Pakolais kysymys!

ettämittee

Onko Mikkelissä ollut mitään, pienen pientäkään häiriötä näistä pakolaisista vai liekkö ovat käyttäytyneet jopa paremmin kuin alkuperäiskansa??

32

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fuckingidiots

      Savolaiset on itte vaan niin sekaisin tuottavat ongelmia.
      90-luvulla oli "skini" räkänokkia puolustamassa suomea vaikka ei ollu ku ihan muutama ulkolainen, sit ne joutu isolla lössillä hyökkäilee normi valko ihoisten kimppuun. Paras ratkasu ois laittaa rasisti rassukat vaihdossa niin ei tulisikaan ongelmia.

      • Ohsamait

        Niinpä, yksi vaihtoehto olisi alkaa antaa siirtolaisille https://youtu.be/Ego9T9k90QA ilmaista taistelulajikoulutusta, jotta saataisiin edes jotain ilmaiseksi aikaan. Klipissä käsitellään aihepiiriä rehellisesti. Ja kun lähitaistelukoulutus on opittu... "skinit", "räkänokat".. hmm ehkä he alkavat vavista. Siis rasisti ressukat vaihdossa takaisin?


    • höpsistäjuu

      Paikallinen media ja paikalliset vokit osaavat sensuurin ja matun mainostamisen. Kaikki negatiivinen on kiellettyä julkaista.

      • kylläon

        Kyllä suonsaarella on ollut monta tappelua. Suvakit haluaa syylistää kaikki kantasuomalaiset, eihän loisten tekemistä saa puhua.


      • Varmus

        Työnnä pääs sammakon vittuun.


    • Asiallista.jengiä

      Eipä oo vastaan tullu. Kaveri on poliisina ja kertoi, että ei ole juuri häiriötä uudet asukkaat aiheuttaneet.

      • fghkll

        Paskapuhetta, onhan pakolaisia paikkailtu sairaalassakin tappelun jäljeltä.


      • marginaaliporukkaa

        Sama tilanne Keuruullakin.
        Rasistit vaahtoo täynnä vihaa ilman minkään näköisiä maahanmuuttajien häiriöitä.


    • apinathäkkiin

      Kaakkois-Suomessa poliisi käynyt neljässä kuukaudessa 250 kertaa selvittelemässä matujen vokeissa. Ja joku vielä kehuu, miten on kívaa sakkia.

    • hiidenkirnuussa

      Mikkeli on niitä harvoja paikkakuntia Suomessa, missä asiat ovat menneet suht' tolkulleen. Toki Suonsaaressakin on useita kertoja Maija juotunut käymään hakemassa sotalapsia pahnoille ja ainakin kerran sairaalan kautta, kun oli korva puoliksi irti.

      Suurin osa Suonsaaren asukkaista on näitä elintasopakolaisia, joilla ei ole mitään tulevaisuutta tässä maassa ja työllistyminen on erittäin vaikeaa. Heidät piti tänne raahata, koska vihervasemmistossa on niin arvostelukyvyttömiä ihmisiä, joiden mielestä meidän pitää ruokkia elintason perässä kulkevia lentojätkiä ennen omia kansalaisia.

      Onneksi tämä hulluus on vähenemään päin.

      Tuosta löytyy muutama kukkahattusetä.
      http://misevi.fi/yhdistyksen-esittely/

    • sipiläntalo

      Mielestäni pakolais sanaa ei pitäisi käyttää näistä vokeissa makaavista turisteista koska se antaa tulijoista väärän kuvan. Toivottavasti tänä vuonna jo saadaan ensimmäisiä pakolaisia Suomeen.

      Turvapaikkaturisti:
      Turvapaikkaa teollisuusmaasta hakeva kehitysmaan kansalainen, joka tosiasiallisesti ei ole lähtömaassaan vainottu eikä todellisen turvapaikan tarpeessa, vaan joka yrittää näin saavuttaa itselleen paikan maasta ja päästä sen sosiaaliturvan piiriin

      Suurin osa Lähi-idästä tänne tulevista pakolaisista ei ole hädänalaisia eikä vainottuja, vaan aivan puhtaita turvapaikkaturisteja, ja mahtuneepa joukkoon jokin terroristikin.

    • einaroinen

      On erittäin halventavaa puhua maahanmuuttajista näin.

      Katselkaa ja lukekaa uutisia. Kuluneellakin viikolla on hukkunut Välimereen suuri joukko ihmisiä. Osa heistä on pieniä lapsia.

      Ei vaipoissa oleva ole mikään turvapaikkaturisti. Hän lähtee vanhempiensa mukana hengenhädässä karkuun onnettomia olosuhteita. Ja henkensä kaupalla.

      Kaikki nämä apinathäkkiin ja muut fiksut nimimerkit: ottakaa allenne kumivene ja lähtekää melomaan Ruotsiin. Siitä saatte kosketuspintaa. On "elintasoa" ja "liikaa suvaitsevaisuutta".

      Voi vitalis mitä pöljiä.

      • sorisiitä

        Miksi me ruotsiin mentäisi? Se on jo täynnä turvapaikkaturisteja. Ei mahdu.
        Ja jos lapsia on hukkunut, niin vain siksi, kun vanhemmat ovat halunneet eurooppaan sosiaalliturvalla elämään. Ei se lasten mukanaolo tee niistä yhtään enempää oikeita pakolaisia.


      • fghjknm

        Itse olet täysi päljä. Mietiopäs miksi ne joutuu hätään aina lähellä rannikkoa.Se on täysin tarkoituksella tehty hätä,näin saavat auttajat puolelleen. Paskat ne muuttamasta naisesta tai lapsesta välittää. Kuuntele ja lue uutisia, niin huomaat että eurooppa on täysin kusessa näiden loisten kanssa ja huomaa että tämä on vasta alkua, mitähän muutaman kuukauden kuluttua. Halventavat puheet, eipä musutkaan ole minkäänlaista kiitosta antaneet auttajilleen.


      • KikkeliOnMikkeli

        Empatian puute ja välinpitämättömyys on näiden mikkelikikkelivastustajien vikana!


      • eiköniin
        KikkeliOnMikkeli kirjoitti:

        Empatian puute ja välinpitämättömyys on näiden mikkelikikkelivastustajien vikana!

        Sinä varmasti välitä ja annat puolet palkastasi musujen elämiseen.


      • ihanoikeaeinaroinen

    • Odotajakatso

      No katsoppa, mitä ongelmia ovat saaneet aikaan niissä paikoissa jossa ovat enemmistönä.

    • Piknik_reissu

      Kesä tulossa! Nostetaas taas maksuja ja veroja, sillä lisää matuja tulossa kasapäin.

    • Ihan_Suvaitsevainen_olen

      Onko ollut häiriöitä? On, tunkeuduttu ihmisten ja yritysten pihoihin, pari polkupyörävarkausta, alkoholin käyttöä ja pullojen särkemistä Suonsaarentiellä, roskaamista, nuorten tyttöjen perään huutelua Stellassa ja Tupalassa. Niin ja kyllä, näitä varmaan osaa suomalaisetkin mutta kysymys oli onko pienen pientäään häiriötä ollut näistä pakolaisista.

      Ja sitten tuo vauvakortti, näistä Suonsaaren asukkaista noin 80 % on nuoria miehiä, perheitä ja lapsia vain kourallinen ja naisia on muutama nähty ulkoilemassa, muutoin ovat "oman maan tapojen mukaan neljän seinän sisällä". Että jos on suomalaisella naisella kauheaa asua Suomessa femakkojen mukaan niin ei kateeksi käy näitä joilla on ulkonaliikkumiskielto

      • einaroinen

        Siis ihan oikein pulloja särjetty ja alkoholia käytetty. Järkyttävää.

        Ei kukaan kantamikkeliläinen koskaan syyllisty tällaiseen. Ei perjantaipulloa, ei ei. Ei ainakaan heitetä asfalttiin, ei, ei.

        On teillä perustelut rasismillenne. Katsokaa peiliin. Tarkkaan.

        Niin vielä, että en ole keskustelun aloittaja. En ole Pia Rask. Tälläkin palstalla riehuu hullu, joka haluaa vainota nimimerkkiäni. Hänen ja minun alkuperäiset kirjoitukset pitäisi pystyä erottamaan toisistaan.

        On tämä kummaa "keskustelua". Jos joku edes joskus esittää yhdenkin järkevän kommentin, se yritetään dissata arvuuttelulla kirjoittajan henkilöllisyydestä. Ja sitten päädytään Pia Raskiin. Ei jummarra, ei.


      • Mutta_kun_einaroinen
        einaroinen kirjoitti:

        Siis ihan oikein pulloja särjetty ja alkoholia käytetty. Järkyttävää.

        Ei kukaan kantamikkeliläinen koskaan syyllisty tällaiseen. Ei perjantaipulloa, ei ei. Ei ainakaan heitetä asfalttiin, ei, ei.

        On teillä perustelut rasismillenne. Katsokaa peiliin. Tarkkaan.

        Niin vielä, että en ole keskustelun aloittaja. En ole Pia Rask. Tälläkin palstalla riehuu hullu, joka haluaa vainota nimimerkkiäni. Hänen ja minun alkuperäiset kirjoitukset pitäisi pystyä erottamaan toisistaan.

        On tämä kummaa "keskustelua". Jos joku edes joskus esittää yhdenkin järkevän kommentin, se yritetään dissata arvuuttelulla kirjoittajan henkilöllisyydestä. Ja sitten päädytään Pia Raskiin. Ei jummarra, ei.

        on selvästi yksi sinun sivupersoonistasi Pia Rask. Sinullahan niitä toki skitsofreenikkona syntyy aina uusia tarpeen mukaan. Olet harmiksesi paljastanut henkilöllisyytesi omilla toimillasi ja reagoinneillasi muiden mielipiteisiin jo niin selkeästi ettei epäilykselle jää enää sijaa.


    • kantasuomalainenjuntti

      Rajavartijoille kovat piippuun.

    • kevättäodotellessa

      Jotain tämän suuntaista minäkin pelkään tapahtuvan, sydämestäni toivon että mamut osaavat pitää melan housuissaan mutta epäilen... Miehet jotka ei ole tottuneet näkemään naisesta kuin silmät niin saattaa mennä sekaisin minihameista ja pikku toppien alla pomppivista pallukoista. Kivaa värinää se aiheuttaa aina itselläkin vaikka on siihen jo 35v. totutellut.

    • profetiaennuste

      Kevät tuo mukanaan poliisille ankaran resurssipulan. Matut villiintyy täysin. Poliisit luikkii karkuun. Silloin on parasta löytyä kättä pidempää kotoa. Huhtikuusta eteenpäin matuja vyöryy massoittain rajojen yli, niin idästä kuin lännestä. Poliitikot vaan levittelee käsiään ja tutkii gallupeja. Huonot ajat on edessä.

    • EnOleRasisti

      Nythän oli päiväkodeissa "vakava" tilanne, kun lapset tykkäsivät päiväkodeissa vierailleista turvapaikanhakijoista. Rasistit järjestivät nopeasti mamukriittisen palautevyöryn, jossa lasten vanhemmilla tuskin oli paljon osuutta asiaan. Päiväkodit kuitenkin säikähtivät, vaikka heillä ja lapsilla oli pelkästään hyvää sanottavaa turvapaikanhakijoista. Rasistit haluavat että lapsistakin kasvatetaan rasisteja.

      • hyysäystä

        Ihan oikein tekivät. Kuka haluaa moisia elättejä joka paikkaan. Kyllä se riittää, kun niitä joku paapoo ja toimittajat käyvät ottamassa propaganda kuvia juttuihinsa.


    • aktiiviset_mamut
      • MatuSimulaattori

        Hahah... jokaiseen VOK:iin tuollainen peli, niin pysyy matut sisätiloissa ja ei tule raiskauksia.


    • Jotainpientä

      Pari ahdistelutapausta, muutamia tappeluita keskenään tapelleet, liikenneongelmaa suonsaarentiellä kun kävellään porukalla koko tien leveydeltä, torvet soivat, tien laidat roskia täynnä kun kulttuuriin kuuluu heittää roskat mihin sattuu. Sitten sellaista yleistä "häiriömölyä" ostoskeskuksissa ja kävelyteiden varsilla. Jonkun verran polkupyöriä löytynyt jotka ei niille kuulu!

    • kjkilololoöpöp

      Kunhan kesä tulee..

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe