KauppaPaikka

Kemijärviläinen

Koivuniemi on jäänyttä elämää, hyvin pelasi Allin,Jallun ja Pekan johdolla, mutta jatkajaa ei näy, siispä pyssykylään avunhuuto, Laineen Mikkooooo!

82

4656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.laatikkoa

      Pillarilla nurin ja tilalle kunnon harjakattonen.

      • vaiharja

        jaa harjakattoinen,,no kerroppa missä niitä harjakattoisia kauppakeskuskia oikein on? enpä ole sellaista ihmettä nähnyt.


      • mielenrauhaa7
        vaiharja kirjoitti:

        jaa harjakattoinen,,no kerroppa missä niitä harjakattoisia kauppakeskuskia oikein on? enpä ole sellaista ihmettä nähnyt.

        Tuurin kyläkauppa.


    • älämölöö

      Eikös se Pekka OMISTA koko paikan ja tontin, joten mitenkähän te voitte huudella pillareita ja Laineita. Kummallisia nää kemijärveläiset, luulevat omistavansa kaiken itse. Ja mitä siihen tulee, Kauppapaikka on viimeinen kauppa täällä, jossa on edes vähän tunnelmaa, mitä ei löydy uusista hallikaupoista. Kun astuu sisään, voi heti aistia jotain aivan erilaista mielihyvää.

      • öaöäa

        Kaupasta ei mieli hyvää kyllä löydy tekemälläkään. Aikansa elänyt korjauksen tarpeessa oleva röttilö. Lattiat korjauksen tarpeessa. Piti vaihtaa kauppaa kun ei sieltä tavaroita löydy aamusta kun kaikki on aina laatikoissa. Jos on tarjouksessa tuotteita niin eikö ne pitäis olla heti aamusta eikä iltapäivällä. Useasti jos on tarjous ollut sunnuntaihin asti niin tuote on ollut loppunut jo perjantaina. Asiakkaat kaikkoaa tuolla hommalla. Kaiken huippu on nämä muutamat töllääjä kassan vieressä jotka päivystää joka päivä aamusta alkaen.


      • älämölöö
        öaöäa kirjoitti:

        Kaupasta ei mieli hyvää kyllä löydy tekemälläkään. Aikansa elänyt korjauksen tarpeessa oleva röttilö. Lattiat korjauksen tarpeessa. Piti vaihtaa kauppaa kun ei sieltä tavaroita löydy aamusta kun kaikki on aina laatikoissa. Jos on tarjouksessa tuotteita niin eikö ne pitäis olla heti aamusta eikä iltapäivällä. Useasti jos on tarjous ollut sunnuntaihin asti niin tuote on ollut loppunut jo perjantaina. Asiakkaat kaikkoaa tuolla hommalla. Kaiken huippu on nämä muutamat töllääjä kassan vieressä jotka päivystää joka päivä aamusta alkaen.

        no, eipä ole asiakkaat kaikonneet. Parkkipaikat ovat täynnä useimmiten hautuumaalle asti ja kauppa käy. Hyvä niin. On valinnanvaraa kyllä. Voihan kukin mennä minne haluaa, vaikka Honoluluun. Jos ei itse tykkää, voi joku toinen tykätä, ei siitä kannata elämöidä.


      • kkklö

        Moni koivuniemen asiakas näyttää käyvän lidlistä nykyään jopa omat myyjät. Lidli on halvempi ja tuotteita saa heti kun kauppa aukeaa, ei tarvitse oottaa iltapäivään.


      • ksölösälö

        Huonoa mainosta kun ajaa koivuniemen takaa kun on niin ränsistyneen näköinen kun katoltakin puuttuu reunus paloja. Muutenkin kaupan kunto on aika ränsistynyt. Olis rempan aika.


      • antaamennä

        Ei taida Pekalla enään puhti riittää kaupan uudistamiseen. Hinnat nousseet pilviin verrattuna Lidliin.


    • OlkaaHyväJaIstukaa

      Jos tunnelmaa hakee on ihmiset jotka istuvat penkillä maaiman menoa seuraten. Cittarissa ja prismassa on sama meininki ja se pehmentää muuten niin tylsää tilaa.

      • kldkj

        Ei siellä ole penkkejä ihan kassan vieressä. Olen kiinnittänyt itsekkin huomion samaan asiaaan kun muutama ukko istuu siinä joka päivä vahtaamassa.


      • aapuuva

        Niin, mitä sitten?


      • ehhehee

    • kauppajuttu

      Koivuniemi on ihan hyvä kauppa. Siellähän on postikin nykyään. Nurmikumpu ei jaa siellä lehteä, vaan S-Marketin kulmilla, mutta hyviä kauppoja molemmat.

    • Ainatämäntiennyt

      http://www.iltalehti.fi/terveys/2016041321409135_tr.shtml
      Tutkimus: Kasvisöljyt voivat lisätä sydänsairauksien riskiä

      Keskiviikko 13.4.2016 klo 03.53

      Kasvisöljyt eivät välttämättä ole niin terveellisiä kuin aiemmin on luultu, väittää tuore yhdysvaltalaistutkimus.
      Kasvisperäiset rasvat saattoivat tutkimuksen mukaan jopa lisätä kuolemanriskiä.

      Ostakaa voita ja läskiä!

      • VerisuonetTukossako

        , Vedä vaan kovia rasvoja. Ei kaikki ole totta mitä kirjoitetaan.


    • sitäootellessaaaaa

      Eikö se Pekka ala jo laajentamaan. Olis aiheellista jo ruveta korjaus puuhin ainakin kun meinaa tappaa itsensä niinin irtolaattoihin ja maton reunuksiin kun ovat rullalla. Tuotevalikoima supistunut kun tuntuu ettei kohta löydy kuin pirkkaa ja k-tuotteita jotka ulkomaalaisia tuotteita. Lidlistä löytyy nykyään enemmän suomalaista kuin uitosta ja Koivuniemestä. Toivottavasti Tokmanni tulee pian ettei tarvitse aina käydä Rovaniemellä ostoksilla.

    • moni.ostaa

      Pekan kauppa on hyvä kauppa ja ei kukaan ruokia Rovaniemeltä käy ostamassa ainakaan jos ei ole muuta asiaa. Ainoa mitä voi Kauppapaikassa arvostella on että Nurmikumpu ei jaa lehteä vaikka muut puolueet saavat siellä jakaa lehteä ja makkaraa. Nurmikumpu on osa kaupungin nähtävyyksiä ja missä liikkuu on asiakkaitakin enemmän. Muutenhyvä kauppa. Voisi laajentaa Suomulle tulevaan keskukseen lähiruoka kaupan tämä Kauppapaikka. Retriitti kävely päättysi ruokakauppaan, moni ostaa kun nälkäkin on vai onko?

      • opopopook

        Kyllä Lidli on päihittänyt Kauppapaikan. Lidlistä löytyy halvemmalla ja hyvät valikoimat tuotteita.


      • kklldlös

        Ainaakin Lidlissä on tuoreemmat tuotteet. Viimeaikoina ostanut kananmunia koivuniemeltä niin olleet jo vanhoja. Maidot pitää aina tarkistaa ja pakertaa rahkat olleet jo ylimenneitä.


      • teguila5
        kklldlös kirjoitti:

        Ainaakin Lidlissä on tuoreemmat tuotteet. Viimeaikoina ostanut kananmunia koivuniemeltä niin olleet jo vanhoja. Maidot pitää aina tarkistaa ja pakertaa rahkat olleet jo ylimenneitä.

        Kysymys? Millälailla vanhentuneet?


    • pekuri

      Pekka on eläkeiässä, miksi pitäisi lajentaa ja ottaa huolia, pärjää muutenkn...

    • dpdpoid

      roissa kerran viikos ,,siellä laajempi tarjonta ja kaikkea saa..ja ei kassojen vieressä kylänmiehiä kyttäämässä..

      • höpö_höpö

        Koivuniemeltä löytyy kaikki samat mitä Rovaniemeltäkin. Jotkut vain yrittävät nostaa egoansa ainakin puheissa. Voi hyvinkin olla että Rovaniemeltä hakia käy vain ensin sossussa ja menee sitten Kemijärven Lidliin, sieltä kun saa laatutavaraa halvemmalla.


      • roi.odottaa

        Kemijärveltä ei löydy edes vaatteita joten on usein asiaa Rovaniemelle. Olis edes s-market laajentanut vaateosatoa, eikä turhaan suurta ruokaosatoa jossa suurin osa tuotteista menossa roskiin. Lasten vaatteita ei täälä juurikaan ole. Rahaa kyllä riittää ostoksiin Rovaniemelläkin kun unohtaa juhlimisen ja ryyppäämisen. Hauskaa voi olla ilman viinaa ja rahat ja terveys säästyy.


    • nouseva-Suomu

      Kauppapaikka myös Suomulle. Sieltä voisi ostaa lähiruokaa Suomun matkailijat.

      Suomu nousee ja se on kuin tähti kirkas majakan lailla se hohtaa se SUOMU! Tule sinäkin ystäväni Suomulle saamaan hoitoa ja lepoa. Iloinen mieli on Suomun ihmisten kodin tulevaisuus.

    • muutostakehiin

      Miksi niin hyvä kauppa on huonontanut toimintaa? Kun tarjoukset alkaa niin tuotteet tulevat päivällä jos silloinkaan. Olen huomannut kun nyt olleita plussa etuja on ollut niin kuitenkaan ei ole tuotteita ollut ja kun etuus loppuu niin tuotteita ilmestyy hyllyille. Muutamaan otteeseen on pitänyt hakea tavaraa uitosta ja lidlistä kun koivuniemeltä ei ole saanut. Pekan olis hiukan kartoitettava toimintaa jos meinaa pitää asiakkaansa kaupassa.

      • ij0iikm

        ei pekka kuule enään välitä,sille pääasia että takahuoneessa kööri koolla ja et juoma riittää.


    • jklpp

      Sama huomattu ettei tarjous tuottei ole tarjolla kun tarjous alkaa. Onneksi Lidlissä on tuotteett tarjollasinne siis.

    • Ei.mulla.muuta112

      KIITOS PEKKA KOIVUNIEMI MYÖS ÄIDILLESESI JA ISÄLLESI!

    • paljon_oli

      Päivällä kävin Kauppapaikassa paljon oli asiakkaita, ja valikoima Kemijärven parasta. Uusi uljasUitto näyttää jäävän Lidlin, ja Koivuniemen jalkoihin. Kyllähän Koivuniemellä on parhaat valikoimat, ja paras palvelu, Lidl taas kilpailee hinnoilla.

    • JuuJaJepJepulis

      KauppaPaikka on todellakin remontin tarpeessa. Se oli aikoinaan hieno liike mutta siellä ei ole tehty minkäänlaisia remontteja valmistumisen jälkeen.

      Hyllyt ovat täynnä ja välit ahtaita. Kauppa kaipaa uudistamista, se on selvä.

      Joku pölijäkin kaipaili Suomulle Kauppapaikkaa. No, tämän nykyisen vois kyllä purkaa ja rakennusjätteet viedä Suomulle. Silloin siellä olisi juurikin käyttötarkoituksen mukainen Kauppapaikka.

      • monia-ruokia

        Kun Suomun toiminta kehittyy tarvitaan sinne kauppoja.

        Marjat, sienet, yrtit ja hirvenliha erityisesti


    • parannettavaalöytyy

      Tosi on että kauppa kaipaa remppaa ja pikasesti. Myös vois huolehtia että tuotteita olis tarjolla eikä hyllyt huuda tyhjyytään. Osa tuotteista ei ilmeisesti enään kuulu kaupan valikoimaan tai ei saada joten usein täytyy suunnistaa Uittoon hakemaan uupuvat tuotteet. Pihalla olevat parkkipaikat on ilmeisesti mitotettu mopoille kun ruuhka aikaan ei ainakaan isommalla autolla pääse kääntymään jos auto on vieressä.

      • olenkohan_sokea

        Parkkipaikan ahtauden myönnän, mutta muuta ihmettelen. En ole paikkakuntalainen kuitenkin pidän kauppapaikkaa Kemijärven parhaana kauppana. Kaikkea olen saanut mitä olen kysynyt myyjät etsivät tarvittaessa. Ei Uitosta löydä vastaavia eineskeittiön tuotteita. Toki Uitossa on uudet seinät, niihin kuitenkin tottuu pian.
        Parkipaikalla on tilaa enemmän, osin siksikin koska siellä on vähemmän asiakkaita.


      • hjjkkl

        Kyllä Uitosta löytyy paremmat ruokavalikoimat tiskiltä ja monen monta sorttia tuotteita toisin kuin Koivuniemellä. Lidlissa on taas parhaiten tuotteet jo aamusta saatavilla. Koivuniemellä plussa tarjoukset on pääasiassa puukattu sähköpostiin josta sattuu joskus katsomaan, muttei kaupasta ole löytynyt tuotteita joita on tarjopuksessa.


      • Kpuit1

        Niin ja se pekan parkkipaikka on niin lähellä uittoa että siihen monesti olen jättänyt biilin kun uiton pihalla on ollut täyttä, että kyllä kp asiansa ajaa.


      • mietippäs

        Höpöhöpö. Uiton pihalla on aina tilaa toisin kuin KOivuniemellä, jossa tungettu niin paljon autoja, että ollaan sumpussa


      • jkjölk

        Koivuniemi alkaa olla perseestä... Monessa suhteessa mennyt alas päin kuin lehmän häntä. Vanhemmat myyjät niin myrtsin näköisiä ja nuoremmat vaihtuu tiuhaan tahtiin.


    • Novoivoi

      Novoivoi
      Maailman läpi kateelliset ihmiset jaksaa möyrytä tyhjästä, kukaan ei saisi omistaa mitään, kellään ei saisi mennä hyvin..... Vain kateelliset ihmiset yrittävät nostaa egoaan parjaamalla kaikkea mitä itsellä ei ole. Kemijärvellä käydessäni käyn aina ostoksilla kauppapaikassa koska se on ehdottomasti para kauppa ko. kylällä.
      Kiittäkää, älkää kirotko ;)

      • ldlöl

        No voivoi sen kun painut sinne kauppaan jos kerran niin oot päättänyt. Itte kullakin menee niin kuin menee ja omistaa mitä omistaa, mitäpä se kellekkään kuuluu. Jokainen valitsee kauppansa oman mieltymyksen mukaan. Itte olen siellä melkein koko ikäni käynyt mutta kaupan taso on alkanut lipsua. Eipä ole ihme paikalliset kantaa rahansa Rovaniemelle kun täältä ei löydy enään mitään.


    • stoppia

      Koivuniemi on hyvä kauppa!

    • aikauudistua

      Lomalla käydessäni olen käynyt paikallisissa kaupoissa ja todennut että tämän uuden kaupan ruokatiski on näyttävin ja paras valikoima tuotteita. Kauppapaikka on ankean ja pimeän oloinen kauppa, olis uudistamisen tarpeessa. Tympeä käydä ruuhka aikaan kun parkkipaikkoja ei riitä kaikille ja kaupassa kapeat käytävät ja tavara laatikoita pinkoissa. Pari kassaa on liian vähän ruuhka aikaan,vahukset eivät jaksa jonottaa kuumassa kaupassa kauan.

      • haiskahtaa_siltä

        Kaikesta päätellen olet paikallinen, ja olet ennenkin ottanut aiheeseen kantaa.


      • höpölöpöl

        Mikään noista ei pidä paikkaansa.


    • voiukot

      kyl oli mukava käydä pekan kaupassa käydä pitkästä aikaan,siellä on mukava kassalla ostoksia pakata kun ukot kyttää silmäkovana penkkirivillä,,siellä valvonta pelaa..
      myydäänkö siihen penkille istumapaikkoja vai missä järjestyksessä se täytetään?
      siirtyykö abc:n tietomiehet sit jossain vaiheessa pekan kaupan valvojiin vai miten tietomiesten reviirit jaetaan?
      on siellä ukoilla hommaa nyt kytätä kun jouluturistit tulleet,,supina kuuluu..

    • Mielenrauhaa3

      Hyvä ihminen...penkillä istujat eivät häiritse muita kuin sinua. Rovaniemellä, Oulussa, Tampereella ei kukaanvalita penkeillä istuvia! Päinvastoin.

      • spjsepj

        missä muussa kaupassa on tuollainen ukkotokka kyttäämässä kuin kauppapaikassa????


      • muuallaMualla
        spjsepj kirjoitti:

        missä muussa kaupassa on tuollainen ukkotokka kyttäämässä kuin kauppapaikassa????

        Kyllä muualla joudutaan satsaamaan valvontakameroihin, ja vartijointiin. Kemijärvellä ukot hoitaa saman homman.


      • ujstah

        Se joulupuuro oli todella hyvää, ja riittkin, ainakin minulle kolmesti hain. Eipä muilla ollut vara tarjoilla puuroja si isolla saksalaisella, eikä teidän yhteisellä osuuskaupalla.


      • kylmaistui

        ja abc joululounas eilen,oli kyl hyvä,,ja kun vihreälläkortilla sai ilmaiseksi..kiitos osuuskauppa.


      • lkklkökök
        spjsepj kirjoitti:

        missä muussa kaupassa on tuollainen ukkotokka kyttäämässä kuin kauppapaikassa????

        Olen tympääntynyt samaan asiaan. Samat ukot tollottaa päivästä toiseen siinä. Toinen ärsyttävä asia on tämä muikun paistaja joka vie parkkipaikat myötään. Eikö tori ole sitä varten että siellä kaupustellaan eikä viedä invapaikkoja kun muutenkin on parkkipaikat kortilla.


      • erpkrpepre

        joo siinä kyllä naisena saa kyttääviä katseita kun tää mies tokka aina tollaa kun kassalla on,ei varmaan kauppakassiin mitään mee niiden ohi


      • Smell_like_shit
        lkklkökök kirjoitti:

        Olen tympääntynyt samaan asiaan. Samat ukot tollottaa päivästä toiseen siinä. Toinen ärsyttävä asia on tämä muikun paistaja joka vie parkkipaikat myötään. Eikö tori ole sitä varten että siellä kaupustellaan eikä viedä invapaikkoja kun muutenkin on parkkipaikat kortilla.

        Ja haisee ne muikut aivan hirveälle, täytyy oksennusta pidätellä kun ohi kävelee!


      • Joulun-tarina
        lkklkökök kirjoitti:

        Olen tympääntynyt samaan asiaan. Samat ukot tollottaa päivästä toiseen siinä. Toinen ärsyttävä asia on tämä muikun paistaja joka vie parkkipaikat myötään. Eikö tori ole sitä varten että siellä kaupustellaan eikä viedä invapaikkoja kun muutenkin on parkkipaikat kortilla.

        Muikut tuoksuvat ja paistaja ei vie tilaa, makkarat ovat myös hyviä!

        Mukavaa joulua muikun paistajalle myös penkillä istujille!


    • kytättyjokakerta

      Ei kai siinä mitään jos pekka ei arvosta hälle rahaa tuovia asiakkaita. Asiakas kun ei saa kaupasta lähtiessään "penkkiukoilta" kuin vaivautuneen mielen supinoiden ja arvostelevien katseiden kera. Ostoskasseja ei kyllä heillä näy. Eikö penkit ole tarkoitettu kaupassa asioiville vanhoille ihmisille jotka odottavat kyytejään eikä aikamiespoikien päiväkerholle.

      • pääsenköpitkällepenkille

        miten sinne pitkälle penkille pääsee istumaan? onko muuta mahdollisuutta kuin luonnollisen poistuman kautta?miten jos voitelurahoja maksaa niin olisko mahdollista paikkaa saada?
        kovin tekis mieli päästä sinne päivystämään ja kyttään asiakkaiden ostoksia,,,ja ne postipaketit,on mukava katsella ketkä tilaa hobby hallista osamaksulla tavaraa..


    • vakiistuja

      Ukot odottaa, kun rouvat on ostoksilla. Samallahan siinä muistellaan menneitä, mutta usein puhe kääntyy, kunkin sairaskertomukseksi.
      Me ollaan jo sen vaiheen elämässä ohittaneet, kun nainen sillätavalla kiinnosti.
      Jos kohtaatte katseemme, se on vain kutina lapojen välissä, sinne ei ylety kynsimään.
      Meistä moni nousee maksamaan, kun rouva on vihdoin saapunut kassalle.

      • gliy

        höpö höpö,,samat istujat aina,ei teidän"rouvat" ole joka päivä aamusta iltaan kaupassa,ei ole kuin uteliaita juoru ukkoja,eipä siellä naisia näy istumassa,juoru ukot ja samanlaisia abc;llä,istuvat ja tietävät,ei edes kahvikuppia kukaan osta.


      • vakiistuja
        gliy kirjoitti:

        höpö höpö,,samat istujat aina,ei teidän"rouvat" ole joka päivä aamusta iltaan kaupassa,ei ole kuin uteliaita juoru ukkoja,eipä siellä naisia näy istumassa,juoru ukot ja samanlaisia abc;llä,istuvat ja tietävät,ei edes kahvikuppia kukaan osta.

        Suvaitsevaisuutta ! Ei teitä nuttura tiukalla olevia ämmiä, lopultakaan, kovin monta siitä ohi mene. Silloin tällöin saamme, jopa lämpimän hymyn.


      • vievari
        gliy kirjoitti:

        höpö höpö,,samat istujat aina,ei teidän"rouvat" ole joka päivä aamusta iltaan kaupassa,ei ole kuin uteliaita juoru ukkoja,eipä siellä naisia näy istumassa,juoru ukot ja samanlaisia abc;llä,istuvat ja tietävät,ei edes kahvikuppia kukaan osta.

        Oletkos käynyt abc:lläkin nakkelemassa niskojas ?


      • nykyaikaa
        vakiistuja kirjoitti:

        Suvaitsevaisuutta ! Ei teitä nuttura tiukalla olevia ämmiä, lopultakaan, kovin monta siitä ohi mene. Silloin tällöin saamme, jopa lämpimän hymyn.

        Nyt eletään vain aikaa jolloin ei vanhuksia arvosteta kuten ennen. Osa nuoremmista on jo ehdotellut mitenkä eläkeläisillä pitäisi olla ihan omat kaupat.

        Monikaan ei huomaa sitä mitenkä ikääntyminen on useimmilla edessä. Jos suuntaus on jatkuva eipä ole nykyisillä keski-ikäiselläkään ruusuista vanhuutta odotettavissa.
        Ehkä heillä on tulevaisuudessa ulkonaliikkumis kielto täytettyään 60V.


      • nykyaikakaukana

        Osalla ei ole edes akkaa joita ootella. Ei ne tee muuta kuin kyttää asiakkaita ja juoruavat samat ukot päivästä toiseen.


    • 1970lukuparkaisin

      Jo on pienimielisiä ihmisiä pikkukylässä.
      Onhan se nyt paljon parempi että ukot istuu kaupassa tai huoltoasemalla
      kuin oluella kapakassa.

      • kallaankotka

        Äläppä huoli, kyllä se on mukava istua, Maijun Bubissa, kaljamotin kanssakin.


    • apsila

      abc;n ukkojen juorupiiri...muuttaa puolilta päivin koivuselle...

    • Rakkautta-rakkautta-vaan

      Ne papat ❤️ siinä penkeillä istuskelemassa ei tee kellekkään pahaa. Kuka oottaa vaimoaan, kuka on tehny ostoksensa, kuka on menossa ostaan, mutta kun näkee kavereita, niin jääpi jutteleen. Olen ittekki naisena siinä joskus istunu, kun olen kyytiä ootellu ja kyllä papat puhu ihan muuta, kuin asiakkaista, tai heidän ostoksista. Kyllä maailmassa juttuja riittää, varsinki tänä aikana, kun ei oikeastaan tiedä, onko huomena edes aikaa . . . . Joo, kyllä vanhempaa ihmistä ❤️ pitää arvostaa, eikä haukkua. Hekin on jo suurin osa antaneet oman panoksensa tälle yhteiskunnalle, josta kiitos heille, niin toki heillä on oikeus istahtaa vaikka vähän pitemmäksiki aikaa ja turissa kuulumisia ja päivän polttavia asioita tässä maailmassa. Hyvää Joulua papoille, K-kaupan väelle ja Pekalle ja kaikille Kemppalaisille. 🎄 🎄 🎄 🎄 Hymyä huuleen. 😊 ❤️:llä 🎅

    • Anonyymi

      Joko on uusi kauppias tiejosa ja avajaishuumaa

      • Anonyymi

        Tiedetään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedetään.

        Jaa? No kuka tulee ja pistääkö kaupan ja myyjät kuntoon


    • Anonyymi

      On tärkeää kunnioittaa vanhuksia ja Koivuniemellä penkeillä on suurta elämänviisautta, Kemijärven syntyperäisiä kokeneita ihmisiä ja kunnioitus heille ja kiitos vapaasta isänmaasta!

      Jotkut odottavat vaimoa penkeillä ja on myös meitä eronneita, jotka ovat joutuneet pakon edestä tilanteeseen, että ei ole liitto kestänyt esimerkiksi kielteisen asenteen vuoksi, mitä vaimo voi osoittaa miehen harrastuksia kohtaan.

      Ei mitään NEGA juttuja kaipaa täällä kukaan enää. Hyvä mieli ja IHANA Koivuniemi kauppa. Kiitos! Kiitos!

      Toivottaa itse ANTI-NEGA-17

    • Anonyymi

      Torstaina haisi kalatiskillä mäännyt kala. Olisko paikallaan terveystarkastajan käynti?

      • Anonyymi

        Sinulla on erikoinen hajuaistin kun lasin takaa jo haistat? Oletko Kemijärviläisten kiusaaja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on erikoinen hajuaistin kun lasin takaa jo haistat? Oletko Kemijärviläisten kiusaaja?

        Päivästä toiseen siinä samat kalat pötköttää,lepäävät vain yön kaapissa. Juustokaappi on lämmin ja myyjät nyrpeitä


      • Anonyymi

        Aika usein lemuaa. Koko kauppa haisee , ei tarvitse kummoinen hajuaisti olla etteikö huomais. Kalaa en nykyään edes osta sieltä. Lidlistä löytyy paremmat kalat ja lihat, edullisempia myös. Toivottavasti uus yrittäjä sais hiukan kauppaa parempaan kuntoon. Ei ole ihme että asiakkaat katoaa.


    • Anonyymi

      Kauheaa!

    • Anonyymi

      Elintarvikevirastosta päivää
      Ja se tyhjänkailottaja helekattiin sieltä postista kiitos.Ei kestä korvat eikä mikkään

      • Anonyymi

        Harvemmin kalan kyljessä on parasta enne päiväys. Kauppa paikassa usein haisee juuri kalatiskillä. Kylmätiskeistä valuu vedet lattialle ja luutut tiskien alla usein. Uitossa ja lidlissä kunnon kylmätiskit. Uuden yrittäjän tehtävä kunnon remppa kauppaan jos meinaa saada asiakkaita.


      • Anonyymi

        Lidlin kaloissa on kyllä merkittynä viimeinen käyttöpäivä, taitaapa olla myös pakkauspäiväkin.


      • Anonyymi

        Lidlin kalat pakattuna ja niissä merkinnä,t mutta kauppapaikassa tiskillä makaa harmaita pyydettyjä kaloja jotka lojuu useamman päivän haisemassa siinä. Kylmä altaassakin kalat usein sen värisiä että jää ostamatta. Usean otteeseen sattunu haisemaan ja useampi henkilö huomannut saman asiaan. Joskus sattunu olemaan hyllyssä kaks viikkoa makkaraa.


    • Anonyymi

      Joo tämä yksi. Meno on kuin markkinoilla siellä veikkauksesa huuto ja porina jatkuu mutta osa asiakkaista jätetään huomioimatta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe