RAISKAUKSET - lasten liikkumista rajoitetaan Kuopi

KuopioMATU

Lasten liikkumista rajoitetaan johtuen jatkuvista raiskauksista ja etenkin eilen tehdystä lasten huumaamisesta (Heinola) sekä väkivallanuhasta

http://www.savonsanomat.fi/

Ensisijaisesti meidän liikkumista rajoitetaan, ei pakolaisten. Vastaanottokeskuksen henkilökunta syyllistää suomalaisia teinityttöjä. Lue artikkeli.

31

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hesaan

      Luin jutun. Törkeää, miten nämä mamuttajat syyllistävät suomalaisia. Kaikki mamut pitäisi karkoittaa Kuopiosta. menkööt helsinkiin, siellä niitä on muutenkin kohta 20 000.

      • Missä.asut.trolli

        Et ole voinut lukea linkin juttua,koska linkkiä ei ollut.vastasit siis itsellesi ja kirjoittaja on tuo aina sama "savonlinnasta"käsin kirjoitteleva hullu.


      • OVATYKSINÄISIÄ

        RYHDY MAAHANMUUTTAJALLE FACEBOOK KAVERIKSI



        Kun mies sai tekonsa valmiiksi, hän nousi ylös ja jätti Virpin virumaan maahan oksien sekaan.

        - Sanoin hänelle, että auta nyt edes minut ylös. Niin hän tekikin. Yritin teeskennellä, että kaikki oli ok. Hän vaikutti olevansa vähän häpeissään.

        - Näytin, että hänen kännykkänsä oli pudonnut. Mies ilahtui, otti sen ja kysyi "Facebook". Hän ehdotti, että tulisin hänen kaverikseen, Virpi hymähtää.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120120755631_uu.shtml


    • Raivokohtaus

      Ei he..........tti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      MAASSA MAAN TAVALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • suomisuomalaisille

        Näin just, suomalaisille tytöille ulkonaliikkumiskielto kohta tulossa että
        nämä perkeleen partalapset voivat mellastaa täällä!!
        eikö olis aika ajaa kotiinsa nämä loiset.


      • länsimaalaisiaollaan

        Väärin. Suomihan menee takapajulaan,jos ryhdytään kehitysmaiden mukaan arkailemaan rikollisia.Ulkona pitää saada liikkua vapaasti.Alastihan ei poliisi anna ihmisten liikkua,mutta vaikka olisi ilman vaatteita sittäkään ei saa ilman henkilön lupaa käyttää ihmistä hyväkseen.MEHÄN EI BURKHAAN pueta.Poliisi vartioon joka 10 metrin päähän,niin eikö ala olla rauha.


    • Nollatolerans
      • Täyttä_

        asiaa!


      • trollitrolli

        Tervehdys "savonlinnaan" hullu


    • arabitULOSsuomesta

      Somaleilla ja irakilaisilla raiskaukset "kuuluvat asiaan". Siksi ei oikein voi mitään. Raiskaukset tulevat kuopiossa lisääntymään huomattavasti. Meidän maksamilla rahoilla maataan päivät pitkät kahviloissa, illallal ryypätään ja raiskataan

    • Kansanedustajakin
    • ylpeäsuomalainen

      Eiköhän nyt ala olla ihan perseestä se että me suomalaiset joudumme rajoittamaan tekemisiämme joidenkin nokikeppien takia. Joudumme taistelemaan omista oikeuksistamme OMASSA MAASSAMME. Tämä on meidän kotimaa ja toivottavasti alamme sitä puolustamaan ja pian.

    • Syyttömiäkö

      Vanhemmat hoi! Kempeleen raiskaus: mitä tekee 14-vuotias vielä klo 22.30 yksin ulkona? Miten se aamun kouluunlähtö? Voisi kyllä vanhemmatkin pikkusen katsoa peiliin

      • omenan_putoaminen

        Tytöt vain tekee samoin kuin äitinsä saman ikäisenä


      • ääliöitäonliikaa

        Ei kai raiskaus mitenkään oikeutettu teko ole vaikka illalla onkin ulkona. Vai oletko suvakki? ja sitämieltä että jos lapsi on ulkona 22.30 niin saa raiskata. Häh? Matulla ei ole oikeutta olla Suomessa, ei mihinkään kellonaikaan.


      • tyhmiäonliikaa

        Sama kellonaika olisi hyvä myös tyhmille miespuolisille duunareiden jälkeläisille!


    • vastuuttomuutta

      Oletko vastuussa pakolaisten käyttäytymisestä "ääliöitäonliikaa" Sellaisen vaikutelman saa jutuistasi. Paljonkohan vastuuhenkilönä saat palkkaa?
      Ihan hyvä että pidät meitä ajantasalla ihan virkasi puolesta!!

    • kafkkvk

      Koska, oi koska suomalainen tyttö/nainen tajuaa, että ei toisista kulttuureista tulleiden kanssa voi hengailla.
      Jos me suomalaismiehetkin haluamme ymmärtää tytön/naisen ystävällisen sanan tai eleen itsellemme merkiksi tutustua vähän lähemmin, mutta useimmat meistä käsittävät kuitenkin että se ei ole raiskauskutsu.
      Muissa kulttuureissa/alikehittyneissä tätä asiaa ei tajuta ja raiskaus on heille
      ihan hyväksyttävää miehen ja naisen kanssakäymistä.

      Promillen tuhannesosan laitan kyllä näistä myös suomalaisnaisten syyksi.

      • sdklfjsjfisdjsdlk

        Tuo oli hyvä pointti, turvapaikanhakijat tulevat alikehittyneistä maista jossa kulttuuri on muutenkin radikaalisti erilainen joten sopeutuminen pitkälle kehittyneeseen ja sivistyneeseen maahan ei onnistu.
        Tätä ei valitettavasti ääliöt virkamiehet tajua, he kuvittelevat että mamut ajattelevat samoin kuin täällä, he kuvittelevat että heillä on sama sivistystaso, he kuvittelevat että mamut ovat käyneet samantasoisen peruskoulun kuin täällä Suomessa, mikään näistä ei pidä paikkaansa joten monestakin asiasta tuttuun Suomi-tapaan kotoutus on pahasti alimitoitettu ja vaikka se olisikin ns. riittävää niin tuhansien vuosien kulttuurin kehitysero voi olla mahdotonta kuroa kiinni muutamassa viikossakaan.
        Esim. Dubai näyttäisi olevan kulttuuriltaan lähempänä näille mamuille ja varakas paikka huolehtia heistä kun on ollut varaa rakentaa maailman korkein pilvenpiirtäjäkin...


      • VattuniemenSalaplayboy
        sdklfjsjfisdjsdlk kirjoitti:

        Tuo oli hyvä pointti, turvapaikanhakijat tulevat alikehittyneistä maista jossa kulttuuri on muutenkin radikaalisti erilainen joten sopeutuminen pitkälle kehittyneeseen ja sivistyneeseen maahan ei onnistu.
        Tätä ei valitettavasti ääliöt virkamiehet tajua, he kuvittelevat että mamut ajattelevat samoin kuin täällä, he kuvittelevat että heillä on sama sivistystaso, he kuvittelevat että mamut ovat käyneet samantasoisen peruskoulun kuin täällä Suomessa, mikään näistä ei pidä paikkaansa joten monestakin asiasta tuttuun Suomi-tapaan kotoutus on pahasti alimitoitettu ja vaikka se olisikin ns. riittävää niin tuhansien vuosien kulttuurin kehitysero voi olla mahdotonta kuroa kiinni muutamassa viikossakaan.
        Esim. Dubai näyttäisi olevan kulttuuriltaan lähempänä näille mamuille ja varakas paikka huolehtia heistä kun on ollut varaa rakentaa maailman korkein pilvenpiirtäjäkin...

        "Tätä ei valitettavasti ääliöt virkamiehet tajua,"

        Johtavat virkamiehet asuvat lähinnä Lauttasaaressa, Helsingin eteläisessä kantakaupungissa sekä ok-taloissa Espoossa Haukilahdessa, Friisilässä, Westendissä. Noissa paikoissa maahanmuuttajat (pl yksiöt) ovat hyvätuloisia.


    • työmiesputkonen

      Tämän me saamme siitä kun äänestämme valehtelevia persuja eduskuntaan sekä he menevät hallitukseen toteuttamaan lupamaansa hallituspolitiikkaa. Näin siinä käy että raiskaamisesta tulee kansanhuvia josta täytyy jo valistaa koulussa kuten normaalista seksielämästä että miten toimitaan.

      Kun persut petti, niin meidän vain tulee oppia suvaitsemaan sitä että pikkutyttömme raiskataan ja he aloittavat sillä tavalla sukupuolikokeilut. Ei siinä ahdasmielisten ämmien paljon kannata pyristellä.

    • Uussaw

      Kai burkhassa saa liikkua monikulttuurissakin?

    • ddfdfdfsd

      Muistakaa aina että uskonlaki menee yli valtion lakien. Ja pakolaisten uskonlaki sallii naisten raiskaamisen. Ja lapsienkin. Jos viitsitte ottaa selvää millainen kaveri tämä heidän uskonprofeetta Muhammed oikein profeetta oli niin ehkä ymmärrätte. Muha oli pedo jolla oli 9 vuotias lapsivaimo. Siinä heidän roolimallinsa.

    • Mielipidettä

      Kyllä meillä nuorena oli tarkat kotiintuloajat. Ei siellä ulkona roikuttu puolille öin, mutta kun nykynuorille, varsinkaan tytöille ei saada kuria. Siksi koulukin menee huonosti. Tupakkasuussa seisoskellaan ostarin nurkilla kilo pakkelia naamassa. Ihan asiallista jos alaikäisten roikkuminen kielletään ulkona öiseen aikaan. Siellä voi olla vastassa muitakin kun pakolaisia ja onkin. Vaikka tälläinen uutisoitu Hyrylän tapaus ja paljon muuta.
      Mutta jos ei pyritä varovaisuuteen eikä alaikäisille saada kuria niin minkäs teet. Äidit ovat näyttämässä esimerkkiä lapsilleen pukeutumalla kuin teinitytöt ikään. Itse pelkään enemmän suomalaisia äijiä, huumeveikkoja, polttopullojen heittelijöitä ja rakennusten polttajia, jotka voivat tuosta vaan päästää ilmat pihalle.

      • Uussaw

        Ei se, että teinitytöt käyttäytyvät jotenkin poista lemmikkiesi vastuuta.

        Polttopullot ja vokkipolttajat eivät ole aiheuttaneet mitään vahinkoa kenenkään terveydelle, mutta pelätähän saat mitä vaan.

        Narkit ovat kyllä arvaamattomia, mutta ei se tee turhiksistakaan turvallisia.


      • motolovin_koktaili

    • Sekolookisti

      katsokaapa Leväsellä kotikissat talteen. Tuntuu kissatkin näille kelpaavan. Heitelkää tienvarsille pakastebroilereita, katsotaan kelpaako ne näin talviaikaan.
      Kotioloissaan näillä on kanoja paljonkin elättinä. Kuulema elävä kana siinä homman aikana tuulettaa somasti. Ei kulkuset ylikuumene aktin aikana.

    • suomipoeka

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe