Tuet katkaistava heti

LoistuetPoikki

Työ ei kelpaa, koska makailusta maksetaan.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palkanmaksu_pois

      Palkanmaksu lopetettava heti. Työttömiä haukutaan, koska ihmisiä on vielä töissä!

    • sinä_lumiukko

      Kyllä olet ulalla..

    • ihmetteleväihmettelijä

      "Työ ei kelpaa, koska makailusta maksetaan."

      Makoilusta? Aha, mutta en ole kuullut ainoastakaan tapauksesta jossa työttömän tuet olisi katkaistu jos työtön ei ole työttömänä ollessaan juurikaan makoillut, vaan on viettänyt työttömyysaikaansa esim olemalla ahkerasti istuma-asennossa oleskellen pilkillä.

      Joten voisiko väittää että makoilulla ja työttömyysaikaisilla työttömyystuilla ei välttämättä sittenkään ole keskinäistä yhteyttä?

      Lisäksi jotta työtön voisi työttömyydestään epätyöttömöityä tarvittaisiin palkkatyöpaikka jossa työpaikassa tämä epätyöttömöityminen sitten tapahtuisi.

      Mutta avoimista palkkatyöpaikoista on huutava pula koska työnantelijat eivät jostain syystä niitä työpaikkoja availe, ja eipä ole tullut vastaan työnantajaa joka olisi myöntänyt että muuten kyllä availisin uusia palkkatyöpaikkoja työttömien niissä epätyöttömöityä mutta kun työttömillä on ne työttömyystuet niin enpä viitsi tahi voi.

      Niin, jospa kyseessä on työn hinta? Että jos ei olisi työttömyystukia niin työttömät epätoivossaan suostuisivat töihin hintaan mihin hyvänsä?

      Tosiaan, täällä kalevilandiassa on jokaikisellä työnantelijalla ainainen ja rajaton työvoiman tarve. Vain työttömien eri ominaisuudet tai niiden puute tai vaikkapa vain oletettu palkkapyyntö estää kalevilandian työnantelijoita palkkamasta rajatonta työntekijämäärää työpaikalle kuin työpaikalle.

      Noinkohan se olisi? Ehkä teemme aihetta sivuavan ajatuskokeen.
      Otamme siis jonkun satunnaisen työpaikan, vaikkapa keskussairaalan leikkaussalin, ja toteamme että nyt ensinnäkin siellä on leikkauspöydällä potilas Siiri, jolta on tarkoitus kirurgisesti poistaa sappikiviä, ja on sitä toimenpidettä tekemässä kaksi kirurgia ja nukutuslääkäri ja semmonen vajaan kymmenen hengen joukko hoitajia ja välinehuoltajia, ja jossain välissä joku siivoja on käynyt edellisen potilaan leikkauksen jäljiltä ilmaantuneet veriroiskeet sen leikkausalin seiniltä lattioilta ja katosta poistamassa, niin jospa yleinen palkkataso putoaisi vaikkapa 10% nykyisestään, niin olisiko sitten sen tapahtuneen työnhinnan alentumisen seurauksena siellä leikkausalissa nykyisen sen noin 10 hengen lisäksi vaikkapa 100 lisähenkilöä työskentelemässä ja hyörimässä siinä sappikivipotilas Siirin ympärillä? Ja olisiko sappikivipotilas Siirin kannalta jollaintapaa parempi se että 2 kirurgin sijasta hänen sisuskalujaan sörkkisi vaikkapa 20 kirurgia siinä hänelle tehtävän sappikivileikkauksen aikana?

      Kaikkea tuota voisi ajankulukseen miettiä ja mielipiteensä asiaan voi halutessaan postittaa osoitteella [email protected].

    • Ostovoimarulez

      Leikkaussali ja Siirin sappikivet? Kaikkea kanssa.

      Mutta miten olisi jokin ihan tavallinen työpaikka? Vaikkapa leipomo jossa taikinan ja leiväntekokone jota hoitamassa 3 henkeä? Jos työn hinta olennaisesti putoaisi palkkojen laskun myötä, niin kuinka monta työntekijää sen koneen hoitamiseen sitten tarvittaisiin? Kolme? Kymmenen? Sata?

      Vastaus on että 0, sillä alentuneiden palkkojen myötä myös kaupasta ostettavan leivän myynti romahti, eikä ei-kaupaksi menevää leipää kannata valmistaa, joten kone seisomaan ja kolme sitä käyttänyttä kortistoon.

    • Ankeuttaja

      Nukun seisaallani. Haista kalervo vittu.

    • Tämänperänkovinninja

      Toi on totta. Tuet on heti katkaistava. Kunhan ilta pimenee käyn naapurikerrostalon pihan pyörätelineeseen pysäköidyistä pyöristä katkaisemassa seisomatuet. Jääpi nähtäväksi josko työlisyys siitä sitten kohenee, vaiko impotentia lisääntyy.

      • Pottaperkka

        Tuo vitsi polkupyörien katkotuista seisomatuista aiheuttaa kalevissa ahdistusta, joka puolestaan taas kerran aiheuttaa palstalle vyöryvän anus-aiheisten älämölöviestien tsunamin. Ja mikä kumminta tuo vitsi ei edes ole hauska. Ei ole vaikka siihen nyt sisältyi sinänsä nokkela potenssiongelmien ja seisomatukien sisällyttäminen samaan lauseeseen.

        Sen sijaan tietty voisi välillä kokeilla sitä muunnelmaa jossa hernekeppien tahi salkoruusujen tukikeppien katkomista työllisyyden parantamiskeinoksi ehdotellaan, mutta vuodenaika niille vitseille ehkä on väärä.

        Tämä viesti on kirjoitettu erehdyksessä, ja sen lukemisen voi jättää tekemättä.


    • oivavisioivavisioija

      Kelan maksama työttömyyskorvaus on laskenut vuoden alusta 12 senttiä päivä.

      Tulemmeko näkemään sen seurauksena oikean avautvien palkkatyöpaikkojen vyöryn nyt kun makaamisesta maksetan vähemmän?

      Voin jo mielessäni nähdä kuinka alentunut työttömyyskorvaus saa Vanhanen-Filatov bosonit irtoamaan työttömistä sohvien sankareista ja kohta ne bosonit leijaavat kauas kauas aina sinne radan tahi ohitustien vihreämmälle puolen asti, aina sinne missä työnantelija-rikkaat asuvat ja heissä se Vanhanen-Filatovin bosonien tulva saa heidät työnantelija-rikkaat lopettamaan ainaisen joutavan verosuunnittelun parissa puuhastelun, ja sen sijaan se herättää heissä työnantelijoissa vastaan panemattoman tarpeen availla uusia palkkatyöpaikkoja niin että jokaiselle nyt työttömälle ainakin yksi semmoinen riittää.

      • loivavisioivavisioija

        "Kelan maksama työttömyyskorvaus on laskenut vuoden alusta 12 senttiä päivä.

        Tulemmeko näkemään sen seurauksena oikean avautvien palkkatyöpaikkojen vyöryn nyt kun makaamisesta maksetan vähemmän?"

        Ei auttanut työttömyyskorvauksien leikkaus. Ei tullut avautuvien työpaikkojen tsunamia vaan päinvastaista sensijaan on ilmennyt!

        Lisää työttömiä on tullut. Muunmuassa Anttilan tavaratalot otti ja meni konkkaan ja sen seurauksena Postilta ollaan yhä useammin pysyvästi töistä. Taas todistettiin että kalevismi on sairaus.


    • YrittäjyyttäEnemmän
    • Perttupaapero

      Mitä tänne tulee elvistelemään hyvä palkkaiset munattomat. Helppo tulla tänne kiusaamaan työttömiä. Ei ansiotuellakaan paljon matkustella. Onhan edes jotain virikkeitä ettei kokonaan syrjäydy. Näyttävät mitä kiusaajia ovat. Ansaitsevat liikaa kun on vara täällä roikkua kiusaamassa.

      • egg4g4gg4

        Niin just. Menisivät oikeisiin töihin.


    • kaikenlaistasitänäkee

      Mitkä vitun loistuet? Lopeta liiman haistelu niin suhteellisuudentajusi alkaa toimimaan. Noin puolimiljoonaa työtöntä vs alle 30000 työpaikkaa. Soiko kellot?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe