Vitsivaras koomikkopappi

TreMies1976

Oletteko törmänneet "Koomikkopappi Sampsa Simpaseen?" Kertoo lavalla ikivanhoja vitsejä ja muutaman jenkkikoomikon vitsejä, eli varastaa juttuja ja kertoo niitä ominaan.

Olen nähnyt muutaman kerran ja joka kerta samat vitsit. Aloitti tällä; "Olin pappina hautajaisissa ja viereiseltä raviradalta kajahti arkkua laskiessa; "Lähtö hyväksytty". Toinen vitsi kertoi vanhainkodissa tapahtuvasta vihkimisestä, joissa huonokuuloinen pari kuulee sanat "kohtalon ivaa" - "kohta on kivaa!" Molemmat vitsit löytyvät valittujen palojen vitsien joukosta. :/ Noin törkeää varastamista en koskaan ole nähnyt. Hän kertoo myös paljon vitsejä jotka ovat olleet oikein televisiossa, mm. simpsoneista oli yhden vitsin vääntänyt. Viimeinen pisara minulle oli 20.1. kun hän julkaisi meemikuvan, jonka vitsi on suoraan varastettu drew careylta.

Pastorin meemi: "Tiedättekö naisen katseen, mä haluan sua just nyt? En minäkään"
Drew Carey: "You know that look women get when they want sex? Me neither."

Ja koitin löytää kuvaa netistä, ei löytynyt joten pastori Simpanen ei vain ole jakanut toisen tekemää kuvaa, hän varasti (jälleen kerran) jenkkikoomikon vitsin.

Toivottavasti pastori ymmärtää jo aiemmasta ammatistaan käskyn "älä varasta"

11

1135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kurppakirppu

      Sama mies oli esiintymässä meille viime vuonna. Olin todella pettynyt kun tuntui että ei ollut mitään omasta kynästä. Juttelimme pöytäseurueen kanssa ja muutkin huomasivat saman. Kertoi ikivanhoja kaskuja ja vitsejä ominaan. Harmi sinänsä, koska pidin hänen tyylistä ja häntä oli miellyttävä kuunnella.

    • Muumimammatt

      Käykääs katsomassa juutuubista "jooga" video. On melkein sama vitsi ku John Pinettellä aikoinaan... Pinetten vitsi; "Yoga instructor told me to do what I can. So I left"
      Sampsa Simpanen: "Jooga opettaja sanoi että tee mitä pystyt. Niin lähdin pizzalle"
      Ilmeisesti uuden sanan laittaminen lauseen perään tekee siitä oman vitsin. En arvosta.

    • Kotkanpoikii1856

      En löytänyt netistä videota, mutta viime kesänä kertoi jutun kuinka Aviomiehen pitää päättää onko hän oikeassa vai onnellinen, kun kerta molempia ei voi saada. Se vitsi on huumorikahvikupeista jo niinkin kaukaa menneisyydestä kuin 90luvulla. Nykyään samoja mukeja myydään ainakin tokmannilla. En tiedä onko edelleen sitä kuppia myynnissä.

      Jos kerta noin helppo on päästä "ammattikoomikoksi" niin mulle kans! Luenpa muutaman vitsikirjan, ostan mikrofonin ja alan ammattilaiseksi =D

    • eienääapolloon

      Eipä tarvitse enää apollossakaan käydä komiikkaa katsomassa. Ilmeisesti nyt kävi arviointivirhe apollon porukalla kun ottivat vitsivarkaan esiintymään iltaansa. Laitoin ihan reklamaatiota eteenpäin, tuollaista ei voi hyväksyä! Jossain peräkylän nurkkapubissa ehkä...

    • solf

      Eiköhön toi ota mallia muilta suomalaisilta koomikoilta.Ihmetelty kun on bimbo Krisse Salminenhan varastetuilla jutuilla pääs alkuun.Sen velihän kertoi mitä juttuja oli kuullu Krisselle joka on esittäny ne toisen jutut sitte ominaan.Samoin ihmetelty maailman hauskin tittelin varastetulla jutulla saanutta mies koomikkoa joka ei itse pysty sekään juttujaan keksii.Ikävä puoli on just se että Suomes ei ole mitään oikeita koomikoita.Jutut kun pitäs kirjottaa itse.

    • Ahistotelegram

      Myyntipuolen CV:ssä on tärkeää paskanpuhumisen taito.

    • Hieho_Höynä

      Stand-up pähkinänkuoressa: Pieru-akatemiasta valmistuneet eivät löydä istumapaikkaa.

    • Arvi-Täti

      Olin eräällä Nesteen huoltoasemalla kahvilla ja paksu nuori mustalaisakka maksoi kassalle ostoksensa sekä sanoi kassatytölle että "työn iloa", kassatyttö sanoi kohteliaasti takaisin mustalaiselle että "kuin myös". Räjähdin nauruun ja punastunut kassatyttökin tajusi mitä oli sanonut, siinä tytön vastauksessa oli sitä todellista tahatonta tilannekomiikkaa.

    • mantsuuria

      En ole kuullut miehestä mutta kuulostaa hauskalta. Stand-up koomikothan yleensä kiroilevat yms eiväykä ole yhtään hauskoja.

    • Vitsivaras? Vitsithän on nimenomaan tarkoitettu yleiseen jakoon. Se on vähän kuin kaupallistettaisiin runkkaamista, kun aletaan patentoimaan vitsejä.
      En silti maksaisi loppuunkäytettyjen vitsien kuuntelemisesta.

    • Surrrkeaaa

      Vanha ketju mutta nelosen stand upissa just pyörii näitä. Ei jestas kuin surkea'(
      Jotain lihavuusvitsejä ja pienen tyttären prinsessamekon pöllimisjuttuja yritti, ja tuli kyllä iljettävä tunne. Ei hauskaa.

      Kannattaa papin keskittyä totisiin saarnoihin, ei tolla kopioidulla "räväkkä" pappi jutulla hauska ole kuin isä Mitro ja hetkinen, sehän ei edes kopioi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe