Roinarilla penkki alle 200kg

HeitäPoisNeRoinas

Näitä näkyy aika paljon. treenaavat vähän miten sattuun ja millon sattuun. Penkki pyörii siinä 150-180kg tuntumassa. Itse olen sitä meiltä, että jos roinalla ei saa penkkiä 200kg niin on kyllä aika surkeasti. Nämä on just näitä jotka on valinnut helpon tien ja ovat koviakin natuja voimakkaampia/lihaksikkaampia, mutta sellaista kunnon treenitaustaa ei ole koskaan ollutkaan. Jos naturaalina penkaa sen 70-80kg niin roinalla sen saa muutamassa vuodessa noihin yllämainittuihin lukemiin ilman suurempaa panostusta. No mikäs siinä, voimaa ja näyttävyyttä on, terveys taisi mennä jo. Se on vähän sama homma kun natulla pyörii penkki siinä 60-80kg välissä eikä homma etene tuosta mihinkään koskaan. Se on ihan ok, koska natun motiivit treenata ovat yleensä erit kuin roinarilla. Tosin olisi se aika tylsää jos ei yrittäisikään kehittyä. On toki sellaisiakin geneettisiä ihmeitä, että ei edes roinalla saa penkkiä 200kg, mutta harvassa ne on. Kyllä sen näkee päältä kuka treenaa kunnolla ja kuka ei saa mitään aikaan.

24

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jostankonousee

      hyvä suoritus

    • VirtuaaliSami

      "On toki sellaisiakin geneettisiä ihmeitä, että ei edes roinalla saa penkkiä 200kg, mutta harvassa ne on. "
      Se chatJaska ÖNN! Sillä skootteri ÖNN! Viimeksi ku oli mopomiittinki niin kaato ja pisti kaikki katteet paskaksi siitä paskaskootteristaan.
      Menen chattiin heti perustamaan Jaskan skootterin kuntoutumisen seuranta ja analysointi ketjun.
      Tulkaa tekin chattiin keskustelemaan jaskan skootteriprojektista.

    • vuosiatreenannut

      "On toki sellaisiakin geneettisiä ihmeitä, että ei edes roinalla saa penkkiä 200kg, mutta harvassa ne on. "


      ROINALLA EI YLEENSÄ SAA KAIKKI PENKKIÄÄN 200KG JA SE EI OLE MIKÄÄN IHME.

      ROINALLA JÄÄ USEIMMAN PENKKI 180-200KG. toisilla tuona alle.

      hyvä roinaaja penkkaa vähintään 200.

    • SUURIROOPE

      "Näitä näkyy aika paljon. treenaavat vähän miten sattuun ja millon sattuun. Penkki pyörii siinä 150-180kg tuntumassa. Itse olen sitä meiltä, että jos roinalla ei saa penkkiä 200kg niin on kyllä aika surkeasti. "



      EI OLE SURKEASTI.
      ROINALLA VOI SAADA SILTI ISON KEHON JA NÄYTTÄVÄN.

      VOIMA EI OLE PERIAATE KAIKILLA.

    • LIygfes

      Kuules aloittaja hyvin monella se penkkitulos jää siihen 150-180 kiloon roinalla koska he ovat kehonrakentajia eivätkä voimanostajia tai penkkipunnertajia. Mutta näyttävät fysiikaltaan paremmilta kuin nämä yleensä lihavahkot penkkipunnertajat.

      Joillekin kehonrakentajille on se ja sama kuinka paljon siitä penkistä nousee.

    • vitunundulaatit

      Paskat.

      Samat tyypit saa ihan samat raudat ylös olipa mahaa tai ei, koska kehonrakennukseen kuuluu ihan samat temput tekipä voimanostoa tai ei,
      silti suht samaa hommaa.
      voimaa pitää olla kummassakin lajissa ja voimanostajia kilpailee myös kehonrakennuksessakin.

      voimanosto nyt onkin pelkkää penkkipaita-varuste-pelleilyä.

      • Kilkuyg

        No ei ole ihan samaa lajia bodaus ja penkkipunnerrus kyllä sieltä löytyy eroja. Ja monasti ne penkkipunnertelevat kisailijat jotka bodaa on lahjakkaampia siinä penkkipunnerruksessa.

        Ja vaikka sitä läskiä ei voi jännittää niin kummasti se vaikuttaa juurikin penkkitulokseen jos olet painavampi.


      • voimailuvoimailija
        Kilkuyg kirjoitti:

        No ei ole ihan samaa lajia bodaus ja penkkipunnerrus kyllä sieltä löytyy eroja. Ja monasti ne penkkipunnertelevat kisailijat jotka bodaa on lahjakkaampia siinä penkkipunnerruksessa.

        Ja vaikka sitä läskiä ei voi jännittää niin kummasti se vaikuttaa juurikin penkkitulokseen jos olet painavampi.

        Miten se muka vaikuttaa se läski siihen?
        Ei se vaikuta muuten yhtään mitään.
        Ainoastaan nestekertymä voi vaikuttaa hieman, mutta läski ei vaikuta.
        Olet vahvempi jos punnerrat enemmän kuin se toinen kevyempi vaikka
        ero olisikin raudassa pieni.
        Otapa selvää hieman miten neste vaikuttaa lihaksessa.
        Jos läskiä on vatsassa, ei se auta paskan vertaa.
        Laita vaikka 20kg puntti sen neitivatsasi päälle ja kokeile saatko nostettua enemmän.
        Sä yksinkertaistat.


    • MinäOtanPerseeseen

      Ei kyllä varmaan Phil Heathin hinttimäisellä vartalolla 200kg mene. Jätkä kuihtuu aina kisojen välissä olemattomiin kun otetaan öljyt kehosta pois ja PMMA:t häviää itsestään. En ole vielä videota nähnyt jossa Heath nostelisi isoja painoja, syy on selvä voimaa ei ole, tosin ei sillä paskan vertaa väliä miehen lajissa.

    • helppoomatikkaa

      Oikein treenaava naturaali nostaa penkistä ainakin kaksi kertaa omanpainonsa kun taas suurin osa roinareista ei siihen pääse kun paikat hajoaa tai pää pettää.

    • hyväon

      sanoi työmies kun lapio putosi kädestä. siellä pitää olla sitä läskiä energiaksi. hutera olo vaikka olisi lihaksia ei kannata nostella - tärkeydessä hyvä yleiskunto on asia jonka voi menettää nopeammin kuin huomaakaan on kova työ saada takaisin. potku perseeseen. et sä muuten liiku kkuin sohvan keittiön ja pizzamainos&puhelimen väliä. mä en katso kuin liv kanavako se oli jos katson tulee katsottua laatutietoisesti

      • JaskaFani

        Marjiksella taas sokerit heittelee ja lääkitys pielessä.
        Sitä paitsi lopeta se Jaskalle pään aukominen täällä netissä. Jos kohtaisit sen niin saisit niin pataas, et tukka taipuis.


    • eivätkäytä

      eikä treenaa

    • löpö1973

      Niiin...jos ei saa ilman roinaa 200kg voi ruveta miettimään missä vika? Nyt puhutaa -120kg ukoista ja siitä alas-asti sinne 83kg:siin

    • losstandfound

      Mikai ihmeessä 83kg-kiloisten tarvitsisi nostaa alasti... missä kisat, tullaan katsomaan :)

    • Naturaaliko

      Kyllä itse olen niitä luusereita joilla se penkkimax pyörinyt siellä 165-170 kilossa kuurilla. Muuten menee 150-155 kiloa bodytreeneillä pääosin.

      Kehonpaino 85 kg.

    • VanhempiSalimies

      Normaalikokoisella miehellä jolla on aiempaa treenitaustaa penkki nousee 200 kg alle vuoden kun aloittaa roinaamisen. Jos penkki on ollut naturaalina siinä 80-100kg niin tuo 200kg penkki on todella helppo saavuttaa. Yli 30 vuoden kokemuksella tämä on tullut todistettua lukemattomia kertoja. Paikat usein hajoaa kun lihas kasvaa nopeasti eikä nivelet pysy mukana. Roina oikeastaan heikentää niveliä vähentämällä kollageenia, tämän takia roinareilla on yleensä aina joku tai useampi nivel paskana ja näyttävät ikäistään vanhemmilta. Toki voi olla poikkeuksia roinareissakin, joillakin ei roina toimi niin hyvin, mutta 90-99% tuo 200kg penkki pitäisi tulla alle vuodessa roinan kanssa jos vain osaa des jotenkin treenata ja syö tarpeeksi.

      • jhjjhgghj

        Onkos se sitten hienoa, kun voi sanoa vuoden/vuosien jälkeen, että olen joskus penkannut 200kg, vaikka näyttää pitkän matkan juoksijalta...???


      • aitoBlueteam

        hieno mies


      • Aitoblueteam
        jhjjhgghj kirjoitti:

        Onkos se sitten hienoa, kun voi sanoa vuoden/vuosien jälkeen, että olen joskus penkannut 200kg, vaikka näyttää pitkän matkan juoksijalta...???

        Ei ole missään nimessä hienoa näyttää pitkänmatkan juoksijalta vaikka penkkaisi 300kg raakana merkistä.


    • örkki66666

      "Normaalikokoisella miehellä jolla on aiempaa treenitaustaa penkki nousee 200 kg alle vuoden kun aloittaa roinaamisen. Jos penkki on ollut naturaalina siinä 80-100kg niin tuo 200kg penkki on todella helppo saavuttaa. Yli 30 vuoden kokemuksella tämä on tullut todistettua lukemattomia kertoja. Paikat usein hajoaa kun lihas kasvaa nopeasti eikä nivelet pysy mukana. Roina oikeastaan heikentää niveliä vähentämällä kollageenia, tämän takia roinareilla on yleensä aina joku tai useampi nivel paskana ja näyttävät ikäistään vanhemmilta. Toki voi olla poikkeuksia roinareissakin, joillakin ei roina toimi niin hyvin, mutta 90-99% tuo 200kg penkki pitäisi tulla alle vuodessa roinan kanssa jos vain osaa des jotenkin treenata ja syö tarpeeksi."




      ah hah hah hah hah, kuolen nauruun!
      näytäpäs nyt sitten meille livenä miten nostat vuodessa 200kg kun aloitat roinaamisen? sori vaan, en tiedä yhtäkään heeboa, vaikka ovatkin nostelleet jo vuosia natuina.
      ei se lihasmuisti noin helposti toimi.

    • roinarinpenkit

      "Kyllä itse olen niitä luusereita joilla se penkkimax pyörinyt siellä 165-170 kilossa kuurilla. Muuten menee 150-155 kiloa bodytreeneillä pääosin.

      Kehonpaino 85 kg."


      ja vaikka nostaisit kehonpainosi 135 kiloon, niin se ei sulle 200kg penkkiä todellakaan tuo. kokeile ja totea itse.
      porukka ei oikein ymmärrä että on helvetin iso erä tuollainen 150kilosta 200kilon penaan se rautamäärä.
      ne jotka parisataa penkkaa isokokoisena kuten yleensä, niin ei ole ukot pelkkää puuroa vaikka siltä näyttävätkin.

      suomessakin on helvetin monta läskiä isoa ukkoa jotka painaa sen 120-150kg jopa enemmänkin mutta ei saatana saa penkistä edes kaikki sataa kiloa.

    • Öiysf

      No hyvin mahollista. Paljonkohan tuolla voimapainotteisella useampaan kertaan viikossa penkkaaminen pystyis tuohon penkkimaksimiin tuoda lisää kiloja?

      Saa kuuritella aika komiasti useemman vuoden kera lahjakkuuden jos meinaa 200 kiloa ja enemmän nostaa.

      Jos otetaan hlö joka ei ole juuri koskaan treenannut ja vetää vuoden horkkaa niin se ei sitä 200 kiloa nosta piste vaikka olis kuinka pätevä treenaamaan ja syömään.

      • jjhhggjj

        Itse olen tämänkin ihmeen kerran nähnyt, että vuoden treenillä 200kg nousi. Tosin se kaveri ei enää nosta kuin tililtä rahaa, lääkkeisiin ja kuntoutukseen...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe