SDP-puolueen Ulpu Iivari on miljonääri

MyymälänJohtaja

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedotan

      Iivari ja Kumpulainen-Natri ovat kovia pakkoruotsittajia eli ruotsinkielisten etuilun kiivaita puolustajia.

      Tuokin todistaa sen vanhan totuuden, että svekopoliitikot ovat pahimpia lieroja mitä maasta löytyy.

      • a.matsoni

        Tasapuolisuuden nimissä - Lounan hallituksessa myös nykyinen kansanedustaja Sanna Lauslahti Kokoomus. En pidä tuollaisesta kahdella pallilla istumisesta yhtä aikaa. Pientä jääviyden makua.

        Iivari sentään lienee jo ex-poliitikko, evp. eläkkeellä. En kyllä ihan hyvällä katso ex-poliitikkoakaan tuollaisessa tehtävässä, pakolaisten hädällä rahastamisessa.

        Saattaa olla kohtuuton kilpailuetu nuo yhteiskuntasuhteet - valtion Migri ehkäpä suosii Luonaa sen takia että sen hallituksessa tuttuja poliitikkoja.

        Miksiköhän Barona-hoiva piti muuttaa Luonaksi, miksi piti häivyttää yhteys Baronaan, se että L. on B:n tytäryhtiö? Johtuisikohan Baronan huonosta maineesta? No eipä paljon auttanut - nyt Luonallakin on jo huono maine.


    • Matut-vituttaa

      Ilmankos Matu TV on niin usein Ulpukkaa kuskannut telkkuun. Ällöttää sen ämmän mielipiteet.

    • a.matsoni

      Minä kirjoittelin jo vuosi sitten muutamalla Hgin valtuuston puolueelle, että tämä on ihan peestä, siisnämä 3-4-kertaiset vuokrat mitä Hki maksaa Forenomille ja Diakonissalaitokselle asunnottomien hesalaisten asuttamisesta, ja ehdotin että kaupunki rakentaisi vaikka itse asuntoloita asunnottomille, se tulisi paaaaaljo halvemmaksi. Yksikään ryhmä ei viitsinyt vastata s-postiini.

      Voutilainen on moraaliton pelle, joka pappiskoulutuksestaan huolimatta ei eläissään ole tehyt mitään lähimmäisenrakkaudesta vaan silkasta ahneudesta. Vuotilainen järjesti Hgin sosiaalitoimen ylimpänä pomona ex-työnantajalleen Diakonissalaitokselle kilpailuttamatta törkeän ylihintaisia sopimuksia Hgin kanssa.

      YLEn MOT-ohjelma paljasti joitain vuosia sitten, että DL laskutti Hgiltä jopa 2700e/kk yhden asunnottoman hesalaisen asuttamisesta DL:n asuntolan vaatimattomaan 20 neliön kämpään. Asukas kertoi että asuntolassa oli pakollinen aamiasmaksu 4e/amu, eli n. 120e /kk, söit tai et! Hän oli syönyt asuntolan aamiaisen muutaman kerran kuukauden aikana. Jos vaikkapa 4 ketaa, nniin se tekee 30e/aamiainen!

      Ja uskontoakin tuon asukkaan kertoman mukaan asuntolassa tuputetaan.

      Forenomillekin Hki maksoi törkeitä ylivuokria asunnottomien asuttamisesta. Ja se peri vuokran vieläpä 2vk:n jaksoissa, Esim. 650e/2vk = 1300e/kk, 15 neliön huonokuntoisesta asunnosta. Tupatarkastuksia usein ja jos vaikka vaatteita lattialla niin uhattiin häädällä, kertoi asukas TV:ssä.

      Näyttäähän se kiskurivuokra pienemmältä kun laskuttaa 2x kuukaudessa!

      Syöpälaisistäkin on raportoitu Forenomin vuokraamissa asunnoissa. Sattuhan sitä paremmissakin piireissä, mutta asukkaiden kertoman mukaa Forenom on kovin hidas reagoimaan ja tilaamaan tuhoajat paikalle.

      Luonan VOKeista on tehty kaikkein eniten valituksia, sekä työntekijät, että asukkaat. Siellä on diabeetikot kaatuilleen käytäville ilman insuliinia. Ja olikohan se Espoo Siikajärvellä, jossa Luonan VOK on pilannut vesistöä puhdistamattomilla paskavesillään. Telkussa juttu tästä YLEllä vähän aikaa sitten.

      Hgin masama lasku asunnottmien hätämajoituksesta nousi jatkuvasti, jossain vaiheessa se oli yli 6Me vuodessa, ja kasvuvauhti kova. Ja viimein Hgin päättäjät tajusivat alkaa kilpailuttamaan potentiaalisia majoittajia.

      Voutilainen oli erikoistunut tekemään diilejä kaupungin nimissä kilpailuttamatta niitä, vastoin hankintasääntöjä. HKI maksoi, "KIITOS" Voutilaisen mm. DL:lle 130 000e Romanian romanipakolaisten tilanteen selvittämisestä Hgissä. Ilman kilapilutusta, ei muka ollut muita päteviä selvityksen tekijöitä - olisi ollut jos olisi kilpailutettu ja paljon halvemmalla. Mutta juuri siksi ei kilpailutettu V:n päätöksellä - jotta V:n ex-työnantaja DL saisirahakkaan törkeän ylihintaisen konsulttitehtävän.

      DL tunsi jo entuudestaan kerjäläisten tilanteen kuin omat taskunsa, kun oli heidän kanssaan häärännyt jo vuosia, Eli ei muuta kuin jo olemassa oleva tieto raportin muotoon, ja muutama kk. odottelua, että näyttäisi että tehdään jotain selvitystä, ja sitten, luovutetaan raportti Hgille ja naureskellen pankkiin, 130 000e!

      Ja voi vain kuvitella etä raportissa lueteltiin runsaasti ongelmia ja epäkohti kerjäläisten tilanteessa, ja varmasti DL tarjoutui niitä ratkomaan, kunha Hki vain maksaa siitä ruhtinaaallisen palkkion.

      Jo heti kärkeen V. Hgin sos.pomoksi valinnan jälkeen, ensi töikseen tilasi toimstoonsa yli 70 000e:n kalusteet Ranskasta. Ilman kilpailutusta tietenkin. Joku virkamies varoitti että ei mene hankinta sääntöjen mukaan. V. selitti että ei tarvitse kilpailutta, koska samanlaisia kalusteita ei muualta saa, Sitten sälytti syyt, mm. toimittaja Kuparisen jutussa VOIMASSA alaisilleen, sihteerilleen, joka ei ollut muka välittänyt varotusta V:lle. Sitten taas otti vastuun itse, ja tas seuraavassa lausessa sysäsi sen sihteerilleen.

      Mööpelit rahtasi Ranskasta Suomeen junkun V:n kaverin firma. Koska kuljetus oli jo liikkeellä ei voitu enää keskeyttää hankintaa. Ja laskun mööpeleistä V. yritti ujuttaa vähäpätöisten laskujen nivaskaan, joka ajan säästämiseksi on tapana hyväksyä lautakunnassa könttänä, yhdellä summalla, yksittäisä laskuja erottelematta.

      Onneksi lautakunnan jäsen Hakanen oli tarkkana ja tutki nivaskaa ja huomasi huijauksen.

      Muistaakseni näitä V:n omavaltaisuuksia käsiteltiin oikeudessakin, mutta kumma kyllä tuomiota ei tullut. Miten voi olla mahdollista että tuollainen jatkuva hankintasääntöjen rikkominen ei johda tuomioon.

      Nythän muutkin virkamiehet voivat alkaa käyttäytyä samalla tavalla, ei pelkoa rangaistuksesta, tuomiosta.

      Baronan pomo, Forenom Baronan tytäryhtiö, Markus Oksa, lestadiolainen kuulemman, palkitsi evl-pappiskoulutetun kaverinsa Voutilaisen, rahakkaista diileistä Hgin kanssa, pyytämällä tämän Luona Oy:n, ex-Barona-hoiva Oy, hallituksen pj:ksi, oksa itsekin hallituksen jäsen. Sitten tuli onnen potku, pakolaiset ja rahakas VOK-bisnes.

      V. kutsui sd ja kok poliitikkoja hallitukseen, joilla hyvät yhteiskuntasuhteet, ja Migri onkin kovin mielellään tehnyt bienestä Luonan kanssa.

      • a.matsoni

        Yksi lisäesim. Voutilaisen kieroudesta. Hän kehotti asunnottomia menemään itse "neuvottelemaan" Forenomin kanssa vuokrasopimuksen. Jopa onkin asunnottomalla hyvät neuvotteluasemat. Ja mitä se hänelle merkitsee kuinka korkea se vuokra on, kun Hki ja sen veronmaksajat sen kuitenkin maksavat.

        Forenom saneli vuokran ja asukas allekirjoitti sopimuksen. Vuotilainen ja Oksa saatoivat kenties jopa sopia keskenään mikä se Forenomin vuokra"tarjous" on - mahdollisimman kova mutta rajana se että se Hgin sossussa vielä juuri ja juuri menee läpi, kenties V:n suosittelemana ja hyväksymänä.

        Näin Voutilainen pesi kätensä sikamaisen korkeista vuokrista -, vuokralaiset itse kun olivat vuokrasopimuksen tenheet , "neuvotelleet".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe