Paavo perustaa oman puolueen

PEVESISO

Sillä lailla !Mitenkäs nyt käy keskustan ja persujen jos kaikki Sipilään ja Soiniin pettyneet loikkaavat Väyrysen puolueeseen? Köpelösti käy ss-miehille .

29

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paavonkelkkaaneitunkua

      Ainoa että hullun kelkkaan ei kukaan järkevä lähde. Totta täältä löytyy hönöjä yhden puolueen verran, mutta siihen 5-10 tuhanteen se varmaan jääkin.

    • PaavonMatkassa

      Varovainen arvioni on että 20% nykyisistä keskusta valtuutetuista hyppää Paavon kelkkaan, täällä Lapissa. Jos mainitaan sana alkiolaisuus niin Paavon osuus pohjanmaalla sen kuin kasvaa. Kuntavaaleissa Paavon puolueen osuus maamme äänistä on noin 8-9%. Samalla keskustan kannatus sulaa noin 12%

      • piessa

        Eihän niin pöljää edes voi olla joka Paavon kelkkaan lähtisi. Paavohan haluaa olla
        päälle päsmärinä joka paikassa. On miehellä tainnut vähän nousta se hölskyvä k..i
        päähän. Ei hyvä Paavo pidä olla kuin pikku lapsi itkemässä, kohtahan tulee juttua minua on kiusattu. Kukahan se Paavon puolueessa päättä asioista,ei kukaan muu kuin PAAVO itse ja vielä kerran PAAVO. Kyllä äänet menee hukkaan jos Paavoa äänestätte. Paavon toiminta ei ole rakentavaa vaan hajottavaa. Pitäisi Paavon oppia
        tulemaan toimeen toisten kanssa ja tunnustaa se tosiasia on muitakin totuuksia.


    • A.Korpela

      Totta.Kyllähän tämä tulee vaikuttamaan keskustan kannatuslukuihin ja uskoisin myöskin ,että perussuomalaisiakin siirtyy Väyrysen leiriin.Eduskuntaan palatessaan Kärnän on palattava Enontekiölle,ai mutta eihän hänellä olekkaan enään pestiä siellä.No,jospa keksii jotain ,alkais vaikka Paavolle assariksi eduskuntaan.

      • Persjalka

        Ei Kärnällä ole mitään hätää ...kyllä puolue pelastaa!!!! Eihän Lehtomäki päässyt viime vaaleissa eduskuntaan, kun ei saanut ääniä, mutta Sippiukko pelasti tämän höppänäakan eduskuntaan erittäin hyväpalkkaiseen virkaan. Passaa se likakaivo-Paulan nyt suu levällään vetää karaokelauluja.


    • Olli.Kutsa.myös

      Aivan mahtavaa :) Paavon mies joka väittää mustan valkoiseksi. Eikä ole tehnyt päivääkään oikeaa duunia !! Sipilä ei antanut Paavolle ministerinpaikkaa, joten kosto on suloinen. Paavo on kaikkien vempuloiden äiti ja isä. Kaksi kertaa tai kolme hän on töpännyt uransa aikana. 1. luovutti kepun PJ paikan Aholle, kun luuli, että pääsee pressaksi. 2. meni ansaan kun hänet huokuteltiin uudenmaan vaalipiiriin taannoin EK vaaleissa. Kolmas oli se kun meni kerran "jakamaan" salkkuja etukäteen. Toki muitakin mokia lienee löytyy ?

      • Keminmaasta

        "Eikä ole tehnyt päivääkään oikeaa duunia !!"
        Tuohan nyt on emävalhe. Vai väitätkö, ettei maanviljelys olisi oikeaa duunia. Paavo kyntää peltoja ja korjaa viljaa kuin kuka tahansa maanviljelijä. Hän hallitsee kaikki maanviljelyksessä tarvittavat laitteet ja koneet. Hän on ison maatilan isäntä. Tämä kaikki sen työn lisäksi, mitä hän on tehnyt Keskustapuolueessa. Hän on toiminut lukuisia kausia kansanedustajana ja ministerinä. Lisäksi hän hoitaa omaa hotelliaan, viinitilaansa ja on opiston päällikkö. Mitkähän lie sinun omat ansiosi, kun olet valmis arvostelemaan Väyrystä.


      • sevillaparturi

        Luulis Paaviolla olevan hommia ihan kotihommissaan. On viinitilaa ja opistoa sun muuta. Ikää alakaa olla niin, että syyskuussa kääntyy 80-kympin puolelle viisari. Kaks kertaa pallolaajennus tehty, mitä muista sairauksia liene, ehkä päästä alkanut vippaamaan ja terve järki puuttuu, kun tavoittelee itsevaltiutta. Tukkaki se mitä jäljellä tummuu vuosi vuodelta, ku muilta vaan harmaantuu. Taitaa olla lapsellinen mieheks , hyvin lapsellinen ja selittää miks pitää kostaa ja venkoilla omiaan.


      • juueityhjätpoissa

        Paavo on oikea politiikan veijari. Aina oikeassa vaikka peilikuvalleen väittelisi. Parasta on tuossa paavon omassa puolueessa että se vie kannatusta sutkeilta (kepuilta) ja populisti persuilta.

        Paras lohkaisu paavolta oli. En väitä enkä syytä mutta..Vielä parempi lipsahti siltä yhdeltä naiselta. Puhun niin totta kuin osaan. Sitten ihmetellään kun nukkuvien puolue kasvaa. Viimeisen eduskunta vaalin jälkeen ne skabat voisi nimetä takinkäännön sm kisoiksi.


      • ITurpeinen
        sevillaparturi kirjoitti:

        Luulis Paaviolla olevan hommia ihan kotihommissaan. On viinitilaa ja opistoa sun muuta. Ikää alakaa olla niin, että syyskuussa kääntyy 80-kympin puolelle viisari. Kaks kertaa pallolaajennus tehty, mitä muista sairauksia liene, ehkä päästä alkanut vippaamaan ja terve järki puuttuu, kun tavoittelee itsevaltiutta. Tukkaki se mitä jäljellä tummuu vuosi vuodelta, ku muilta vaan harmaantuu. Taitaa olla lapsellinen mieheks , hyvin lapsellinen ja selittää miks pitää kostaa ja venkoilla omiaan.

        "Ikää alakaa olla niin"
        Paavo Väyrysellä on ikää ja sen tuomaa poliittista kokemusta. Jos olisi uskottu Paavo Väyryseen jo ennen EU:hun liittymistä, ei olisi Suomenkaan rahat virranneet Kreikan pohjattomaan kaivoon. Samaan aikaan kemiläiset vanhukset ja pitkäaikaissairaat elävät köyhyydessä. Rahaa ei riitä ruokaan, lääkkeistä puhumattakaan. Sitten rahaa löytyykin yllättäen Kreikkaan ja kaiken maailman maahanmuuttajille. Nyt pitäisi saada itäraha suljettua hallitsemattomalta maahanmuutolta, kuten Timo Soini ja Suomen presidentti ovat vaatineet.


      • sevillaparturi

        Paavo ole mikään pelastaja , ei ole mahdollista. Hömppäväki uskoo kuin jeesuksen uuteen tulemiseen, et sitten kun ollaan pois eu:sta, kaikki on paremmin? On paremminkin niin, että eroaminen maksaa niin paljon enemmän ja näkyy kymmeniä vuosia kaikessa.
        Paavoko pelastais vanhukset ja pitkäaikaissairaat sun muut? Älytöntä luulla ja odottaa , tai laittais rajoille muurit?Yhtä älytöntä kuin em.
        Jos paavo perustais puolueen ja takaisi että taitettu indeksi poistuu eläkeläisiltä ja työeläkkeen korotukset perustuisi työindeksin mukaisesti, voisi jopa innostua...


    • Kaputkemi

      Hyvä paavo, liityn

    • hhhhhhhhhh

      Täällä näkyy kommentit olevan sen laatuisia että tyypit ovat tyytyväisiä nykyiseen menoon politiikassa

    • Hyvatsedat

      Soini on myynyt sielunsa ja Sipilä on lestadiolainen jolle koulutus ja valistus on kirosana, tässä Väyrynen saa tukeni koska uskaltaa tehdä ratkaisuja joita vaadittaisiin vattuloinnin mestareilta.

      • Hohhoijakkaa

        Väyrysen puolueeseen voi päästä jäseneksi vain:"Kansalaispuolueen jäseneksi voivat päästä vain kansanedustajat ja Euroopan parlamentin jäsenet."

        Lähde:
        http://www.paavovayrynen.fi/kansalaispuolue/

        Toki tuossa mainitaan,että:"Puolueelle muodostetaan tukiryhmä, johon voivat tulla mukaan sen tavoitteita kannattavat suomalaiset. Tukiryhmään voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä oheisen lomakkeen."

        Vaikkakin synnytyksessä olevan puolueen ajatusmaailman hengessä on kannatettavia elementtejä, toimitapa ei sitä ole. Ei ainakaan kansan demokraattisesta lähtökohdasta, sillä jos kaikki puolueet toimisivat ehdokas asettelun kanssa samoin ,tarkoittaisi se käytänössä, että maahan syntyisi sujlettu poliittinen valta eliitti.

        Poliittinen sisärengas ,joka asettaisi valittavat ehdokkaat itse keskuudestaan,eikä kansandemokraattisesti kansankeskuudesta, kuten maan kansandemokraattinen hallintomuoto edellyttää.

        Vaikea käsittää mitä tuossa oikein ajetaan takaa ,kun rakennetaan jonkinlaista ylipoliittista pikkuparlamenttia eduskunnan sisään puoluepohjalta. Liekö vallanjanoa vai mitä.

        Ainut mitä tuolla mallilla pääsee kannattamaan on puolueeseen valittavia poliitikkoja,jotka valitsevat mitä asioita milloinkin ajavat, ilman että tukiryhmä saa ääntään kuuluviin.Perinteistä jäsenistö,ei puolueella ei käytänössä tuolla mallilla ole. On vain tukijoita.


      • T_Torvinen

        "Soini on myynyt sielunsa ja"
        Kenelle Soini on myynyt sielunsa? Paljonko sai siitä? Timo Soini on ainut ministeri, jolla on selkärankaa vaatia itärajan sulkemista ja hallitsemattoman maahanmuuton lopettamista. Populistit kokkarit ja demarit eivät tähän pysty.


    • Paavon-pamaus

      Hyvä Paavo, uskallat sanoa asiat ja ongelmat suoraan.
      Nykyinen ja edelliset hallitukset(Kokoomus, keskusta,RKP) ovat tuhoamassa loputkin hyvinvointi Suomesta.
      Jatka edelleen valitsemalla asialinjalla niin SSS-hallitus kaatuu.
      Sipilä häviää johonkin lestakokouksiin miljooniensa kanssa.
      Stubbi karkaa kallispalkkaiseen EU-virkaan(kuten Käteinen ja Vapaavuori)
      Soini putoaa koirankusettajaksi asuinlähiöönsä.
      Seuraavissa vaaleissa Soini "jytky" valhtuu Paavon "pamaukseksi".

    • apin

      Jokohan nimien keruu kannatuslistaan on alkanut . kemiläistenkin on syytä ryhdistäytyä ja tulla mukaan Paavon puolueeseen . Tässä on viimeiset hetket palastautua tuhon siemeniltä , jos tulisi paljon kannatusta . Media ei ole ainakaan löytänyt Paavolle rikosrekisteriä , kuten useimmilla politiikoilla on .

      • T_Torvinen_Paattiosta

        "kemiläistenkin on syytä ryhdistäytyä ja tulla mukaan Paavon puolueeseen "
        Sinä näytät olevan ulkona kuin lumiukko. Paavo Väyrynen on ilmoittanut, että hänen puolueeseensa pääsevät jäseneksi vain kansanedustajat ja europarlamentikot? Montako sellaista Kemistä löytyy?


    • sspdoeieoepeeo

      On vain eri lähtökohdat Paavolla. Ei pysty muut tarjoamaan omaa kirkkoa käyttöön.

    • Sekasotkuakehittääpaavo

      Paavo on troijalainen joka hajoittaa kepun. Hän alkaa todennäköisesti osallistumaan aktiivisesti Keminmaan valtuuston kokouksiin. Samalla hän voi agitoida uudesta kansalaispuolueestaan. Hän saa myötätuntoa ja sanallista tukea suunnitelmalleen osalta valtuustoryhmäänsä. Ja pyytää hienovaraisesti liittymään kansalaispuolueensa kannattajaksi ja maksamaan jonkinlaisen tukimaksun. Osa ryhmän jäsenistä maksaa,osa tukee omaa puoluettaan eikä maksa. Näin ryhmä hajoaa ja kehittyy kasvava eripura joka leviää kepua nyt kannattavien keskuudessa.. Sama ilmiö leviää koko Suomessa kepun kenttään.
      Kepulle käy kuin kommunisteille aikoinaan kun heidän kannattajansa jakaantuivat taistolaisiin ja maltillisempiin. Tekeepä Sipilä nyt niin tai näin niin Paavo katsoo sen voitokseen.

    • itäuusimaa

      Paavo on kova jätkä!sen jälkeen kun tennilä ja väyrynen ovat olleet eduskunnasta pois niin menotätä mitä senyt on.viherpiipertäjät ja homppelit vinkuu ja kolme s kyykyttää työläisiä.paavo on kuin korkki aina pulahtaa pinnalle.toki hän myös on kepuli konstien mestari.täällä eteläsuomessakin kannatetaan vanhaa kunnon väykkyä.HYVÄ PAAVO!!!!!!!

    • PerusteellinenDemari

      Yritys menee perseelleen mutta se hyöty siitä on, että sekä kepuun että persuihin tulee ihan mukava vuotokohta ja se on tässä tärkeintä.

    • lappilainenjapysyy

      Kyllä se hyvä vaihtoehto islamivetoiselle politiikalle on. Nykyhallituksen tavoite lienee suomalaisen alkuasukkaan kyykyttämisessä aika selvää.

    • Paattio
    • suurmiesPaavo

      Jos haluaa Suomen jälleen itsenäiseksi, kannattaa liittyä Paavon kansalaisliikkeeseen tai tulevaan puolueeseen. Eu:sta päästään eroon. Eu voi toimia mutta siten että siihen kuuluu vain itsenäiset valtiot omilla valuutoillaan. Suomi on hävinnyt eu euroaikana lähes 50 miljardia euroa. Ruotsilla menee hyvin omalla valuutalla, mixei meilläkin menisi. Kepun ex puoluesihteeri Korhosen mukaan Väyrysen puolue imee eniten kannatusta keskustasta. Ja Väyrysen on kuulemma helppo kerätä puolueeseen tarvittavat 5000 nimeä. Paavo se on joka palauttaa Suomelle itsenäisyyden. Onnea Paavolle ja kiitos.

    • alkiolainen
    • Puolueen_yleinen_sihteer

      Me täällä RKPssä olemme päättäneet siirtyä oikein joukolla Paavon riveihin. Siinä on Suomen tulevaisuus. Kunhan saamme vain tämän kielikysymyksen sovittua jotenkin sopuisasti.

    • Fänrikståhl

      Paavo Paavo olycksfödda gubbe, blanda du till hälften bark i brödet, ty förfrusen står nu Putins åker! :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe