Ari ja Ida eivät ole yhdessä

Jaahanzzz

Kauneus&terveys -lehdessä Ida kertoo asuvansa avopuolisonsa Arin kanssa. Mutta ei Koivusen, vaan Hurstin. Kuulemma ensimmäinen hyvä parisuhde hänen elämässään.

Hevi-koira on kuitenkin Idalla..

120

5520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksinkaksinyksin

      no voihan..toivottavasti ei ollut mitään isompaa draamaa ja erosivat ystävinä!

    • huonovalintamuttaomavika

      jos toi jäbä on sama ,mikä on Elleniin yhdistetty ja on Ellenin juontokaveri,niin jätkä on aikamoinen liero...voi Ida raukka,jos tuo liero on sun paras rakkaus tähän mennessä.pidin tuota Idaa järkevänä nuorena naisena,mutta....järki hoiiii..älä jätä!miksi aina lierojätkät kiinnostaa naisia,en ymmärrä!huono valinta,mutta itteppähän taas itkee vuoden päästä,kun äijällä on pari uutta hoitoa menossa!tta

    • tsemppiäari

      No, Ari löytää vielä sen oikean, hyvä hänelle. Ainakaan ei tarjonnasta ole pulaa.

    • yhteistä

      Seitsemäs vuosi parisuhteessa on aina kriittinen, varsinkin kun on erilaiset kiinostuksen kohteet ja erilaisten työaikojen vuoksi yhteistä aikaa on vähän. Heillä meni pitkään kuitenkin hyvin ja olivat onnellisia, joten varmaan erosivat ystävinä. Ida halusi muuttaa maalle ja Ari haluaa asua Helsingissä. Erosivat kai kesällä 2014, kun eikös Ida ollut vielä Arin 30v bileissä Rocksissa. Ensimmäinen hyvä parisuhde kommentti on outo, jos on noin sanonut, aivan kuin sittenkin olisi katkera erosta. Hurstin huumori on ällöä, en ikinä sallisi kodissani mitään tällaista
      http://www.radioaalto.fi/#!/muu/Unsharpshooter
      Ari K näyttää onnelliselta, joten suhdeasiat on varmaan kunnossa.

      • eihyvä

        Jos tuo on totta mitä kerrot ja tiedät enemmän kuin mitä kyseiset henkilöt ovat kertoneet julkisuudessa, niin osanottoni Arille siitä että hänellä näkyy edelleen olevan sinunlaisiasi lörpötteleviä faneja ympärillään.


      • shootervideo

        on kyl varsinainen lottovoitto tää uus täydellinen puolisko - not. ymmärtää hyvin ett koivunen ei haluaisi asua tollaisessa ankeassa hirsimökissä jossain korvessa.


    • omituistaporukkaa

      yleensäkkään fiksu ihminen ei pui parisuhde asioitaan julkisuudessa ja kahdenkeskiset asiat ei kuulu muille.onko nuo Jokikunnaksen likat ,Ellen ja Ida jotenkin......miksi Ellen testaa nuo Idan miehet aina ensin.....

      • eituuli

        Arin ja Idan seurusteluaikana ei kumpikaan heistä antanut yhtään haastattelua koskien heidän parisuhdettaan. Tästä propsit molemmille ja hyvää jatkoa kummallekin!


      • kirjoitustaidottomalle

        Mikä tuo nyt on? Mitä sinä tiedät kenenkään testaamisista. Fiksu ihminen ei myöskään parjaa itselleen täysin vieraita ihmisiä julkisesti kuten sinulla on tapana.


      • järkevää
        eituuli kirjoitti:

        Arin ja Idan seurusteluaikana ei kumpikaan heistä antanut yhtään haastattelua koskien heidän parisuhdettaan. Tästä propsit molemmille ja hyvää jatkoa kummallekin!

        Miksi eivät olisi saaneet antaa? Arin kohdalla on tosin ymmärrettävää että ei anna parisuhteeseen liittyviä haastatteluja sillä oletettavaa on että pari joutuisi kestämään samaa dissaamista mitä häneen edelleen kohdistetaan, ja vielä ekstraboonuksena pimeiden fanien panettelua kuten tässä ketjussa.


    • Eiolehelppoa

      Naiselta vaaditaan hyvää itsetuntoa silloin kun miehensä on kauniimpi, hoikempi ja sillä on upeammat hiukset.

      • huonommalle

        Puhut ilmeisesti kokemuksesta. Tsemppiä vain sinulle.


      • typerykselle

        Idalla taitaa olla kyllä kaikki muumit ihan hyvin laaksossa, sekä fyysiset että psyykkiset. Ihmiset vain usein eroavat, ei kait tuossa ole mitään uutta ja ihmeellistä mihin tarvisisi syitä keksiä.


      • hurstillaoudotjutut

        Hurstin kanssa ei rima ainakaan ole korkeella missään suhteessa


    • aikaperheelle

      Kolmekymppisenä naiset haluaa naimisiin ja lapsia. Hurstin kanssa voi heti olla äitipuolena.

    • Teemure

      Vähään aikaan en ole aria missään nähnyt mutta nyt tuli tuo raskasta joulua mainos telkkarists ja tuota niin.. Miten 31vee "mies" voi näyttää tuolta? Koko ikänsä ollu normi miestä matalammat testot tai muu häikkä?

      • trollipalaakuolleista

        Turha provoilla, ihan normaalilta ja erittäin hyvältä näyttää


      • cerberos

        ettet vaan ihan kateellinen olis...


    • Idahaluaajulkimoksi

      Jutussa Ida sanoo että pelasti oman Hevi-koiransa muutama vuosi sitten lopetuspiikin alta. Kuulostaa oudolta että Ari olisi ollut lopettamassa tervettä koiraansa, joka on ollut hänelle todella tärkeä ja rakas kuten kaikki lemmikit ja eläimet yleensä.
      Tahditonta myös leimata edellinen parisuhteensa huonoksi kun kyse on julkisuuden henkilöistä. Ida sanoo myös että talon hankinta oli kahdeksan vuoden projekti jolloin hän teki töitä lomia pitämättä kun säästi käsirahaa talonsa ostoon. Ehkä yhteiset tavoitteet ja lomat olisi tehneet hyvää sille edellisellekin parisuhteelle.

      • DDDDXXX

        Arki on tainnut tulla puolessatoista vuodessa vastaan jo uudessakin suhteesssa kun kuuntelee Hurstin anoppivitsejä ja juttuja mitä radiossa kertoo elämästään.


    • taloudenhoitajako

      Ida on säästänyt ja ostanut talon ja näköjään sisustanut ja remontoinut mieleisekseen lehtijutusta päätellen,mutta mikäs on tämän uuden miehen rooli,onko se kotitonttu ,vai kotivävy,kun on toisen talossa pyörimässä!vai onko taloudenhoitajan pestillä,kun tuntuu tekevän ruuat ja muutenkin passaavan talonrouvaa!(huom.en ole kateellinen)

      • joooooo

        Idan kommenteista päätellen Ari siis jätti sen ja hyvä niin, ei vaikuta kauheen fiksulta ja mukavalta naiselta.


    • almostfamous

      Eipä näillä kahdella tainnut olla muuta yhteistä kuin idols-kokemus. Idan elämänsisältö on meikit ja vaatteet ja se näyttää olevan huomiota kerjäävä selfie-pissis ja kun meikkaa julkkiksia voi kuvitella olevansa itekin melkein julkkis.

      • provolle

        Jos tarkotuksesi on mollata Ida Jokikunnasta, niin palsta jossa keskustellaan Ari Koivusen musiikista ei ole oikea paikka. Tosin mikään ei ole oikea paikka sun provoille.


    • yksinvaikkayhdessä

      Arin ja Idan suhteen päättymiseen liittyviä syitä en tiedä, joten en ala niitä täällä arvailemaan...Omasta henkilökohtaisesta kokemuksestani voisin kuitenkin mainita sen verran (huom! EI LIITY Ari Koivuseen!), että keikkailevan artistin/muusikon elämän kumppanina ei ole helppoa, vaikka kyseinen puoliso ihmisenä kuinka hyvä tyyppi olisikin. Keikkaa tekevällä artistilla/muusikolla on usein todella vähän vapaa-aikaa, eikä siis ole aikaa oikein kunnolla "hoitaa" parisuhdettakaan. Kumppanin on siedettävä sitä, että joutuu olemaan se kotona "odotteleva" osapuoli. Ja loppupeleissä se on monelle liikaa...Moni voi ajatella että tottakai sitä omaa ihanaa rakasta jaksaa odotella, kunhan vaan saa olla hänen kanssaan yhdessä. Mutta käytännössä katsottuna se ei kuitenkaan ole sitten niin helppoa. Oma hieman vaikea seurustella ja asua yhdessä henkilön kanssa, joka ei koskaan ole kotona.

      • turhaaspekulointia

        Jokainen suhde on erilainen, joten turha tosiaan spekuloida. Kyllä moni artisti ja työkseen matkustava viettää hyvää perhe-elämää poissaoloista huolimatta, eipähän ainaka kyllästy toiseen.
        Yhtälailla eroja tulee myös suhteissa joihin ei liity poissaoloa, lähes puolet aviopareista (avopareja ei edes lasketa) eroaa nykyään, joten riski on suuri kaikilla. Syitä kuitenkin on yhtä monta kuin eroakin.


    • Kfjdjdhshshshshsjjs

      Sama ongelma parisuhteissa myös esim. monilla työnsä puolesta paljon matkustavilla henkilöillä,vaikkei työ mihinkään musiikkiin liittyisi pätkääkään. Mulla ja mun miehelläni on molemmilla 8-16 työt ja hyvin menee. En kestäis miestä, joka olis aina työmatkalla. P.S. Ari Koivunen on kyllä niin s...tanan ihana, että eiköhän hänellä riitä ottajia ihan jonoksi asti:)

      • Arionihgu

        Ihana on! Ja eikun jonoon vaan:D


    • Hyvätgeenit

      Ikinuorella Koivusella täytyy kyllä olla hyvät geenit!

    • arinjaidanero

      Lukaisin Idan ja Ellenin haastattelun kuukauden takaisesta Me Naiset - lehdestä ja siteeraan Idaa: "Tunnen,että minulla on nyt aikuinen ja tasapainoinen parisuhde, jossa en ainoana huolehdi siitä, että katto pysyy pään päällä. Tämä ihminen on saanut minut irrottamaan töistä ja pistänyt ottamaan aikaa itsellenikin."
      Ja sitten erittäin raskasta rivien välistä lukua :(

      • kerrokerrokuvastin

        Sekö oli sitten jonkun muun syy, että aiemmin oli kokoajan töissä. Itse kertoi edellisessä haastiksessa, että teki niin paljon töitä, että sai talorahat kasaan. Tämä uusi kotivävy tuli sitten valmiille. Kivahan se on toista haukkua lehtien palstoilla, kun on itse täydellinen. Ilmeisesti aikaisempi poikaystävä ei kokoajan kehunut rouvan kauneutta, kun tuntuu tuo ulkonäkö olevan neitokaiselle se ykkösasia.


      • minäminäminäminä

        Jokikunnaksen naiset on kyllä rasittavan kovia kehumaan itseään kuinka kauheesti on tehty töitä pikkulapsesta asti ja päästy päälliköiksi ja kuninkaanlinnaan duuniin, jne. Ei ole kumppanin osa helppo kun pitäisi myötäillä näitä itsekeskeisiä nalkuttajia. Hurstikin saa varoa sanojaan ja tekojaan kun Ellen tavan takaa radiossa uhkaa että siippa näyttää kohta ovea. Arihan on tunnetusti suora ja rehellinen joten ei ollut varmaan helppoa elää huonosta itsetunnosta kärsivän naisen kanssa, joka ei ymmärrä että miehet ajattelee ja toimii eri tavalla kuin naiset.


      • stalkkerille
        kerrokerrokuvastin kirjoitti:

        Sekö oli sitten jonkun muun syy, että aiemmin oli kokoajan töissä. Itse kertoi edellisessä haastiksessa, että teki niin paljon töitä, että sai talorahat kasaan. Tämä uusi kotivävy tuli sitten valmiille. Kivahan se on toista haukkua lehtien palstoilla, kun on itse täydellinen. Ilmeisesti aikaisempi poikaystävä ei kokoajan kehunut rouvan kauneutta, kun tuntuu tuo ulkonäkö olevan neitokaiselle se ykkösasia.

        En usko että tunnet ketään noista ihmisistä, vaikka puhutkin heistä kuin tutuistasi. Tulee varmaan tärkeä olo :) No, hyvähän se on täyttää oma tyhjä elämä jollain, kun se kerran on mahdollista.


      • eioikeinnatsaa
        stalkkerille kirjoitti:

        En usko että tunnet ketään noista ihmisistä, vaikka puhutkin heistä kuin tutuistasi. Tulee varmaan tärkeä olo :) No, hyvähän se on täyttää oma tyhjä elämä jollain, kun se kerran on mahdollista.

        no voi, voi taas, pikku pyhimys taas viisastelee. Taitaa tuo uusi elämä Idallakin kovin tyhjää olla, kun pitää ex-poikaystävää mollata. Jos on niin ylenpalttisen onnellinen ,kuin väittää, niin miksi pitää puhua pahaa entisestä suhteesta.


      • mitäsittenjoson
        kerrokerrokuvastin kirjoitti:

        Sekö oli sitten jonkun muun syy, että aiemmin oli kokoajan töissä. Itse kertoi edellisessä haastiksessa, että teki niin paljon töitä, että sai talorahat kasaan. Tämä uusi kotivävy tuli sitten valmiille. Kivahan se on toista haukkua lehtien palstoilla, kun on itse täydellinen. Ilmeisesti aikaisempi poikaystävä ei kokoajan kehunut rouvan kauneutta, kun tuntuu tuo ulkonäkö olevan neitokaiselle se ykkösasia.

        Heh, mikään ei ole huvittavampaa kuin mistään mitään tietämättömänä sokeasti palvoa idoliaan ja kieltää virheiden olemassaolo. Mitä sitten jo Ari on paska miesystävä? Ei se musiikin laatuun vaikuta. Tiedossaolevien lukujen valossa taloudellisesti varmaan on ollutkin, helppo uskoa että naisensa joutunut elättämään ja kantamaan talousvastuun. Ja muutoinkin: kun tiedetään, että kaverit taluttivat Idolsin koelauluun, että levyä tehdessä studio joutui paimentamaan että saapui paikalle omaa levyään tekemään ... ei ole vaikea kuvitella että kyseessä voi olla raskas elinkumppani.


      • minustaoutoa

        No taas uks urpo laukoo omiaan. Ei tässä kukaan ole sanonut, etteikö Arissa olis vikaa, on varmaa vaikee olla yksissä" ns. vähän erikoisemman tyypin" kanssa, mutta kyse oli siitä, että tarviiko lehtihaastatteluissa mollata ex-suhdettaan, jos nyt on maailman paras mies näpissä. Kun on jo toinen lehti missä viittailee ex-suhteen huonouteen, eikö fiksu ihminen pidä henkilökohtaiset ja suhdeasiat omana tietonaan. TUO ME NAISTEN HAASTATTELU OLI TUOMMOINEN SISARUSHAASTATTELU, JOTEN HAUKKUIKO SE Ellenkin kaikki exänsä esim. Jonen.


      • kukapatietää
        minustaoutoa kirjoitti:

        No taas uks urpo laukoo omiaan. Ei tässä kukaan ole sanonut, etteikö Arissa olis vikaa, on varmaa vaikee olla yksissä" ns. vähän erikoisemman tyypin" kanssa, mutta kyse oli siitä, että tarviiko lehtihaastatteluissa mollata ex-suhdettaan, jos nyt on maailman paras mies näpissä. Kun on jo toinen lehti missä viittailee ex-suhteen huonouteen, eikö fiksu ihminen pidä henkilökohtaiset ja suhdeasiat omana tietonaan. TUO ME NAISTEN HAASTATTELU OLI TUOMMOINEN SISARUSHAASTATTELU, JOTEN HAUKKUIKO SE Ellenkin kaikki exänsä esim. Jonen.

        Mun mielestä Ida ei tuossa haukkunut varsinaisesti ketään. Normi Me Naiset - lukija ei varmasti edes tiedä Idan aiemmista suhteista.


      • fantasiamaailmalle
        eioikeinnatsaa kirjoitti:

        no voi, voi taas, pikku pyhimys taas viisastelee. Taitaa tuo uusi elämä Idallakin kovin tyhjää olla, kun pitää ex-poikaystävää mollata. Jos on niin ylenpalttisen onnellinen ,kuin väittää, niin miksi pitää puhua pahaa entisestä suhteesta.

        Ida tuntee Arin, sinä et tunne kumpaakaan, vaikka niin kuvittelet.


      • taassealkaa
        fantasiamaailmalle kirjoitti:

        Ida tuntee Arin, sinä et tunne kumpaakaan, vaikka niin kuvittelet.

        Sinäkö tunnet! Lopetahan taas se jankutus ja pysy poissa jos et osaa olla jänkyttämättä!


      • vävysyndroomalle
        kerrokerrokuvastin kirjoitti:

        Sekö oli sitten jonkun muun syy, että aiemmin oli kokoajan töissä. Itse kertoi edellisessä haastiksessa, että teki niin paljon töitä, että sai talorahat kasaan. Tämä uusi kotivävy tuli sitten valmiille. Kivahan se on toista haukkua lehtien palstoilla, kun on itse täydellinen. Ilmeisesti aikaisempi poikaystävä ei kokoajan kehunut rouvan kauneutta, kun tuntuu tuo ulkonäkö olevan neitokaiselle se ykkösasia.

        Onko suomenkieli hakusessa vai miksi kutsut avomiestä vävyksi?


    • mitäsemuillekuuluu

      Miksi pitää toista mollata, kun suhde päättyy ja lehdissä vielä, onko jollaintapaa katkera erosta, vai mikä on? kertoo ihmisestä aika paljon. Miksi tämä täydellinen uusi mies sitten jätti entisen perheensä, kun oli lapsikin, eikö olekkaan niin täydellinen, pitäis kysyä exältä.

      • täydellisensopiva

        Hurstista en osaa sanoa mitään positiivista, höpisee radiossa tyhjänpäiväisyyksiä ja tekee kieroutuneita huumorivideoita joissa juoksee alasti metsässä ja kusee pulloon. Idasta se on varmaan hauskaa ja vakka on kaiketi löytänyt kantensa tai ainakin talonmiehen hakkaamaan puut ja luomaan lumet. Hyvä että Ellen järjesti heidät yhteen kun kyllästyi kuuntelemaan kun Hursti aina valitti että ei ole asuntoa eikä naista.


    • jätäexärauhaan

      Vähän jää kyllä huono maku naisesta, kun pitää jo kahdessa haastattelussa haukkua. Onko Ari haukkunut lehdissä exiään? Saattais olla aihettakin arvostella, sen verran näyttää itsekeskeiseltä naiselta. Miksi roikkui Arissa niinkin pitkään, jos oli niin vaikee olla.

      • rakkauseiainakestä

        Ehkäpä syynä on ollut se mitä toivoisi kaikille, mutta mikä ei aina ole ikuista.

        Tosin veikkaan että tuokin on ollut vastaus kysymykseen ja että toimittaja on saattanut kärjistää Idan sanomisia, kuten he usein tekevät. Muistelen näin käyneen useamman kerran myös Arille.


      • enoonähnylehtee
        rakkauseiainakestä kirjoitti:

        Ehkäpä syynä on ollut se mitä toivoisi kaikille, mutta mikä ei aina ole ikuista.

        Tosin veikkaan että tuokin on ollut vastaus kysymykseen ja että toimittaja on saattanut kärjistää Idan sanomisia, kuten he usein tekevät. Muistelen näin käyneen useamman kerran myös Arille.

        Missä lehdissä Ari on exänsä haukkunut.


      • arionparas
        rakkauseiainakestä kirjoitti:

        Ehkäpä syynä on ollut se mitä toivoisi kaikille, mutta mikä ei aina ole ikuista.

        Tosin veikkaan että tuokin on ollut vastaus kysymykseen ja että toimittaja on saattanut kärjistää Idan sanomisia, kuten he usein tekevät. Muistelen näin käyneen useamman kerran myös Arille.

        Miksi siis pitää lehdissä tuoda esille entisen suhteen huonous, siksi että mahdollisimman monen tietoon tulis, miten kamala Ari on, varsinkin fanien tietoon, koska itse on ollut ilmeisen mustasukkainen näille Arin faneille, mitään muuta syytä en keksi haukuille ja kaikissa on vikansa, joten siitä ei tarvii kenenkään ruveta erikseen urputtamaan. täällä sivustolla puhuvat Arin fanit ja tottakai puolustavat Aria.


      • arvostanAria
        enoonähnylehtee kirjoitti:

        Missä lehdissä Ari on exänsä haukkunut.

        Ei ole Ari koskaan sanonut mitään negatiivista suhteistaan, ainoastaan on sanonut rakastavansa (sen hetkistä) tyttöystäväänsä. Idan kannattaisi ottaa oppia Ellenistä, joka ei ole koskaan kommentoinut päättyneitä suhteitaan, esim. Jonen jälkeen sanoi vain että kaikkea ei ole tarkoitettu kestämään ja on sanonut, että haluaa pitää ne, joita on joskus rakastanut edelleen ystävinään. Kovin katkeralta ja kostonhaluiselta Ida näyttää, eikä se ole kaunista vaikka kuinka paljon laittaa pakkelia naamaan.
        Suhde on aina kahden kauppa ja Aria ei voi Idan kommenttien perusteella leimata kamalaksi tai paskaksi miesystäväksi, vielä vähemmän sen vuoksi, että ei itse halunnut osallistua idolsiin tai että 22 v raskaan kevään ja sairastelun jälkeen ei aina jaksanut herätä levyntekoon. Eiköhän Ari ansainnut hyvin ainakin suhteen alkuaikoina 2008-2010 kun Ida opiskeli ja remontoi Ellenin kanssa aseman ja on myöhemminkin haastatteluissa maininnut vuokrarahojen kokoonsaannista. Ari on luotettava, vastuuntuntoinen, kunnollinen, herkkä, empaattinen ja läheiset huomioonottava, kaikki loistavia asioita parisuhteessa. Ari kannusti ja markkinoi kun Ida aloitti bloginsa ja tuki Idaa tämän äidin sairastaessa. Ari on löytänyt kumppanin jolla on samanlaiset arvot ja kiinnostuksenkohteet ja 40 v Hursti vastaa paremmin Idan tarpeisiin, joten kaikki hyvin.


      • pönttöeinarille
        enoonähnylehtee kirjoitti:

        Missä lehdissä Ari on exänsä haukkunut.

        Kuka sellaista on väittänyt? Arin on siis kirjoitettu sanoneen milloin mitäkin, mikä ei ole pitänyt paikkaansa.


      • mitäjosuskois
        arvostanAria kirjoitti:

        Ei ole Ari koskaan sanonut mitään negatiivista suhteistaan, ainoastaan on sanonut rakastavansa (sen hetkistä) tyttöystäväänsä. Idan kannattaisi ottaa oppia Ellenistä, joka ei ole koskaan kommentoinut päättyneitä suhteitaan, esim. Jonen jälkeen sanoi vain että kaikkea ei ole tarkoitettu kestämään ja on sanonut, että haluaa pitää ne, joita on joskus rakastanut edelleen ystävinään. Kovin katkeralta ja kostonhaluiselta Ida näyttää, eikä se ole kaunista vaikka kuinka paljon laittaa pakkelia naamaan.
        Suhde on aina kahden kauppa ja Aria ei voi Idan kommenttien perusteella leimata kamalaksi tai paskaksi miesystäväksi, vielä vähemmän sen vuoksi, että ei itse halunnut osallistua idolsiin tai että 22 v raskaan kevään ja sairastelun jälkeen ei aina jaksanut herätä levyntekoon. Eiköhän Ari ansainnut hyvin ainakin suhteen alkuaikoina 2008-2010 kun Ida opiskeli ja remontoi Ellenin kanssa aseman ja on myöhemminkin haastatteluissa maininnut vuokrarahojen kokoonsaannista. Ari on luotettava, vastuuntuntoinen, kunnollinen, herkkä, empaattinen ja läheiset huomioonottava, kaikki loistavia asioita parisuhteessa. Ari kannusti ja markkinoi kun Ida aloitti bloginsa ja tuki Idaa tämän äidin sairastaessa. Ari on löytänyt kumppanin jolla on samanlaiset arvot ja kiinnostuksenkohteet ja 40 v Hursti vastaa paremmin Idan tarpeisiin, joten kaikki hyvin.

        Ari ei ole koskaan sanonut mitään mistään yksityisestä Idolsin jälkeen, jos et ole huomannut, ei hyvää eikä pahaa. Hän oppi silloin pitämään suunsa kiinni.

        Toisaalta tuo: "Tunnen,että minulla on nyt aikuinen ja tasapainoinen parisuhde, jossa en ainoana huolehdi siitä, että katto pysyy pään päällä. Tämä ihminen on saanut minut irrottamaan töistä ja pistänyt ottamaan aikaa itsellenikin."
        vaikuttaa siltä että Ida yksinkertaisesti puhuu totta. Hänellä on saattanut olla aika raskasta.


      • eiuskottavaa
        mitäjosuskois kirjoitti:

        Ari ei ole koskaan sanonut mitään mistään yksityisestä Idolsin jälkeen, jos et ole huomannut, ei hyvää eikä pahaa. Hän oppi silloin pitämään suunsa kiinni.

        Toisaalta tuo: "Tunnen,että minulla on nyt aikuinen ja tasapainoinen parisuhde, jossa en ainoana huolehdi siitä, että katto pysyy pään päällä. Tämä ihminen on saanut minut irrottamaan töistä ja pistänyt ottamaan aikaa itsellenikin."
        vaikuttaa siltä että Ida yksinkertaisesti puhuu totta. Hänellä on saattanut olla aika raskasta.

        Idalla on varmaankin ollut raskasta mutta ei ehkä huolettomammin asioihin suhtautuvan Arin vuoksi vaan jos on oikeasti tehnyt kaiken sen mitä eri haastatteluissa kertoo tehneensä, sen verran ristiriitaiselta vaikuttaa tuo kahdeksan vuoden lomaton kellon ympäri raataminen yrittäjänä samalla kun opiskeli ammatin ja remontoi 300 neliötä purkukuntoista taloa paljain käsin.


      • turhaavalitusta
        eiuskottavaa kirjoitti:

        Idalla on varmaankin ollut raskasta mutta ei ehkä huolettomammin asioihin suhtautuvan Arin vuoksi vaan jos on oikeasti tehnyt kaiken sen mitä eri haastatteluissa kertoo tehneensä, sen verran ristiriitaiselta vaikuttaa tuo kahdeksan vuoden lomaton kellon ympäri raataminen yrittäjänä samalla kun opiskeli ammatin ja remontoi 300 neliötä purkukuntoista taloa paljain käsin.

        Eiköhän nuo tekemiset ole jokaisen omia valintoja, turha niistä on muita syytellä, jokainen ottaa loppupeleissä itse vastuun tekemisistään. Kenenkään ei ole pakko raataa kellonympäri ja olla jokapaikassa päällepäsmärinä, vaan tekee sen minkä jaksaa ja ehtii. Huonossa parisuhteessa roikkuminenkin on ihan oma valinta, kannattaa moisesta lähteä ajoissa, ennen kuin katkeroituu ja pitää purkaa joka lehdessä pahaa oloaan, joka on kuitenkin ihan oma syy.


      • kostoonsuloinen
        turhaavalitusta kirjoitti:

        Eiköhän nuo tekemiset ole jokaisen omia valintoja, turha niistä on muita syytellä, jokainen ottaa loppupeleissä itse vastuun tekemisistään. Kenenkään ei ole pakko raataa kellonympäri ja olla jokapaikassa päällepäsmärinä, vaan tekee sen minkä jaksaa ja ehtii. Huonossa parisuhteessa roikkuminenkin on ihan oma valinta, kannattaa moisesta lähteä ajoissa, ennen kuin katkeroituu ja pitää purkaa joka lehdessä pahaa oloaan, joka on kuitenkin ihan oma syy.

        Ei kukaan ole katkera silloin kun vaihtaa huonon suhteen hyvään suhteeseen. Katkera on jätetyksi tullut osapuoli joka olisi halunnut jatkaa suhdetta.


      • näinhänsemenee
        kostoonsuloinen kirjoitti:

        Ei kukaan ole katkera silloin kun vaihtaa huonon suhteen hyvään suhteeseen. Katkera on jätetyksi tullut osapuoli joka olisi halunnut jatkaa suhdetta.

        Ja toinen on hiljaa ja toinen purkaa pahaa oloaan lehtienpalstoilla, jos on onnellinen ja kaikki hyvin ,niin ei tarvii purkautua missään, suhde on kuitenkin vain kahden välinen ja ikinä syy ei ole vain toisessa.


      • taiteilijaelämää
        näinhänsemenee kirjoitti:

        Ja toinen on hiljaa ja toinen purkaa pahaa oloaan lehtienpalstoilla, jos on onnellinen ja kaikki hyvin ,niin ei tarvii purkautua missään, suhde on kuitenkin vain kahden välinen ja ikinä syy ei ole vain toisessa.

        Vai niin sinä tiedät. Vapaassa maassa jokainen saa kertoa mitä haluaa. Ida epäilemättä on halunnut kertoa asian julkisesti, vaikkakaan se ei taida olla mikään hirmuinen häpeä Arille, silä hänhän on taiteilija jota kuuluukin välillä elättää. Näin on varmasti monissa muissakin muusikkoperheissä tilanne.
        Niin Ari sitten joutui aloittamaan paskaduunit elääkseen eikä voinut enää osallistua Amoraliin täysillä.


      • vanhalletrollille
        taiteilijaelämää kirjoitti:

        Vai niin sinä tiedät. Vapaassa maassa jokainen saa kertoa mitä haluaa. Ida epäilemättä on halunnut kertoa asian julkisesti, vaikkakaan se ei taida olla mikään hirmuinen häpeä Arille, silä hänhän on taiteilija jota kuuluukin välillä elättää. Näin on varmasti monissa muissakin muusikkoperheissä tilanne.
        Niin Ari sitten joutui aloittamaan paskaduunit elääkseen eikä voinut enää osallistua Amoraliin täysillä.

        Lopeta valheiden levittäminen: Ida ei ole sanonut että olisi elättänyt Aria. Täysin turhaan levität vanhaa haastattelua tälle palstalle jotta saat tuoda esille Arin vanhat verovelat (jo maksetut) ja mustamaalata häntä muuten. Mikäköhän sun katkeruuteen on syynä (ellet sitten ole Ida)? Ida halusi ostaa talon ja tarvitsi rahaa siihen. Ari pitää teatterityöstä ja on hyvä siinä, koska on saanut jo kolme pääroolia ilman alan koulutusta ja kokemusta. Amoralia voisi kutsua paskaduuniksi, koska se ei tuottanut viime vuosina juurikaan tuloja.


      • näinseon
        vanhalletrollille kirjoitti:

        Lopeta valheiden levittäminen: Ida ei ole sanonut että olisi elättänyt Aria. Täysin turhaan levität vanhaa haastattelua tälle palstalle jotta saat tuoda esille Arin vanhat verovelat (jo maksetut) ja mustamaalata häntä muuten. Mikäköhän sun katkeruuteen on syynä (ellet sitten ole Ida)? Ida halusi ostaa talon ja tarvitsi rahaa siihen. Ari pitää teatterityöstä ja on hyvä siinä, koska on saanut jo kolme pääroolia ilman alan koulutusta ja kokemusta. Amoralia voisi kutsua paskaduuniksi, koska se ei tuottanut viime vuosina juurikaan tuloja.

        Mikä valhe? Kyllä Idan Me Naiset- kommentin helposti ymmärtää siten että hän on vastannut elinkustannuksista enemmän kuin puoliksi. Mutta mitä ihmeellistä tai paheksuttavaa siiinä on? Eiköhän tilanne ole sama monissa muissakin perheissä, etenkin jos toinen on artisti tai pätkätöissä ja toinen vakituisemmassa duunisssa. Artistilla voi tilanne toki muuttua äkisti jos tulee suosiota tai lisää duunia. Palatsin musikaalit ja coverit känniporukoille kuulostaa varmaan sulle unelmaduunilta, mutta Arin tasoisen laulajan paikka on muualla.


      • kysymysnäkijälle
        vanhalletrollille kirjoitti:

        Lopeta valheiden levittäminen: Ida ei ole sanonut että olisi elättänyt Aria. Täysin turhaan levität vanhaa haastattelua tälle palstalle jotta saat tuoda esille Arin vanhat verovelat (jo maksetut) ja mustamaalata häntä muuten. Mikäköhän sun katkeruuteen on syynä (ellet sitten ole Ida)? Ida halusi ostaa talon ja tarvitsi rahaa siihen. Ari pitää teatterityöstä ja on hyvä siinä, koska on saanut jo kolme pääroolia ilman alan koulutusta ja kokemusta. Amoralia voisi kutsua paskaduuniksi, koska se ei tuottanut viime vuosina juurikaan tuloja.

        Kuinka paljon Amoralin levyt ovat tuottaneet ennen ja kuinka paljon viime vuosina? Hienoa että löytyi viimeinkin asiantuntija joka voi valaista meitä muita :)


      • kotkansiipisaniainen11
        arvostanAria kirjoitti:

        Ei ole Ari koskaan sanonut mitään negatiivista suhteistaan, ainoastaan on sanonut rakastavansa (sen hetkistä) tyttöystäväänsä. Idan kannattaisi ottaa oppia Ellenistä, joka ei ole koskaan kommentoinut päättyneitä suhteitaan, esim. Jonen jälkeen sanoi vain että kaikkea ei ole tarkoitettu kestämään ja on sanonut, että haluaa pitää ne, joita on joskus rakastanut edelleen ystävinään. Kovin katkeralta ja kostonhaluiselta Ida näyttää, eikä se ole kaunista vaikka kuinka paljon laittaa pakkelia naamaan.
        Suhde on aina kahden kauppa ja Aria ei voi Idan kommenttien perusteella leimata kamalaksi tai paskaksi miesystäväksi, vielä vähemmän sen vuoksi, että ei itse halunnut osallistua idolsiin tai että 22 v raskaan kevään ja sairastelun jälkeen ei aina jaksanut herätä levyntekoon. Eiköhän Ari ansainnut hyvin ainakin suhteen alkuaikoina 2008-2010 kun Ida opiskeli ja remontoi Ellenin kanssa aseman ja on myöhemminkin haastatteluissa maininnut vuokrarahojen kokoonsaannista. Ari on luotettava, vastuuntuntoinen, kunnollinen, herkkä, empaattinen ja läheiset huomioonottava, kaikki loistavia asioita parisuhteessa. Ari kannusti ja markkinoi kun Ida aloitti bloginsa ja tuki Idaa tämän äidin sairastaessa. Ari on löytänyt kumppanin jolla on samanlaiset arvot ja kiinnostuksenkohteet ja 40 v Hursti vastaa paremmin Idan tarpeisiin, joten kaikki hyvin.

        ai tiedät arin löytäneen kumppanin... ?


    • jasilläselvä

      Minä Arin fanina haluan tuoda vielä esiin sen ,että vaikka kaikissa ihmisissä on huonot puolensa ja virheensä, niin me fanit rakastamme ja fanitamme Aria, vaikka kuinka joku haukkuis ja mollais, se ei muuta fanitusta miksikään, joten ihan turhaa tuo haukkuminen!!!!

      • puhuvainomastapuolestasi

        "Minä Arin fanina halun tuoda esiin" että tykkään hänen äänestään ja toivon hänelle kaikkea hyvää mutta en todellakaan rakasta häntä.
        Toivoisin myös että fanit arvostaisivat häntä artistina, eikä minään jumalana. Minä en ainakaan olisi kovin imarreltu faneista jotka ei erota laulanko vai pieraisenko.


      • näsäviisaalle
        puhuvainomastapuolestasi kirjoitti:

        "Minä Arin fanina halun tuoda esiin" että tykkään hänen äänestään ja toivon hänelle kaikkea hyvää mutta en todellakaan rakasta häntä.
        Toivoisin myös että fanit arvostaisivat häntä artistina, eikä minään jumalana. Minä en ainakaan olisi kovin imarreltu faneista jotka ei erota laulanko vai pieraisenko.

        No kyllä on taas hiusten halkomista, nimenomaan sen takiahan ollaan Arin faneja, kun se on laulaja ja hyvä sellainen, kuka on jumalana pitänyt. Opettelehan näsäviisas taas lukemaan. Sinä tässä nimenomaan juuri pieraisit, taas kerran niitä hölmöjä aivopierujasi. Sanoin, että turhaa on lehdissä haukkua, se ei muuta fanitusta miksikään, eikä sitä, että Ari on hyvä laulaja. Turha on taas sinun alkaa sitä jankutustas!


    • eikaikkiolesitämiltänäyt

      Hei, te kaikki jotka täällä haukutte Idaa. Kannattaa ottaa huomioon, että hän ei ole yhdessäkään haastattelussa välttämättä sanonut oikeasti mitään pahaa Arista. Ei kannata uskoa juorulehtien juttuihin sokeasti. Toimittaja on voinut johdatella Idan sanomisia, ja jättänyt paljon tärkeitä osia vastauksista julkaisematta, eli kirjoittanut mitä lystää.

      Sehän ei ole mikään salaisuus, että Koivusella on tai on ollut velkaa ulosotossa. Onhan toimittaja voinut tämän tietäen tarkoituksella udella Idalta raha-asioista, ja että oliko pariskunnalla koskaan tiukkaa taloudellisesti Arin velkojen takia. Entäs jos toimittaja on kysynyt, että kumpi teistä maksoi aina vuokran? Vai maksoitteko yhdessä?

      Kuvitellaampa hetken ajan fiktio vastaus, miten Ida olisi muka vaikka vastannut, että "Meillä oli sellainen "kustannusten jako" että Ari maksoi aina kaikki laskut ja kävi ruokakaupassa, ja minä sitten omasta puolestani maksoin vuokran ja varmistin että meillä on katto pään päällä." Äskeinen oli siis vain täysin keksitty esimerkki vastaus. Kukaan ei ole siis oikeasti sanonut mitään tuollaista.

      Kyseinen fiktio vastaus on mielestäni kuitenkin hyvä esimerkki kuvailemaan sitä, miten toimittaja on voinut manipuloida tekstin mieleisekseen. Tuollaisesta vastauksestahan heti kirjoitettaisiin tietenkin juttu tyyliin "Jouduin yksin vastaamaan siitä, että katto pysyy pään päällä!"

      • uskosinämitähaluat

        Oletko ihan Ida itse, kun tuli noin kova puolustuspuhe. Täällä on arvosteltu lähinnä sitä, kannattaako lähteä lehtien palstoille repostelemaan entisiä suhteitaan, minusta fiksu ihminen ei niin tee, eikä siihen pitäisi olla mitään tarvetta, minä tarkastaisin haastattelun ennenkuin antaisin mennä painoon, ettei muut minun suullani puhu. Me naiset ja kauneus ja terveys ei sinällään ole mitään "roskalehtiä", niinkuin seiskat yms. joten en oikein usko, että jutut on toimittajan keksimiä.


      • eivoitietää_
        uskosinämitähaluat kirjoitti:

        Oletko ihan Ida itse, kun tuli noin kova puolustuspuhe. Täällä on arvosteltu lähinnä sitä, kannattaako lähteä lehtien palstoille repostelemaan entisiä suhteitaan, minusta fiksu ihminen ei niin tee, eikä siihen pitäisi olla mitään tarvetta, minä tarkastaisin haastattelun ennenkuin antaisin mennä painoon, ettei muut minun suullani puhu. Me naiset ja kauneus ja terveys ei sinällään ole mitään "roskalehtiä", niinkuin seiskat yms. joten en oikein usko, että jutut on toimittajan keksimiä.

        TÄÄLLÄ ei ole arvosteltu vaan SINÄ olet arvostellut, yritä nyt vain puhua omasta puolestasi. Esimerkiksi minä en ole arvostellut Idaa mistään, päinvastoin olen ollut samoilla linjoilla kuin tuo Idaksi väittämäsi. Media on kirjoittanut Arista aina kyseenalaisesti ja negatiivissävytteisesti, ihme jos et sitä tiedä. Me naiset - lehden luulisi tosin antavan haastattelun tarkastettavaksi , mutta tässä tapauksessa ei siltä vaikuta.
        - ja missä on päättelytaitosi? Jos Ida haluaisi vihjailla Arin elättämisestä "luotettavassa" naisten lehdessä, niin miksi hän kieltäisi sen S24 juorupalstalla? Mieti sitä :)


      • outotapaus
        eivoitietää_ kirjoitti:

        TÄÄLLÄ ei ole arvosteltu vaan SINÄ olet arvostellut, yritä nyt vain puhua omasta puolestasi. Esimerkiksi minä en ole arvostellut Idaa mistään, päinvastoin olen ollut samoilla linjoilla kuin tuo Idaksi väittämäsi. Media on kirjoittanut Arista aina kyseenalaisesti ja negatiivissävytteisesti, ihme jos et sitä tiedä. Me naiset - lehden luulisi tosin antavan haastattelun tarkastettavaksi , mutta tässä tapauksessa ei siltä vaikuta.
        - ja missä on päättelytaitosi? Jos Ida haluaisi vihjailla Arin elättämisestä "luotettavassa" naisten lehdessä, niin miksi hän kieltäisi sen S24 juorupalstalla? Mieti sitä :)

        Kirjoittelet taas ihan outoja, oletko "kunnossa".


      • virtuaalielätille
        outotapaus kirjoitti:

        Kirjoittelet taas ihan outoja, oletko "kunnossa".

        Sen lisäksi että tunnet kaikki julkkikset ja toimittajat, tunnet myös kaikki täällä kirjoittavat, mielenkiintoista.


      • logiikkahaltuun
        outotapaus kirjoitti:

        Kirjoittelet taas ihan outoja, oletko "kunnossa".

        Et siis ymmärtänyt. Tässä uudestaan, vaikka sun kohdalla menee varmasti hukkaan.

        "Täällä on arvosteltu lähinnä sitä" jne > oikein olisi: "Olen arvostellut lähinnä sitä kannattaako" jne. sen sijaan että annat ymmärtää monen arvostelleen.

        "Oletko ihan Ida itse, kun tuli noin kova puolustuspuhe."- " kannattaako lähteä lehtien palstoille repostelemaan entisiä suhteitaan, minusta fiksu ihminen ei niin tee" Miksi Ida puolusteli itseään täällä trolliviemärissä jos hän kerrran on tarkoituksella arvostellut Aria ja oikein tarkastanut tekstin? Eihän hänellä siinä tapauksessa ole mitään puolusteltavaa vaan hän tietenkin seisoo sanojensa takana.


    • selitys

      Miksi edes toimittaja olisi udellut Idan entisistä suhteista, kuka maksoi mitäkin, vähän lapsellista.

      • josettiedä

        Koska sillä on juorupalsta-arvoa, kuten tästäkin ketjusta voi huomata. Lehdet haluaa eripuraa ja sensaatioita.


      • yhteistyötä
        josettiedä kirjoitti:

        Koska sillä on juorupalsta-arvoa, kuten tästäkin ketjusta voi huomata. Lehdet haluaa eripuraa ja sensaatioita.

        Tuttu Me naiset -lehden toimittaja teki jutun Ellenistä mainostaakseen saman konsernin uutta Helmiradiota ja Ellen otti Idan mukaan kun on jo kertonut kaiken mahdollisen aiemmissa lehtijutuissa. Toimittaja on kollega ja ystävä eikä varmasti halunnut kusettaa Elleniä ja Idaa ja kaivella esiin sensaatioita eikä varmasti ollut kiinnostunut Koivusesta. Samoin Kauneus ja terveys lehden toimittaja on Idan kollega ja haastattelu tehtiin hyvässä hengessä ja Ida sai varmasti lukea ja hyväksyä sen.


      • juoruseonpienikinjuoru
        yhteistyötä kirjoitti:

        Tuttu Me naiset -lehden toimittaja teki jutun Ellenistä mainostaakseen saman konsernin uutta Helmiradiota ja Ellen otti Idan mukaan kun on jo kertonut kaiken mahdollisen aiemmissa lehtijutuissa. Toimittaja on kollega ja ystävä eikä varmasti halunnut kusettaa Elleniä ja Idaa ja kaivella esiin sensaatioita eikä varmasti ollut kiinnostunut Koivusesta. Samoin Kauneus ja terveys lehden toimittaja on Idan kollega ja haastattelu tehtiin hyvässä hengessä ja Ida sai varmasti lukea ja hyväksyä sen.

        Sanomattatakin on selvää että toimitustöissä olevat voivat tuntea toisensa , mutta silti tuollaista kommenttia ei julkaista ajattelematta. Toimittaja on varmasti tiennyt mitä kirjoittaa, juorut tekevät suht tuntemattomasta Idasta kiinnostavamman.


      • winwintilanne
        juoruseonpienikinjuoru kirjoitti:

        Sanomattatakin on selvää että toimitustöissä olevat voivat tuntea toisensa , mutta silti tuollaista kommenttia ei julkaista ajattelematta. Toimittaja on varmasti tiennyt mitä kirjoittaa, juorut tekevät suht tuntemattomasta Idasta kiinnostavamman.

        jatkoa edelliseen:
        Se kuka ottaa kenetkin mukaan haastatteluun ja kuka mainostaa mitäkin ei ole merkityksellistä tässs jutussa. Vain sillä on merkitystä mikä kiinnostaa lukijoita, kuulijoita ja katsojia, sillä ilman heitä ei media elä.
        Tuolla tokaisulla on saatu todennäköisesti ei kovin kiinnostavasta jutusta kiinnostavampi. Ehkäpä Ida on tuota mieltä, en ihmettelisi ja haluaa muidenkin tietävän siitä.


      • näinpäin
        juoruseonpienikinjuoru kirjoitti:

        Sanomattatakin on selvää että toimitustöissä olevat voivat tuntea toisensa , mutta silti tuollaista kommenttia ei julkaista ajattelematta. Toimittaja on varmasti tiennyt mitä kirjoittaa, juorut tekevät suht tuntemattomasta Idasta kiinnostavamman.

        Jos lehtijutusta halutaan saada kiinnostava juorumielessä, niin eiköhän nimenomaan Koivunen ole se kiinnostava, josta saadaan juorun aihetta.


      • einiintunnettuenää
        näinpäin kirjoitti:

        Jos lehtijutusta halutaan saada kiinnostava juorumielessä, niin eiköhän nimenomaan Koivunen ole se kiinnostava, josta saadaan juorun aihetta.

        Koivusella ei ole enää juoruarvoa edes Seiskassa (ellei tee jotain räväkkää tai rikollista) eikä varsinkaan Me naiset tai Kauneus ja terveys lehtien lukijakunnassa. Arilla on paljon faneja, mutta faneja ei kiinnosta juorut vaan keikat ja uusi musiikki.


      • niinpäniinn
        näinpäin kirjoitti:

        Jos lehtijutusta halutaan saada kiinnostava juorumielessä, niin eiköhän nimenomaan Koivunen ole se kiinnostava, josta saadaan juorun aihetta.

        Ehkäpä hän on sen takia mukana jutussa, vaikka ei nimeä mainitakaan.


      • arinmaine
        einiintunnettuenää kirjoitti:

        Koivusella ei ole enää juoruarvoa edes Seiskassa (ellei tee jotain räväkkää tai rikollista) eikä varsinkaan Me naiset tai Kauneus ja terveys lehtien lukijakunnassa. Arilla on paljon faneja, mutta faneja ei kiinnosta juorut vaan keikat ja uusi musiikki.

        Eiköhän tuollainen sosiaalipornomainen "vihjailu" ole juuri sitä oikeaa maustetta kyseisille lehdille, pientä särmää mukaan että ei mene ihan hymistelyksi.


    • kerrokerrokuvastin

      Oishan se kiva kuulla toisenkin osapuolen mietteitä, millaista on elää naisen kanssa, joka on täynnä muotia ja itsensä pakkeloimista, tais mennä suurin osa ajasta sen naamavärkin laittoon.

      • toistenkauttaeläjälle

        Mihin sinä Arin kommenteja tarvitset kun sulla on jo selkeä kuva asiasta. Sinähän tunnet sekä Arin että Idan paremmin kuin itsesi.


      • ettätuojaksaa
        toistenkauttaeläjälle kirjoitti:

        Mihin sinä Arin kommenteja tarvitset kun sulla on jo selkeä kuva asiasta. Sinähän tunnet sekä Arin että Idan paremmin kuin itsesi.

        Taas sulta täysin tyhmä kommentti, eikö sulla ole mitään järkevää sanottavaa. Pysy poissa jänkyttämästä, jos et osaa keskustella.


      • jänkyttäjä
        toistenkauttaeläjälle kirjoitti:

        Mihin sinä Arin kommenteja tarvitset kun sulla on jo selkeä kuva asiasta. Sinähän tunnet sekä Arin että Idan paremmin kuin itsesi.

        Sulla on sitten kumma tyyli. Muut täällä aina keskustelee aiheesta kuin aiheesta ja kertovat asiasta mielipiteitään, mutta sinä et koskaan kommentoi kyseistä aihetta, vaan haukut aina muiden kommentteja. Opettele keskustelemaan jos täällä aiot aina rouikkua, äläkä jankuta.


      • itkupillille
        ettätuojaksaa kirjoitti:

        Taas sulta täysin tyhmä kommentti, eikö sulla ole mitään järkevää sanottavaa. Pysy poissa jänkyttämästä, jos et osaa keskustella.

        Tämä on tosiaan keskustelufoorumi jossa vastataan ja kommentoidaan muiden viesteihin liittyen johonkin aiheeseen. Kun heität provosoivia kommentteja ja väitteitä niin kestä myös vastakommentit.


      • miksetpainuhevonkuuseen
        itkupillille kirjoitti:

        Tämä on tosiaan keskustelufoorumi jossa vastataan ja kommentoidaan muiden viesteihin liittyen johonkin aiheeseen. Kun heität provosoivia kommentteja ja väitteitä niin kestä myös vastakommentit.

        yleensä kaikissa ketjuissa on ollut tapana keskustella..kiivaastikin ja vaihtaa mielipiteitä, sitten on tämä yksi , joka leikkii jotain tuomaria, ei itse osallistu keskusteluun, mutta haukkuu ja tuomitsee kaikkien mielipiteet, on olevinaan muiden yläpuolella., joka ketjun keskustelu menee tähän samaan riitelyyn ja jankuttamiseen ja siitäkin tämä yksi syyttää muita. Ärsyttävä pikkupissis!


      • kaikillaonoikeus
        miksetpainuhevonkuuseen kirjoitti:

        yleensä kaikissa ketjuissa on ollut tapana keskustella..kiivaastikin ja vaihtaa mielipiteitä, sitten on tämä yksi , joka leikkii jotain tuomaria, ei itse osallistu keskusteluun, mutta haukkuu ja tuomitsee kaikkien mielipiteet, on olevinaan muiden yläpuolella., joka ketjun keskustelu menee tähän samaan riitelyyn ja jankuttamiseen ja siitäkin tämä yksi syyttää muita. Ärsyttävä pikkupissis!

        Sinä et osaa keskustella etkä vastata kiperiin kommentteihin ja siksi yrität ajaa muita täältä pois.


      • arvostelijalle
        ettätuojaksaa kirjoitti:

        Taas sulta täysin tyhmä kommentti, eikö sulla ole mitään järkevää sanottavaa. Pysy poissa jänkyttämästä, jos et osaa keskustella.

        Tuo oli muuten hyvä kommentti. Ei työ määrittele ihmistä, kuten väität. Kosmetologi ei välttämättä ajattele vain ulkonäköä, vaan hän voi olla kiinnostunut myös esimerkiksi terveydestä, kuten Ida on blogiensa perusteella.


    • eivoiuskoamitäsettiä

      Jösses. Itselle ei kyllä edes olisi tullut mieleen tuon perusteella, että Ida haukkuu ja mollaa Aria. En olisi itse keksinyt sitä, mutta nyt olette paisutelleet asiasta jo sellaisen skandaalin omilla tulkinnoillanne ja värityksillänne, että jos Ari olisi suositumpi, niin tämä olisi tosi ikävän lööppirääpimisen aineksia. Ihan teidän syystänne. Meinaan että jos joku juorutoimittaja ei olisi huomannut mahdollista tulkintaa ja viittausta Arin hulttiomaisuuteen ja rahavaikeuksiin, niin te ne oikein tikulla osoittaen suurennuslasin alle nostatte.Hankkikaa elämä. Tai jos olette Arin sukulaisia/läheisiä, niinkuin vähän vaikuttaa, niin älkää lukeko, älkää palstailko tällä tavoin. Vahingoksi tällainen vain koituu.

      • jössesss

        Jösses on näköjään palannut suoleen. Ei Arin rahaongelmat ole mikään uutinen enää, ne ajat on ohi. Eiköhän tuo tule toimeen omillaan, kun keikkakalenteria katsoo lisänä kuuden levyn ym rojaltit.
        Se mitä täällä höpistään on täysin samantekevää, ei tästä aiheesta uutista saa. Mutta oikeesti yllättävää on kyllä huomata että ihan järkeväksi luokiteltu ihminen todellakin jakaa tuollaista julkisuudesssa.


    • eikaikkiolesitämiltänäyt

      Minä en ole Ida! Ilmaisin vain oman mielipiteeni aiheesta. Eli mielestäni ei pidä haukkua ja syytellä ketään minkään lehtihaastattelun perusteella, kun ei ole fakta tietoa siitä, mitä on oikeasti tapahtunut! En kyllä ikinä olisi uskonut, että mielipiteeni raivostuttaa noin kovasti. Huh, huh.

      • kukakommentoi

        Mihin kommenttiin vastaat?


      • eioletosiaan

        Taisi olla palstaprovon heitto, ei kukaan oikeasti voi kuvitella kirjoitustasi Idan tekemäksi, kaikella kunnioituksella :)


      • näinonnäppylät
        eioletosiaan kirjoitti:

        Taisi olla palstaprovon heitto, ei kukaan oikeasti voi kuvitella kirjoitustasi Idan tekemäksi, kaikella kunnioituksella :)

        oikean idan tunnistaa huonosta suomen kielestä :)


      • näppylälle
        näinonnäppylät kirjoitti:

        oikean idan tunnistaa huonosta suomen kielestä :)

        Huono provo


    • eikaikkiolesitämiltänäyt

      Vastasin "uskosinämitähaluat" nimimerkin kommenttiin: "Oletko ihan Ida itse, kun tuli niin kova puolustuspuhe?" Tottahan minä ymmärsin, että se ei ollut mikään oikea kysymys, vaan se oli oikeasti pelkkää v...tuilua kommenttiani kohtaan. Mutta vastasin silti. Sama homma myös tuolla Nightwish osastolla. Jos puolustaa T.H:ta niin aletaan v...tuilemaan, että oletkos T.H itse.

      • kiittti

        ok, hyvä kuitenkin että jaksat puolustaa.


    • molemmatkelpaismulle

      Ida on upea nainen. Hän näyttää uskomattoman sexyltä t-paidassa ja farkuissa. Ymmärrän kyllä oikein hyvin, että hän herättää täällä aggressiivista keskustelua. Moni on niin kade. Siskonsa on vielä upeampi, nam! :)

      • stalkkeritrollille

        mitäköhän teet sitten koivusen palstalla? julkimonaisilla teitä stalkkeritrolleja riittää. silloin kun ida oli koivusen kanssa olis voinutkin olla kade, mutta nyt ei ole mitään syytä


      • kaikkikolmekelpaismulle
        stalkkeritrollille kirjoitti:

        mitäköhän teet sitten koivusen palstalla? julkimonaisilla teitä stalkkeritrolleja riittää. silloin kun ida oli koivusen kanssa olis voinutkin olla kade, mutta nyt ei ole mitään syytä

        Ai, onks tää pelkkä Koivusen palsta??? Mä kun luulin, et tää on myös Idan palsta, kun hänestä tässä vain kokoajan puhutaan, ja häntä niin moni tuntuu täällä kateellisena haukkuvan. Sorry, sorry, pitänee poistua tältä palstalta sitten. En mä oo mikään stalkkeritrolli. Halusin vain puolustaa kaunista naista.Minkäs sille mies voi, jos tykkää kauniista naisista, niinkuin Ida, Johanna ja Jasmin.


    • Henkiintämäkin

      Arilla uus hyvä parisuhde :)

      • sweetyounglove

        Onpa ihana kuulla että vihdoin on löytynyt tasapainoinen suhde! Onnea vaan Arille ja nuorikolle.


      • agegapsayshi
        sweetyounglove kirjoitti:

        Onpa ihana kuulla että vihdoin on löytynyt tasapainoinen suhde! Onnea vaan Arille ja nuorikolle.

        Olen vilpittömän iloinen että tällä kertaa voidaan puhua nuorikosta.


      • trollille
        agegapsayshi kirjoitti:

        Olen vilpittömän iloinen että tällä kertaa voidaan puhua nuorikosta.

        Samanikäinen Idakin oli vaikka näyttääkin vanhemmalta.


      • Vaiettävanhemmalta
        trollille kirjoitti:

        Samanikäinen Idakin oli vaikka näyttääkin vanhemmalta.

        Mitähän tarvetta on sivaltaa tolla tavalla? Ida kuitenkin on yks parhaista meikkaajista tässä maassa, joten eiköhän hän osaa ihan ikäisensä näköisen tehdä itsestään. Mutta tuskin tässä nyt enää Idasta on tarvetta puhua, vaikka alkuperäinen viesti häntä koskikin. Arilla on selkeästi jo ihan eri tyttö mielessä.


      • shadesofgrey
        sweetyounglove kirjoitti:

        Onpa ihana kuulla että vihdoin on löytynyt tasapainoinen suhde! Onnea vaan Arille ja nuorikolle.

        Onhan tossa varmaan mummoilla sulattelemista että arilla onkin vaihteeksi joku nuori nainen :)


      • eiaukeamulle
        shadesofgrey kirjoitti:

        Onhan tossa varmaan mummoilla sulattelemista että arilla onkin vaihteeksi joku nuori nainen :)

        Täytyy kyllä sanoa, että tuossa on kommentti, jota en millään ymmärrä, ole lukenut monesti, mutta ei mene jakeluun!


      • shadesofgrey
        eiaukeamulle kirjoitti:

        Täytyy kyllä sanoa, että tuossa on kommentti, jota en millään ymmärrä, ole lukenut monesti, mutta ei mene jakeluun!

        Kyllähän jokaisen mummoa kiinnostaa lapsenlapsen asiat ja kolmekymppiset on mummoista nuoria mutta ei nyt mitenkään niin nuoria että siinä mitään sulattelemista olisi :)


      • Hähhh

        Mistä tietää et hyvä?


    • heippavaan

      Ei pitäisi olla mitään tarvetta puida kenenkään yksityisasioita keskustelupalstoilla, jos asianosainen itse ei halua . Asia erikseen on nämä seiskan ja iltalehtien vakiotyrkyt, jotka tuovat kaikki henkilökohtaiset asiansa roskalehtien palstoille. Muiden annettakoon olla rauhassa.

      • ikkunatkiinni

        Kyllä jokainen julkisuuteen hakeutuva tietää mihin ryhtyy. Ei keskustelupalstoilla kirjoittelut tule silloin yllätyksenä. Keskustelupalstoja ei ole mikään pakko lukea, jos ei ymmärrä julkisuuden lieveilmiöitä ja haluaa elää laput silmillä. Sinänsä herttaista, että joku on onnistunut vielä pysymään noin tietämättömänä siitä mitä julkisuus ja musiikkiala tänä päivänä on.


    • lapsellista

      Ari ei paistattele lehtien palstoilla, joten hänen yksityisasiansa ovat hänen omiaan. Ei ole koskaan kertonut julkisuudessa tyttöystävistään. Ari ei ole hakeutunut julkisuuteen, on ammatiltaan muusikko, mutta ei ole velvollinen esiintymään lööpeissä. Jokainen tietää, mitä tämänpäivän turhanpäiväinen lööppijulkisuus on, joten turhaan nillität. Esimerkiksi tuo Antti Railion esiintyminen jokaviikko iltsarin sivuilla kertomassa perheasioitaan, on tosi noloa, kohta taas itkee eroaan.

      • Haiven

        Antti Railion Iltsarissa oleminen varmasti ärsyttää, hänhän on RJ-kiertueellakin, toisin kuin Ari.

        Ari ON hakeutunut julkisuuteen silloin kun hakeutui Idolsiin. Jos sinne hakiessaan ei ymmärrä mihin se voi johtaa, niin on ongelmaa syy-seuraussuhteiden ymmärtämisessä. Myös Arin ja Idan suhde on ollut aikanaan julkinen, heitä näki silloin satunnaisesti lehtien seurapiiripalstoillakin yhdessä. Lööppijulkisuus ei taida Arille olla ollut vuosiin mitenkään ajankohtaista, eikä siitä ole täällä edes nyt keskusteltu, joten ei kannata lähteä sivuraiteille.


      • hohhoijakkaa

        Taas on poistettu normaali viesti kaksi kertaa...kumma kyllä haukkumaviestit saa olla, mutta kirjoitan uudelleen, vaikka 100 kertaa. Siispä taas uudestaan. Minua ei ärsytä kenenkään naama lööpeissä, mutta on täysin turhaa avautua perheasioistaan jokaviikko lehtien palstoilla. Ari ei ole puinut seurustelujaan ja erojaan lehdissä. RJ -kiertueilla Ari on ollut mukana 10 vuotta ja on ollut yksi suosituimmista esiintyjistä ja nyt on poissa sairauden takia.


      • Haiven
        hohhoijakkaa kirjoitti:

        Taas on poistettu normaali viesti kaksi kertaa...kumma kyllä haukkumaviestit saa olla, mutta kirjoitan uudelleen, vaikka 100 kertaa. Siispä taas uudestaan. Minua ei ärsytä kenenkään naama lööpeissä, mutta on täysin turhaa avautua perheasioistaan jokaviikko lehtien palstoilla. Ari ei ole puinut seurustelujaan ja erojaan lehdissä. RJ -kiertueilla Ari on ollut mukana 10 vuotta ja on ollut yksi suosituimmista esiintyjistä ja nyt on poissa sairauden takia.

        Ihan kiva että pyörsit nyt omat sanomisesi aika pitkälti samoille linjoille kuin tuossa aiemmin esitin. Ei kai RJ-kiertueilla kuitenkaan mitata sitä kuka on suosituin esiintyjä siellä? Eikös ideana ole kuunnella jouluista heviä kaikkien hyvien laulajien esittämänä?


      • yritäjaksaaittees
        Haiven kirjoitti:

        Ihan kiva että pyörsit nyt omat sanomisesi aika pitkälti samoille linjoille kuin tuossa aiemmin esitin. Ei kai RJ-kiertueilla kuitenkaan mitata sitä kuka on suosituin esiintyjä siellä? Eikös ideana ole kuunnella jouluista heviä kaikkien hyvien laulajien esittämänä?

        Minä en ole pyörtänyt mitään. Sinut taas tunnistaa tästä haukkumaviestien kirjoittelusta. Nimenomaan kaikki ovat RJ: ssä hyviä laulajia, mutta sitten vielä jokaisella on omat suosikkinsa. Kuten sanoin tuossa aiemmin, niin Ari on ollut 10 vuotta mukana ja on yksi suosituimmista laulajista ja se on totuus, jolle et voi mitään, vaikka poistattaisit täältä kaikkien muiden mielipiteet ja viestit!


      • Haiven
        yritäjaksaaittees kirjoitti:

        Minä en ole pyörtänyt mitään. Sinut taas tunnistaa tästä haukkumaviestien kirjoittelusta. Nimenomaan kaikki ovat RJ: ssä hyviä laulajia, mutta sitten vielä jokaisella on omat suosikkinsa. Kuten sanoin tuossa aiemmin, niin Ari on ollut 10 vuotta mukana ja on yksi suosituimmista laulajista ja se on totuus, jolle et voi mitään, vaikka poistattaisit täältä kaikkien muiden mielipiteet ja viestit!

        Kiitos vaan omista haukuistasi, jotka eivät osuneet maaliin - en ole poistattanut yhtään mitään täältä, uskon sananvapauteen. Enkä usko että JOKAINEN RJ:ssä käyvä katsoo tarkoituksenmukaiseksi rankata suosikkinsa siellä esiintyvistä. Mun mielestä sulla on näin lyhyenkin kirjoittelun perusteella aika itsekäs tapa käydä keskustelua, ikään kuin et lukisi muiden viestejä, oletat että niissä haukutaan vaikkei edes haukuta. Ei kai mielipiteiden esittäminen ole haukkumista?


    • Jjeee

      Siis mitä hä, missä on tieto Arin tyttöystävästä?

      • Tamperelainenxxx

        Nähny yhdessä monta kertaa ja tyttöystäväkseen esitellyt ja rakastuneiltq vaikuttaa


      • eitietoa

        Ei missään. Kuka vaan voi väittää nähneensä mitä vaan.


      • Tamperelainenxxx

        Sovitaan näin. Eihän se kenellekään kuulu muuta kuin heille itselleen. Pääasia että ovat onnellisia.


      • Älytöntä

        Mikä tarve tämmöistä on täällä pohtia? Kumpikaan ei halua huomiota eikä asia muille kuulu niinku edellinenkin sanoi.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe