Ulkolinja: Israelin mediasota

Gaza

25

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paljonkohan palestiinalaisipana tienaa heittämästään kivestä aina kun ns. länsimainen kuvausryhmä on paikalla?

      • UutispimennossaEletään

        Kun heittäisivätkin vain kivia; ammuskelevat ties mitä ohjuksia päivittäin.

        Niistä vain ei natsi-mediat kerro mitään.

        Suomen lääppimiset on pientä verrattuna mitä Palestiinalaiset tekee. Osa toki onneksi osaa jo elää sovussa. Jos Suomessa muslimit toimisivat samalla tapaa kuin Palestiinalaiset olisi koko Suomen kansa heittänyt ne jo roviolle.


      • HäpeänVarjo

        Tuo on sairas ja perusteeton kannanotto, häpeäisit päästää tuota suustasi, edes ajatuksena tuo on sairasta. Kyllä juutalaiset nimittivät palestiinalaisia aidan takana, mutta ei ipanoiksi vaan apinoiksi...ja minusta sekään ei sovi sivistyneelle kansalle.


      • jhjhghdfye

        Tarpeen vaatiessa Iiisraelin salainen palvelu ampuu muutaman raketin Palestiinasta oikealla hetkellä kun huomiota halutaan siirtää maan sisällä.


    • tuo ohjelma oli sitä sotaa parhaimmillaan. Israelia haukkuivat kaikki Israelia vihaavat ihmiset.
      On kummaa, että juutalaisia vihataan euroopassa, esim. ruotsissakin. On myös käsittämätöntä, että juuri vasemmistolaiset ovat paljolti samaa mieltä kuin muslimit koko maailmassa! Israelin valtiosta.

      Tuossa ohjelmassa sanottiin, että "Israelin sodat" ovat olleet tätä Israelin tekemää terroria jne. Kyllä Israel on sotinut aina olemassaolostansa. Viimeksi 1973 Saudi arabian johtaja sanoi, että "israel hävitetään NYT ja työnnetään mereen, muslimi uskoiset saavat jälleen maansa takaisin." Israel voitti sodat, silti siellä lyyhistellään näiden häviäjien, muslimien, kanssa. Muslimit pitäisi ajaa Israelin voittamilta alueilta pois.
      Kaikki tuki Israelin kansalle ...

      • Länsirantaeijuutalaisten

        Jaa että "Kaikki tuki Israelin kansalle ...".

        Kysymys on oikeudenmukaisuudesta, ihmisarvoista. Etpä uskaltanut katsoa tuota dokumenttia, vai kuinka? On päivän selvää, että jos sinulta ensin ryöstetään maatilkkusi, talosi räjäytetään palasiksi, sinut siirretään kapealle, täyteenahdetulle maapalalle, josta et pääse ulos muuten kuin alistumalla alentavaan tarkastukseen, jonka hampaisiin asti aseistetut, suojavarusteihin puetut pyssymiehet tekevät: alat kapinoida. Yksikin virheliike, niin sinut hakataan.

        Miehitystä mekin inhoaisimme ja tappelisimme vapauden puolesta. Jos sanat eivät riittäisi, ottaisimme kivet, veitset ja myöhemmin kotitekoiset raketit käyttöön, muita aseita meillä ei juurikaan olisi, ne olisi vankilatuomion uhalla kielletty.

        En anna tukeani.


      • www.joyofsatan.org

        Ai on käsittämätöntä, että Ruotsissakin vihataan juutalaisia? Et taida tietää kuka on Barbara Lerner Spectre (linkki 1), rabbi Pinchas Goldschmidt (2), Simon Livson (3), George Soros. Luultavasti, et tiedä muitakaan Eurooppaa alasajaneita juutalaisia. Parissa viimeisessä linkissä on juutalaislehtien uutisia, jotka mahdollisesti selittävät miksi "valitusta" kansasta ei tykätä.

        1. https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw
        2. https://www.youtube.com/watch?v=wb_4U2UJucE
        3. https://www.youtube.com/watch?v=t2uVjFJwQyE

        http://islamisjewish.weebly.com/jews-at-forefront-of-welcoming-invasion.html
        http://newobserveronline.com/jews-push-muslim-refugees-on-us-2/

        Juutalaisbolsevismi on vielä ihan oma lukunsa josta voisi antaa vielä enemmän todisteita. Samoin kuin anarkismin ja feminismin ja muun paskan taustalla toimineista juutalaisista.


    • ghethetheeheerg

      Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään kasaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa.

      Benjamin Freedman kääntyi heimoveljiään vastaan ja käytti suuren osan omaisuudestaan tiedottamiseen juutalaisten kasaarialkuperästä. Hän ei hyväksynyt, että kasaarit käyttivät itsestään nimitystä "juutalainen", vaan
      nimitti heitä "niin sanotuiksi juutalaisiksi" ("self-styled jews"). Freedman piti Israelin perustamista kaikkien pahana kansainvälisenä rikoksena, sillä hän pelkäsi sen saattavan johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan.

      Kasaarit olivat turkkilais-mongolidinen kansa, joka oli sukua hunneille.

      Kasaarit olivat kovasti mieltyneitä sotimiseen ja sen seurauksena Aasian muut kansat ajoivat kasaarit länteen.

      Kasaarit valtasivat ajanlaskumme ensimmäisinä vuosisatoina suuren alueen Mustanmeren ja Kaspian meren pohjoispuolelta eli Etelä-Venäjältä. Sinne he perustivat suurvallan alistettuaan alueen 25 maanviljelystä harrastavaa kansaa.

      Valtakunta oli mahtavimmillaan 700- ja 800-luvuilla, jolloin se oli kiistatta Euroopan mahtavin valtio. Noin 1000 jkr. venäläiset voittivat kasaarit, jolloin osa kasaariylimystöstä pakeni Eurooppaan lähinnä Unkariin ja Espanjaan.

      Mutta varsinainen monimiljoonainen kansa jäi paikalleen ja tästä muodostui Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän kasaariväestö, joka käsitti 1900-luvun alussa noin yksitoista miljoonaa ihmistä.

      Juutalaisen tietosanakirjan mukaan kasaarit olivat ryöstelyyn taipuvainen ja hyvin kostonhimoinen kansa. Juutalainen tietosanakirja mainitsee ns. itäjuutalaisten (ashke-natsi) polveutuvan kasaareista. (Itäjuutalaiset valloittivat Palestiinan)

      Juutalaisen historiantutkijan Arthur Koestlerin mukaan kasaarit olivat raakoja ja likaisia, eivätkä esim. puhdistautuneet ulostamisen ja virtsaamisen jälkeen eivätkä koskaan vaihtaneet alusvaatteita, vaan antoivat niiden mädäntyä riekaleiksi.

      http://aijaa.com/Nq2eX2

      Kasaarien uskontona oli fallos-kultti eli siittimen palvonta. Noin vuonna 740 jkr. kasaarikuningas Bulan kyllästyi kansansa barbaareihin tapoihin ja kutsui maahan edustajia kolmesta sen ajan pääuskonnosta islamista, kristinuskosta ja talmudismista, jota viimeksi mainittua on myöhemmin alettu kutsua juutalaisuudeksi.

      Vallanhimoinen kunigas Bulan mieltyi talmudismiin, jonka harjoittajat saisivat hänen tulkintansa mukaan Messiaan tullessa haltuunsa kaikkien kansojen rikkaudet ja kaikki kansat orjikseen.

      Talmudismista tehtiin kasaarivaltakunnan virallinen uskonto. Babyloniasta kutsuttiin rabbiineja, jotka perustivat kouluja Talmud-opetusta varten. Koko kasaarikansa mukaan luettuna jäännökset kasaareihin sulautuneista kansoista käännytettiin nopeasti talmudismiin, ja fallos-kultti kiellettiin.

      Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin.

      • Geenitutkimus on kylläkin osoittanut puheet nykyjuutalaisten suurimman osan (eli sefardit ja askenasit) turkkilaismongolisesta alkuperästä puhtaaksi pupuksi.


      • kekekekhazarijutikka
        kekek-kekek kirjoitti:

        Geenitutkimus on kylläkin osoittanut puheet nykyjuutalaisten suurimman osan (eli sefardit ja askenasit) turkkilaismongolisesta alkuperästä puhtaaksi pupuksi.

        Käyttäytymistutkimus sen sijaan kumoaa geenitutkimuksen tulokset, ja vahvistaa nykyjuutalaisten khazarijuuret.


      • Jutzkuhutkimus
        kekek-kekek kirjoitti:

        Geenitutkimus on kylläkin osoittanut puheet nykyjuutalaisten suurimman osan (eli sefardit ja askenasit) turkkilaismongolisesta alkuperästä puhtaaksi pupuksi.

        Selitäppäs sitten kekekek-trolli mistä Venäjän ja Itä-Euroopan suuri 11 miljoonainen juutalaisväki oli kotoisin, eikö ole kummallista, että siellä oli enemmän juutalaisia, kuin Palestiinassa?

        Ja mihin hävisivat khazarit? Ja laitatko vielä linkin siihen geenitutkimukseen ja varsinkin nimeät sen tutkimuksen tekijät?


      • KarjalaKuuluuVenäjällekö
        Jutzkuhutkimus kirjoitti:

        Selitäppäs sitten kekekek-trolli mistä Venäjän ja Itä-Euroopan suuri 11 miljoonainen juutalaisväki oli kotoisin, eikö ole kummallista, että siellä oli enemmän juutalaisia, kuin Palestiinassa?

        Ja mihin hävisivat khazarit? Ja laitatko vielä linkin siihen geenitutkimukseen ja varsinkin nimeät sen tutkimuksen tekijät?

        Israel tuli tuhottua, ja väki hajotettua pitkin Eurooppaa jo muinaisen Rooman valtakunnan aikana.

        Mietippäs mitenkä isoksi väki kasvaa parissa vuosituhannessa.

        Voisin samalla logiikalla mitä esität ettei Karjala ole koskaan kuulunut Suomeen koska siellä ei tänään 2016 ole juurikaan suomalaista geenistöä, sen sijaan alueella on venäläisgeenistä väkeä.


      • kekekekhazarijutikka kirjoitti:

        Käyttäytymistutkimus sen sijaan kumoaa geenitutkimuksen tulokset, ja vahvistaa nykyjuutalaisten khazarijuuret.

        >>Käyttäytymistutkimus sen sijaan kumoaa geenitutkimuksen tulokset, ja vahvistaa nykyjuutalaisten khazarijuuret.<<
        Pyydän linkkiä asiaa käsittelevään tutkimukseen. Ellei sellaista tule, oletan sinun jälleen kirjoittelevan ns. omiasi.


      • Jutzkuhutkimus kirjoitti:

        Selitäppäs sitten kekekek-trolli mistä Venäjän ja Itä-Euroopan suuri 11 miljoonainen juutalaisväki oli kotoisin, eikö ole kummallista, että siellä oli enemmän juutalaisia, kuin Palestiinassa?

        Ja mihin hävisivat khazarit? Ja laitatko vielä linkin siihen geenitutkimukseen ja varsinkin nimeät sen tutkimuksen tekijät?

        >>Selitäppäs sitten kekekek-trolli mistä Venäjän ja Itä-Euroopan suuri 11 miljoonainen juutalaisväki oli kotoisin, eikö ole kummallista, että siellä oli enemmän juutalaisia, kuin Palestiinassa?<<
        Miljoonista en tiedä, mutta tiettävästi tulivat keskiajalla Puolaan Länsi-Euroopasta Puolan kuninkaan suosiollisella myötävaikutuksella. Puola oli suurvalta pitkälle 1600-lukua, ulottui Itämereltä Mustallemerelle. Puolan itäisimmillä alueilla asuneista juutalaisista tuli myöhemmin tietenkin Venäjän juutalaisia, kun Venäjä valloitti nämä alueet.
        >>Ja mihin hävisivat khazarit?<<
        Khazaarivaltio oli hävinnyt jo olemasta (v. 967) hyvän aikaa ennenkuin juutalaiset tulivat Puolaan. Turkinsukuiset khazaarit sulautuivat muihin sen alueen turkinsukuisia kieliä puhuviin kansoihin.
        Etelä-Venäjällä on kyllä ainakin vielä 2. maailmansodan aikaan vähän ollut turkkia puhuvia juutalaisia. Hitler varoi näihin koskemasta ettei olisi suututtanut Turkkia.
        >>Ja laitatko vielä linkin siihen geenitutkimukseen ja varsinkin nimeät sen tutkimuksen tekijät?<<
        Tämä tutkimus kertoo laajemminkin Euroopan väestöjen geneettisistä suhteista toisiinsa. Tutkimuksessa ei töllötetä niinkään isä- eikä äitilinjoihin, eikä mihinkään tiettyihin haploryhmiin, vaan aineistona on laajempi geneettinen materiaali.
        Juutalaisten osalta tutkimus kertoo seuraavaa: euroopanjuutalaiset (ashkenasit ja sefardit) ovat lähinnä välimerellistä alkuperää (alemmassa linkin kartassa merkitty tunnuksilla SEJ, AJD ja ASH, keskellä karttaa), ja heitä lähinnä ovat mm. eteläitalialaiset ja kyproslaiset.
        http://dienekes.blogspot.fi/2011/01/genetic-map-of-west-eurasians.html
        http://1.bp.blogspot.com/_Ish7688voT0/TR8ox_MI6qI/AAAAAAAADIE/zEcyBpR0U8s/s1600/MDS1600.png
        Mielenkiintoista kartassa on myös miten suomalaisia (jotka joissain tutkimuksissa ovat esiintyneet Euroopan geenikummajaisina) lähinnä ovat venäläiset ja baltit, seuraavaksi lähinnä skandinaavit.
        Ja Euroopan todellisia geenikummajaisia kartan mukaan ovatkin sardinialaiset.


      • Jutzkuhutkimus kirjoitti:

        Selitäppäs sitten kekekek-trolli mistä Venäjän ja Itä-Euroopan suuri 11 miljoonainen juutalaisväki oli kotoisin, eikö ole kummallista, että siellä oli enemmän juutalaisia, kuin Palestiinassa?

        Ja mihin hävisivat khazarit? Ja laitatko vielä linkin siihen geenitutkimukseen ja varsinkin nimeät sen tutkimuksen tekijät?

        https://en.wikipedia.org/wiki/Khazar_theory_of_Ashkenazi_ancestry#Genetics
        Wikin artikkelinkaan mukaan moderni geenitutkimus ei tue oletusta juutalaisten kasaarialkuperästä.


    • Oonkuullu

      Miehittääkö Israel mitään maata.

    • dfedhegheghegheheth

      Virallisen valheen mukaan Osama Bin Ladenin organisoima 19 hengen saudiryhmä suoritti 911 päivän terrori-iskut (Rakennukset WTC 1,WTC 2,WTC 7 ja Pentacon).

      Mutta todellisuudessa Usan ja Israelin neonconnat nämä illumiNaZionisti juulataiset räjäyttivät pilvenpiirtäjiä ja autopommeja Usassa.

      Seuraavina päivinä juulatainen illumiNaZionisti Dr. Philip Zack murhasi asiasta liian totuudenmukaisesti kirjoittaneita toimittajia ja poliitikkoja työpaikaltaan Usan aselaboratoriosta varastamallaan pernarutolla.

      http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=AoAwj5bRGTo 9/11 Finnish television. A car bomb exploded outside the State Department.

      http://www.youtube.com/watch?v=PpOmdEfPnHs
      9/11: Car & Sewer Bombs?

      2001
      Toiset olivat varautuneet asbestipölyn varalle, toiset ei.
      Pari poliisia pitää huolen, ettei uteliaat pääse lähelle ja että heidän hengityssuojaimensa pysyy tiukasti kasvoilla, vaikka pitäisi sitten vastata uteliaan toimittajan kyselyihin, jolla ei ole hengityssuojainta.

      Taustalla käppäilee pari palomiestä, näillekään kukaan ei ole kertonut, että pöly sisältää huomattavan määrän terveydelle vaarallista asbestia.

      Sitten videon lopussa pari siviilin näköistä kaveria (tanssivat juutalaiset) toimittajan takana, pölynsuojat tiukasti kasvoilla, mistä he ovat tietäneet ottaa pölynsuojat mukaan.

      Onko tuo valkopaitainen poliisi (katso korvalehteä) ja nuo siviilit ju......
      Ja vielä:
      Toimittaja Ashleigh Banfield kysyy poliisilta "Tiedätkö mitään noista voimakkaista räjähdyksistä jotka kuulimme"
      Poliisi "En tiedä"
      Toimittaja "Olivatko ne autopommeja"
      Poliisi "Minulla ei ole ajatusta niistä, rouva"
      Toimittaja "Onko teille kerrottu, että meidän pitää poistua tästäkin paikasta"
      Poliisi "Ei...."
      Toimittaja "Etsivätkö ne lisää pommeja"
      Poliisi ".........
      Ja sama naisreportteri jatkaa hiukan kauempaa

      http://www.youtube.com/watch?v=BeGCusfqF8c&feature=related 9/11: Ashleigh Banfield reports secondary explosions

      Huomaa taustalla taas samat kaverit, pitkätukkainen ja laukkumies, tällä kertaa ilman pölysuojaimia, ja yrittävät peittää näkyväisyyden tapahtumapaikkaan.

      LAUK KUMIES NYÖKKÄÄ MERKIT.SEVÄSTI HIP PITUKKAISELLE.

      Siis näiden juulataisten selän takana tapahtuu vuosituhannen spektaakkelimaisin terrori-isku, mutta miehet eivät ole kiinnostuneita siitä, kaveruksia kiinnostaa enemmän kuvausryhmän työskentely, ja sen toiminnan häirintä.

      Kuvausryhmän jäsen joutuu työntämään miehet sivuun, ja naisreportteri on juuri näyttämässä jotain reunoilta palanutta paperia, ja selittämässä siitä jotain, kun yhteys katkeaa.

      Olisiko noilla kavereilla ollut jotain tekemistä tuohon häiriöön.

      Löytyykö samat, S I V A N ja P A U L. K U R Z B E R G, O D E D. E L L N E R, O M E R. M A R M A R I, ja Y A R O N. S H M U E L mo SS adin ag entit tästä videosta. Tanssivat is ra elin juulataiset, joiden -tehtävänä oli dokumentoida 911 tapahtumat.
      Kuka antoi heille tämän tehtävän?

      http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw&feature=related Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

      New Yorkin poliisi on pidättänyt viisi is rae lilaista mo SS adin agenttia, jotka yrittivät räjäyttää autopommilla George Wassingtonin sillan.

      Aikaisemmin he olivat räjäyttäneen autopommin, jonka kyljessä oli ollut kuva lentokoneesta syöksymässä New Yorkiin. Myös yli 60 muuta juutalaista on pidätetty.

      Heidän pakettiautostaan löytyi rä jäh teitä, po rukka pidädettiin 71 päiväksi, mutta laskettiin sitten vähin äänin vapauteen

      http://www.youtube.com/watch?v=fgYtAs_PVHw
      The Mossad and 9 11

      The five Iselrais arrested on 9/11 for videotaping the WTC attack and then cheering about it (see 3:56 p.m. September 11, 2001) are released and deported to Israel.

      Some of the mens names had appeared in a US national intelligence database, and the FBI has concluded that at least two of the men were working for the moSSad, according to ABC News.

      However, the FBI says that none of the Iseralis had any advanced knowledge of the 9/11 attacks, and they were released as part of a deal between the US and the Israeli government.

      After their release, they claim to have been tortured.

      911 terrori-iskua kuvanneet ja tornien sortumista juhlineet pidätetyt viisi iselrailaista on vapautettu ja toimitettu Iselraiin.

      Joidenkin miesten nimet löytyivät Usan kansallisen tiedustelupalvelun tiedoistoista, ja F B I:n mukaan ainakin kaksi miehistä on mo SS adin agentteja.

      Kuitenkin F B I väittää, ettei näillä iselrailaisilla ollut etukäteistietoa 9 1 1 iskuista, ja miehet vapautettiin Usan ja Iselrain tekemän sopimuksen perusteella (Vakoilijoiden/agenttien koskemattomuus ja vaihtosopimus)

      vapautuksen jälkeen, miehet väittivät kokeneensa kidutusta vankeusaikana.

    • ok-8D

      Muhanmatti on Hintti t.fbi

    • fhijikgvhhfhvbjv

      Kaksoisveljen vaimo Melitta Schenk Gräfin von Stauffenberg, born Melitta Schiller (9 January 1903 — 8 April 1945), was a German aviatrix before and during World War II.

      Melittan isän perhe oli turkiskauppaa harjoittavia juutalaisia.

      Melitta was born in Krotoschin, Prussia.

      Her father was Michael Schiller, son of a JEWISH fur-trading family.............

      .........who had become a Protestant while young. Her mother was Margaret EBERSTEIN. She had four siblings: Marie-Luise, Otto, Jutta and Klara. The family moved to Hirschberg in Silesia.

    • Masai47

      Ohjelma on tosi hyvä ja antoi todellista kuvaa tilanteesta, ei vain yksipuolista uskonhurmiota ja siihen vetoavaa maan omistusta. Maa kuuluu niitä asuttaneille, mutta valitettavan moni on murhattu kun maita on varastettu. Israelhan on hyökännyt ympärillä oleviin valtioihin vedoten turvallisuuteensa, mutta todellinen syy on laajentaa asuinaluettaan. Se on hyökännyt Libanoniin, Gazaan, arabien kimppuun ja jopa amerikkalaisten. Mosad on hyökännyt ja murhannut Norjassa, Arabiemiirikunnissa, Ranskassa, Etelä-Amerikassa, emmekä yllättyisi jos Palmen murhassakin olisi sormet pelissä, hänhän antoi eriäviä lausuntoja israelilaisten toimesta ja oli väleissä arabien kanssa. Käytössä on ollut väärennettyjä passeja, mutta tuomioita ei ole ilmeisesti tullut, ei ole kerrottu. Tässä tulee aina oman pesän likaaminen mieleen jos kerrotaan, mutta TV1 on reilu ja rehellinen, se antaa todellista kuvaa aina niin yksipuoliseen amerikkalaiseen tyyliin.

      • Deronda

        Ohjelma ei ollut kummoinen. Valmiiksi mielipiteensä päättäneet henkilöt hymistelivät keskenään.

        Väitä, että Israelin pyrkimyksenä on laajentaa asunaluettaan. Miten se on ymmärrettävissä, kun Israel on luovuttanut lähes kaikki alueensa pois rauhaa vastaan. Kaksi kolmasosaa lähti Siinain mukana. Samalla meni mm. öljyvarat. Mikään muu maa ei suostuisi tuollaiseen. Gazasta Israel lähti pois. Etelä-Libanonista se lähti. Länsirannan se antanut lähes kokonaan pois. Sinun tulkintasi mukaan tuo kuvastaa sitä, että Israel anastaa lisää maata.


    • efgergetrgergetr

      Alunperin khazarijuutalaisille luovutettiin vain 1000 neliökilometriä maata Hell-Avivin ympäriltä, kaiken muun maan raakalaiset ovat vallanneet terrorin keinoin.

      Euroopan ja Venäjän khasaarijuutalaiset veivät khasaarikarvalakkinsakin Palestiinaan, vaikka siellä on lämmintä kesät talvet :D

      http://aijaa.com/udR90G
      http://aijaa.com/GvQrOp

      Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään khasaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa.

      http://aijaa.com/9TYkHn

      KENRAALI PATTON:

      Minä tunnen sanonnan "Kadonneista Israelin heimoista" sovellettavan heimoihin jotka katosi -- ei siihen juutalaisten heimoon mistä nämä nykyiset huoranpenikat ovat kotoisin, se on kuitenkin minun henkilökohtainen mielipiteeni että tämä on myöskin kadonnut heimo -- kadottanut kaiken säädyllisyytensä.
      http://aijaa.com/xiFpq6
      http://aijaa.com/WJqk6V

      Sattui olemaan Yom Kippur juhla, joten ne kaikki oli kerääntyneet suureen puiseen rakennukseen, jota he kutsuivat synagogaksi.

      Kenraali Eisenhowerin oli määrä pitää puhe heille. Menimme sisään synagogaan, jonne oli kerääntynyt maailman suurin joukko haisevaa ihmiskuntaa, jonka olen koskaan nähnyt.

      Päästyämme noin puoliväliin ylös, tuli kenraalia vastaan päärabbi, jonka päässä oli Englannin Henrik VII tyylinen karvahattu ja päällä voimakkaasti kirjailtu saastainen messupaita.
      http://aijaa.com/R5lKlV

      Haju oli niin hirveä, että melkein pyörryin, ja itse asiassa, vielä kolmen tunnin päästä tämä kuvottava ajatus vaivasi minua, enkä kyennyt syömään lounastani.

      http://gbe.oxfordjournals.org/content/5/1/61/F1.large.jpg

      http://gbe.oxfordjournals.org/content/5/1/61/F2.large.jpg

      http://www.patriootti.com/newyorkilaiset-haastavat-juutalaisia-oikeuteen-elainraakkayksesta/

      Ryhmä New Yorkin brooklynilaisia asukkaita on haastanut neljä rabbia, useita juutalaisia seurakuntia sekä kaupungin oikeuteen pyrkimyksenä lopettaa juutalaisten vuosittaiset eläinrääkkäysrituaalit. Uskonnollinen rituaali pitää sisällään kanojen retuuttamista ympäriinsä ja niiden teurastamista julkisilla kävelykaduilla.

      ”Barbaarinen perinne aiheuttaa tarpeetonta kauhua linnuille ja muuttaa julkiset kävelykadut teurastamoiksi kymmeneksi päiväksi”, Manhattanin korkeimmalle oikeudelle annetuissa papereissa sanotaan. ”Kuolleita kanoja, kituvia kanoja, kanan verta, kanan sulkia, kanan virtsaa ja ulosteita sekä muut myrkyt ja roskat valtaavat kadut”, haasteessa kerrotaan. Sen mukaan poliisi ja terveysviranomaiset jopa avustavat juutalaisia rituaalin järjestämisessä sulkemalla katuja heitä varten, vaikka viranomaisilla olisi oikeus puuttua juutalaisten toimintaan terveys- ja eläinsuojelusäännösten nojalla.

      Asukkaita edustavan asianajajan mukaan juutalaisten julkinen eläinrääkkäys on vain lisääntynyt viime vuosina. ”Kymmenen vuotta sitten sitä harjoittivat vain muutamat perheet ja se tapahtui pienillä kujilla tai synagogien parkkipaikoilla. Rituaali on kuitenkin kasvanut joka vuosi ja nyt se on lähtenyt täysin kontrollista”, asianajajat Jessica Astrof ja Nora Constance Marino kertovat. Heidän mukaansa tapahtuma luo karnevaalitunnelmaa väkivallan ympärille.

      Juutalaisten rituaalista on tullut myös merkittävä varainkeruutapahtuma, sillä osallistujat ostavat kanoja seurakunnilta ja tekevät samalla lahjoituksia. Rituaalin ideana on, että rääkkäämällä kanaa ja rukoilemalla samanaikaisesti juutalainen siirtää syntinsä kanalle. Lopulta kana tapetaan, jolloin synnit ”katoavat”. Rituaalia harjoitetaan Jom kippur -juhlaa edeltävänä kymmenenä päivänä.

      http://edition.cnn.com/2015/07/30/middleeast/jerusalem-gay-pride-parade-stabbings/
      http://cdn.timesofisrael.com/uploads/2015/07/attack-c2-b.jpg


      Bulan was a Khazar king who led the conversion of the Khazars to Judaism. His name means "elk" in Old Turkic. In modern Turkish, it means The one who finds (Bul an).

      Bulan oli khasaari kuningas, joka käännytti mahtavan khasaarikansan JUUTALAISUUTEEN. Hänen nimensä "BULAN" on vanhaa turkin kieltä ja tarkoittaa hirveä.

      Palestiinaa laittomasti miehittävät "juutalaiset" ovatkin siis itse asiassa sukujuuriltaan turkkilaisia.

    • MikkoM37

      Ei se ihan puhdas ole USA:ssakaan. Viime kesän Gazaan hyökkäys tuomittiin myös USA:ssa lukuisin mielenosoituksin, kuten myös Suomessakin. Kun alistettuja ns. avovankilassa asuvia vielä ammutaan täsmäasein on Israelin kunnioitus vajonnut pohjamutiin. On törkeää tappaa lapsia tarhoihin ja haavoittuneita sairaaloihin. TÖRKEÄÄ!

    • Kummisetä777

      Jo vain, vielä kannattaa käydä katsomassa Areenassa tuo TV1 ohjelma. Se on todella valaiseva, sitä puolta ei Israel todella halua maailmalle kertoa. Nyt on onneksi netti ja voimme nähdä ja puolustaa näitä kaltoin kohdeltuja palestiinalaisia. Otetaan vaikka kummilapsi!

    • sgnegnrgnrgngnagng

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe