Liian vähän seksiä, vaikenenko vai puhunko?

epänaisellinen

Asia on pohdituttanut jo pidempään: olen nuori aikuinen nainen ja minulla on aivan ihana avomies. Melkein hävettää valittaa tästä yhdestä asiasta, kun suhteessa kaikki on muuten kaikin puolin parhain päin. On vain niin turhauttavaa, kun seksiä on omasta mielestä niin harvoin. Aiemmissa suhteissa olen tottunut siihen, että alkuaika on todella kuumaa huumaa ja seksittömiä päiviä ei oikein ole. Nykyisessä suhteessa alussa seksiä saattoi olla pari kertaa viikossa, vaikka nukuimme lähes kaikki yöt yhdessä. Pian seksi harveni kertaan viikossa ja nykyään sitä tapahtuu ajoittain vielä harvemmin. Spontaaniin seksiin mies ei lähde mukaan, esim jossain muussa huoneessa kuin makuuhuooneessa. Tuntuu että seksi on aina ennalta suunniteltua ja lähes ajastettua, turvallisesti AINA illalla tiettyyn aikaan omassa makuuhuoneessa. Seksi itsessään hänen kanssa on ollut nautinnollista ja uskon että asia on näin myös hänen mielestään.
Olen miettinyt kovasti mikä voisi olla vikana: itse pidän huolen omasta ulkonäöstäni ja kotona ollessa välillä kuljen vähissä vaatteissa ja tavallaan herättelen ajatuksia.. suutelen, koskettelen kaikkialta muualta paitsi sieltä. Ja mies vain menee nukkumaan vaikka olisi loma-aika, eikä minkäänlaista väsymystä, stressiä yms. Välillä olen ajatellut olevani liian hyökkäävä ja odottelen päiviä hänen tekemää aloitetta, sitä ei tule. Läheisyyttä on kyllä muuten paljon: sylikkäin olemista, pusuttelua yms. Joskus kun olen käynyt ihan kiinni, tiedät kyllä minne, mies on lähtenyt leikkiin mukaan. Mutta haluiaisin vain että hän olisi se MIES ja ottaisi minut. Tuntuu vain niin miehekkäältä käydä itse kiinni suoraan elimeen.. haluaisin tuntea itseni naiseksi ja halutuksi.

Pelkään että jos avaan suuni asiasta, hän ottaa asiasta suorituspaineita ja asia menee hänellä vielä enemmän velvollisuudentunteen ja suorittamisen puolelle.. muista asioista kyllä ollaan keskusteltu,mutta ei tästä. Kertaakaan. En tiedä olisiko se hyväksi pahaksi? Toisaalta räjähdän kohta, jos tähän ei löydy kompromissia. mielipiteet ja kokemukset ovat tervetulleita.

20

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puutekolottaa

      Olet kahden pahan välissä. Yrität välttää loukkaamasta rakastasi, mutta samalla koet polttavan puutteen suhteessasi.

      Valitettavasti helppoja ratkaisuja ei ole. Miehesi ei ole "ajatustenlukija", joka pystyisi yliluonnollisesti aistimaan kulloiset tarpeesi. Se on jo nähty, eihän? Hän ei voi tietää tuntemuksiasi, ellet niitä hänelle kerro. Kyse on vain tavasta kertoa ja miten saada viesti perille ilman ylimääräisiä jännitteitä. Koska en tunne miestäsi ja hänen mielenliikkeitä, niin en pysty antamaan varmaa ohjetta kuinka tuosta suoriutua. Mutta toisaalta miehenä voisin ehdottaa:

      Voisit kokeilla virittää "aarteenetsintää" ja tehdä etukäteen hieman aiheeseen liittyviä valmisteluja (voi itse keksiä). Tavoitteenahan etsinnässä on löytää oma aarre, siis kulta, sängystä lämpöisenä ja valmiina. Kullan huuhdonna jälkeen voisit ottaa puheeksi, että olipa kivaa, miten tätä saisi joka ilta ja edellisestäkin on jo niin pitkä aika? Näin kaveri on talutettu hunajapurkille josta hän on saanut osansa ja nyt tyytyväisenä itseensä ja sinuun voisi olla altis keskustelulle ilman "arvostelun tunnetta".

      Jos "johdateltu keskustelu" ei tuota toivottua muutosta, et voi sanoa ettet olisi yrittänyt tehdä asialle jotain.

      On hyvä pitää mielessä, että seksuaalisuuksia kuten ihmisiä on monenlaisia ja kaikki ne ovat arvokkaita ja yhtä oikeita. Kyse on vain oikean tasapainon saavuttamisessa suhteessanne, siis tilanteen johon molemmat voisivat olla tyytyväisiä.

    • kukkoeikäskienkiekaise

      Tilanne ei tule muuttumaan paremmaksi. (Voi kyllä muuttua siihen suuntaan, että seksi vähenee entisestään.) Sinun valintasi on jäädä tai lähteä. Seksiin et voi toista pakottaa, painostaa etkä ylipuhua.

    • 1kaikkienmiestenpuolesta

      1. Miehesi voi olla seksuaalisesti vähemmän halukas kuin sinä.
      2. VVetääkö miehesi käteen kun et ole paikalla? Katsooko paljon pornoa? Se vie haluja jollei ole sitä lajia joka jaksaa naida 3k ertaa päivässä.
      3. Onko miehesi usein väsynyt tai stressaako jostain? Ne vievät haluja, järjestäkää riittävästi lepoa ja poistakaa stressin syyt.
      4. Liian vähäinen ulkoilu väsyttää. Lisää ulkoilua ja voimistelua = lisää haluja.

      Keskustelkaa asiasta. ei muuten noin hyvää suhdetta pidä noin vaan lopettaa muiden kehotuksista .

    • mekkk

      Miehesi ei ole panomies jos tuossa iässä selviää noin vähällä seksiää kun miehenä tuossa iääs naitiin paivittäin ja montakertaa. Sanoppa suoraan miehellesi että seksiä pitäsii olla vaikka joka toinen päivä ja sen voi tehdä monkin kertaa kun hommiin alkaa ja se siitä. Odotappa kun kuluu 10 vuotta niin voi olla että saat kerran kuussa. Selvitä asia ajoissa ja jos et ole tyytyväinen niin vaihda miestä.

    • mutkatsuoriksi

      Puhumista ei kannata häpeillä. Jokaisella ompi tarpeet, joskin erilaiset. Kun kerran miehesi on passiivisempi osapuoli pitää sinun olla se "moottori" ja lopettaa nuot haluttavuus puheet. Kun mies aktivoituu, niin myös pussit aktivoituu ja hänelle tulee tiheämpi seksin tarve ihan luonnostaan... Kokeilkaa jotakin uutta, esim Tantraa, jossa yhteyden luonti kumppaniin ja pitkäkestoinen nautiskelu vie jalat alta ;)
      Ps. älä pelkää käydä kiinni suoraan "asiaan" silloin kun tekee mieli - yleensä se toimi miehiin parhaiten, ei kiertely ja kaartelu

      • m37vuotta

        no tuo on totta kyllä se kummasti panettaa jos on kaksikin päivää ilman.


    • 1507

      Onko miehesi ammatissa joka vaatii paljon omistautumista? Esim. rahoitus-, välitys- tai teknologiakehitys? Sellaisilla miehillä pyörii työ koko ajan mielessä.

      Toisaalta, sinäkin voit tehdä aloiteita. Keimaile, ota ohjat käsiisi ja tee miehelle selväksi että "nyt rakstellaan". Älä kuuntele muttia. Jos ei muuta niin ratsasta joka päivä. Ja kun olet saanut, jätä mies seisokkiin. Kyllä se aina perässä tulee.

    • Kuulostaa aivan samalta kuin oma ex-naisystäväni. Asia kannattaa ottaa puheeksi, mutta kannattaa myöskin henkisesti varautua ajatukseen että jotkut eivät halua seksiä yhtä paljon kuin toiset. Tämä oli oman naisystäväni tapaus.

    • Psykhee

      Ihmiset on erilaisia. joku tosi kuuma hottiskin voi olla vaan hottis esim kerran kuussa, kun tunteet ja hetki on kohdallaan, jos on sillain herkkä, et tarvii "olosuhteet". Tää on ihan oma pelinsä ja peli nimenomaan, jotkut tykkää, jotkut ei.

      Voi toki olla, et sun mies on ihana, muttet tajua sitä psykoseksuaalisesti ollenkaan. Mahdollisuuksia on monia, ehkä oppisit, ehkä et tai ehkä et edes halua sitä, mikä hänellä vetää vieteri kireälle.

      Mun paras ystävä on ihan törkeän ihana mies ja kaikki aina kysyy, et miksette te ole kimpassa, kun kerran ootte niin läheisiä ja luuhatte yhdessä muutenkin jatkuvasti. mut psyyket ei vaan ota kosketuspintaa sillä tasolla, joten rakastan häntä ystävänä ja hyvä niin.

      ihminen ei ole mikään kone eikä lihanpala, vaan tunteva ja ajatteleva lihanpala:)

    • kokjep

      Puhuminen ilmeisesti vain pahentaa tilannetta. Asian korjaaminen vaatii tekoja ei puhetta.

    • SeksiSirkka

      Minun mielestäni ei ole vielä valmis seksiin, jos ei siitä ei voi puhua seksikumppanin kanssa...eli keskustele tunteistasi, kerro mitä ajattelet, älä pelkästään moiti mikä on huonosti vaan kerro mistä erityisesti miehesi kanssa pidät ja mikä on ollut hienoa seksissä, mitä haluat lisää, enemmän.

      • Anonyymi

        Kyllä se vaan tuosta huononee, jos ette puhu siitäkin. Itse erosin pitkästä liitosta, läheisyyden myös seksin puutteen takia. Nyt jo keskiikäinen, tapasin ihanan naisen, välillä aivan villiä kun toista haluttaa koko ajan. Kyllä se läheisyys on kaiken a ja o. Aina kun mahdollisuus ollaan alasti, tietenkin hyväillään toista joka paikasta. Ja usein kysymys että miten haluat hyväilyä, mistä paikasta, mikä kiihottaa eniten. Ei puhuminen mitenkään huononna päinvastoin, jos on läheiset välit. Kyllä se läheisyys, seksi on vaan niin ihana asia.


    • oi voi jos sexy ei toimi niin suhteella ei ole tulevaisuut. olen ollut naimisissa 18v ikä kohta 59v jos minä en saa vaimolta sexyä kahta kertaa viikossa otan eron. se on suhteen perusta ja vaihtelua.

      • maukastakasta

        Meillä seksiä vähintään kaksi kertaa viikossa,olemme yli kuusikymppisiä,ja yhdessäoloa kaksikymmentäkolme vuotta.Mieheni on kuin kolmekymppiset,minulla ei todellakaan ole valittamista.


    • mävain____

      taitaisitpa olla nainen makuuni... ymmärrän täysin tosin itselläni asia taas on juuri päinvastoin.

    • riemu200

      Minulla oli sama tilanne nuorempana. Syyksi paljastui aviomieheni poikakaveri. Hän oli saanut seksiä mieheltä. Tuon hän paljasti sittemmin eli tuli ulos kaapista.

      Kysy onko hänellä sama juttu seksittömyyden takana?

    • Kunnollakiinni

      Kunnolla pilistä vaan kiinni. Ei kai parisuhteessa sitä enää mietitä, että otanko vai en. Suoraa toimintaa, jos kerran haluttaa.

    • Mustakorppi

      Jos ajattelen omaa elämää miehenä. Oon nyt 28 kohta, voin olla täysin ilman seksiä kuukausia. Aktiivi iässä 18-25 en saanu seksiä keltään, katkeruus iski vaikka lopulta oli pari panoa. Ei ollu minkää arvoista. Mut oon tyytyväine ku ei tarvi stressata siitä enää.

      Jos nyt mul ois kumppani en haluais seksiä paljo lainkaan. Se ei tunnu enää hyvältä ja elimistö tottunu jo seksittömyyteen.

    • kiimainenuros--

      Kamalaa kun nainen ei saa kullia sisäänsä. Olen mies ja minua ei tarvii kun suudella niin alkaa muna seistä ja olen valmis panemaan ihan missä vain vaikka olohuoneessa ja kylppärissä. Kerran rannalla naiseni hieroi minua ja alkoi panettaa niin vitusti että mentiin rannalla olevaan vessan panemaan. Toisen kerran rannallakin pantiin kun naiseni oli vatsallaan ja menin sen pyllyn päälle ja aloin hieromaan pyllyä ja hivutin naisen uikkarit polviin ja työnsin kaluni naisen sisään. Kimaista nussimista ja laukesin naiseni sisään.

    • Anonyymi

      Vanha ketju, mutta olisiko kuitenkin mies, joka pitää miehistä eikä siksi ole sinusta järijin kiinnostunut. Oma exäni ei ollut myöskään, jotenkin pelkäsi seksiä ja oltiinkin vuosia kuin
      sisko ja veli..,.kamalaa seksiä rakastavalle ihmiselle! Nyt onneksi minulla on rakastaja, tykätään molemmat paljon hyvöstä hellästä seksistä ja tunnen olevani elossa ja onnellinen!

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe