluta hillua vain kova eikä meitän kulturi kulu työteko lainka.

    • MittaOnTäynnä

      Niin onko Sipilä tosiaankin mukana VOK-bisneksessä?!!!!
      Hänhän on piilottanut omistuksensa jonkun sijoitus-/vakuutusjärjestelyn avulla.

      • uteliasvain

        Säälin jopa Sipilää, sillä hän teki päätöksen talonsa vuokraamisesta matuille vastoin parempaa tietoa ja varmaan nyt katuu harkitsematonta päätöstään. Miten mahtaa olla vastaako Sipilän kotivakuutus mahdolliset vahingot, vai pitääkö valtion maksaa kotivakuutus matuille.


    • uurteinen

      Kyllä koston täytyy elää ,Sipilän ja sen hunnutetun akan täytyy kokea samat kärsimykset?? Oletko juha niin mieleltäsi sairas, paras kun painut pakolaisten kanssa irakiin?? Haavemaailmasi SORTUU.OTETAAN SELVÄÄ ONKO SIPILÄ mamubisneksessä, SILLOIN TIEDÄT MITEN SUN KÄY???

    • mites_on

      Iltalehti 20.9.2015 : "Poliitikot mukana pakolaisbisneksessä."
      Johtopäätös: Toisen hätä on toisen bisnes. Harmi vaan, että tavikset eivät ymmärrä auttamisen jaloa aatetta.

      Iltalehti 29.11: "Kannanotossa puoluejohtajat korostavat, ettei kokonaisia ihmisryhmiä saa leimata joidenkin yksilöiden tekojen takia. He muistuttavat, että häiriöihin ja väkivaltaan vastaanottokeskusten ympäristössä ovat syyllistyneet sekä kantaväestö että turvapaikanhakijat."
      Johtopäätös: ilmeisesti kantaväestö olisi rähinöinyt ilman turvapaikanhakijoitakin.

    • Maanpetturit_esille

      Ei tulisi myöskään unohtaa maahanmuuttoministeri Astrid Gunilla Margareta Thorsia (RKP).

    • larslaeviuslaestadius

      Sipilähän on lestadiolainen. Eikös niillä raiskaukset, sukurutsa, ehkäisykielto, naisten alistaminen, pedofiilia sun muu hyväksikäyttö ole ihan normikamaa?

    • joosefbenjamin

      Miten muuten, tuli vaan mieleen nämä isis ja sun muut terroristioppilaat. Et vaikka oliskin paratiisissa venaamassa 700 neitsyttä, niin miten niistä voi "iloita" jos tuli täällä maan päällisessä todellisuudessa viime töikseen räjäytettyä itsensä trotyylillä tuhannen pillun päreiksi, niinkuin koraanissa sanotaan? Miten?

    • uiuiuifdfs
    • mitämuutakaanvoimme

      HOX; HOX!!!!! Kansalaisaloite, jonka kaikkien järkevien Suomalaisten pitäisi käydä allekirjoittamaan!!!!Luulis, että tähän löytyy ihmisiä??? VAATIMUS RAJAVARTIOLAIN MUUTTAMISEKSI SEKÄ SUOMEN RAJOJEN SULKEMISESTA YLIVOIMAISEN SIIRTOLAISKRIISIN JOHDOSTA!!!

    • IHANSAIRASTA

      AIKA PAKSUA UHKAILLA SUOMEN PÄÄMINISTERIÄ TÄÄLLÄ. JA JOKSENKIN SAIRASTA

    • mitäodotetaanrajatkiinni

      Miten selitämme lapsillemme ja lapsenlapsillemme ? Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha. Lapsemme tulevat syyttämään aikanaan sukupolveamme. Suomi on pilattu. Vuosi 2015 jää historiaan.

      Suomi antoi luvan.

    • havukkaahonajattelija

      Kempele lienee pieni paikka, jossa kaikki tietävät ja tuntevat toisensa. Kiva siellä on moikkailla tutut mennen tullen.

    • naisnais

      Kempele on tiettävästi pieni, kaunis, idyllinen suomalainen tiivis yhteisö. Juuri sellainen, mistä kaikki suomalaiset olemme saaneet nauttia, ainakin nähneet, aina vuoteen 2015 asti.

      Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha.

      Lapsemme ja lapsenlapsemme tulevat vaatimaan vastauksia, syyttämään sukupolveamme ratkaisuista.

      Suuri(n) osa suomalaisista ei ole halunnut Suomea pilattavan tällä tavoin, ei mistään hinnasta, ei .... ikinä.

      Maassamme myös asuu ja elää vielä ainakin yksi veteraani, jolla on muisti tallella. Milloin menet - yksinvaltiasministeri - selittämään nämä maahanmuuttoratkaisut ja pakolaispoliittiset ratkaisut Hänelle kasvotusten ?

      Kempeleellä kaikki tuntevat ja tietävät toisensa. Onko Sinussa MIESTÄ tavata kylän miehet ja naiset kasvotusten ?

      Maanpetturius on rikos monessa maassa.

    • sinnepäinvieläkunnes

      Ennen rakastimme neuvostoliittoa, nyt rakastamme muslimeja, erityisesti irakilaisia. Helppoa suomettuneelle suomalaiselle. Mikä monikulttuuri ? Valtio sen sanelee mikä kulttuuri täällä pitää olla ja muut on "neuvostovastaisia" tai nykyään "rasisteja". "Suomi tarvitsee" ? Enpä usko.

    • KYLMÄTOTUUSKEMPELE

      Ei mitään tapoja, sivistystaso erilainen - ei siis mitään eikä minkäänlaista sivistystä eikä yleistietoa mistään. Huutavat, tönivät, tuijottavat, koskettelevat, raiskaavat, ovat laiskoja, eivät halua oppia muita kieliä, kulttuureja, historiaa ... Uskonto sanelee ja on syy kiinnostuksen puutteeseen !

      Naiset eivät osaa lukea, kirjoittaa, eivät ole työelämässä, vaan raskaana koko elämänsä ajan. Raskauksia naista kohden saattaa olla elämän aikana jopa 12, osa menee kesken, osa jää elämään. Tarkoitus naisilla ei olekaan opetella Suomen kansalaiseksi ja tavoille, vaan säilyttää alkuasukastapansa reteesti ja olla pää ylpeenä ylhäällä, huutaa mamupuhetta puhelimessa ja kiertää Itiksessä, KELA:ssa ja sossussa naisjoukoin huutavien ja kasvattamatta jääneiden (koska aika ei riitä rakastaa niitä) lapsien kera. Lapsiin käytetään väkivaltaa, huutamista ja lyömistä kasvatuksena, koska pinna ei kestä - tunteita, rakkautta ei, ehtiikö tunnesidettä syntyä, kun jo uusi lapsi putkahtaa syliin ?

      Mamumiehet eivät juurikaan suomalaisia kumarra, eivät tiedä sivistystavoista mitään, etuilevat, kävelevät viisi rinnakkain, kukaan ei vastaantulevaa ota huomioon - varsinkaan naista. Miehet etuilevat bussissa, kauppajonossa, kioskilla, eivät huomioi lainkaan muita ihmisiä, antavat esimerkiksi painavan ulko-oven läiskähtää takanatulevan sormille tai kasvoille jne.

      Mamumiehet saattavat olla suhteissa usean naisen kanssa, ja näitä perheidyllejä on eri osoitteissa. Sossu maksaa asunnon, toimeentulon joka perheidyllille. Juridisestihan monet suhteet ovat Suomessa siis yksinhuoltajaperheitä, koska avioliittoja ei maassamme ainakaan vielä sallita yhtä enempää kerralla.

      Ehkäisyä ei yleisesti käytetä, koska tarkoitus todellakin on valloittaa ja täyttää maat ja koko maailma kokonaan muslimikansoiksi. Naisen tehtävä on antaa lasten syntyä, mitä enemmän, sitä parempi.

      Miksi Suomen vuonna 2015 piti mediassa kansainvälisesti kuuluttaa ja kutsua heidät Suomeen ?

      Rajat avattiin kaikille, ihan kaikille, halukkaille tulla matkailemaan ja makoilemaan patjoillemme.

      Suomen kansa ei ole valinnut itsevaltiashallitusta tekemään tällaista - maanpetturuudeksikin tuota toimintaa voi luonnehtia.

      Suomi on tulevaisuudessa lastemme ja lastenlastemme aikana sitten jo erilainen. Suomen oma itsenäinen kulttuuri katoaa nopeasti - Suomessa keskimäärin lapsia syntyy perheeseen tilastollisesti 1.5 lasta, vertaa ja laske mamujen sikiävyys.

      Muutaman sukupolven jälkeen Suomi on siis muslimivaltio.

      Suvun vanhoista valokuvista on mahdollisuus muistella ja kertoa kuin satua ihanasta Suomen maasta ja kansasta, kansanluonteesta, yritteliäisyydestä, rehellisyydestä, sitkeydestä, osaamisesta ja varsinkin hyvinvoinnista, jota riitti kaikille (ennen vuotta 2015).

      Kevennykseksi:

      Mutta kuka selväjärkinen suomalainen (!) nainen voisi mamumiehen ottaa ? Ei kukaan selväjärkinen ! En koskisi tikullakaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe