Satakunnan Jämikeskuksessa epäm. tabletteja&letkuj

Raimolehti

Olen aktiivinen urheijaharrastelija ja reissaan vapaa-ajallani mielelläni isommissa urheilukeskuksissa ja sitten pienemmissäkin pisteissä kuten Satakunnassa, Jämillä.
En tiedä mitä enää voi ajatella puhtaan urheilun puolesta jos Jämin loma-asuntojen lieppeillä törmää nyt jo useamman kerran epäm.aineisiin. Saa myös pelätä avoimien ruiskujen ja piikkien puolesta, alueella lomailee myös paljon lapsiperheitä ja lemmikkejäkin. Avonaiset neulat , nesteytyspussit eivät kuulu lomailijoiden silmien alle. Minäkään en niihin todellakaan koske ilman hanskoja yms. Tuntuu hullulta varustautua seuraavan kerran Jämille tullessa ottamaan näppylähanskat ja paksut jätesäkit mukaan jotta voi korjata jatkossa mahdol.dopingvälineet talteen ja viedä parempaan selvitykseen !
Lumihovin roskiksen sekä I-kerroksen parvekkeeen takaa löytyi jo toissa alkutalvena ruiskuja, nacl yms. nestepusseja ja letkuja. Silloin tiedettiin virolaisen hiihtomaajoukkueen oleen juuri paikalla ja tämä meni vähän heidän piikkiinsä.
Mutta sama näky odotti tammikuun alussa, virolaisia ei ollut silloin asumuksissa.
Liikkuuko Jämillä isompikin kiellettyjenaineiden bisnes ? Toivottavasti kansl.veromarkoilla ei tueta tämäntyppistä yhteisöä/keskusta joka ei pidä puhdasta linjaa tai jos tietää kiellettyjen aineiden käytöstä, siihen on puututtava.
Jämikeskuksella on tiettävästi kytköksiä myös surullisen kuuluisaan Suomen Hiihtoliittoon, niin henkilö kuin asiatasollakin.
Tämä ei ole millään tapaa hyväksyttävää ! Luontoon ei kuulu etenkään tämäntyyppisiä välineitä. Pahimmillaan joku astuu ruiskuihin/neuloihin ja saa pahaa-aavistamatta hepatiitin tms.

Onko Suomen Hiihto todella näin ryvettynyt edelleen ?

124

791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raimolehti

      Niin, haluaisin tietää Onko tämä ihan normaalia ?
      Olen aina halunnut ajatella että asiat olisivat jo "paremmin "

    • Niinsevainon

      No ota yhteys lehdistöön, poliisiin jne, kun sinulla on näköjään selkeät todisteet korruptiosta. Suotta tänne kirjoittelet, saat vain hiihtoniilojen trolleja vastaukseksi.

      • ollikk

        Niin mistä korruptiosta.....heh


    • Alert

      Juuri näin. Jos vain näyttöjä löytyy niin yhteyttä johonkin lehteen, niin kyllä tutkiva journalismi on haukkana paikalla perkaamassa asiaa luita myöden. Sillä sen verran nykyisten dopingkäryjen aikaan aihe kaikkia kiinnostaa.

      • Niinsevainon

        Ja jos oikein haluat laittaa asian isoksi, tuo asia esille ensi talvena juuri ennen koti-mm-kisoja. Iso julkisuus on taattu asia.


      • Riittakoivistopori

        JO TOINEN TAPAUS NÄKÖJÄÄN...ties montako jo, suomalaisten perisynti on ummistaa silmät ja olla hiljaa. Hyvä että nämä jollain lailla tulevat julki ja ihmisille tietoisuuteen !

        " Olimme perheen kanssa JÄMI42-katsomon puolella kun mieheni ystävineen olivat jälleen hiihtämässä.

        Onko todella niin että Jämillä pyöritetään jonkinlaista järjestelmällistä tankkausrinkiä.

        Jämi24 starttialueen lumihangesta sekä Suksihionta.fi kopin ulkoseinämän vierestä, hangelta löytyi Norditropininj. paketteja, paketit käytettyjä. Saattavat maata vielä siellä hangessa uuden sataneen lumen alla.

        Lapseni ehtivät käsitellä ennenkuin tajusin mitä käsittelivät. Kielsin pakettien pöyrittelyn koska ruiskujakin ilmanmuuta hengessa jos käytettyjä pakakuksiakin.

        Tämä valmiste on siis kasvuhormoni...

        Tuskin siitä hyötyä kellekkään 1h ennen JÄMI42 starttia mutta hiihtoporukka jokunen siis on ollut liikenteessä kyseenalaisin menetelmin jo useamman viikon ajan.

        Mistä on kysymys Jämi ? Jos tiedätte ja olette törmänneet ongelmaan, meidän kansalaisten etu on että teette asialle jotakin.

        Silmät kyllä avautuivat kuinka yleistä tämäkin lienee !!!! "


    • todisteetpöytään

      Kännykkä esiin ja otat kuvat. Olivatko Statoilin muovikassissa ?

      • Raimolehti

        Kyllä ! Myötähäpeää kyllä tässä tuntee. Harmitti vietävästi että viimeisin näky tammikuussa ei tallentunut kännykkään, yleensä se on aina mukana vaan ei nyt. Se, miten "eksyimmekään " näiden löytöjen pariin, osoittaa vain sen että kyllä silmät kannaa pitää auki ja kännykkä mukana, ikinä ei tiedä, mitä edestään löytää.
        Olimme vuokramökissä kauempana ja sunnuntaina päivemmällä ajatus kuvien ottamisesta poltteli mieltä, ajoin paikalle mutta jätökset korjattu jonkun tahon toimesta pois, tietenkin. Siivoojat touhusivatkin jo asunnoilla tuolloin. Olisi pitänyt käydä niitäkin jututtamassa.
        Ensi kerralla viisaampana !


      • Joopaniin

        Se on vähän kuin silloin, kun näkee UFOn. Ikinä ei ole silloin kameraa (tai kamerakännyä) mukana. Tai kamera ei toimi.

        Tänään muuten alkavat uudet jaksot sarjasta X-files. Salaliitto...


      • Raimolehti

        Naulan kantaan ;)
        Ufo tai nesteytys-ja veriletkujätökset, samaa kastia. Molemmissa on kiva leijua :)
        Venäjällähän tämä Doping on jokapäiväistä kauraa .
        Vänäläiset leireilevät myös meillä, ja se on ainakin taattu nappuloiden ja vahvempien puurojen väylä meille, aina näköjään ollut.
        Se pitäisi Hiihtoliitto laitaa rotiin, parempaan ulkopuolista valvontaa peliin ja enemmän satunnaisia anti-douping kontrolli-iskuja leireille. Siellä ne mätöt annetaan ja jaetaan niille ketkä ovat "myötämielisiä"...


      • Foxinmulder

        Puhuivatko ne siivoojat, jotka sen sotkun siivosivat, venäjää tai kenties jotain tuntematonta kieltä? Jos suomea solkkasivat, olisivatko he osa salaliittoa? Oliko tummat puvut ja lasit? Eivät varmaan olleet mitään oikeita siivoojia...

        Ota yhteys johonkin tutkivaan journalistiin. Tässähän on aineksia kunnon jännäriin. Eivätköhän ruiskujen kuvatkin jostain järjesty, niin tulee tarinaan lihaa luiden ympärille.


      • lmko
        Raimolehti kirjoitti:

        Naulan kantaan ;)
        Ufo tai nesteytys-ja veriletkujätökset, samaa kastia. Molemmissa on kiva leijua :)
        Venäjällähän tämä Doping on jokapäiväistä kauraa .
        Vänäläiset leireilevät myös meillä, ja se on ainakin taattu nappuloiden ja vahvempien puurojen väylä meille, aina näköjään ollut.
        Se pitäisi Hiihtoliitto laitaa rotiin, parempaan ulkopuolista valvontaa peliin ja enemmän satunnaisia anti-douping kontrolli-iskuja leireille. Siellä ne mätöt annetaan ja jaetaan niille ketkä ovat "myötämielisiä"...

        taitaa siellä käryjen joukossa olla jokunen suomipipokin.....ellen ihan väärin muista.....


      • Raimolehti

        Kyllä, niin minäkin muistelen, Similä..Laullukka( joka kaiketi starttaa ensi viikonloppuna lun doup.rangaistusaika loppui....ihan on mielenkiintoista taas...
        Mieleen västämättä tulee Jämin Jänteen viestin kolmannen sijan "taustat",,,
        Kohta taitaa tulla lisää...käryjä ei hyvä...
        Niin paljon kun taas Lahti17 on panostettu, jo rahallisestikkin,,, kasvojenmenetys ei ole taaskaan kaukana..
        Lapsiamme ja tuttavaperheille olen infonnut katselemaan minne Jämillä astuvat.


    • epoton

      Tämä koko homma on ihan tyhjää paskanjauhantaa siihen asti kunnes aloittajalla on esittää asiasta jotain konkreettisempaa näyttöä, kuten kuvia ja lausuntoja muilta paikalla olleilta. Jos ei ole niitä heittää kehiin, niin on ihan turha asiasta alkaa paasaamaan.

      "Ei ollut nyt kännykkä mukana", tuntuu kummalliselta aikana jolloin ihmiset taitavat ottaa jo selfieitä huusissa ollessaankin, saati tuollaisesta veret seisauttavasta tapauksesta. Jos tuo tilanne mitä aloittaja esitti on todellinen, niin taatusti jokainen jolla vähänkin hajua missä mennään hakee kännykän vaikka mistä ja ikuistaa tilanteen. Sillä tässähän on ainekset oikein lehdistön jymyjuttuun josta jo varmasti maksettaisiinkin.

      Tämä koko case haiskahtaa vahvasti trollilta niin kauan kuin on on esitettävänä jotain muuta kuin että "minä näin".

      • Niinsevainon

        No tietenkin jokainen täysjärkinen heti ensimmäisenä ilmoittaa poikkeuksellisesta tai tärkeästä havainnostaan suomi24-palstalle. Toissijaista on ottaa valokuvia tai ilmoittaa henkilökunnalle tai medialle. Eikä kunnon kansalainen taatusti puhu viranomaisille mitään mistään vaarallisista ruiskuista tai instrumenteista.


    • Raimolehti

      Niin siis itse asiaa on viety eteenpäin. Kuvia ei ole, niinkuin jo kerroin.
      Pointti oli täällä ihan tarkoituksella tuoda asia julki., sellaisenaan kuin se tapahtui ja kyllä, ilman kännykkää liikenteessä. Ja juuri sekös tässä vi#uttaakin !
      Kaikenlaisia " luvattomuuksia " ja niihin viittavia väleineitä olen ehtinyt nähdä puolin ja toisin , Kuortane, Otepää, Vierumäki..onhan niitä.
      Voisi olla aktiivisempikin mutta viitseliäisyys on kortilla näissä asioissa ja tuolloin sunnuntainakin, kun näki että välineet "hävinneet", kuka niistä siivoojista olisi tunnustanut löytäneensä. Epäilen sitä paitsi että huoneistoissa hääräsivät itse osakkeenomistajat.

      • arvidsjaur

        Kumma ettei sitä aktiivisuutta ole riittänyt niiden "luvattomuuksien" raportointiin muualle, esimerkiksi lehtiin, kuin tänne suomi24 palstalle jota pidetään urheilukeskustelujen persereikänä.

        Luulisi että viitseliäisyyttä olisi ollut enemmän jos kerran niitä "luvattomuuksia" on tullut jatkuvasti eteen monissa tunnetuissa paikoissa missä urheilijat leireilevät.


    • Niinsevaion

      No voi rähmä. Melkein kaikkialla mihin menetkin törmäät ruiskuihin ja ties mihin huumelaittomuuksiin, etkä koskaan voi tehdä mitään. Kyllähän siitä jo ahdistuu ja tulee tarve vuodattaa tuskaansa netin foorumeille.

      • Raimolehti

        Sitä vartenhan nämä foorumit on :)
        Loistava paikka juuri tällaiselle ja kaikenlaiselle muulle paskalle :) Hihooo


      • Niinsevainon

        Toivottavasti elämäntuskasi alkoi helpottaa.

        Tosin jossain kerrottiin tutkimuksesta, jonka mukaan itsensä "purkaminen" netissä ei suinkaan helpottaisi ihmisten oloa.


      • Raimolehti

        samassa veneessä siis istutaan :)


      • Niinsevainon

        No myönnän, että joskus oli tarvetta vastaavaan, eikä olo tosiaan välttämättä parantunut, mutta nykyään otan jo tämän kirjoittelun viihteenä.

        Voin esim. suositella Sinkut-palstaa tällä S24-foorumilla. Siellä on mukavan vinksahtaneita tyyppejä, joiden jutuille saa nauraa ja niitä on hauska kommentoida. Itse lakkasin tuossa jossain vaiheessa olemasta sinkku, joten enää en viitsi pyöriä sillä puolella. Nykyään liikun näillä urheiluun liittyvillä sivustoilla.


      • Raimolehti

        Kiitti vinkistä mutta sinkkupalstat ei


      • Raimolehti

        Jämikeskuksen toiminnanjohtajan lauseet Satakielilehdestä 01/2015 (PSKK:n sidosryhmälehden julkaisusta) : "suunnittelilla lisätä urheilijoiden valmennuspuolen palveluita yhdessä SUOMEN HIIHTOLIITON TOIMIJOIDEN kanssa !!!!
        Huomio te toimittajat : keep on eye of Jämi !


    • Osuipa tämä perheen nuorisomme silmään kun käyttävät ahkerasti tätä 24-palstaa.
      Olimme perheen kanssa JÄMI42-katsomon puolella kun mieheni ystävineen olivat jälleen hiihtämässä.
      Onko todella niin että Jämillä pyöritetään jonkinlaista järjestelmällistä tankkausrinkiä.
      Jämi24 starttialueen lumihangesta sekä Suksihionta.fi kopin ulkoseinämän vierestä, hangelta löytyi Norditropininj. paketteja, paketit käytettyjä. Saattavat maata vielä siellä hangessa uuden sataneen lumen alla.
      Lapseni ehtivät käsitellä ennenkuin tajusin mitä käsittelivät. Kielsin pakettien pöyrittelyn koska ruiskujakin ilmanmuuta hengessa jos käytettyjä pakakuksiakin.
      Tämä valmiste on siis kasvuhormoni...
      Tuskin siitä hyötyä kellekkään 1h ennen JÄMI42 starttia mutta hiihtoporukka jokunen siis on ollut liikenteessä kyseenalaisin menetelmin jo useamman viikon ajan.
      Mistä on kysymys Jämi ? Jos tiedätte ja olette törmänneet ongelmaan, meidän kansalaisten etu on että teette asialle jotakin.
      Silmät kyllä avautuivat kuinka yleistä tämäkin lienee !!!!

    • Erkkik

      Aina oon sen tienny että hämärähommia Jämikeskuksessa ollu ja tulee olemaan. Näkee sen jo kunnanisien naamataulusta.
      Tämä nyt oli varsinainen lahja Maineenrippeille.
      Olen sitä mieltä että koko keskus on mätä. Mätiä tyyppejä. Kolmen ah niin vittumaisen äijän pyörittämää pikkubisnestä ja taidottomien heimojen ja hetukoitten soppaa joka on pilaantunu jo aikaa sitten!

    • Urossonni

      Paskat se Jämikeskuksen maine on aikaa sit menny
      haloo ! avaa silmät ! Jämikeskus tekee alastuloaan siihen ei auta edes yhen Valon älynväläys

    • KooVeefuckingyou

      Pakolaiskeskus se tulisi avata sinne Jämikeskukseen ! Tummat miehet lois lunta ja auttais yksinäisii Jämijärven naisii kotitöissä. Saatais pian kunnan väkilukukin nousuun ja kansainvälistyminen kertalaakista tappiin. Mamuille vois antaa myös muita vastuita, kunnossapitoa, esittelykierrosten vetämistä jne.

      Suomen pakolaiskeskukseen voisi laittaa seuraavat yhteystiedot , jotta ottavat yhteyttä kun bussilasti uutta kansaa tuloillaan Jämijärvelle !


      Jämikeskuksen Metropoliitat :
      Puheenjohtaja Vuori Voitto Veli
      Varsinainen jäsen Seppälä Päivi Irene
      Varsinainen jäsen Vuori Veijo Juhani

    • Kipatsu67

      " Jämi24 starttialueen lumihangesta sekä Suksihionta.fi kopin ulkoseinämän vierestä, hangelta löytyi Norditropininj. paketteja, paketit käytettyjä. Saattavat maata vielä siellä hangessa uuden sataneen lumen alla."

      APUA !
      Lapsemme leikkivät pitkin lentokentää ja Jämikeskuksen lumihankikasoja tuona viikonloppuna !!!!
      Onko asialle tehty jotain ????? Kuka ottaa vastuun ?

      • Niskalanpera

        Varmaan siellä ihmiset pyörittelee vaan päätään ja jatkaa menoa samaan tahtiin.
        Näkyy olevan jotkut paikalliset hiihtokisat siellä ollu tänään, varmaan kaikenlaista nappia tarjolla jos menis kysymään !
        Maailma muuttuu vaan ei Jämi.


    • RistoPekkaFakta2

      Vastuu katsos PAINAA, eikä täällä Jämikeskuksessa kukaan tahdo ottaa vastuusta kiinni.
      Täällä kytee, P. Vähäsöyrinkiä lainatakseni " ah, niin Vittumainen Kansa "
      Ilolla ei tarvitse täällä enää veromarkkaa kuluttaa, huh !

    • Mullekanssa

      Peki Vee osas sanansa asettaa !
      Osas aineensa avittaa,
      Satakunnan Hiihtoringille napit jakaa,
      Ei huolta kun hiihtoliitto mukana joka aineensaannin takaa.
      Nappi sulle, nappi mulle, peukku neukuista Jämijärvelle kuljetetulle

    • Erkkik

      Jou !

      Mä oon nyt työtön.
      Mulle käy kyllä kiellettyjen aineiden eteenpäinvälitys, heh.
      Kuka muhun ottais yhteyttä ? Jämikeskus ?Jämifly ? - niil ois ainakin hyvät työpaikkaedut : pääsisi ainakin nopeesti paikasta paikkaan :) Vai palkkaisko mut Jäminjänne, oltais niinku YTIMESSÄ :) ? Vai sit se Suksihionta.fi ? eiku nyt hokasin, Mä voin rupee herra V:n "valonkantajaks " ja näyttää koko suomelle kuinka nappi täällä pyörii :) ja miten luikkasti se saadaan eteenpäin :)
      Eikä niistä mamuistakaan haittaa ois , kv-osaajia niin hyvää yhteistyötä tulis.
      Jos käy huomenna Työkkarissä, katotaan mitä tädit sanoo kun ehdotan uutta työtä itelleni : Aineenkuljettaja :) :) HAHAHA

    • Muhoset

      Jämijärvellä ja Jämikeskuksessa harrastetaan puskaradion ja faktojenkin perusteella Hämärää nappikauppaa. DOUPING ja MUUT kielletyt varmaan muhii alueella, taitaa olla varsinainen yrttitarha Hiihtunnelissa. Kytkökset Hiihtoliittoon auttaa aina tavarantoimitusta. Silmälasipäinen hiihtoliiton mies ja se tumma ämmä ainakin siellä häärää. Yrttiputki,hahahahah. Seuratkaamme kuinka Jämijärvi kuihtuu, toivon että kalajoki saa hiihtoputkensa , siellä varmaan hommaa osataan pyörittää !

    • Voitokashemmo

      Pakolaisten vastaanottokeskuksen vois perustaa muuten Jämin Hiihtotunneliin
      hohohohohohohohoh
      Saatais seki putki hyötykäyttöön.
      Vai mitä Voitto ?

    • kuikuikoikoi

      Ikävä kyllä taitaa tarinat pitää paikkansa.

    • Erkkik

      Ei ole olemassa vain pienten lasten viatonta nappulaliigaa , on myös aikuisten likainen "NAPPULALIIGA" joka valitettavasti pyörii täällä Jämillä.
      Puskaradion kautta saa mitä vaan kun osaa kysyä oikeilta ihmisiltä.

    • MikkoHoo19

      Diu diu diu
      sterone sterone

    • Outikmj

      Surullinen tapaus, kuulin tästä työpaikalla.
      Asiaan otti kantaa meillä jopa varatoimitusjohtajamme joka tiesi vastaavaa ennenkin sattuneen tällä Jäminkeskuksen alueella.

    • EsaT

      Eipä ole yllätys! Ei todellakaan.
      Täällä metsänsiimeksessä on nähty kaikenlaista.
      Tälläkin hetkellä täällä pyörii sama italialainen kaveri joka aika-ajoin täällä käy. Italiasta varmaan tulee joka kerta matkalaukun uumenista jotain " extraa " tänne meille.
      Mitä tämä jätkä täällä tekee ja onko hän oikein palkkalistoilla kun näkyy tekevän töitä suksimajalla??? Tuskin hyvää hyvyyttään täällä on? Miten ulkomaalaiselle maksetaan rahaa / palkkaa Suomessa tehdystä työstä?
      Epämääräisen vilpertin näkönen kaveri

      • pilleripelle

        eiköhän se varmaan ole ,aiheeseen sopien , se Pilleri-Cotleri =)


      • suomipoju66

        eikö se muutoinkin ole mielenkiintoista hämärähommaa mitä kaveri siellä tekee ????


    • Miikka2nice

      Täältä Turusta on hyvä huudella :) mutta valehtelisin jos sanoisin etten olisi kuullut nappikaupasta tällä alueella.

    • Jkankaanoltsu

      Kuka on vastuussa Jämikeskuksen toiminnasta ja imagosta ????

      • AkiTaki

        Ei kukaan, niinkuin olet huomannut. Oletko ollut kunnanistuntojen jälkeisillä kahveilla ;) ???


    • karhupoika

      Kuule KYLLÄ !!!
      Jämijärvi on ryvettynyt, Koko kunta on ryvettynyt omaan skeidaansa.
      Jämikeskuksen alamäkeä katsellaan, katotaan kui käy. Huonolta näyttää.

    • Kirkkoherra

      Jämijärvellä ei ole mitään tarjottavaa.
      Joskus kaikki näytti paremmalta mutta ei enää monin vuosiin !

    • eläinrääkkäystä

      MIKSI POROJA RÄÄKÄTÄÄN JA PIDETÄÄN ONNETTOMASSA AITAUKSESSA JÄMIJÄRVELLÄ, JÄMILLÄ ?
      Viekää nyt hyvät ihmiset pororaukat isommille laitumille ja käykää useammin katsomassa mitä korkeasaaren apinatarhaan kuuluu tai Ähtärin karhuille !!!!!

    • Ekiapuraha

      Se riittää että herroilla on rahaa, katsella vaikka tappiolla pyörivää bisnestä Jämikeskuksen vanhentuneiden pullien kupeessa. Mitä väliä-henki kukkii, niin antaa kukkia. Omatpahan ovat asiat. Kunta sen sijaan voisi alkaa oppia olemaan ja ymmärtää ettei hiihtotunneli ole mikään rahasampo. KYllä hiihtotunnelin on opittava pärjään ihan omillaa. Ei tässä ketään muutakaan tueta vaikka olisi tuen tarpeessa.
      Ihme touhua

    • kartsa45454

      Jämillä häärii huorapartio

    • pitkanenkartsa

      siis miksi kunta rahottaa hiihtotunnelia ?

    • Jäminpilleriseppo

      Juu, ei ole eka ekä vika kerta kun jämijärven hiihtokisapaikalla , Jämikeskuksessa,törmää kyseenalaisiin aineisiin, tabuihin ja muihin materiaaleihin.
      Voi, voi, täällä on kytkökset joka suuntaan, hyvä on tehdä nappikauppaa.
      Avatkaahan silmänne.

    • 007javehkeilyseis

      Jämijärven kunta Jämikeskus Hiihtotunneli = paskanaamaisten ihmisten kolmio

    • vihavainerk

      Äskettäin Venäläisten "systemaattinen doping-kulttuuri" paljastui.

      Myös HIIHTOLIITTO teki kepu-AHON johdolla DOPING-YHTEISTYÖTÄ venäläisten doping-kollegojen kanssa.

      Milloinkohan se Aho tunnustaa ja kertoo meille totuuden hiihdon dopingista?
      HIIHTOLIITTO saattaa olla tämänkin keskuksen tablettien takana.

    • markkajaak

      OHO !!!!!!!!

    • Serv33jamaak

      Hiihtoliiton musta laukku lienee modernisoitu tähän päivään, heh.
      Millaistakohan pakkia nykyään tulisi etsiä ?

    • Niinikoovee

      suomalaisilla alkaa olla TAAS kotikenttäpaineita Lahden 2017 kisojen alla.
      Ei siis ihme lainkaan että vedetään kiellettyjä aineita. Ne on Hiihtoliitonkin kaikki työntekijät niin kaksnaamaisia. Läääkärit pahimmasta päästä. Valkut ja huoltajat käyvät itäblokeissa ja italiassa, hakevat aineet sieltä yksityishenkilönä reissaten. Voiko homma tämän helpommaks enää mennä.
      Mediassa ollaan ihan naamapokerina puhumassa rajun ja tuottoisan peruskuntokauden onnistumisesta.

    • Jamppavee72

      kaikenlaisia aineita ja tabletteja onJämijärvellä, Jämikeskuksen pihoilla liikkunut vuodesta 2004 alkaen , jolloin muutettiin Ikaalisiin ja ollaan viikottain käyty Jämin maastoissa liikkumassa. Vanhana voimailulajien harrastajana en mistään näkemästäni järkyty mutta Jämin tulevaisuus Hiihtourheilupaikkana voidaan unohtaa. Kytkökset Hiihjtoliittoon ja aineisiin ovat läpinäkyvät.
      Tätä tää on. Suomen hiihto on täynnä kamaa, edelleenkin.

    • Jäminpillerikerhosucks

      no kuule, olen nähnyt hiihtoliiton herra E.H:n siellä hääräämässä...en tiedä mitä mutta
      Nyt ei ollut Pekka Veen ;) kanssa Jämillä.
      Hämärähommia edelleen. Pillerikauppaa ja uusien asiakkaiden delegointia. Oisko tuonu kuormaa RM H :lle...

    • norjafani

      JÄMILLÄ REHOTTAA AINEET HIIHDOSSA !!!
      EI OLE UUTTA!
      EI TODELLAKAAN !
      JÄMIJÄRVI HÄÄRÄÄ AINEITTEN KANSSA.
      EIPÄ MULLA MUUTA, YHTEISKUNTA EI TEE MITÄÄN JA KOHTA VARMAAN JÄMIÄ TUKEE RAHALLISESTI KOKO VITUN HIIHTOLIITTO.
      TUTKIKAA jylhä, hietanen et kumppanit !

    • NEUROOSISUKSI

      PEUKUT DOPINGILLE , KYLLÄ SUOMALAINEN TAAS PÄRJÄÄ KOTIKISOISSA
      HAHAHAHAHAHAHAH

    • hiihtoniilo66

      Ka, uutinen ei yllätä.
      Sen verran hämärää sakkia häärää Jämijärvellä / Jämillä että vain silmänsä ummistanut kuvittelee paikan olevan puhtoinen kielletyistä aineista.
      Jokaisen Jämillä järjestetyn hiihtokisan aikana, niin enenn kuin jälkeen, maastoista on löytynyt VAIKKA JA MITÄ !!!!
      Tällaiseen paikkaan ei kannata sormeensa pistää, pistää pian hepatiitin tms itseensä.

    • ksleisk

      Tuolla seudulla on yleisurheilukin vahvassa asemassa ja nuoret kehittyvät ihmeen kovaa tahtia mm pikajuoksussa ja kuulantyönnössä.

      • sileesatanen

        olemme samaa ihmetelleet. Omassa seurassa suht samoilla lukemilla juosseita nuoria mutta jossain vaiheessa alkaa "erikoinen " aikojen parannusvaihe.
        En tiedä, mitä tästä pitäisi miettiä..muuta kuin että Mömmöjä ja aineita liikkuu !!!


      • sileesatanen

        Myös kuulantyöntöä ja keihäänheittoa ollaan ihmetelty, hiihto meillä tukilajina niinkuin muillakin mutta hiihtoa tulee tahkottua sangen paljon.
        Jämijärven maastoissa ollaan myös "tavattu" ainejätteitä silloin ja tällöin, nyt kyllä useammin kuin koskaan. Kyllä mietityttää täälläkin....


    • jeppejep

      Kuulamörssärit ja märssittäret kovin kehittyneet alueella siinä missä hiihtäjätkin..
      jep jep

    • Ekipuhdas

      Kama pyörii siellä missä sen halutaan pyörivän.
      Jämijärvi sopivasti vähän "siimeksessä ", leikkikenttä on avoin eikä kukaan huohota niskaan ja tarkkaile. Helppoa !

    • pekkasmiehiämiekii

      joku vuokatin mies on käyny viime syksyn-talven aikana..yhdistettiin heti naama siihen Lahden 2001 Doping-kohuun.vaalee, joku eero.
      Että kyllä uskon että Jämijärvellä liikkuu aineita ja AINEITA !!!!!!

    • sinikkaaslak

      kyllä hävettää kuntalaisena Jämijärven puolesta

    • hiihtosiirijaniilo

      JÄMIJÄRVELLÄ HAUTOO ISO POMMI HIIHTOPIIREISSÄ !
      Muuta ei mulla ole.
      Sivusta on huvittavaa katsoa.
      Kaikenlaiset hiihtoliiton markkinointiihmiset jauhaa paskaa ja ei saa mitään aikaan muuta kun välittää kamaa, mutta se kai on tarkoituskin

    • pekkajapatka

      DOPING ON JÄMILLÄ SALLITTUA

      JÄMIKESKUS JA HIIHTOTUNNELIHAN OVAT TOIMINEET JO HERRAN AIKAA KAMAPÖRSSINÄ

    • Ikku345

      Jämikeskuksessa on aineittenvälitys uskomattoman silmiinpistävää, hommat tehdään näennäisesti "salassa" mutta niin silmien
      alla
      Dopingkeskus siis

    • penttipuhdasurheilija

      Jämikeskuksessa ja sen parissa /yhteiustyössä häärii niin hiihtoliiton kuin hiihtojärjestöjen epärehellisiä ja epäluotettavia työntekijijöitä.
      Kuvottavaa katsoa kuinka paskanaamat tervehtii samalla kun selän takana aineidenkäyttö & välitys & mainonta puskaradioille tapahtuu.
      HALOO PÄÄTTÄJÄT, AVATKAA SILMÄT JÄMIJÄRVEN SUHTEEN

    • freewifi

      Jämijärvi onkin teköpyhien ja valehtelijoiden sekä keplottelukonstein etenevien mekka !

    • teeteevirtanen

      herran aikaa sitten jo, paikalla, siellä Jämin yytimessä, missä tuo Jämikeskuskin sijaitsee, on liikkunut hämärähemmoja, joista kukaan ei tiedä ketä ovat ja mitä siellä tekevät.
      "Nappi ja pinssi"-kauppaa tekevät ja tulevat tekemäänkin, kuka sitä valvoo...kun urheiluliittojen dirikoita ei kiinnosta. Hiihtokin rypee edelleen aineissa tulee niin rypemäänkin.
      Jämikeskuksen majoitusmökit ja asunnot, ne on olleet alusta asti aineitten käyttäjien kasvualusta. Jämikeskuksessa ollaan näköjään tässä toiminnassa mukana koska kukaan heistä ei ole vuosien saatossa ilmoittanut asioista eteenpäin. Kasvojen menetys varmaan pelkona. Naurettavaa kun pitäisi osata katsoa omaa napaa eteenpäin näissä asioissa.
      Pata kirnua kauhaa.
      Jämijärvi aineita jauhaa.
      Hiihtoliiton kurkoja kiinnosta ei asia.
      Koko hiihto on kuin pakastettu paskarasia.

    • 1991gipson

      Jämijärvi missä se eeson ????????????????????????????????????????????

    • antikamaseppo

      Jämijärvellä vaihtuu aineet ja kama
      tiedetään että jopa hiihto-organisaatio tuntuu nauttivan Jämijärven syrjäseudun tarjoamasta kamarauhausta

    • voivoivine

      noh, tuttuni on kertonut että jopa jämijärvellä siellä Jämillä työskentelevät eivät voi sietää tätä paikkakunnan porhoa voittoa. Kuulemma vittumainen tyyppi, uhkailee kuulemma potkia vuokralla hänen tiloissaan olevaa suksimiestäkin pellolle, ,, Suksihommia tekevä mies kuulemma haistattaa pitkät paskat tälle mulkulle heti kun tilaisuus tulee
      Tyyppi kuulemma kyttää , ja jos hommat ei ole pilkulleen tehty, tulee tuperrapinat... ja henkselit paukkuu

    • jämitön

      Jos siellä tuo nappikauppa ja muut hämärähommat ovat noinkin julkisia kuin täällä kirjoitellaan, niin onhan se kumma jos siitä ei missään muualla ole mitään mainintaa.

      Tämänhän luulisi olevan oikein kultakaivos iltapäivälehdille. Siinähän olisi lööppien aineksia pitkiksi ajoiksi. Vai onko niin, että lehdillä on hiljainen tutkinta päällä ja sitten annetaan kerralla rävähtää?

    • tahditontajyystöö

      Joku ihmetteli mitä se italian kaveri käy Jämillä 4-5 x vuodessa.
      SE käy jyystämässä sitä hionta.fi ex-ämmää . Välillä jyystetään Jämikeskuksessa , useimmiten Italiaanoa näkyy siellä Jämijärven kirkon kupeessa.
      Halvalla saa

    • kirkkopolunjorma

      Jos halvalla saa, pittä itekki koklata ;)

    • Mikkopetterijuv44

      mahotonta jyystöö ;) hahahahah
      oisko niin et tää italiano survoo siellä kirkonkupeessa ja vaihtaa kamaa samalla ?
      Jos ne onki sieltä Italiasta suurin osa kamapörssin sisällöstä ?

    • Killutinkalle

      Khyyl... näin olen ymmärtänyt
      Härskiä italopanoa ja nappulakauppaa
      Sitä meiä Jämppä ala JÄmijärvi on..lähinnä se Jämikeskuksen kukkula.

    • Jkhkhk

      Jämijärvellä kusipäitä paskoja
      Runkkuhuoria

    • Kimi565

      Kamala=
      Jämijärvi

      Doupparikeskus =Jämikeskus

      Vanha juttu jo

    • Teukka00

      KUKA LAITTAISI JÄMIJÄRVEN JA JÄMIKESKUKSEN TOIMINNAN RUOTUUN ??????? !!!!
      miettiikää nyt vähän mitä siellä olette saaneet jo sössityksi ja sama homma jatkuu, valtiota laitetaan nyt sponsoroimaan jämiä , yritetään saada paikasta joku etelä-suomen urheilukeskus, anna mun kaikki kestää !
      Kuka sinne tulee kun Tampereella urheiluopistot ja maastot myös, samoin löytyy Varala, ja lahdesta vierumäki ja pajulahti. HALOOO

    • aikkupaikku676

      Jäminjänteen ykköstykkin vetää vaikka ja mitä
      avatkaa silmät

    • eeromero65

      No niin. Nyt tappiota, jo vuosia , tuottanut Jämin hiihtotunneli on tiensä päässä !
      Hiihtoputki laitettu myyntiin. Nyt tällä hetkellö siellä yritetään epätoivoisesti saada putken alustan/pohjan parannustöillä paikattua jo aikojen alussa tehtyjä vikoja.
      Rakennusviraston miehet puistelijat jo aikoinaan päitään kun putkea pykättiin kokoon mutta kun rakennustarkastajat sun muut oli hyvävelijärjestelmällä hankittu niin hiihtoputken omistajilla/hallituksella ei ollut huolen häivää siitä etteikö luvat ja tarkastukset menisi läpi !
      Tämä on täydellistä farssia ollut hiihtoputken ympärillä, saanut kyllä monen monta kertaa miettiä mikä on niin hiihtotunnelin nykyisten omistajien sekä Jämikeskuksen moraali !!!
      Ilmastointi ei pelaa ja jäähdytysjärjestelmä on lapsenkengissään.
      Kovalla ja hanakalla halulla tahdotaan nyt pian päästä eroon hiihtotunnelista.
      Kuka tuollaista tikittävää pommia tahtoo omistaa ? Ei kukaan.
      Nyt on paniikki satakuntalaisilla päästä hiihtoputkesta eroon.
      Vain hullu sijoittaa sikasäkkiin.

    • kiikoisiintulta

      jämillä aina ollu sellanen epäpuhdas maine Hiihdossa !!!
      kerta eikä kaks kun ollaan bongattu lääkekuoria ja askeja lomamökkien lähettyviltä , samoin sen keltaisen talon, Lumihovin, takapihalta !
      Maine mikä maine.

    • maastaveto145

      anabolisten aineitten maahantuonnista kärähtänyt voimanostaja suonenvirtaa näin joskus 90-l :lla jämillä...ei ne puurolla ne patit kehoon kasvaneet,,,leireillä ja pidemmillä turneilla kuten Jämillä oli aikaa piikittää
      Muistaakseni tällä kyseisellä herralla oli hiihtoliittoon paljonkin kytköksiä

    • riseanateam

      no, kohta käry käy ;)

    • pekkajanne

      miettikäähän : niin kauan kun on kytköksiä hiihtoliittoon , on aineita.
      nähty.
      todettu.
      kuultu.
      koettu.

    • miitukka33

      eikö ihmiset jo tajua tai eikö ole silmiä päässä ?
      Jämillä ei pelata puhtailla jauhoilla...

    • lillikkaeee

      Jämillä häärää hiihdon parissa veronkiertäjiä, liiton ilolintuja ja muutoin urpoja

    • ujujujuj78

      Hiihtoputki on paskana ja myynnisä.
      hIIHTOPUTKI ON PASKANA.
      Jämi on vaikeuksissa
      hiihtoputkella on velkaa

    • seppovalim65

      Jämikeskus jakaa kamaa
      saat mitä haluat
      Hiihtoputken ympärillä toimii kamaporukkaa enemmän kuin kukaa tietääkään

    • simosiittio33

      No niin taas on italian gigolo höyläysreissulla Jämillä..
      kassit notkuen tuli,, pikku tarkistus tavaroihin vois olla paikallaan, samoin suksihuollon mökkiin...
      Siellä se italo varmaan jyystää sitä vapaata lahden neiti-ihmistä

    • KANKAANPAANUKKO

      TARTTEEHAN PASKASSA KUNNOSSA OLEVA HIIHTOPUTKI OMAN MASKOTTINSA ;)

    • idioottienrakennelma

      KUKA TAHTOO HIIHTÄÄ TUNKKASESSA JA KEMIKAALIEN HÖYRYSTÄMÄSSÄ PUTKESSA ?
      Kustannukset ovat kusseet jo vuosikymmenen alusta alkaen.
      Kuka urpo sai maanpäälle rakennettavan putki-ehdotuksen läpi ???
      Hyvävelijärjestelmälläpä tietenkin !
      Onnea, tunneli myynnissä ts- vuokralla. Vuorallepano kuulostaa vain kauniimmalta mutta käytännössä vanhat omistajat tahtovat pestä äkkiä kätensä koska tietävät tarpeeksi hiihtotunnelin vioista ja kunnosta......
      tässä esimerkki Hiihtotubnelin RAHAVELOISTA JA MAKSUVAIKEUKSISTA , joita edelleen ja paljon !!!!
      2012 : Jämijärven kunta on taannut Jämijärven Osuuspankilta ja Parkanon Säästöpankilta saadut lainat Jämin Hiihtotunneli Oy:lle. Ko. lainoista on erääntynyt liitteen nro 248.1 mukaiset erät, joita Hiihtotunneli ei ole pystynyt maksamaan ja kunta on joutunut maksamaan ne Hiihtotunnelin puolesta, yhteensä 9 588,15 euroa.

      Ehdotus: Kunnanhallitus merkitsee suoritetun toimenpiteen hyväksyen tiedokseen.

    • reilumeininki69

      Viime lauantaina löytyi EPOA lentokentän ja suksihionnan väliltä

    • kamakalle

      "Yllläri " ............

    • fair-play--never

      Urheilu ei ole kilpailua, eikä rehellistä toimintaa kuten mikään muukaan instituonaalinen toiminta maailmassa, vaan pelkkää kaksinaamaista teatteria jolla varmistetaan oma mukava elämä, edut ja instituution pysyvyys.

      Jos siis haluaa kilpailla rehellisesti, kannattaa kilpailla vain itsensä kanssa, ja muittenkin instituuioiden suhteen vain käyttää omia aivojaan.

      Maailma on siis henkiseltä kehitykseltään paska paikka eikä siitä muuksi muutu ilman ihmettä.

      • this.sick.world

        Miksi siis kauhistella mitään letkutuksia tai muitakaan pillereitä, nehän ovat vain osa urheiluinstituutioiden aseman pönkittämistä.

        Urheilun jalous ja kaksinaamaisuus karisi kertaheitolla 2001 hiihdon ansiosta, ja hyvä niin, ettei nuoria kannusteta "hyvien harrastusten pariin" tuhoamaan elämäänsä tai moraaliansa.

        Missä mahtaa mennä urheiluinstituutioiden rajat - tai minkä tahansa instituution - niiden puolustaessa asemaansa ja valtaansa, jos kerran kaikki vaikuttaa olevan sallittua jalossa kilpailussa. Mutta mitä kilpailua on se missä ei kilpailla yhteisin säännöin, vaan kaksinaamaisella epärehellisyydellä, se on huijaamista.


    • assyrikon

      Jos noissa Jämi jutuissa on perää, niin tuntuu kummalliselta, että niistä ei puhuta julkisuudessa missään muualla kuin täällä? Siis kanavalla jota pidetään kaikkien keskusteluiden peräaukkona.

      • jaminnappulaliiga

        Ei koskaan savua ilman tulta.
        Näin vaan on...jäminkin kohdalla.
        Ja niin se näytät sinäkin peräaukossa viihtyvän :) .....


    • santtu88888

      Jämijärven nimi pitäisi muuttaa JÄMÄJÄRVEKSI.
      Hiitotunnelin käyttöaste kovin kovin kovin alhainen, ketä siellä ylipäätään käy, satunnaisia urheilijoita ja muutama onneton leiriläisryhmä kun eivät ole liikuntakeskuksista tai urheiluopistoilta tiloja saaneet

    • MIKKOHANDUKEZSKARI

      no ainakin siellä Suksihionnan, joka jonkun JRP: n alainen firma, hyörii antelias pirkko hiihtoliitosta. ei mikäään ihme jos kytköksiä kamoihin ja aineisiin. Tunnen hänet Tampereen duunikuvioista ja voin sanoa että hämärää hommaa tämän firman sisällä, tosin huolella verotuksellisesti naamioituja talousasioita. Suksikauppaa tehdään , kenen nimiin milloinkin, alpin, jrp:n vaiko suksihionnan. Ilman kuittiakin tehdään ja paljon.
      leirillä ollessamme , tuli nähtyä kaikenlaista. KAIKENLAISTA.

    • hutsikjuu

      no tuotakin suksihionnan touhu on katseltu täällä jo viitisen vuotta...hyötykatetta veistelevät itselleen ja mitä lie kesport alpinkin homma oikeen....
      hiihtoliittokin mukana hiommassa hyvävelijärjestelmän avulla,,,muutoin ei ois aihetta avustuksiin eikä luottoihin lainkaan !
      Valvokaa näitä saatanan huijareita

    • kiuokkiut

      suksihionta.fi touhu on ollut jo niin monta vuotta aivan törkeäää-
      ex-omistajatar neiti lahti hiihtoliitossa ja saa soppareita hyvävlijärjestelmällä.
      firma vetää rahaa kesport alpin ja jrp-groupin kautta pimeenä

    • vihavainenjunior

      kyllä siellä satakunnassa päin kaikenlaista nähty , törkyä ja roskaa maastossa, osunut suunnistaessa myöskin muutaman kerran mielenkiintoisiin letkutuslöytöihin.
      On se karkea näky kyllä kangasmaastossa.

    • Italorunkku

      Jämi on täynnä paskaa

    • vekavihaadopingkamaa

      Jämijärvellä on viimeisen 5 v aikana liikkunut NIIN paljon aineita hiihdon parissa että hullut sijoittaa Jämille tai menee leireilemään sinne.
      Italiailaisia hämärämiehiä on pesiytynyt ja tuo kaikenlaista, Voin sanoa kaikenlaista kamaa....

    • jaakkovesik69

      Jämikeskus ja Jämin koko puuhastelu ei siedä päivänvaloa. Kyllä panee miettimään , kun nuorten urheilijoitten kanssa työtä tässä tehdään että kuinka pitkään Jämikeskus ja Jämikeskuksen yhteydessä olevat " kylkiäisfirmat" saavat touhuansa tehdä ???
      Eikö ketään kiinnosta vai missä mättää ???
      Meidän seuran leirit on jo aikaa sitten siirretty toisaalle missä hommat pelaa eikä tosiaan tarvitse pelätä törmäävänsä aineisiin, piikkeihin, ruiskuihin yms.yms

    • januszoom

      jos olette yhtään perillä asioista,,,
      italialaisen herra Zaupan tullessa puuhastelemaan jämille, on jämin nappulamarkkinat kasvaneet.
      herätyyyyssssss !!!!!!

    • kirvesmieshollola

      Italia tyypillisestikkin aina ollut venäjän ohella dopingaineitten edelläkävijämaa.
      Olen nähnyt tämän samaisen kaverin Jämillä useamman kerran enkä ihmettele jos nappula vaihtaa omistajaa hiihtohuollon tiloissa

    • asko55

      Jämi on ihan tunnettu " kamapörssi "

    • kamaton

      Mikä se "hiihtohuolto" josta täällä puhutaan oikein on? Onko se joku oikein nimellään toimiva liike vai vain joku koppi/kontti jossain pihan perällä Jämillä?

    • maineenlokaaminen

      Eiköhän tässä ala täyttyä jo kunnianloukkauksen perusteet. Aluksi ilmoitus Foppalle, siitä asia lähtee purkautumaan.

    • jipou454

      Jämi ei koskaan tule olemaan mitään.
      Hölmöläisten paikka.

    • sweetskier

      jämijärvi...jos lähellä On Tampere ja sieltä löytyy urheiluopisto kaikkine mukavuuksineenniin kuka menee jämille ? Johan se hiihtotunnelikin on suljettu.
      Menkää ruotsin puolelle ja norjaan katsomaan hiihtotunnelikermaa,,tai vaikka Vuokattiin. Siellä ei tarvitse mistään valittaa.

    • hectorR

      Onko Jämiä edes enää olemassa ;) ? Kuka sinne haluaa mennä ? Kuka tahtoo urheilla minitason mestoissa ?
      Hah.
      En olis enää edes muistanut tämmöisen pikkumestan olemassaoloa. Joskus tuli käytyä mutta miksi käydä kun homma ei pelaa. Ei millään tasolla. Kyräileviä on satakunta täynnä. Kateellisia ja pimeitä pummeja kaikki tyynni.
      Eivät pidä lupauksiaan ja harrastavat laittomuuksia.
      Jämille Iso ei.

    • Jämi_hiihtotunneli_rules

      Kiitos Jämin hiihtotunnelin koko henkilökunnalle loistavasta palvelusta. Teette monelle hiihtäjälle aurinkoisen mielen näin syyspimeillä tarjoamalla mahdollisuuden hiihtää ensiluokkaisissa puitteissa jo nyt kun luonto ei vielä tarjoa hiihtomahdollisuutta. Jatkakaa samaan malliin! Kiitos!

    • UpeaaJämi

      Jämi soittaa Sotkamon suohon viesteissä

      • smkisatodottaa

        Go Jämi GO, Jänne on paras seura Suomessa !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe