Kristukseen Jeesukseen uskovien on

Herätyys

nyt korkea aika nostaa päänsä, Kristus Jeesus Herrakseen ja nousta ylös, lähteä liikkeelle täyttämään sitä kutsumuksensa ARMON ja arvon mukiasta kaikille hyväksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävää, Hänen kirkkuadeksi ja kunniaksi tehtäväänsä, johon ovat tästä pahan vallassa olevasta, saata naa tuomiokseen palvelvan maailman / ihmiskunnan, Jumalan Sanan vastaisesti touhuihin ja politiikkaan mukautumisesta / osalllisuudessa, = puolesta elämisestä toimimisesta ja vaikuttamisesta ULOS, irti sanoutuviksi kutsuttuja. Sitä kaikille hyväksi, Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, sitä ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesti toimivaa Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi. Joka edellyttää näin Oikein, Oikeasti Kristillisesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaikessa yhtäpitäviksi, Kristuksen Jeesuksen apostolisiksi seurakunniksi, YKSI jäsenistö, verkostoksi järjestäytymisen.

Jeesuksen nimessä... niitä muita tähän em. mukaiseen Kristillisyyteen, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakenaviin virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin sekä avustajiksi kutsuttuja etsivä. Että voitaisiin alkaa tästä asiasta ja tähän liittyvistä kysymyksistä asiallisesti / rakentavasti, Raamatun UT mukaisen, ja mukaisesti keskustelun. vähäinen, tähän em. mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Ei sitten ketään Kristusta Jeesusta rakastavaako?!! Joka haluaisi alkaa elämään ja toimimaan Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi / ne Oikean, Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi, käytännön arkielämässä elämällä, sanoilla ja teoilla osoittavasti / todistavasti. Missähän lienee ne muut Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntiaan rakentaviin virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin, sekä avustajiksi kutsutut. Kun ei näy eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä ja kuulua, ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Niinkuin näkyi, ja kuului siitä Nooan perhekunnan, sitä pelastukseksi vaihtoehtoa, Nooan arkkia rakentamisesta koko silloiseen maailmaan asti, niin että eläimetkin osasi tulla sinne arkiin.

      Jeesuksen nimessä... herätykseksi muituttaen ja valistaen. vähäinen kutsuttu / armoitettua palvelijansa, niin muita kutsuttuja etsivä, ja tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen uskollisiaan ja kuuliaisiaan, ja siksi haluavia, kokoamassa oleva.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen??

    • Herätyys

      Ei näytä Kristuksen Jeesuksen seuraaminen, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentava, Raamatun UT mukainen Kristillisyys, ne Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävä ja täyttävä, käytännön arkielämässä sanoin ja teion osoittava / todistava, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävä, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Kristillisyys ketään muita Kristukseen Jeesukseen uskovia kiinnostavan. Se kunkin omien huoneiden (Ei Kristuksen Jeesuksen) puolesta juokseminen näyttää olevan muille tärkeämpää ja mieluisampaa.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Jeesuksen nimessä... etsivä.

    • S---A

      Ohhoh, en tuosta aloitusviestisi kahdesta ensimmäisestä rivistä olisi tunnistanut kirjoitustyyliäsi; se oli niin hyvää suomen kieltä. Ja ennen kuin avasin viestisi ja näin sen alkua, niin ajattelin, että nyt joku kirjoittaa asiaa! Että pitäisi nostaa Kristus Jeesus Herraksi! Jes, tällaista tänne lisää!

      Sittensenjälkeenkävitaastekstiniinvaikeaszelkoiseksiettälukeminenpysähtyijälleenkerrankutenvarmaankäy99%niistäihmisistäjotkaalkavbatlukea... Valitettavasti näin. Ja pikakelauksen perustella viestisi sisältö näytti muuttuvan ensimmäisen kahden rivin jälkeen. "copy paste"

      Mutta se asia, millä ALOITIT viestisi: siitä olisi tällä palstalla hienoa lukea lisää!

      • Herätyys

        Ei vain lukea, vaan Kristuksen Jeesuksen kirrkaudeksi ja kunnikasi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävää apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa Krist. vaihtoehtoa rakentavasti, asiallisesti keskustella.

        Ei se pelkkä lukeminen ja uskominen vielä mitään rakenna. Kyllä se edellyttää Raamatun UT mukaisiin ja perustuviin, Hänen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden mukaisiin, sanoista tekoihin ryhtymistä. Niin että alkaa ilmenemään ja täyttymään ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit. Josta kaikki voi tunnistaa että ovat Todellisia Kristuksen Jeesuksen uskollisia ja kuuliaisia, käskynsä pitäviä ja täyttäiä seuraajiaan, niitä, vasta Oikeasti Kristittyjä.

        Jeesuksen nimessä... herätykseksi muistuttaen ja valistaen Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä.


      • Eeeessko

        Älkää viitsikö kommentoida eskon sekavia sepustuksia. Antakaa hänelle oma rauha olla itsensä omassa maailmassa. Näin parasta.


      • Herätyys

        Ei nämä olekaan tarkoitettu vain kommentoitavaksi, vaan kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävää apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan asiallisesti, Rakkaudessa rakentavasti, näistä viesteissäni ilmenevistä, Raamatun UT mukaisista ja mukaisuuteen tähtäävistä ja johtavista Krist. PÄÄ asioista, tarkoituksesta ja tavoitteesta, mihin ja miten tulee pyrkiä keskusteltavaksi. Että alkaisi ne Oikean, Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmenemään ja täyttymään, käytännön arkielämän tasolla osoittautumaan / todistautumaan. Josta kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen uskollisiksi ja kuuliaisiksi seuraajikseen, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaiset ja perustuvat käskynsä kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi.

        Jeesuksen nimessä... Kristukseen Jeesukseen uskoville herätykseksi, muituttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva tähän em. mukaiseen, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT mukaisesti ja perustalta toimivaa Krist. vaihtoehtoa rakentavaan yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Herätyys

      Ei näytä ketään kiinnostavan tämä, kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävää apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentavasti / asiallisesti keskustelu, profetointi ja arvostelu.
      Mistä lie kenekin osalta johtuu.

      Mikä se ketäkin estää tai sitoo siihen, vähän jotenkin, pettävästi / eksyttävästi vain nimeksi krist. uskonnollisuuteen. Siihen muista ja muusta niin väliä itsekkäästi, vain OMA puolueellisesti, = "pirun" hyväksi ja puolesta, = tuomiokseen elämseen, toimimiseen ja vaikuttamiseen??!!

      Jeesuksen nimessä... kultakin, näin Kristusta Jeesusta ja Hänen kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta, sekä niitä vääryyksien uhreiksi joutuneita "lähimmäisiä" kohtaan välinpitämättömästi / rakkaudettomasti eläviltä, vastausta odottava.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe