Helsingissä hotellin saunassa

hot123

Tämä on tositarina muutaman vuoden takaa.

Olin koulutusreissulla eräässä helsinkiläishotellissa yötä ja ajattelin illalla käväistä hotellin saunassa. Treenasin ensin hotellin kuntosalilla. Siellä oli hiljaista, vain minä treenaamassa. Sauna oli klo 21 asti ja läksin n. 20.30 salilta saunaan. Sielläkään ei ollut ketään. No, olin varmaan 5 minuuttia ollut niin työporukastamme yksi 5-kymppinen mies tuli myös saunaan ja sain juttukaverin. Pienessä altaassa uinnin jälkeen ajattelin jo lähteä pois. Suihkussa ollessani näin kuitenkin lasioven läpi jotain saunan puolella ja tajusin, että sinne oli tullut joku. Työkaverini oli jo lähdössä ja sanoin, että käyn vielä vähän lämmittelemässä. Hän huikkasi hyvät illanjatkot.

Minä menin takaisin saunaan. Lauteilla istui tosiaankin pitkä, arviolta yli 190-senttinen pitkä ja hoikka, mutta timmin lihaksikas arviolta n. 30-vuotias kundi valkoinen pyyhe lanteillaan. Itse olin silloin nelikymppinen, mutta urheilullinen tyyppi. Pituutta minulla on 180 senttiä ja painoa n. 66 kiloa.

Saunassa lauteet olivat U-kirjaimen muotoisesti. Pyyhekundi istui ovesta katsoen heti vastapäätä päätylauteella. Menin istumaan hänestä katsoen vasemmalle puolelle. Laitoin paperisen laudealustan, mutta olin tietysti alasti niin kuin saunassa kuuluu. Nostin jalat vähän harallaan koukkuun eteeni lauteelle.

Kundi ei näyttänyt kiinnittävän minuun mitään huomiota, emmekä puhuneet mitään. Ajattelin, että on varmaan ulkomaalainen. Sitten kiuas alkoi pitää omituista ääntä. Siihen laskeutui automaattisesti kansi päälle, varmaankin ajastimen kautta kun sauna-aika loppui. No, löylyn heittämisestäkään ei sitten tullut mitään.

Saunassa oli kuitenkin sopivan lämmintä ja tilanne alkoi tuntumaan kiimaiselta. Vilkuilin vaivihkaa kundia hämärässä saunassa. Näin, että hänellä ei ollut sormusta. Tukka ja kulmakarvat olivat tummat ja kroppa melko sileä. Hartiat ja jalat olivat lihaksikkaat, jalat pitkät ja samoin jalkaterät, varmaan ainakin 46-47 -kokoiset.
Sixpäck kiilteli hiestä ja navasta lähti tumma karvoitus, joka jatkui jonnekin lanteilla olevan pyyhkeen alle.

Saunanlaudetta vasten lepäillyt oma elimeni alkoi osoittaa elonmerkkejä. Kundi ei kuitenkaan näyttänyt kiinnittävän minuun mitään huomiota, kun vielä istuikin silmät kiinni. Mahtava kiihottumisen tunne levisi haaroväliin.

Yhtäkkiä kundi nousi ja levitti pyyhkeensä vastapäiselle lauteelle ja meni sen päälle selälleen makaamaan. Samalla pyyhkeen alta paljastunut jättimäinen lerssi oli kuin tarjottimella kundin reiden päällä osoittaen suoraan minua kohti. Oma kiihotus sai melkoista lisäpuhtia ja annoin elimeni rauhassa paisua täyteen mittaansa.

Jotenkin tajusin niin selvän viestin, että sitten kaikki kävi kuin unessa. Nousin lauteelta ja menin kundin viereen. Hän raotti silmiään ja otti kädellään kiinni kalustani ja ohjasi sen suuhunsa. Menin kontalleen hänen päällensä lauteelle ja maistoin hänen kyrpäänsä. Se oli puolijäykkänä, mutta alkoi heti tehokkaasti kovettua ja maistoin mahtavan suolaisen kiimatippojen maun. Noin minuutin verran imimme toisiamme kontallaan, kunnes hän "löysi", ilmeisesti kaikkeen varautuneena jostain pienen pussillisen liukuvoidetta ja liukasti oman peräaukkonsa.

Olin niin kiimassa että ajatus ei enää ollut selkeä, ja mitä jos joku sattuisi vaikka tulemaan saunaan?

Kundi nosti jalkansa ylös ja kääntyi siten että peräaukko oli lauteen reunaa vasten ja pystyin työntymään sisään alemmalla lauteella jalat vähän koukussa seisten. Kivikova kalu upposi helposti sisään ja otin häntä kattoa kohti sojottavista jaloista kiinni.

Tiukka ja liukas peräsuoli paljasta kalua vasten sai minulta melkein silmissä mustenemaan nautinnosta ja luulin että mäihät lähtevät samantien liikkeelle. Puristin kuitenkin vastaan minkä pystyin ja aloin hitain liikkein liikutella kaluani suolessa. Kundin iso kalu seisoi koko komeudessaan. Otin siitä kiinni ja aloitin runkkaamaan samalla kuin nain hänen kuumaa ja tiukkaa peräaukkoaan. Emme olleet puhuneet mitään tähän asti, mutta nyt kundi sanoi englanniksi: come inside me.

Nopeutin työntöjä kunnes kihelmöivä tunne kiveksissä ja alavatsassa kasvoi sanoin kuvaamattomaksi nautinnoksi, jännityin kaarelle ja kyrpäni alkoi pumppaamaan spermaa syvälle kundin peräsuoleen. Samalla hetkellä kundin kalu kädessäni jäykistyi äärimmilleen ja alkoi ruiskuttaa kaaressa sekin omaa spermaansa. Nuolin vielä kiimoissani kundin spermoja tämän rinnuksilta oma kyrpä edelleen sisällä suolessa.

Suutelimme kiihkeästi aktin jälkeen ennen kuin menimme suihkuun pesulle. Kundi oli kuin olikin venäläinen, sanotaan häntä vaikka Aleksejksi. Todellakin 190 cm pitkä ja 76 kiloinen ja kengännumeroltaan 46-kokoinen komistus. Myöhemmin kävin viettämässä vielä öisiä hetkiä hänen huoneessaan, mutta se onkin sitten jo toinen tarina...

7

4090

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvähyvä

      Good...

    • hotrussians

      LISÄÄ

    • 17cm

      Kiihottava Tarina.! Kokispa itsekkin tuollaista.

    • jatäpötäysi

      Saunassa voi tuhkaluukku olla sepposen selällään.

    • kulmakarvatsuolessa

      Kundi nosti jalkansa ylös ja levitti peräaukkoaan ja alkoi ruiskuttaa mäihät lauteelle.Tiukka peräsuoli alkoi pitää omituista ääntä lauteen reunaa vasten. Pienessä altaassa ollessani peräaukko alkoi pumppaamaan hänestä katsoen vasemmalle. Suutelimme kiihkeästi oma kyrpä kädessäni. Nuolin vielä pienen kyrpäni siten että peräaukko alkoi tuntumaan kiveksissä. Todellakin 190 cm pitkä kyrpä sai minulta tulemaan mäihät navasta lauteelle. Noin minuutin verran imimme hänen peräaukkoaan. Olin niin kyrpä englanniksi.

    • Hotellinlumoissa

      Kauppahotelli Grandissa Lahdessa kerran työmatkalla menin reppurisaunaan jo vähän ennen neljää. Suihkuun ja löylyyn. Siinä endin juuri ja juuri vähän venytellä ja lödä löylyä, kun sisään astui ehkä ikäiseni mies. Asettui vastapäätä tervehdttyään ja nosteli häpeilemättömästi kulliaan sanoen saunan antavan hänelle aina nostetta. No sanoin, että kyllähän se minustakin hyvältä tuntuu. Hämmästyin kuitenkin hänen rohkeuttaan, kun hän ihan avoimesti veteli kyrpäänsä siinä silmieni edessä. Kyllä se minullakin silloin nousi. Hän pyysi yhteisrunkkaukseen ja juuri kun alkoi tuntumaan hyvältä, ulkopuolelta kuului ääniä ja meidän oli lopetettava. Hän antoi minule huoneensa numeron ja pyysi sinne saunakaljalle. Lupasin tulle jo puolen tunnin sisällä. Huoneessani vedin jalkaan Black Horsen läpinäkyvät mustat kalsarit ja sitten vaan farkut sekä t-paita. Koputin hänen ovelleen ja hän avasi sen vain kylpypyyhe ympärilään. Istuin nojatuoliin hänen viereensä ja otin oluen hänen kädestään. Hän kysyi, jos halusin jatkaa siitä mihin saunassa jäiimme ja sanoin sen sopivan hyvin minulle. Olimme molemmat ukkomiehiä ja kumpikin halusi joskus seikkailla miestenkin kanssa, kuten nyt olimme tekemässä. Hän vihelsi ihastuneena nähtyään läpinäkyvissä kalsareissa seisovan kyrpäni. Menimme vuoteelle vierekkän ja hyväilimme hetken toisiamme ja voi sitä tunnetta, kun hän otti kyrpäni suuhunsa, kuten myös minäkin tein. Ensimmäiseen laukeamiseemme ei mennyt kovin kauan aikaa ja levättyämme hetken sovimme menevämme alas ruokailemaan, minkä jälkeen jatkaisimme jälleen yhdesä ja katsoisimme pornoa samalla telkkarista. Siitä tuli ikimuistetava yö jonka jälkeen tapasimme usein samoissa merkeissä.

    • vbnmnbvbnm

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe