On ne se stadilaiset sitten pellejä

stadinpellet

Ihan stögön, sluttisen ja ja stadimedian itkujen takia ni voi kuin sydämestäni toivoa, että Tappara vie mestaruuden. Tilanne ei todellakaan ollut niin suuri farssi kuin nämä janarit yrittävät saada uskomaan, sillä tuomarihan siinä Tapparan pelaajan kampitti. Lisäksi ne kentän laidalta raportoivat pelletkin ovat niin läpeensä subjektiivisia ettei mitään rajaa. Miten noin puolueellisia "asiantuntijoita" päästetäänkin kentän kun kyseessä finaalipelit?

Toivon totisesti, että Tappara vie mestaruuden, joka siltä ryöstettiin tuomaripelillä 2014. HIFK:in kannalta on vaan valitettavaa, että HIFK ei ole koko Suomen kärpät, kuten Kärpät on. Kärpät kun "kokee vääryyttä" niin media pystyy aivopesemään kansan lisäksi myös liigan ja kun tuomarit puolelleen, mutta se ei onnistu kun kyseessä on HIFK. Tässä sarjaa ei voida viheltää HIFK:iä mestariksi tuomaripelillä, koska Kärpistä poiketen HIFK on niin vihattu seura Suomessa.

Tappara siis luultavasti voittaa tiistaina ja toivon todellakin, ettö voitto tulee mahdollisemman kontroversiaalisesti, jotta stögö, slutti ja koko stadimedia varmasti pahoittaa mielensä ja julistaa HIFK:in "moraaliseksi voittajaksi".

7

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "on ne se stadilaiset..."??? Ei hyvää päivää toope,opettele kirjoittamaan vai onko kaiken muun lisäksi luki-häiriö vai mikä tökkii...?!!Oletsä sama joka kaupungilla kulkiessaan tuppisuuna silmät selällään ihmettelee maailman menoa,se jonka syke laskee vasta kun 10min peiton alla sulateltu näkemistään.Ja siitä sitten purkamaan omaa surkeaa oloaan kirjoittamalla nimimerkin suojissa kun ei uskalla ääneen ihmetellä.

      • AMMU ITTES LUUSERI HIFK RUNKKARI JA KATSO TULOSTAULUUN APINA


      • 12aapeli kirjoitti:

        AMMU ITTES LUUSERI HIFK RUNKKARI JA KATSO TULOSTAULUUN APINA

        Stadi kestää minkä tahansa tulostaulun vertailun,paitsi pesäpallon...Tusina-ape,kampaa naamas ja käy joskus isolla kirkolla..mut ole hiljaa ettei tyhmyys paljastu.


      • 12aapeli12

        herää perkele käpykylän kalle vai mikä tuppukylän teppo siellä määkii. pakaa kamas ja mee käymään oikein kaupungissa kerran elämässä. maailmalla lukematon määrä kaupunkeja jossa 3-4 kertaa enemmän ihmisiä kun suomessa . tuu sitten takas tumputtamaan sinne peräkylälle.


      • 12aapeli12 kirjoitti:

        herää perkele käpykylän kalle vai mikä tuppukylän teppo siellä määkii. pakaa kamas ja mee käymään oikein kaupungissa kerran elämässä. maailmalla lukematon määrä kaupunkeja jossa 3-4 kertaa enemmän ihmisiä kun suomessa . tuu sitten takas tumputtamaan sinne peräkylälle.

        Just tulin Intiasta,kävin tumputtamassa pikku kylässä jossa saman verran asukkaita kuin Suomessa.Kiva tulla kotiin kun kaikki pelaa,ilman katkoja lämmintä vettä,sähköä ja nettikään ei katveessa.Ja kaikkihan tietää et ifki on iha paska,ei ollut Tapparan paremmuutta...Siitä muistui viemäröinti,pikkuasia "suurkaupungeissa" mutta paska haisee jos sitä tonkii,ja jos sitä on paljon.Sit lehmän läjiä ympäriinsä.Mä muutan Vimpeliin,v****aa ku ifki-siat pelaa läpi vuoden käsipallosta potkupalloon SM-tasolla,näen punaista...


    • fedsrt

      Rapatessa roiskuu. Joka tapauksessa stögön, luttisen, "asiantuntijoiden" sekä stadin pellemedian itkut ja uhriutuminen menee naurettavuuksiin. Toivotaan, nyt etteivät tuomarit mene helppoon, vaan suhtautuvat noihin naureskellen. Tosin Liigalla on valitettavasti kovat näytöt siitä, että tuomarit saa seuraavaan peliin puolelleen päästämällä kunnon porut pelin jälkeen.

    • PARAS VOITTAKOON. ITE LÄHDEN 9 AIKAAN KÄVELYLLE

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe