Henry Lindelöfille potkut!

Paitsiosta

Lindelöf on sotkenut Kotkan kaupungin asiat täydelliseen umpisolmuun:

-Ryhmä lakimiehiä yrittää selvittää tapaus Kervisen vyyhteä
-Johtaja polttaa verovaroja erilaisten taivaanrannanmaalausprojektien kanssa
-Työttömyys on valtakunnan huipputasoa
-Kaupunki on riidoissa kaikkien naapureiden kanssa
-Yritysilmapiiritutkimusten jumbosijoilla vuodesta toiseen
-Terveyspalvelut päästetty rämettymään

Päättäjien tulisi nyt tehdä välitilinpäätös ja todeta kaupunginjohtaja Lindelöfin aiheuttamat suunnattomat vahingot Kotkan kaupungille ja sen asukkaille sekä vetää välttämättömät johtopäätökset: Henry Lindelöf saa mennä.

21

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MiksidemaritykkääLindest

      Henkinen ilmapiiri Kotkassa on todella huono ja se näkyy kaikkialla ihmisten pahoinvointina ja vihamielisyytenä. Missään muussa kaupungissa kyseinen kaupunginjohtaja ei olisi saanut jatkaa virassaan, mutta täällä hän saa tuhota ja sotkea asioita vuodesta toiseen. Eikä pidä unohtaa sitä valtavaa rahamäärää mikä on valunut kurkusta alas kun kalliita viinejä on tarjottu isolle hoviporukalle.

      Säästöjen maksajiksi ovat joutuneet lukuisat koulut, vanhukset, sairaat, pienyrittäjät ja monet monet muut.

      Miksi kaupunginjohtaja yhä jatkaa virassaan ja mikä hänessä niin kiehtoo ?

      • TaviSe

        Lindelöfin lupaama outlet-keskushanke kantasatamaan lienee sekin polkaistu käyntiin vain Lindelöfin viinanhuuruisten harhojen seurauksena. Ainakaan minä en ole kuullut mistään markkinatutkimuksista tai kannattavuuslaskelmista. Rahoittajat vaativat aina sellaiset nähtäväkseen ennen kuin päätöksiä tehdään. Pelkkä punaviini-illallinen Lontoon hienostoravintolassa ei rahoittajia hämää, niin kuin Lindelöf kenties kuvittelee.


    • KariLe_
    • Naga-

      Henry Lindelöf on demari !! Onko demarit olleet koskaan tässä kylässä oppositiossa ? Henryllä ja demareilla on kuntalaisten antama valtakirja,eli turvat tukkoon arvostelijat.

      • fasdfasdfaf

        Henry Lindelöf on demari, mutta siitä huolimatta tehtävissään epäonnistunut johtaja kuuluu kilometritehtaalle ansioittensa mukaan.


    • peltis

      Nyt vasta te heräätte?tälläinen loiseläjä imee/imennyt tämän kaupungin tyhjiin jo aikoja sitten.Nouskaa ihmiset barrikaadeille niinkuin ennen ihmiset tekivät?

    • ruksaaja

      Tällä palstalla kirjoittamisella emme pääse Lindelöfistä eroon. On kerättävä nimiadressi missä 100% kotkalaisista vaativat Henryn erottamista. Voisko Kervinen pistää alulle? Minä vedän varmasti kaksikin ruksia listaan!

    • äänesti-isäkinheitä

      Kotkaa sanotaan punikkien viimeiseksi linnakkesi, joten täällä ei hypitä barrikaadeille omia vastaan ?? "Loiseläjällä" on puolueensa (demareiden) ,ja siten äänestäjiensä (suuren joukon kuntalaisia) täysi tuki takana joten annetaan Henrylle työrauha.

      • Parkkis

        Tässä on nyt kotkalaisten oma etu kyseessä ja sen vuoksi Lindelöfille kenkää nyt vaan heti!


      • nagan-

        Lindellä on demariälymystön muovaama ja kokkareiden siunaama sopimus joka maksaisi maltaita kuntalaisille irtisanomistilanteessa. Visiot toteutuu ja Henry lähtee eläkkeelle ,,,noin se menee.Demareiden "hyväveli" verkostoa ei tuhoa tässä kunnassa kuin Gröönlannin jäätiköiden sulaminen (sulaminen nostaisi n.7 metriä meren pintaa) Noin tänään.


      • gsdfgsdfgsg
        nagan- kirjoitti:

        Lindellä on demariälymystön muovaama ja kokkareiden siunaama sopimus joka maksaisi maltaita kuntalaisille irtisanomistilanteessa. Visiot toteutuu ja Henry lähtee eläkkeelle ,,,noin se menee.Demareiden "hyväveli" verkostoa ei tuhoa tässä kunnassa kuin Gröönlannin jäätiköiden sulaminen (sulaminen nostaisi n.7 metriä meren pintaa) Noin tänään.

        Tuosta sopimuksesta huolimatta Lindelöf kannattaisi meidän kotkalaisten edun nimissä laittaa pois mahdollisimman nopeasti. Lindelöfin johdolla Kotka kokee vain uusia raskaita vastoinkäymisiä. Lindelöfin kärkihankkeista ei jää kotkalaisille kuin pelkät laskut ja rapautuneet palvelut. Sen vuoksi maksoi mitä maksoi, mutta Lindelöfin paikka ei ole enää täällä Kotkassa. Näytöt on annettu ja se ei todellakaan riitä, kenkää!


    • Toimenpiteitäplease

      Liikemaailman "tulos tai ulos" on myös tällaisiin epäonnistuneisiin kuntajohtajiin tarkoituksenmukainen menettelytapa.

    • Kannesinhirvi

      Kaupunginjohtaja Henry Lindelöf on nyt houkuteltu mukaan sellaisiin ympyröihin, joista hänellä ei ole aiempaa kokemusta. Hän kuvittelee innoissaan, että kaikki suuri ja ennennäkemätön muuttuu kannattavaksi bisnekseksi, eikä ota kuuleviin korviinsa asiantuntijoiden varoituksia. Lindelöf tulee vielä pettymään raskaasti hyväuskoisuuttaan ja kokemattomuuttaan. Ja kotkalainen veronmaksaja kuittaa hölmöilyistä aiheutuneet laskut.

    • Lyhyt_neuvo

      Hörpätkää vettä välillä lindelöfvammautuneet.

    • Pöö12

      Kyllä taas oli iso uutinen Kantasatamahankkeesta Kymärissä. Iso uutinen jossa ei kerrota mitään uutta ! Ei ole rahoittajista vieläkään mitään tietoa. Ja mitä väliä sillä on, mitkä muotitalot sinne kenkänkänsä tuovat ? Ei ne tätä rahoita, vaan kengät on vuokramyymälässä juuri niin kauan kun kauppa käy, ja sitten vaihdetaan osoitetta ja liiketila jää tyhjilleen omistajan vastuulle.

    • ei-haisuuu

      AIEsopimuksia on kai tehty italiaanojen kanssa, mutta vuokraneliömetrien määristä ja neliöiden rakentajasta - tai maksajasta - ei tunnu olevan hajua - ainakaan vielä julkisuuteen asti kerrottavaksi. Toivotaan, että haisisi jo pian.

    • kljlkjlkjlkjlk

      Merimuseo heheheheheheheheheeeeee. On siinä rahantekokone ja varmaan tuo miljoona ulkopaikkakuntalaista tähän tuppukylään, eikös ? Paljonko meni rahaa, ja paljonko tuottaa persnettoa per vuosi. Talon kulut ovat varmasti isommat kuin tulot ? Talo on mädäntynyt ennenkuin kustannukset edes tasoissa. Olipa hieno monumentti ja järjen riemuvoitto. / Ei mitään vikaa itse asiassa eli meri ja mereen liittyvä, mutta se raha ja kuka sen maksaa ja maksaa --- ja maksaa.

    • fgfgfgfgf

      Totta. Nyt puretaan ympäri maata jo 1960-70-lukujen kerrostaloja homepesinä tms. syistä. Kotkan teku Metsolassa taitaa olla seuraava. Remppa ei enää kannata. Vellamossahan alkoi vuotaa sulamis- ja sadevesiä pirtin puolelle ja ylärakenteisiin muistaakseni jo rakennuksen takuuaikana. Mutta outletti pitääkin rakentaa puusta....

    • Kuinhölmölästä

      Kantasatamaan ei pitäisi rakentaa enää mitään, koskapa merivesi voi jo nykyisellään nousta rakennuksiin. Ihan jo tästä syystä on varmaa, ettei kukaan rahoittaja pistä sataa miljoonaa tuollaiseen tuulenpesään.

      Lindelöf jää Kotkan historiaan täydellisen tuhon miehenä. Yritys hyvä kymmenen, mutta touhuissa ei järjen häivääkään. Valtuusto vaan ihmettelee kuin sika helmeään.

    • hjkhkhkjh

      Cranston aikoo tuoda neljä risteilijää satamaan katsomaan kotkalaisia nähtävyyksiä. Cranstonin pitäisi nyt kuitenkin selvittää itselleen millaisia nähtävyyksiä risteilyvieraat oikeasti kaipaavat. Ei niitä kiinnosta luonto tai kotkalainen tuulipukukulttuuri. Ei todellakaan. Työttömyyden riivaama vanha teollisuuskaupunki ei lähtökohtaisesti ole sellainen kohde, jonka näkemisestä haluttaisiin maksaa.

      Cranston pitäisi viedä samassa kyydissä Lindelöfin kanssa pitkälle Loviisan tietä, että osaisivat häipyä projekteineen hevon vittuun.

    • eurooppatalo

      Kotkan kaupungintalon arkkitehtuuri on jo yksinään melkoinen nähtävyys. Heti ensimmäisen risteilyaluksen alkaessa lähestyä satamaa on kaijalle pystytettävä iso kyltti vähintään neljällä eri sivistyskielellä: Tule ja näe ainakin Euroopan rumin kaupungintalo!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe