Mikä on ystävä?

ikuisesti-yksin

En tiedä, ei kukaan mulle soita koskaan, ei kukaan käy kylässä, ei kukaan kysy kuulumisia. Olen ihan yksin. Olen ilmeisesti todella huono ihminen kun kukaan ei halua olla seurassani. Elämä on hiljaista ja yksinäitä, voisimpa vaan kadota mutta ei ole rahaakaan lähteä minnekkään.

9

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eienääyksinvaankaksin

      Mene kerhoihin ,harrastuksiin ja voit saada uusia tuttuja.

    • Jemppiä

      Voi harmi,se vaan vaatii rohkeutta. Kun tänne kirjoitit,se on askel parempaan. Jos vähänkään löhduttaa,hanki seurakoira ja sitäkautta,

    • eläinonansa

      Älä missään nimessä hanki kotieläintä, unohda se.
      Kotieläin saa yksinäisen ihmisen entistä enemmän käpertymään itseensä.
      Eläimeltä saa aina varauksettoman hyväksynnän, ja siihen moni yksinäinen jääkin kuin koukkuun.
      Ihmissuhteissa ja niiden ylläpidossa joutuu aina näkemään vaivaa, ja se ei aina tunnu mukavalta, varsinkin jos kokee itsensä ulkopuoliseksi ja yksinäiseksi.
      Lemmikkieläimet ovat kaksiteräinen miekka, toki eläimet on kivoja ja söpöjä, mutta ne harvoin auttavat ketään ystävystymään.
      Mieluummin etsii "elottoman" harrasteen, jonka piiristä voisi ystäviä löytää.
      Ja eläin vauhkoojille tiedoksi.
      Ostin ystävälleni, jolta liikuntakyky on hyvin rajoittunut, niin syksyllä kissan. Ystäväni elämänlaatu on kohentunut selvästi tämän eläimen ja sen tuoman seuran myötä.
      Yksinäinen tuttuni osti itselleen koiran seuraksi, hänen elämän laatunsa on huonontunut selvästi. Rahaa menee tolkuttomia summia, enää ei lähde sitä vähääkään liikkeelle mitä ennen. Puhuu vain koirastaan, on vain koiransa kanssa, panostaa vain koiraansa.

      Unohda myös tämä Suomi24 palsta kokonaan.
      Itse olen myös ajoittain tosi yksinäinen ja eksyin tänne palstalle muutamia kuukausia sitten. Palstan kirjoitukset ovat muutamia osioita lukuunottamatta todella ala-arvoisia ja sisältävät vain ruokottomuuksia ja pilkkaamista.
      Havahduin siihen, että olin jäänyt jo hieman koukkuun näihin tiettyihin osioihin, vaikka tekstit olivat hyvin epämiellyttäviä enkä kokenut näiden auttavan minua millään lailla.
      Nyt olen lopettanut täällä pyörimisen kokonaan, noin kuukausi sitten, ja olen todennut, että mitään en menetä kun en näitä oksennuksia ja pilkkaamisia lue.
      Tänään huvikseni päädyin tänne, ja sama epämiellyttävä olo saapui taas, kun näitä kirjoituksia lukee.
      Poistun jälleen pitkäksi pitkäksi aikaa. Tämä ei rakenna, kannusta, piristä, ohjaa. Tämä ahdistaa, pahoittaa mieltä, tekee surulliseksi, vihaiseksi.
      Miksi siis lukea näitä?
      Ei miksikään.
      Heippa.

    • naamahymyyn

      älä ota niin vakavasti!

      • naamahymyyn

        siis tarkoitin nimimerkille eläinonansa..


    • Iloailtaan

      Voi kuule meitä on muitakin samanlaisii yksinäisiä, joka saattaa ajatella samoin ,minäkin ,laitat vaan tietoo mihin voin ottaa yhteyttä jos tällainen 50 sympaattinen nainen kelpaa ajatusten vaihtoon ,piristystä iltaasi

    • ystävyysVaikeaLaji

      On nää ihmissuhteet vaan niin kummallisia. Paljon on yksinäisiä, jotka kaipaa ystävää, mutta miksi he eivät kohtaa?

      Omasta mielestäni olisin loistava ystävä ehdokas. Olen empaattinen, luotettava, rehellinen, aito, huumorintajuinen, osaan kuunnella ja osaan itse myös avautua. En tuo millään tavalla esiin omaa onnistumistani elämässä, mutta jos kysytään, niin tottakai kerron mitä teen ja missä asun ja jne. Kerron avoimesti elämän hyvistä ja huonoista puolista.

      Tutustun ihmisiin älyttömän helposti ja minun kanssani vaihdetaan usein puhelinnumeroita. En ymmärrä mitä sitten tapahtuu?! Minä soitan jokusen kerran ja jutellaan mukavasti, mutta vastapuoli ei soita koskaan.. Vastapuoli ei osoita minkäänlaista mielenkiintoa tutustua ja katsoa, että voisiko välillemme syntyä ystävyyssuhde.

      Tämä sama kuvio on toistunut niin monta kertaa, että en enää oikein jaksa uskoa löytäväni ystävää asuinpaikkakunnaltani (muut ystävät asuvat pitkien etäisyyksien päässä).

      Mieheni sanoo, että se johtuu siitä, että monet eivät koe tasavertaisuutta kanssani ja että herätän pelkällä läsnäololla joissakin alemmuuden tunteita. Tämä ei tietenkään yhtään lohduta minua, sillä en voi ruveta itseäni muuttamaan toisten takia. Jos olen liian positiivinen, liian nätti, liian menestynyt ja jne.. niin ei mahda mitään.

      • ystävyyshelppolaji

        Sinulla taitaa olla niin suuret jutut ettei muut pärjää niille. Oletko kenties tohtori tai professori, vaiko kenties astronautti?


    • skfhrgtjhukshfkr

      Melkoisia tarinamaakareita täällä. Uskomattomia trolleja! Olenkin vältellyt näitä Suomi24:n "ihmissuhdeosioita" ja näillä palstoilla keskustelemista, koska jos mahdollista, näitä äärimmäisen vihamielisiä palstoja lukemalla tulee vielä pahempi mieli, kuin foorumin yhteiskunnallisten aiheiden palstoistakaan, vaikka nekin ovat täynnä melkein pelkkää vihasaastaa.


      Ei muuta sanottavaa, mutta kyllä minäkin koen oloni yksinäiseksi. Syy on se, että sosiaalinen media tuhoaa ihmisten oikeita ystävyyssuhteita, enkä siksi halua sellaisissa olla. Ne ystävät jotka sitten ovat oikeita ystäviäni, soittavat minulle muuten ja ihan ilman sosialisia medioita, joita mitään en käytä. Tuntemattomiin netissä tutustumista en harrasta: saan siten olla rauhassa ainakin sosiopaateilta, toivottavasti. Vähiin on vaan käyneet ystävät, kun ei sosiaalisessa mediassa ole. En minäkään mielestäni ole mitenkään huono ystävä ystävilleni ollut koskaan. Olen rehellinen ja empaattinen ja ehdottoman lojaali ystävilleni, enkä anna itseäni talloa tai hyväksikäyttää ystävyyttäni. Minun sosiaaliset taitoni vain ovat sitä, mikä ei sovi nykyaikaan. Olen sanavalmis ja reaalielämässä vahvat sosiaaliset taidot omaava, mutta en osaa teeskennellä netissä enkä brändata itseäni netissä enkä edes kuvittele, että minun arkipäivän tekemiseni kiinnostaisivat joitakin puolituttuja, mitä on sosiaalinen media. Häiritsevintä on internetkiusaajien pääseminen väliin ihmisten ihmissuhteisiin. Urkkijat pystyvät sosiaalisesta mediasta selvittämään suurimman osan ihmisistä kaikkien sukulaistenkin nimet ja ystävyyssuhteet, jos ihmiset ovat sosiaalisten medioiden kuten Facebookien jäseniä. Nekö sitten käyttäisi niitä jotenkin yleviin tarkoituksiin internetkiusaajat, urkkimaansa - ei, vaan he yrittävät usuttaa ihmisiä toisiaan vastaan ja saada ihmisiä epäilemään jopa lähimpiä ja lojaaleimpia ystäviään. Monella on sellaisesta kokemus. Kateelliset ihmiset ovat myös yksi syöpä. Mitään niin pahaa ei ole, mitä kadehtijat eivät pahaa juorua pystyisi tai kehtaisi kadehtimistaan tai ihmisistä joista eivät pidä, netissä levittämään. Tyypillisimpiä juorukellojen härskisti internetin välityksellä levittämiä ja useimmiten perättömiä väitteitä kiusansa kohteista ovat esimerkiksi väitteet kiusansa kohteiden mielenterveydenongelmista, muka talousvaikeuksista, parisuhdeongelmista tai ja mistä vielä... Ja on niitäkin, jotka ihan oikeasti pyytävät nettikavereikseen vaan saadakseen selville uteliaina., että millaiset verkostot jollakin ihmisellä on. Siitä on sitten helppoa internetin kiusanhenkien alkaa harjoittaa nettikiusaa.


      Tsemppiä vaan, jos jotkut muutkin kokevat olonsa yksinäiseksi oikeasti. Se ei tänä päivänä ole ihme, kun suurin osa ihmisistä hoitaa ystävyyssuhteitaan vain koneiden välityksellä. Ehkä kuitenkin väärä palsta trollilla, kun ei oikein mene ystävyys- kategorian alle se, että trollia ärsyttävät ihmiset. Jos joku oikeasti kokee itsensä ihmisenä huonoksi vaikkei ole mitään pahaa kenellekään tehnyt, syynä voi olla masennus. Täällä olevaa vttuilun ja pahansuopuuden määrää kun lukee, on kyllä helppoa masentuakin jos ei varo ja luulen, että ainoastaan sosiaalinen edes pystyy masentumaan nettivihan määrästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe