Huonoin Haluatko miljonääriksi kilpailija ?

Työmatkapyöräilijä

Tänään oli Haluatko miljonääriksi ohjelmassa todella huono kilpailija. Kilpalija ei tiennyt ihan perustieto kysymyksiä. Kilpalijalta kysyttiin, kuka on kirjoitanut kirjan 7 veljestä(oikea vastaus on Aleksis Kivi) ja Missä kohtaa ihmiskehoa sijaitsee tasapainoelin(oikea vastaus on Korvassa). Apukoululainenkin tietää nämä asiat.

20

1577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järkijatavathäviää

      Kyllä on yleissivistys Suomessa huonolla tasolla! Nuoriso on kiinnostunut vain itsestään, ns. musiikista, urheilusta ja älypuhelimista, mikään muu ei kiinnosta. Ennen tuollaisia sanottiin tyhmiksi!

    • jkloiäöp

      Mutta ihmeen pitkälle tuo noilla hatarilla tiedoilla pääsi.

      • moukantuuri

        Pääs ns "moukan tuurilla". Hyvin osuva tuon miehen kohalla.Täys moukka. Äidin, vanhempien ja esimiehen häpeän luulisi olevan kova.


    • moukantuuritodellakin

      Näkyi että mies halusi vähän viihdyttää myös...

      Mutta oli törkeen helpot kysymykset... Seuraavalla oli heti toisena mielestäni aika vaikea kysymys, jos jalkapallo ei satu kiinnostamaan.

    • TuntuiOudolta

      Mitähän peruskouluissa nykyisin opetetaan? Me jouduttiin lukemaan Seitsemän Veljestä, ja sitähän käsiteltiin aina Aleksis Kiven päivänä. Eikö nykyisin koulussa lueta mitään kirjoja ja tehdä kirjaesitelmiä?
      Oudolta tuntui että joku suomalainen ei tiedä tuota kirjaa. ??

    • sdr4etgrtg

      Ei näitä nykyajan nuoria kiinnosta muu kuin musiikki ja yleisesti viihde. Todella säälittävää. Jos olisi ollut pelkästään noilta aihealueilta kysymyksiä, olisi päässyt pitkälle. Poika sanoi että on lukenut ainoastaan yhden kirjan ja se oli Slatanin kirja. Kertoo kaiken oleellisen pojasta. Tuurilla pääsi noinkin pitkälle ja sattui kohdalle helppoja kysymyksiä. Tähän ohjelmaan pitäisi olla joku yleissivistystä koskeva karsintakierros jolla pääsisi studioon asti ja kilpailijoiden joukkoon.

    • mummeliinaa

      Aki ja Turo ei koskaan sanonut Auts töks töks vaan Auts teks, teks .

      • sanoivatmyös

        No ku se oli se homoseksuaali, ku se sano että uhhuh.


    • HehHehNäitäNeroja

      Jani Sievinen (joku julkkisten hyväntekeväisyysjakso) putosi vissiin toisessa kysymyksessä kun ei tiennyt armeijan arvojärjestyksiä. Urheilukoulun käynyt alikessu...

    • gfhhfg

      Eipä nuo opettajat ja opettajaksi lukevat ole kovinkaan fiksuja joita ohjelmassa on muutama ollut. Eivät tiedä mistään mitään, kun luulisi että juuri opettaja Suomessa olisi se älykäs henkilö ja sopiva tällaiseen ohjelmaan. Mutta viisaudella ja älykkyydellä on eroa: kirjaviisas ei aina ole älykäs jos koskaan.

    • toteaja

      Saattaa tuo tilannekin jumittaa ihmistä. Itse ainakin saattaisin helpostikin tehdä virheen tuossa tilanteessa.

      • sarjadiggari

        Tuo nyt on sen suhteen helppo ohjelma, kun siinä ei tarvitse olla nopea.
        Alle kymppitonnin en minä ainakaan tuolta poistuis.


    • TuurillakinRoolinsa

      Hyvä syy olla lähtemättä mukaan ko. ohjelmaan. Pienikin ajatusvirhe tai muistihaksahdus, niin sitten koko Suomi pääsee nauramaan, että ohhoijaa miten tyhmä kilpailija, kun ei nyt EDES tota tiennyt.
      Ja sitten se, että mitä aihepiiriä kukakin tietää ja että mitä kysymyksiä sieltä heitellään. Tässä vähän aikaa sitten katsoin tätä kyseistä ohjelmaa, niin kolmen sadan arvoinen kysymys oli vaikeampi kuin tonnin arvoinen kysymys. En nyt muista, mitä kyseltiin, mutta sen tonnin kysymyksen aihepiiriä tunsin paremmin kuin sitä kolmen sadan kysymyksen aihepiiriä. Nää on pienistä langoista kiinni, miten pitkälle tuolla päästään.

    • tyt75678

      On kuitenkin otettava huomioon että kilpailutilanne studiossa on hieman erilainen kuin kotisohvalla. Kilpailupaine, yleisö seuraa ja lisäksi kilpailijan oma suhtautuminen esillä oloon vaikuttaa. Voi helponkin kysymyksen ryssiä hyvinkin helposti. Kotisohvalta on helppo oikeita vastauksia ladella.

    • rty56765

      Eilen 19.5. oli ehkä huonoin kilpailija ikinä. Tämä nuori liftarityttö Inka joka näytti olevan jossain aineissa lähetyksessä. Ei tiennyt mitään ja jätti yllättäen pelin kesken. Huomasi ettei Jaajokaan oikein pitänyt tytöstä. Oikein odotti että pääsisi eroon ko. kilpailijasta.

    • Legendaarisessa Tupla tai kuitti -tietovisassa ei keskivertokatsojan kuulunut tietää edes sitä helpointa kysymystä. Valintatehtäviä ja oljenkorsia ei ollut, vaan piti tietää.

      Ei tullut myötähäpeän tunnetta siitä yhdestäkin kilpailijasta, maantiedon osaajasta, joka juuttui ensimmäiseen, kymmenen markan kysymykseen:

      – Mikä on Uuden-Seelannin suurin järvi?

      Olisitko itse osannut? Kuinka suuri prosentti suomalaisista olisi tuon tiennyt/muistanut?

    • mmvvn

      Ei tähän ohjelmaan edes haluta kilpailijoiksi todellisia osaajia. Tulisi tuotantoyhtiölle liian kalliiksi kun useimmat kilpailijat tuon tason kysymyksillä yltäisivät vähintäin 60 000€ ja parhaat siitä ylikin helposti. Onhan se paljon viihdyttävämpääkin katsoa kotisohvalta kun joku maisterishenkilö oikein töpeksii.

    • 56rty7567

      Mutta olisi se miljoonan euron kysymys hienoa joskus nähdä. 60 000€ taitaa olla korkein summa mihin kukaan on päässyt.

    • 90009099

      Eipä näitä kahden ja kolmen kysymyksen vastaajiakaan hirveästi jaksa seurata.

    • EnnemminVaikkaTimoSoini

      Taitaa olla tämän kevään kauden viimeinen kilpailija se kaikkien aikojen huonoin... Vastasi väärin ensimmäiseen 100 euron kysymykseen, jossa on niin että pelkän kysymyksen kuultua ei aina kilpailija välttämättä tiedäkään vastausta, mutta sitten kun kuulee vaihtoehdot niin ei voi enää mitenkään erehtyä, ne vaihtoehdot on lyöty niin leikiksi.

      Kysymys siis kuului "Kuka on nykyinen paavi?" Oikea vastaus on tietenkin Franciscus. Tämä kilpailija vastasi käytettyään fifty-fifty -oljenkorren, jäljelle jääneistä kahdesta vaihtoehdosta, että nykyinen paavi olisi Isä Mitro.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe