Ilkkalan äänestyttämiset

Läpinäkyvää

Mies rehentelee HäSa:ssa sillä että on järjestänyt kh:ssa turhanpäiväisiä äänestysnäytöksiä viime vuosina. Äänestyttämiset ovat olleet pilkunviilausta ja motiivina on ollut suurpuolueiden edustajien mustamaalaaminen ja kampittaminen, oman vähä-älyisen kannattajakuntansa mielisteleminen ja virkamiesten tölviminen. Kaupunkilaisten asioiden hoito on unohtunut kokonaan ja tilalle persut ovat nostaneet törkeän venkoilun ja asioiden hoidon viivästyttämisen. Tätä on jo nähty uhan tarpeeksi, joten persuedustajat on syytä vaihtaa kh:ssa

50

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suhmurasantrat

      voi voi kauheeta

    • lukutoukka456

      Kirjoittaja, oletko lukenut tehdyt muutos- ja parannusehdotukset perusteluineen, joista on äänestetty tai tehty eriävä mielipide?

    • DemujenTrollikoulu

      Eihän tuo aloittajatrollidemuli nyt mitään puolesta puhuvaa halua lukea, hänen tehtävänsä DEMULITROLLINA on vaan mustamaalata muita ja epätoivoisesti "pestä mustaa valkoiseksi" kun on kyse demuli/Sekoomuksesta, HPK:sta, Wekasta, Hämeen Sanomista tai Kierongista!

      Ilkkala on ansioituneesti saanut lyötyä kiilaa tähän Hämeenlinnan "hyväveliverkkoon", sen takin juuri häntä pyritään epätoivoisesti mustamaalaamaan.

      • yksi-äänestäjä

        Olen niin kyllästynyt veronmaksajien rahoilla riitelyyn ja hyvä että koko riitely porukka siirretään muihin tehtäviin.


      • Petäyksen.perinne

        Demokratia outoa Tavastehusissa.


      • Ynnälaskua

        ..."saanut lyötyä kiilaa"... paljonko on siitä kukaan hyötynyt...päinvastoin lähes kaikki hankkeet kaupungissa ovat vaan viivästyneet ja rahanmenetys esim. yrittäjillä ja rakentajilla on ollut melkoinen...muistetaan esim. ns. Vekan kaava. Mitä ovatkaan yhteiskunnalle ja meille veronmaksajille tulleet maksamaan Ilkkalan pilkunviilausvalitukset? Laske se!


    • PuluLanne

      Pilkkalan Mari on lyönyt eniten kiilaa pakaroidensa väliin ja joutuu siitä syystä pesemään ruskeaa valkoiseksi. Tätä jatkuu, kunnes kiila on niin syvällä, että Mari halkeaa.

      • sivusta.seuraaja

        Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, että mistä arvelette löytävänne itse uudet halukkaat ja sopivasti "yhteistyökykyiset" painetta niskassaan kantamaan kykenevät ja laajaa suosiota nauttivat ehdokkaat?

        Muutama teistä on nimittäin sen näköinen, että saattaa rivahtaa milloin tahansa. Ilmeet ja eleet kertoo karua kieltään.

        Ei saisi provosoitua kun provosoidaan.


    • hyttysen.pistos

      Vastaus tulikin samantien sähköiskuna päähän. Kun on suojukset käytössä niin eipähän putoa tuolilta. Muulinpotku on vaihtunut hyttysen pistokseen.

    • olisikaupunginetu

      Ei ole totta että Ilkkala on äänestyttänyt kokouksissa.Herranen aika miten tälläinen ukko laitetaan hallitukseen kerran vaatii äänastystä.Kuule aloittaja eiköhän sinunkin pellen ole aika ostaa elämä.Se on ihan oikein että Ilkkala vähän tölväisee näitä Hämeenlinnan virkamiehiä ja naisia.Näistä virkamiehistähän suurin osa on suojatyöpaikassa.Kuntaliitoksen yhteydessä näille tumpeloille tarvi jäjestää töitä.Puolelle Hämeenlinnan virkamiehistä saisi suoraan antaa potkun persiiseen.

      • Useudhj

        Kari kuitenkin tuki SCC Projektia. Sellaista tölväisyä.


      • hdhhdhdh

        oho, kukakohan sinutkin herätti?


      • Idagsgfs

        Totuus


    • Persuprosessi

      Siinähän se tiivistetysti tuli.

    • AsiaJaMies

      Juuri näin on asia!
      Ilkkala on oikealla asialla ja todellakin "lyö kiilaa Sekoomus/Demuli/Häm.Sanomat/Wekka/HPK-akseliin.

      Hämeenlinna tarvisi samanlaisia oikeuden miehiä lisää kaataakseen tuon vuosikymmenien ajan hallinneen ja vallinneen "hyväveli"-verkoston.

      • Kyllästynyteipäsjuupas

        Ilkkala kirjoittaa uskottavasti ja hämäten ammattiterminologiaa hyväksi käyttäen.
        Suurimmalle osalle kannattajistaa ei esimerkiksi ole kirjanpitokaaviot ja laskelmat ollenkaan tuttuja.
        Kun puhutaan täällä taseista ja tuloslaskelmista, olisi ne myös hyvä esittää liitteenä, koska osa lukijoista on kuitenkin perillä kirjanpitokikkailusta tai jos ei ole, voisi kysyä tietävämmiltä.

        Tällainen sliipattu tietotaitohabitus hämää suurinta osaa kannattajistaan.
        Jostain syystä Ilkkalan väitteet ja valitukset eivät ole oikeusistuimissa menestyneet.
        Ihan siihen ei oikein voi uskoa, että oikeuslaitos diskriminoisi nimenomaan häntä ja juttujaan, vaikka niin on yritettykin väittää.

        Älykkäästä miehestä paistaa paha narsismi, mikä häivyttää ne hyvätkin asiat, mitkä hän voisi toteuttaa politiikallaan.


      • termoliini

        Pahemmankin diagnoosin narsismin lisäksi pystyy jo kirjoituksista tekemään.


    • äärioikeistolainen.kirja

      > Hämeenlinna tarvisi samanlaisia oikeuden miehiä lisää kaataakseen tuon
      > vuosikymmenien ajan hallinneen ja vallinneen "hyväveli"-verkoston.

      Sepä taitaa kaatua viimeksi, koska nehän ovat kaikista lähinnä raha- ja materiaalivirtoja. Persut on kaikista kauimmaisena. Muistetaan aina se, että oikea aito raha on kädessä pidettävät asiat, joita voi laittaa suuhun, pukeä ylleen tai tankata auton tankkiin.

      Rahna on paperia, jota joku jossain painaa pää märkänä juuri tälläkin hetkellä. Se kuka kontrolloi materiaa kontrolloi ihmistä. Globalisaatio onkin siis todellisuudessa osastoitettua kontrollia (compartmentalized control) - tavaraa joudutaan tuomaan pitkien huoltolinjojen kautta. Se kuka pääsee katkaisemaan huoltolinjat (supply lines) voi pitää tavaraa tarvitsevan yhteisön helposti panttivankinaan.

      Kirjoitan aiheesta juuri parhaillaan kirjaa eli tiedän jotakin jostakin. Kirjoitankin kirjan samantien lontoonkielellä, jotta saan siitä eniten myyntituottoa clobaalilta markkinalta. Käännän sen sitten suomeksi valmistuttuaan.

    • kaikki.on.selitetty

      Kirjan nimeksi tulee Varjoeliitti - Suomen ja Euroopan ainoa toivo (Shadow elite - the Last Best Hope for Finaland and Europe).

      Varjoeliitti on siis niinkutsuttu "toissijainen eliitti". Käytännössä innovatiivisia, koulutettuja tai johtmistaitoisia ihmisiä, jotka eivät tällä hetkellä ole joko lainkaan tain täysipainoisesti vallitsevan eko-poliittisen viitekehyksen (conglomerate) palveluksessa. Varjoeliitti on sivussa päätöksenteosta tai operatiivisesta toiminasta syystä taikka toisesta. Voi olla ideologisia ristiriitoja eli olisi mieluummin lojaali omaa kansaa kohtaan kuin ylikansallista konglomeraattia.

      Ja näitä ihmisiähän on ja koko ajan tulee lisää. Varjoeliitti on siis mobilisoitava ja heidän on luotava vaihtoehtoinen eko-poliittinen viitekehys eli "ohjelma" (program).

      Tämän ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta riippuu kaikkien länsimaiden tulevaisuus ja hyvinvointi. Siksi koska ensisijainen eliitti ei kykene korjaamaan aiheuttamiaan virheitä - Einsteinin mukaan virheitä ei voi korjata virheen aiheuttaneet tahot.

      Tarvitaan joku muu korjaamaan - ja siihen kykenee ainoastaan Varjoeliitti.

      Lienee selvää, että ensisijainen eliitti (primary elite) pyrkii monin tavoin hankaloittamaan Varjoeliitin organisoitumsta.

      Mutta kaikki on siis selitetty tässä kirjassa, jota kirjoittelen parhaillaan.

      • uusi.näppis

        Näppis hieman takkuilee mutta kyllä siitä tekstistä varmaan selvää saa. Oluesta ei siis ole kyse lyöntivirheissä.


      • justjoo_
        uusi.näppis kirjoitti:

        Näppis hieman takkuilee mutta kyllä siitä tekstistä varmaan selvää saa. Oluesta ei siis ole kyse lyöntivirheissä.

        ..Eipä!


    • laskjc5454

      "Ynnälaskua
      9.2.2016 8:01
      ..."saanut lyötyä kiilaa"... paljonko on siitä kukaan hyötynyt...päinvastoin lähes kaikki hankkeet kaupungissa ovat vaan viivästyneet ja rahanmenetys esim. yrittäjillä ja rakentajilla on ollut melkoinen...muistetaan esim. ns. Vekan kaava. Mitä ovatkaan yhteiskunnalle ja meille veronmaksajille tulleet maksamaan Ilkkalan pilkunviilausvalitukset? Laske se! "

      Karin valitusten rahamäärä on promilleja siitä mitä Vekan täysin ylihintainen ja salaa suhmuroiden hyväksytty linjaliikenne on tullut meille veronmaksajille maksamaan. Vekka maksaa mm. 100 tuhannen osinkoja itselleen veronmaksajien piikkiin. Jo on törkeä tyyppi tämä Vekka

      • VekanSuvunKieroilut

        Muistakaa myös Vekan tontin maaperän puhdistus ja valtavat maa-ainesten vaihdot rakennusten purun jälkeen. SE KAIKKI TEHTIIN TÄYSIN KAUPUNGIN PIIKKIIN, mitä ei tietenkään olisi saanut tehdä. Se on törkeää VEROVAROJEN VÄÄRINKÄYTTÖÄ sekä Vekan tontin suhteen sekä aiemmin puhdistetun Aurinkorannan tontin osalta. Vekka on junaillut järjestelyt poliittisissa kulisseissa etukäteen niin, ettei suvun tarvitse maksaa aiheuttamiensa saastumisongelmien putsauksesta mitään!! TUOLLAISEN SALLIMINEN ON TÖRKEÄÄ TOIMINTAA!!


      • oletko-hullu

        Idiootti kaavakiista ratkesi korkeimmassa oikeusasteessa eikä asia ole lopullisen päätöksen osalta poliittinen lainkaan. Poliittinen on sensijaan Karin päätös että ei maksa aiheuttamiaan turhia kuluja vaan ne maksaa ME VERONMAKSAJAT. TÖRKEÄÄ TOIMINTAA PKLE:


      • OlikoOikein
        oletko-hullu kirjoitti:

        Idiootti kaavakiista ratkesi korkeimmassa oikeusasteessa eikä asia ole lopullisen päätöksen osalta poliittinen lainkaan. Poliittinen on sensijaan Karin päätös että ei maksa aiheuttamiaan turhia kuluja vaan ne maksaa ME VERONMAKSAJAT. TÖRKEÄÄ TOIMINTAA PKLE:

        Oletko sitä mieltä, että kaupungin kuului maksaa Vekan suvun aiheuttaman maaperän saastuttamisen kustannukset? Oliko?


    • SiinäTotuus

      Lukekaa Leo Leppäsen, kokeneen kunnallismiehen, blogista (8.2.2016 klo 11.33) hänen mielipiteensä Ilkkalasta. Olen samaa mieltä ja niin on moni muukin.

    • SDTäysinMätäRyhmä

      Leppänen on itseään täynnä oleva vallan pöhöttämä demari, joka haukkuu Ilkkalaa ja persuja, koska persut aiheuttavat hänen rakkaalle demulipuolueelle ikäviä tilanteita ja on paljastanut demuleiden toiminnan mädännäisyyden.

      • rosvo.sektori

        Persut ovat demareiden näkökulmasta rosvosektorissa - ottavat rikkailta mukaanlukien sosdem ja antavat köyhille eli itselleen.

        Nimitys "persurosvo" tarkoittaa siis sitä että demareilta rosvoillaan.


      • HyväLeppänen

        Asiasta haukkuu Ilkkalaa! Hienoa Leppänen, että sanot suorat sanat!


      • AsiaaOli

        Kiitos Leppäselle minunkin puolestani. Luin kirjoituksensa, kun sain täältä vinkin.


    • GMT1022

      Leppänen kiitteli Ilkkalaa ennen aina blogeissa ja oli erottamassa monta kertaa koko kaupungin luottamusmies- ja virkamiesjohtoa oikein nimeltä mainiten, mutta muutti sittemmin Hellstenin naapuriin ja ääni muuttui saman tien kellossa - illkala olikin yhtäkkiä roisto ja toisinpäin.

      • PeltihousutJalkaanLeolle

        Jos asuisin ko. talossá, käyttäisin peltihousuja. Arvatkaa miksi?


    • LeppänenOikees

      Roistohan se Ilkkala on eikä muuksi muutu. Mätäpesäke ja riitaa kylvävä turjake!

    • ylipitkät.huoltolinjat

      > tavaraa joudutaan tuomaan pitkien huoltolinjojen kautta. Se kuka pääsee
      > katkaisemaan huoltolinjat (supply lines) voi pitää tavaraa tarvitsevan yhteisön
      > helposti panttivankinaan.

      Tässä on asiasta aivan tuore esimerkki: http://yle.fi/uutiset/haaksirikkoturistit_valtasivat_saksalaiskylan__yksi_maailman_suurimmista_rahtilaivoista_jo_paivia_kiinni_joen_pohjassa/8656488

      Kymmenen tuhatta konttia kiinasta ja niiden sisältö - josta riippuu tuhansien ihmisten ja firmojen päivittäinen toiminta - on yhden laivan varassa, jonka ohjausjärjestelmä "jumittui tuntemattomasta syystä".

      Tuntematon syy on oletettavasti se sama, joka saa vaikka jumbojetin katoamaan jäljettömiin.

    • ällötti

      Järkyttävä kirjoitus HäSa:ssa Ilkkalalta. Meni viimeinenkin arvostuksen ripe sen kirjoituksen myötä katuojaan.

      • TuplajärkytysMinulla

        Vai oli oikein järkyttävä kirjoitus :)
        Hyvä kun järkytti, olempa siitä iloinen etten yksin ole järkyttynyt.

        Minä taas voin ilostuttaa sillä sinua että itse järkytyin kahdesti kun luin Kaupunkiuutisista Kierongin ja Wiiksi-Wallun itseilmaisut ja tuntojensa kohottelut.

        Samoin minultakin meni myös, samoin kuin sinultakin, viimeinenkin arvostuksen ripe heistä kummastakin sen kirjoituksen myötä katuojaan.

        Olen siis yhden järkytyksen verran johdossa :(


      • Eerinomaista

        Perziikkitrolli K.Ari tällä kertaa onkin poliisi johdossa.


      • Ei_olempa
        TuplajärkytysMinulla kirjoitti:

        Vai oli oikein järkyttävä kirjoitus :)
        Hyvä kun järkytti, olempa siitä iloinen etten yksin ole järkyttynyt.

        Minä taas voin ilostuttaa sillä sinua että itse järkytyin kahdesti kun luin Kaupunkiuutisista Kierongin ja Wiiksi-Wallun itseilmaisut ja tuntojensa kohottelut.

        Samoin minultakin meni myös, samoin kuin sinultakin, viimeinenkin arvostuksen ripe heistä kummastakin sen kirjoituksen myötä katuojaan.

        Olen siis yhden järkytyksen verran johdossa :(

        vaan olen pa, siis olenpa


      • Eerinomaista
        Eerinomaista kirjoitti:

        Perziikkitrolli K.Ari tällä kertaa onkin poliisi johdossa.

        Nii i, poliisi oli johdossa ja kuulinkin että se Pääpoliisikonna AARNIOKIN olisi ollut Demarimiehiä....Kummaa että kaikki konnat onkin Demareita


    • kiitollinen

      Oikein hyvä veto Ritaluomalta (KU 10.2.). Ilkkalalta viedään nyt viimeisetkin roposet kun joutuu vahingot korvaamaan. Sitä saa mitä tilaa. kiitos Ritaluoma kaikkien kaupunkilaisten puolesta.

    • Ent.valtuutettu

      Joo, kyllä sen miehen kaikki äänestyttämiset ovat olleet silmänlumetta ja persujen mielistelyä. Olen lukenut kaikki esityslistat perusteluineen - myös muutosesitykset.

      • OikeinSille

        Ritaluoma on sittenkin miesten mies, kun pistää Ilkkalan seinää vasten.


      • MarkkuJoutuuKivenSisään

        Ritasluoma joutuu itse kiven sisään, kunhan luikuri ensin uskaltaa tulla Suomeen. Kaltereiden takaa on sitten Markun paha laittaa ketään seinää vasten, eikös vaan?


    • KariJoutuukivenSisään

      Onneksi meillä on Wiik ja Ritaluoma. Ilkkalan törkimystä ei tule ikävä kun joutuu lähtemään!

      • KovatKortitKourassa

        Siis vanha juoppo ja korttihuijari. Hyvin pyyhkii.


    • vaari1936

      Pitäis useammin äänestyttää aina silloin kun esitellään sekundaa. Saatais verorahat paremmin riittämään.

      • IlkkalaEiYmmärrä

        Kokousten venyttämistä kaikki Ilkkalan äänestyttämiset. Lukekaa joskus sen pilkunussimiset. Yhtään järkevää esitystä ei ole ollut. Rakentamisten viivästyttämistä ja suunnattomat menot yrittäjillä hankkeiden siirtymisestä valitusten takia. Kun äänestyksen tulokset ovat 7-4, niin Ilkkala valittaa asiasta ja lopputulos on aina se, että valitus kaatuu. Eivätkö persut vieläkään ymmärrä demokratiaa. Enemmistön päätös tulee voimaan, ja enemmistön ovat kaupunkilaiset valinneet päättämään. Millä Ilkkala meinaa yrittäjien menetykset korvata?


    • KaluJaLuri

      Insinöörit ovat tunnetusti yksioikoisia narsisteja, aina oikeassa. Älä ikinä luota insinööriin. Sille on oma etu ensimmäisellä sijalla.

    • nasevasti

      Persut ovat riitelijöitä, narsisteja ja rasisteja, sanoo osuvasti Ilkkala itse blogissaan.

    • NinOikke

      Mitäpä tuohon lisäämään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe