Mopopojat ei ajaneet päin turvapaikanhakijoita!

Oikeus_totesi

No niin, näinköhän vartijana toimi joku kukkahattuhameherra joka heittäytyi mukamas tärkeäksikin ja yritti valehtelemalla saada pojille syyteet rasistisesta teosta.
:
Kontiolahden mopopojat eivät ajaneetkaan päin turvapaikanhakijoita – sakot pakenemisesta?

Kontiolahden mopopoikia syytettiin turhaan turvapaikanhakijoita päin ajamisesta. Pojat itse kertoivat jutelleensa hätämajoituksessa olleiden turvapaikanhakijoiden kanssa. Vartijan mukaan pojat olisivat ajaneet ryhmittymänä kovaa vauhtia kohti turvapaikanhakijoita. Vartijan väitteen tueksi ei löytynyt näyttöä. Pojat saavat todennäköisesti sakkoja poliisia karkuun ajamisesta.

Kihlakunnansyyttäjä on päättänyt, että Kontiolahden mopopoikien tapaus etenee rangaistusmääräysmenettelyyn. Tämä tarkoittaa sitä, että pojat tulevat todennäköisesti saamaan sakkoja poliisia karkuun ajamisesta.

Tapaus sai alkunsa lokakuussa, kun poliisille ilmoitettiin mopoilijoiden ryhmittyneen rintamaan ja ajaneen päin turvapaikanhakijoita Kontiorannan entisen kasarmin pihamaalla.

Kun poliisit tulivat paikalle etsimään mopoilijoita, pojat ajoivat karkuun viranomaisia.

Syyttäjä ei löytänyt näyttöä siitä, että pojat olisivat ajaneet päin turvapaikanhakijoita.

Itä-Suomen syyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä Mirja Seppänen kertoo, että poikien omien sanojen mukaan he olivat kiertäneet rakennuksen mopoilla. Pojat kertoivat, että he olivat käyneet kättelemässä ja juttelemassa turvapaikanhakijoiden kanssa.

Pojat kertoivat esitutkinnassa, että he säikähtivät paikalle tullutta vartijaa.

Seppäsen mukaan väitteet turvapaikanhakijoita kohti ajamisesta perustuivat pitkälti vartijan kertomukseen tapauksesta.

– Jo esitutkinnan aikana selvisi, että pojat eivät olleet ajaneet kohti ihmisjoukkoa, Seppänen kertoo.

http://yle.fi/uutiset/kontiolahden_mopo ... ta/8685057

14

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokuneniteeimopopoika

      Saatanan suvakkivartija, asennevammanen.

    • Kuka_asialla

      Mikähän lienee vartiointiliike ja sitä edustaneen, väärän ilmiannon tehneen herra Suuren ja Mahtavan vartijan nimi?
      Tämähän on jo julkista tietoa joka voidaan mainita koska käräjät on käyty ja kaikkien henkilöllisyys mainitaan asiakirjoissa.

    • Jaksamista_vainotuille

      Miten korvataan syyttömille lapsille rikollisuuden leiman aiheuttamat henkiset kärsimykset...... Onko SPR antanut kriisiapua syyttömille vainotuille ja heidän perheilleen. Nythän näitä vainottuja löytyy jo ihan omasta kunnasta. Joutuuko lapset perheineen hakemaan turvapaikkaa vainon kohteeksi joutumisensa vuoksi, onko asia viety EU:n ihmisoikeuskomissioon valtion taholta järjestetyn vainon tutkimiseksi. Onko syylliset saatettu oikeusvaltion periaatteiden mukaiseen vastuuseen lapsiin kohdistuvan vainon rankaisemiseksi.

      • Aihetta_olisi

        Hirmuset ol kirjottelut mopopojista monilla Suoli24 -palstoilla sillo kun tuo vartijan nilikki temppusa teki ja se tul sitte julukisuutee. Ei muuta kun vittuiluu vittuilun päälle minkalaisii on kontiolahella moppoilijat. Siihe nyt ei tarvii kovin paljo arvailla ketä nuo ränkyttäjät oli, eli kusipäiset hyysärithä ne siellä piti metelii.


      • moopppoolljaako
        Aihetta_olisi kirjoitti:

        Hirmuset ol kirjottelut mopopojista monilla Suoli24 -palstoilla sillo kun tuo vartijan nilikki temppusa teki ja se tul sitte julukisuutee. Ei muuta kun vittuiluu vittuilun päälle minkalaisii on kontiolahella moppoilijat. Siihe nyt ei tarvii kovin paljo arvailla ketä nuo ränkyttäjät oli, eli kusipäiset hyysärithä ne siellä piti metelii.

        Miksi et kirjoita suomea? Oletko itsekin joku mamu?


    • voiraukkaa

      Vartijat on kovia valehtelemaan,niitten syyke kun on kovilla ,kuka on ollut vanginvartijana niin kertoi että joskus kun pelottaa kuulee ja on harhailmiöitä....yöllä näkee painajaisia että kimppuun hyökätään......kokematon vartijan on keksittävä päässään poliisille tarina,tässäkin helppo saalis nuoret....

      • Just_nii_

        "tässäkin helppo saalis nuoret...."

        Kyllä, ja nykyisin voi valehdella mitä tahansa kun väittää jonkun syyllistyneen rasistiseen tekoon. Silloin ei edes väärästä ilmiannosta tule rangaistusta!
        On tämä yhtä perkelettä.


    • KaKirkolta

      Elekee viiä assita käräjille ei aikusten poliisien pitäs olla noin nirppanokkia. Pojat on poikii nyt ja vastasuuvesaankin.

    • JärjettömyydelleLoppu

      Outoa että Suomessa pidettäisiin äärettömän rasistisena viharikoksena maahanmuuttajanaisen joukkoraiskausta Suomalaisten taholta kun taas suomalaisen naisen väkivaltainen joukkoraiskaus maahanmuuttajien taholta ei ylitä edes uutiskynnystä.

      Itse puolustaisin mopopoikia, tämä laittoman maahantulijoiden hyysääminen veronmaksajien varoilla on järjetöntä. Miksi valtio josta olemme maksaneet niin kalliin hinnan miehitetään vieraan kulttuurin miehillä joille maksamme vielä ylläpidonkin?

      • Miettimisen_aihetta

        Ei kai tuolle enää mitään voi koska rotat ovat jo vallanneet lähes kaikki mahdolliset virat joissa asioista päätetään. Helppohan sitä silloin on toimia kun omat rahat ei ole kyseessä, eikä itse joudu teoistaan vastuuseen.

        Olisiko niin, että vain sota pelastaisi Suomen täystuholta?


      • Miettimisen_aihetta kirjoitti:

        Ei kai tuolle enää mitään voi koska rotat ovat jo vallanneet lähes kaikki mahdolliset virat joissa asioista päätetään. Helppohan sitä silloin on toimia kun omat rahat ei ole kyseessä, eikä itse joudu teoistaan vastuuseen.

        Olisiko niin, että vain sota pelastaisi Suomen täystuholta?

        se voi olla, että tappamalla voisi asiat korjaantua ainakin joksikin aikaa(!)OK


    • LääkeUnettomuuteenPAM

      Valtaapitävien vallastasyöksy voisi vielä auttaa, sisällisota toinen vaihtoehto mikäli ylipäätään kukaan edes nousee missään vaiheessa vastustamaan uutta maailmanjärjestystä.

      • vojetokkiissa

        Jospa ihan ensi alkuun ottaisitte selvää mitkä kaikki tahot ja yritykset levittävät monirotuisia yhteiskuntia ja rodunsekoitusta puoltavaa propagandaa. Sitten voisitte tehdä niin radikaalin vedon, että lopettaisitte rahoittamasta niitä.

        Vinkki: jokainen mediafirma on suvaitsevainen.

        IltaSanomat ja IltaLehdet ovat tiiviisti mokuilun puolella ja jatkuvasti uutisoivat myönteiseen sävyyn rodunsekoituksesta. Jokainen niitä lukeva työukko on täten asian hyväksyvä kukoldi.

        Käykäähän kirjastossa selailemassa vaikka Kodin Kuvalehden ja MeNaisten vuosikertoja lävitse. Sitten otatte selvää kuka niitä kustantaa ja mikä on yrityksen omistajuusjärjestely ja mitä muita tuotteita sillä on. Jos rahoitatte Tekniikan Maailmaa tai Aku Ankkaa, niin rahoitatte mokuttavaa firmaa.

        Television saastaa ja elokuvia nyt ei tarvitse sen tarkemmin mainita, mutta katselkaas yritysten mainontaa vähän tarkemmin. Jos tukevat monirotuista menoa tai rodunsekoitusta, niin sitten vain mietitte haluatteko te tukea sitä vai ette.

        Joka päivä voitte tehdä valintoja. Ei tarvitse odottaa sitä sotaa kaduillemme.

        Toistan vielä kerran. On aivan vitun junttia fantasioida jostain sisällissodasta tms., ikäänkuin se tapahtuma hoitaisi tilanteen juuri teidän haluamaksenne. Kyllä siinä käy niin, että tuollaiset verikekkereistä haaveilevat runkkarit jäävät jalkoihin.


    • poksok

      Nämä maahantunkeutujat valloittavat koko kadun/jalkakäytävän, eikä tule tietä millään äänimerkeillä muuta kuin haulikolla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe