ETELÄ-SAIMAA EI JULKAISE KOMMENTTEJA

T.elkkäkin

Olen useaan otteeseen kirjoitellut E-S:n nettisivuilla oleviin juttuihin kommentteja ja niitä ei julkaista kun ovat totta. Olen rehellisesti kommentoinut esim. viimeksi EKSOTEn vuokria, niin eipä näkynyt juttua vaan oli taas blokattu pois.

ETELÄ-SAIMAA jostain syystä suojelee joitakin ihmisiä ja tahoja, ilmeisesti oma lehmä ojassa. Olen useaan otteeseen kirjoitellut suomalisesta korruptiosta eli kuinka kuntien ja valtion ym. viroissa on ihmisiä jotka ovat sinne päässeet suhteilla ym. Esim koulutuskuntayhtymässä on kymmeniä työntekijöitä jotka ovat ohittaneet pätevämmät hakijat suhteilla (joukossa jopa tuhopolttaja). Lappeenrannassa on esim. Kimmo Tiilikaisen vaimon sisko saanut paikan opettajana!!!

Samoin esim. Saimaan AMK:n monta paikkaa on jaettu poliittisilla perusteilla eikä osaamisen/pätevyyden mukaan. Joillekkin nimi Ruotsalainen voipi jotain avata. Anneli Pirttilä on rakentanut sellaisen linnakkeen itselle, että oksat pois. Kuinkahan käy kun AMK ja LUT yhdistyvät, kuka saa rehtorin paikan?

Ja suomiko ei ole korruptoitunut maa? Hyväveliverkostot jyräävät!

58

580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tukittu_suu

      Totta joka sana. Olen itsekin kirjoittanut omasta mielestäni nykyisin vallitsevista epäkohdista, vaan ompa pois moderoitu. Suomalaisesta sananvapaudesta aina paasataan, vaan eipä tunnu koskevan etelä- saimaata. Jos jotain täkäläistä toimintaa arvostelet, puhumattakaan "pakolaisista", voit olla varma jo etukäteen, että turhaa oli työsi. Tuli vain mieleeni se, että eihän tämä moderoija ole mikään kone, vaan ihminen. Olisi kiinnostavaa tietää mikä on hänen motivaationsa toimia, niinkuin toimii. Nimiä enkä henkilötietoja älköön tuotako esiin tällä palstalla. Mutta hänen motiivinsa toimia näin. Onko kyse henkilökohtaisesta asenteesta, esimiesten määräyksistä , vai miten kummassa tällaista tapahtuu. Tämä tieto on tärkeää uusittaessa lehden seuraavaa tilausta.

    • Vain_tietty_linja_käy

      Etelä-Saimaassa on vain tietyn mielipidesuunnan kommentit sallittuja. Lisäksi ei saa arvostella paikallisia poliitikkoja, virkamiehiä ja puolueista keskustaa taikka sdp:tä.

      Muutenkin julkaistaan tietty vaan mitäänsanomattomat kommentit, tai johonkin säätila- / kissanristiäisjuttuihin olevat.

      Ehkä saatat saada läpi kommentin sitten muihin juttuihin, jos se on maahanmuuttaja & venäläisvähemmistömyönteinen, et arvostele feministejä tai seksuaali- ym. vähemmistöjä sekä ehdottomasti varot puuttamasta mihinkään yhteiskuntamme epäkohtaan.

      • Ihmeita

        Miten mahtanee olla ammattiopisto Sampossa toimiiko siella hyvavelijarjestelma?


    • Samoja-kokemuksia

      Minulla on samoja kokemuksia Etelä-saimaasta. Siellä ei julkaista enää juuri mitään kommenttej,a jotka koskevat hyväveli-kerhon toimintaa. Myös tätä pakkomokutusta vastaan kirjoitetut kommentit jäävät julkaisematta. Vielä muutama vuosi sitten siellä oli mielenkiintoisia näkemyksiä keskustelupalstalla mutta ei ole enää.

      Julkinen sektori on kokonaan korruptoitunut. Nepotismi eli sukulaisia suosiva ja hyväveli- kerhon nimityskäytäntö kukoistaa. Ei julkisella puolella merkitse mitään koulutus tai kokemus. Vain sillä on merkitystä, kenen sukulainen tai hyvä ystävä olet. Tämähän on täysin laitonta, mutta sille ei vaan näköjään voi mitään. Pitäisi vaan jaksaa valittaa päätöksistä.

      Tällä palstalla oli muutama vuosi sitten hyviä keskusteluja tästä asiasta. Ihmiset ottivat kovasti kantaa kaupungin virkanimityksiin, työn tekemiseen, viranhaltijoiden rahankäyttöön, palkkoihin yms. Kyllä kaikki tietävät, että ei täällä mitään demokratiaa ole vaan harvainvalta. Vain harvat ja valitut päättävät kaikista asioista omissa pienissä piireissään. Valitettavasti.

      • eieteläsaimaa

        Täysin samaa mieltä !


      • TerveisiäSevettijärveltä

        Nepotismi on mielestäni yksi korruption muoto. Korruptio yleensä peitetään niin, että sovitaan keskenään, että palkaa sie mun velipoika niin mie palkkaan sin serkkulikan. Ei synny suoraa näkyvää tai todistettavaa yhteyttä. Yksi keino tälläiseen toimintaa on henkilöiden kierrättäminen eri työtehtävissä säännöllisen epäsäännöllisesti.


    • Parokin

      Etelä-Saimaa ei myöskään uutisoi kaupungin autojen tekemiä töppäyksiä. Esim. Kännissä ojaan...nosturi pystyssä katuviitat nurin ynm.

    • kansanääni

      etelä saimaata ei kannata lukea, eikä kannata tilata.
      - koska e-saimaa kirjoittaa propagandaa, eikä kansan ääni pääse läpi.
      - peruuttakaa tilaukset, niin ne nöyristyy, se on ainoa keino vaikuttaa !!!

      - kun tilaajat vähenee, niin myös mainokset loppuu.
      - se rahapula opettaa kunnioittamaan omaa kansaa.

      • truthisoutthere

        Tuon logiikan mukaan mitään sanomalehteä ei kannata tilata tai lukea.

        - laitappa googlehakuun etelä-saimaa niin tajuat että on netissäkin myös tuo lehti, pelkän paperiversion tilaamisen lopettaminen ei siis vaikuta yhtään mitenkään.

        - kerroppas lehti joka ei kirjoita väritettyä propagandaa, et vaan sellaista löydä. Sinunkin kirjoituksesi on vain sinun värittämääsi propagandaa, äänesi kansan joukossa on kuitenkin vain yksi miljoonista.

        - jos tilaajat vähenee ja mainokset loppuu lopettaen lehden: myös paino-, logistiikka ja lehtijakelijat yt:lle ja pois.

        - minun oma kansani taas lukee kaikenlaisia lehtiä ja hakee oman arvionsa totuudesta suodattamalla asioiden värittelyä pois.
        -
        - rahapulasta pitää kyllä hallitus huolen, ei sinun tarvitse sitä enempiä miettiä


      • omankansankunnioitus

        osui oikeaan, ja äänestäkää jaloillanne ! - niin suvakit ja politrukit nöyrtyy kun rahaa ei tule ....


    • tonttujaon

      Julkisiin virkoihin ei valita pätevintä, vaan sopivin.

    • Entilaaeteläsaimaata

      Tuo pitää paikkansa. Touhu on kuin putinlandiassa tai pohjois-koreassa. Sananvapaus ei toteudu.

    • Harrastelijajuntit

      Jos esimerkiksi kommentoit K-rautaa, Saipaa ja näitä muita näiden pelle koomikkojen askartelukerhoja niin ei kannata tuhlata aikaa tai rahaa tekemällä sitä ko. lehdessä.

    • ruuber

      Ei kirjoita iltasanomat kyllä matti Nykänen ja muut saavat jutut lehteen enpä enää osta lehtensä poikotoin näin takaisin se siitä ja muitakin lehtiä löytyy mikä ei kirjoita

      • fsbmv

        Et ole edes tilaaja joten aivan sama mitä möykkäät.
        Haluamasi persu-kepulainen sisäsiittoinen sukurutsakulttuuri löytyy fsb:n rahoittamasta mv-lehdestä.


    • paskalehdykkä

      Olette Helvetin oikeassa. Etelä-Saimaassa ei julkaista minkään laista mielipidettä joka eroaa toimittajien/sisäpiirin(lue:sisäsiittoisten) mielipiteistä, poliittisista,maailmankatsomuksesta, tai yleensäkään joka nyt sattuu olemaan pikku toimittajan suppea maailmankatsomuksesta poikkeava. Ittekkin jos kirjoittanut nettikommentin,estariin. Ei mene läpi, mut silloin kun nuolen toimittajan perää ja kirjoitan ihailleen hänen mielipiteitään,saan kirjoitukseni muitten samanmielisten jatkoksi. Eli mitä tästä? Etelä-Saimaata joskus kutsuttiin Mullikka-Bladet. Nykyisin se on mielestäni Ääriviher-Vasemmistolainen, ei saa puhua: Partaisista sotalapsista, onko kertaakaan mainittu SPR:n väärin käytöksestä, huijauksesta, kalalla ei saa käydä, Norppa kuolee, turkis on murhaa, jne....tätä paskaa koko lehti täynnä, . Vihervasemmisto paskaa ja pienen piirin probakantaa.

      • hinttilänsanomat

        Aivan emälehtensä HS (Hyysärilän Sanomat) linjoilla menee myös e-s. Ongelmista ei saa puhua mitään, paska on otettava vastaan ja hyväksyttävä. Muutoin olet persjuntti ja syrjäytynyt yms.


    • hyysärinsanomat

      Ei kai nyt punavihervasemmiston etulehti julkaise vääräuskoisten juttuja.

    • himokirjoittaja

      Ne kirjoitukset,mitä Etelä-Saimaa ei julkaise,lähettäkää Julkisensanan Neuvostoon.
      Tarpeeksi monta asiallista kirjoitusta,niin varmasti sieltä puututaan asiaan.

    • Täyspaskaseon

      Etelä-saimaa on vasemmiston äänenkannattaja!

    • onkooikein

      Etelä-Saimaa ei julkaise esimerkiksi:
      Marian kirkon putkivuodosta, koska vieressä rakentaa Osuuspankki
      Tästä Sivosesta, joka pääsi Tekesiin, että hän on vain valtiotiotieteitten yo
      Poliitikkojen,sanomalehtien ja muiden kytköksistä rakennusliikkeisiin
      Lista on loputon.

      • Putki.näkö

        Vaan kissanristiäiset ja minkä väriset verhot päiväkodin ikkunaan laitetaan -tyyppiset jutut käy. Ai niin, ja vähintää pari kolme juttua säästä. Sataako, paistaako, sääkuva, onko liukasta vai ei jne.

        Helpompi sanoa mitä julkastaan kun mitä ei.


    • TJ240

      IS tekee samaa! Viitsi enää paskamedioiden keskusteluihin mitään kirjoitella, kun niissä finninaamaiset moderaattorit päättävät mitä julkaistaan ja mitä ei. Asiallinen kritiikki pitäisi aina julkaista, muuten kyse on lehden suorittamasta sensuroinnista.

    • eihuolta

      Olkaa huoleti, teidän murheitanne kuunnellaan kyllä..
      Kun suuri johtaja Putin tulee ottamaan takaisin emävenäjän suojelukseen sananvapautta ja kansalaisoikeuksia loukkaavan suomen niin sitten on täydellinen sananvapaus ja kirjoituksenne julkaistaan missä lehdessä haluatte oli sisältö mitä tahansa.

    • höpsykkämies
    • 456789e546

      Kävin lukaisemassa tuota lehteä ja näin mielenkiintoisen uutisen, johon kommentoin minun mielipiteeni ja kokemukseni. Joka liittyi 100% uutiseen. Mutta kommentti ei ollut millään tavala asiaton, eikä se edes liittynyt keneenkään henkilöön tai muuta vastaavaa.

      Mutta eipäs hyväksytty tuota kommenttia. Siis mitä ihmettä? En taida taas käydä seuraavaan puoleen vuoteen siellä. Puoli vuotta sitten taisi olla sama juttu.

    • miksi_näin

      On se kumma kun asialliset kommentit eivät mene läpi.

    • HerlinienSanomat

      ei mene läpi - joten voi unohtaa koko lehden,
      se on sanoma osakeyhtiön pravda,,,, ja sensuroi kaiken...
      - ei kannata lukea, tilata,,, jne
      - kuihtukoon pois !!!!

      • Posio2016

        Samaa mieltä , tämän takia lopetin tilauksen jo muutama vuosi sitten


    • dfgtphqåv

      Saattehan te tänne kirjoittaa mitä mielitte. Täällä ovat varmaan myös samanmieliset lukijanne.
      ES jaksaa hyvin ilman teitäkin.

    • wepo

      HÄ vieläkö joku viitsii lukea ja uskoa etelä-saimaan juttuja.

    • Femakkoonemakko

      Vetelä-Saimaa julkaisee vain feministisiä ja suvaitsevaisia kommentteja. Vain oikeamieleisiä juttuja siis. Tämä se on sitä oikeaa laatujournalismia!!!!!!!!!!!!

      No Trumppi voitti heh heh!!

    • Vetelät

      Lopetin tänään paikallisen radio ja tv- ohjelmalehtisen Etelä Saimaa tilaamisen 40 v jälkeen.
      Arvailkaapa syytä.

    • Pyyhitäänpyllyä

      Vessapaperiksikaan se ei kelpaa vaikka idealogisesti sen käyttötarkoitus olisi juurikin tämä.

    • argghhhhh

      Eipä julkaise ei. Kommentoin lehtijuttua kun matkailun kehittäjinä esiintyy virkamiehiä. Milloin mikään elinkeino on virkamiestyöllä edistynyt, mutta taisi osua liian lähelle...

    • Kepulistit

      Ei julkaise mitään missä arvostellaan keskustapuolueen töllösiä. Kimmo tiilikainen on erityisessä suojelussa.

      • uutisuskottavuuskärsii

        Julkaisevat kyllä törkykommentteja kun ovat suvaitsevaiston mieleisiä. Ilmoitin pariin otteeseen asiattomasta viestistä, mutta eivät suostu sitä poistamaan. Siinä oli törkysanoja ja kohdistettu muutamaan julkiseen henkilöön, mutta pitäisi ajatella että moni muukin loukkaantuu tuollaisesta.

        Kiva lapselle kertoa että esaimaata ei kannata lukea siveettömyyksien takia. Ovat valinneet puolensa selvästi.

        Toimittajat pitäisi laittaa oikeaan työhön pois kuplastaan.


    • eieteläsaimaa

      Korruptoitunut hyvävelisysteemi ja virkamiesrikollisuus on tabuja,joista ei saa olla mielipiteitä! Virkoja rustataan periaatteella,pärjääkö/jaksaako hän tässä työssä, eikä siitä tarvitaanko koko virkaa.

      Suojatyöpaikkoja osaamattomille,päihderiippuvaisille tai vanhoille rikollisille,mielenterveys ongelmaisista puhumattakaan.

      Huomasitte kai kuinka esim juttu,jossa kerrottiin vammaispalvelupäällikön rahan syytämisestä ns valehoitajalle ja hänen yritykselleen hyssyteltiin ja nopeasti vaiettiin.?

      Ja monia muita asioita,joista kuntalaisten pitäisi saada tietoa vaietaan.

    • Musta_neeker

      MV-lehti julkaisee nekin uutiset jotka Etelä-Saimaa jättää kertomatta.
      E-S toimittajilla IQ on 80 kun kuillakin suvakeilla. Somaileilla se 60-62 joten selvästi älykkäämpi nämä toimittajat. Kun ei tule lehteä niin voivatko lukijat kertoa onko ne*kereihin kallellan oleva Heli Järvinen vielä E-S palkkalistoilla?

    • Sipilänsensuurissa

      Loppu Sipilän jututkin kun taitaa olla loru lopussa miehellä, ja hyvin valikoivasti kommentit mennyt läpi.

    • sensur

      Lehti toimii aatteidensa ja oman edun mukaan. Osa julkaisemattomista kommenteista tai tekstareista johtuu ihan henkilöiden tietämättömyydestä ja kokemattomuudesta. Ei kannata ihan kaikkia lehden juttuja niellä purematta.

    • Ketkuilut

      Herra sipilää ei ainakaan saa arvostella,se on melkein kuin jumalanpilkkaa.

      • Turhamedia

        Juuri näin, kaikki muut mediat täynnä uusia tarinoita Sipilän hölmöilyistä mutta Etelä-Saimaassa ei mitään ja kommentointi vain Sipilä mielistä.


    • Totuus__

      Etelä-Saimaata johtaa edelleen kepulaismielinen ylioppilas Pekka Lakka. Nykyinen päätoimittaja on pelkkä Lakan juoksutyttö, ja juuri siksi hommaan valittu.

      Lehden toimintaa kannattaa miettiä juuri tätä taustaa vasten.

    • eipelkkäaprillipila

      Etelä-saimaassa taas valeuutinen. Eikun valitusta julkisen sanan neuvostoon. Alkaa olla jo normitapa että oikaisuja riittää joka lehteen.

    • Olkaa-kriittisiä

      Eiköhän Etelä-Saimaan tilaajat ole aika vähissä nykyisin. Samoin on käynyt myös Hesarille. Nämä lehdet sensuroivat kaikki mielipiteet, jotka eivät ole samaa mieltä kuin lehden toimitus. Hesaria voidaan pitää jo melkoisena valemediana. Se kääntää asiat aivan päinvastoin kuin mitä on tapahtunut, etenkin maahanmuuttajien tekosista. Oikeaa tietoa saa muista paikoista.

      Itse luen usein MV-lehteä. Siellä kirjoitetaan asiat niinkuin ne on. MV-lehden avulla on selvinnyt mm. monet maahantunkeutuneiden rikokset, koska he ovat ottaneet tekijöistä enemmän selvää kuin esim. poliisi. Poliisikin lukee MV-lehteä.

    • oikeanmedianpuolesta

      Oikea media (http://beta.oikeamedia.com/) on nykyään se paras nettilehti jossa oikeita uutisia ilman kaunisteluja.

      Saa nähdä miten vaikuttaa etelä-saimaan uutisointiin kuntavaaleista se miten eri ehdokkaat ovat mainostaneet heidän lehdessään. Ylihintaisia mainospaikkoja varmasti kun todellisia lukijalukuja eivät suostu paljastamaan, ainoastaan "suuntaa antavia". Ja jatkuvasti menossa jokin "kuukauden lehdet ilmaiseksi" -kampanja joilla saavat lukijamääriä todellista suuremmiksi.

    • MV-hörhö

      Kyllä on Kelan lääkekorvaukset taas pahasti myöhässä.

    • mediapihalla

      Joku oli kirjoittanut hyvän mielipiteen tyttö- ja poikakouluista. Minä ainakin kannatan ajatusta sillä ei ole kiva laittaa tyttäriä kouluun jossa on turvapaikanhakijapoikia (ehkä ikäkin valehdeltu) viemässä opettajien kallisarvoista aikaa häiriköimällä. Eihän tätä kommenttia tietenkään voi julkaista vaikka nyt on jo todisteita koulumaailmasta että nämä arabiankieliset tulokkaat eivät kunnioita naisopettajia tai länsimaista opetusta. Heistä koituu iso lisälasku kasvatustoimeen mutta kaikki hyssyttelee.

    • poiuyuio

      Oletko ay-jäsen? Vannot äärisosialistiseen leninismiin,
      ateismiin, kollektiiviseen maatalouteen maatalouden toimeentulotukineen, kollektiivisin lainoin velaksi elämiseen jne.

      Hmm... kyllä ne yleensä julkaisee kommentteja jos
      tunnustaa stalinin punaista väriä, "jäsenkirjaa" löytyy
      ja toververkosto on taistossa mukana.

      Onhan kuitenkin niin että ay-toimittajathan tätä
      mediamanipulointia, moderointia (sensuuria,) vääristelevää
      propagandaa jne. pyörittää.

    • Eijärkeä

      Ei kai nyt punavihreä Etelä-Saimaan toimittajakunta julkaise kuin omaa, Suomea mädättävää agendaansa.

    • MunapääTappi

      Lehdessä nyt ylistävä kirjoitus tästä häiriintyneestä punapää papista. Tähän onkin hyvä päättää tämän punavihreän lehden tilaus.

    • Uutisointipuutteellista

      Miksei esaimaa tehnyt lpr ehdokkaista samanlaista vaalikoneissa suosituinta ehdokasta kuten uutisvuoksi oli tehnyt? Ei haluttu antaa persuille lisää mainosta ennen vaaleja vai mikä lie syynä?

    • Vessapaperia

      Jossakin oli uutisoitu, että lehden levikki pudonnut vuodessa jopa 22000 kpl:tta edellisvuodesta!!!!! Ei taida lehden uuden linjan mukainen feministinen ja punavihreä ”tyttöjournalismi” oikein iskeä lukijoihin heh heh heh heee 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍

    • Hyvä_Etelä_Saimaa

      Hyvä Etelä-Saimaa! Lehden arvostus nousi silmissäni, kun luin läpi tämän ruikuttajien ja vajakkien ketjun. Suurin osa ruikuttajista ilmeisesti luulee löytäneenä epäluuloistaan oikean totuuden. Höpö-höpö. Maailma on teidän pienen ja kaunaisen elämnpiirinne ulkopuolella.
      Pidä ES linjasi.

    • Kultturimarxismia

      Es on kuin pravda..
      Valta media kusee kansaa silmään ahneesti.
      Valta media ajaa pakko kulttuuri marxismia.

    • MaksajaaEtsitään

      - onko saulin ja sipilän vastuulla se, kun tuotiin suomeen lomille 35000 pakolais turistia?
      - onko saulin ja sipilän vastuulla terrorismi, raiskaukset ja murhat??
      -kuka ottaa vastuun verovarojen tuhlauksesta ? - ja suomen turvattomuudesta??

    • juoppojuoru

      Jos Etelä-Saimaan juttujen perusteella luon kuvan kylän asioista ja tapahtumissa , nii aika yksipuolinen ja tarkoitushakoinen julkaisu. Todellisuus on joskus kaukana lehden jutuista.
      Jättäkää mieluummin lukematta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe