Tiivi-tuotteet

Pettynyt11

Hei kaikille.Voin kertoa että tiivi tuotteet ikkunat ja ovet on täyttä paskaa.Kovasti kaupataan ja tyrkytetään ja näytetään hienoja kuvia mutta kun ne tuotteet tulee pihalle niin paketin sisäpuolella on enempi vettä kun ilmaa.Hyttysten ja kärpästen määrästä tuli mieleen lähinnä se että paketti on tainnut matkustaa paikan päälle rekan maskin edessä.Hmm..Sitten vikaa vikaa löytyy vaikka ja mitä jopa ulkonäössä huomattavan matkan päästä nähtävillä.Ja puhelu asiakaspalveluun niin kyllä reklamaatio osasto ottaa huolenne vastaan eli oma osasto näitä varten.Korjari tulee sitten kun tulee.Neljäs kuukausi menossa...

11

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • k-2

      Mitä tuotetta edustat?

    • Tiivi-ikkunat

      Hei, pahoittelut ongelmasta. Kosteuden saati sitten veden pääsy ikkuna- ja ovipakkausten sisälle kuljetuksen aikana ei ole lainkaan normaalia, sillä tuotteet valmistetaan ja pakataan sisätiloissa ja kuljetetaan perille umpinaisessa rekassa mahdollisimman lähellä sovittua asennuspäivää.

      Tehtaalla tehtyä suojausta ei ole tarkoitettu pitkäaikaista säilytystä varten, joten jos ikkunoita tai ovia joudutaan säilyttämään esimerkiksi uudisrakennuksen työmaalla pidempään ennen asennusta ne on syytä suojata esimerkiksi pressuilla. Turvallisin tapa on jättää suojan ja pinnan väliin ilmarako siten, että suojamuovi ei ole suorassa kosketuksessa pinnan kanssa. Ohjeet rakennusaikaiseen suojaukseen tulevat aina tuotteiden mukana.

      Tyytyväinen asiakas on meille parasta mainosta, joten haluamme hoitaa myös ongelmatilanteet asiallisesti loppuun saakka. Tiivin ikkunoiden ja ovien tekninen ja rakennetakuu on viisi vuotta ja Tiivin tekemälle asennustyölle annamme kymmenen vuoden takuun.

      Otathan tarvittaessa vielä yhteyttä Tiivin asiakaspalveluun joko yhteydenottolomakkeen kautta osoitteessa http://www.tiivi.fi/fi/ota-yhteytta/yhteydenottolomake/ tai puhelimitse 0800 308 38, niin selvitetään asiaa.


      Terveisin

      Antti Jaatinen / Tiivi
      http://www.tiivi.fi/

    • Pettynyt11

      Hra Antti Jaatinen kyllä pakkaukseen kertynyt vesimäärä kertoi huonosta varastoinnista ja tuotteen laatu erittäin välinpitämättömästä viimeistelystä,koska meille tuli sekä ovi ja ikkuna niin oven lasituksen listoituksen jiirit oli suorastaan perseestä.Heti kun tuotteet laskettiin rekasta niin reklamoin välittömästi kuljettajalle koska ikkuna materiaali oli väärä ja seuraavaksi otin yhteyttä edustajaan koska oven listoituksen virheet oli nähtävissä jo pakkausmuovien läpi niin edustajan kanssa todettiin asia.Kolmanneksi oven mukana tuli kolme avainta jotka sarjoitettiin vanhojen avaimien mukaan.No ensimmäistä kertaa uudelle ovelle tarjottiin vanhaa avainta niin ei käy.Lukko oli sarjoitettu väärin.Luotimme laatuun ja edustajan mukaan valitsemamme ovi on malliston kalleimmasta päästä niin nyt tuntuu että satsaus supisuomalaiseen hyvään tuotteeseen meni täysin mopen perseeseen.Asentajat jotka käy jälkikäteen korjailemassa korvat luimussa asioita,ei saata enää arvostusta edes tyydyttävälle tasolle.
      Hra Jaatinen.Jos sinä ostat uuden mersun kalliilla rahalla ja luulet saavasi mersun oikein isolla ämmällä,moikkaat aurinkoa ajellessasi.Ovi ja ikkuna kauppa on käyny ja sitten kun pääset ensimmäisiin liikenne valoihin niin siihen alkaa tulla vikaa.Pääset kotiin asti juuri ja juuri ja avaat konepellin niin siellä onkin fiatin moottori.Siinä vaiheessa heti soitto ystävälliseen vehon asiakaspalveluun josta reklamaatiosi hoidetaan eteenpäin ja asiakaspalvelun tähti kertoo että ei ole ollenkaan tavanomaista että meidän mersuihin asennetaan fiiattia mutta asia järjestyy.Asentajat käyvät vaihtamassa teidän pihalla mersun moottorin siihen niin homma on kunnossa.Onko?

      • Hei, kiitos palautteesta. Emme tietenkään ole täydellisiä, joten virheitä voi tapahtua. Hoidamme kuitenkin asiat kuntoon ja opimme kokemuksista. Jos tuotteissa tai palvelussa on puutteita, niin kannattaa ottaa aina heti yhteyttä myyjään tai asiakaspalveluun.

        Seuraamme myös säännönmukaisesti asiakaspalautetta, joka on useimmiten myönteistä: asennamme vuodessa ikkunat ja ovet 10 000 kotiin ja 97 % asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan tuotteitamme ja palveluamme myös ystäville ja naapureille.

        terveisin
        Antti Jaatinen
        Tiivi


    • MeitäOnMoneenJunaan

      Jospa nimimerkki "Pettynyt" malttaisi jättää yö-kirjoittamisen. Ei se ole Tiivin vika, jos sinä et saa unta. Ehkä unettomuutesi johtuneekin edustamasi ikkunamerkin ongemista.

    • Pettynyt11

      Okei no minä en enää kirjoittele tähän ketjuun mutta ihmiset vetäköön omat johtopäätöksensä näistä,toki voi olla että muillakin valmistajilla on samat ongelmat.Tiedä häntä, mutta kyllä olen käsittänyt niin että hinta ja laatu menee käsikädessä ja sen vuoksi olen pettynyt näihin tuotteisiin.Vierestä on helppo lässyttää vaikka ja mitä mutta minä olen laskun maksanut vajaa 1600€ ja kovalla työllä sen tienannut niin odotan tavaran olevan virheetön.Toivottavasti muille ei sitten tämmöisiä tule ja minä pidän huolen että minulle ei tule enää koskaan,ei tiivin tuotetta eikä edustajaa tekemään tarjousta.

      • Anonyymi

        Olen vahvasti samaa mieltä tiivillä ei mennyt meilläkään niin kuin trömsöös vaan ikkunat ok mutta asennus päin peetä myös osia jäi matkalle ja on edelleen ollut jo yli2kk😬💨


    • P8muijok

      Kertokaa mulle kun chat-tytöt eivät tiedä.

      Tiivi terassiovien kaihdinhintoja.

    • totuuttakehiin44

      Tekniikan maailman testissä Tiivin ikkunoiden välissä ei ollut edes kaasua. eli eiköhän se ole sitten niin että 3 % on valveutuneita laatutitoisia kuluttajia ja loput eivät tajua ikkoista muuta kuin että niitä pitää pestä tarkoitan että suurin osa ei tajua valittaa selvistä virheistä jos tajuaisi paskan valmistus loppuisi

    • eeroeilehti

      Terassiovet, Tiivi. Montako eri lasiaukkokorkeutta on, chat ei tiennyt.

    • Anonyymi

      Tiivi on pysynyt tyylilleen uskollisena. Tavara täyttää kuraa ja reklamaatio tilanteessa ongelma aiheuttaja on asiakas. Eivät todellakaan pyri saamaan tyytyväisiä asiakkaita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe