Petin, kerronko vai en

Msmsmskkk

Aivan järkyttävä olo siitä mitä tuli tehtyä. Rakastan tyttöystävääni aivan mielettömän paljon ja jotenkin kännipäissäni menin möhlimään. Siis en pannu mutta mentiin naisen kämpille jatkamaan baarin jälkeen ja siinä meinas mennä panemiseks sit tulin tolkkuihini ja sanoin etten voi tehä tätä et mulla on tyttöystävä. Sano ettei haittaamut sanoin etten nyt voi ja pyysin anteeks tilasin taksin himaan. Nyt on kauhea olo siitä illasta ja pusuista. Kerronko vai haudonko ite nyt tän paskan olon? Kaikki on suhteessa muuten tosi hyvin mutta nyt mokasin.... Miten edetä?

25

755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virheistäoppii

      NO ET KERRO HYVÄ IHMINEN! Nyt otat opiksesi ja kärsit morkkiksen vaan :)
      Mieti myös että miten se mopo noin pääsi karkaamaan.

      • Bbbjjjlll

        Näin ajattelin toimiakkiin.. Ihan järkyttävä morkkis päällä vaik mitää suurempaa ei ehtiny käyä vaikkaki liia pitkälle tuli mentyä :/


    • kljsdlfaskdjf

      Ota kerrasta opiksesi, mutta älä kerro. Turhaa murhetta tyttöystävälle yhdestä läheltä piti -kerrasta. Jos noin käy toistamiseen, sitten olisi aiheellista kertoa, että kännimöhlintään on taipumusta.

    • oppeliini1

      Teit 2 idioottitekoa: Kännäsit, vaikka tiedät että viinahoyryiset aivot tekee sinusta täydellisen typeryksen JA toiseksi tunkeuduit toisen ihmisen kotiin väärillä periaatteilla.

      Miksi kaataisit tuota lokaa tyttoystäväsi päälle? Helpottaaksesiko omaatuntoasi?
      Kärsi tekemäsi omissa nahoissasi, tyttoystävälläsi ei ilmeisesti ollut osaa ei arpaa tuohon.

      Te itsellesi kristallinkirkkaasti selväksi että pysyt viinasta (olut, viini, kova viina, sahti, siideri - kaikki missä on yhtään viinaa, alkoholia) erossa. Aivosi ei pysty toimimaan sen alaisuudessa. Olet aina tiennyt sen!

      Miksi tuohoaisit aivosi , edes hetkeksikään, ja alustavan ystävyyssuhteesi?

      • bulebulee

        Kyllä minä ton sahtin sallisin, se ei paneta iha tolkuttomasti, sen kanssa saattais pärjäillä hyvinkin.


    • Kllkllööll

      Kiitos kommenteista! Iha hirvee olo ollu kyllä tapahtuneen takia ja eihä sitä voi ku itteään syyttää. Eile tuntu kauheelta olla vierekkäi sohvalla ja samaa aikaa mielessä oli vaa et mitä tuli tehtyä. Eikä mitää voi kännin piikkii laittaa, iha tietosesti kaikki meinas tapahtuu..

      • humppa123

        Älä missään nimessä kerro. Koskaan. Ikinä. Unohda. Olen nainen ja voin taata että tyttöystäväsi tekisi pienestä asiasta hirveän draaman. Ei tuo kuitenkaan niin kamalaa ollut. Sattuuhan noita.


    • Näinmeillä

      Juu älä kerro, mieheni jäi kiinni naisen kanssa pervojen viestittelystä ja puoli vuotta yritin unohtaa, en pystynyt vaan jätin. Älä kerro!

    • Paneva_mies

      Tuollaisista viattomasta pusuista kannata välittää! Taidat olla vielä melko nuori. Iän myötä huomaat, ettei uskollisuus parisuhteessa ole kovin tärkeä asia, molemminpuolin... Välillä kun käy jurnuttamassa vierasta reikää niin se pimppi kotonakin maistui taas paremmalta. (Siis mikäli naisesi muistaa käydä alapesulla ennen cunnilingusta.) Harharhar -viilt-

    • PahaSuvi

      Kerro.
      Parempi tunnustaa jos kerran samassa kaupungissa asutte. Naiset juoruaa, se sun pusukaverisikin on puhunut jo kavereilleen tästä asiasta, ja juttu ihan varmasti leviää. Jonain päivänä se tulee sua kuitenkin vastaan jollain tavalla.

      Sä kuitenkin tulit järkiisi ajoissa, joten ota raippaa nyt ja kärsi seuraukset. oot sitten seuraavalla kerralla fiksumpi.

    • vaari75v

      Ethän sinä ole varsinaisesti pettänyt. Unohda

    • Luulen, että sinulla on kauhea morkkis sen takia, että menit ja panit sitä naista, vaikket sitä halua myöntääkään. Ja se nainen on sen verran tuttu, että sinulla on pelkona se, että tyttöystäväsi saa siitä vihiä. Nyt sitten mietit kovasti, kerrotko vai et? Varmaankin olet jo päättänyt olla kertomatta. Luotat siihen, että se nainen ei ala levittelemään siitä mitään juttua, että hän on päässyt naimaan sinun kanssasi vaikka sinulla on omakin tyttöystävä. Ja hyvällä mahdollisuudella ei alakaan.

      Jos se morkkis on niin kamala, niin kai sinä sen kestät silti? Mitä pidemmän aikaa tapauksesta menee, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on selviytyä. Ellet sitten mene ja ota uusiksi.

    • Tuttuatekstiä

      En ehkä minäkään suosittelisi kertomaan. Morkkis on varmasti hirveä, mutta kännissä sattuu ja tapahtuu. Pikemminkin olisin huolissani alkoholin aiheuttamista oloista. Itsellä tuli seinä vastaan, kun morkkikset alkoi olla megalomaanisia, vaikka aina ei tullut mitään toilailujakaan. Herkillä ihmisillä yliminä ja syyllisyys ovat potenssiin kymmenen kun viinan kanssa touhutaan. Suosittelisin pientä breikkiä juopotteluun. Itse en ilman apua selvinnyt, mutta ei pariinkymmeneen vuoteen ole tarvinnut miettiä, mitähän taas tuli tehtyä ja sanottua kännissä.

      • Nanna8444

        Itse petin kerran, suutelin kännissä, soitin seuraavana päivänä a-klinikalle ja halusin apua koska mies meinasi jättää minut ja koin että minulla on alkoholiongelma, kun join liikaa ja käyttäydyin holtittomasti. No, klinikalla tuumasivat että ei ole tarvetta tulla. Mies oli vuoden ajan vihassa, tein kaikkeni että unohtaksi sen pusun. Pääsi asiasta yli vasta kun itse petti, siinä vaiheessa kun jäi kiinni minä olin se syypää pettämiseensä ja huora, eli hieman eri suhtautuminen oli hänen pettämiseen vaikka meni sänkyyn asti ja selvinpäin. Jätin. Mutta vuoden kärsin yhden kännipusun takia. Onneksi petti minua niin tajusin millainen narsisti oli.


    • typeräjuttu123

      päätä itse. Samat hölmöilyt tullu tehtyä. Vailla mitään selitystä tai syytä. Ottaa päähän aivan julmetusti. Täysin omaa mokailua ja omalla vastuulla. Sitä on niin pettynyt itseensä ettei sanotuksi saa. Omalla kohdalla tuli myös jätettyä leikki kesken, kun jotenkin heräsi tilanteeseen kesken kaiken.

    • pussailija

      Älä kerro. En minäkään kerro. Se, että pussailtiin niin se ei ole niin vakavaa. Mies monesti on heikompi näissä tilanteissa kun nainen on päällekäyvä ja kerjää seksiä. Se, että pidit pintasi; kertoo siitä että rakastat juuri tyttöystävääsi. Anna anteeksi itsellesi!

    • puhun_kokemuksesta

      Ihan pyhimysten touhuu vielä...kysy sitten kun olet päässyt panemaan kunnolla virasta lihaa...seksin päivä tulee monella varatulla eteen.

    • jepa5555

      mites ap:lla menee?

    • stuuva

      Kerrohan ap, teillä menee nyt tyttöystävän kanssa taas hyvin? Se kömpelö halaaminen sohvalla kun omatunto kolkuttaa on unohtunut ja elämä on taas kivaa yhdessä? Ajattelit, ettei toinen huomaa sinusta mitään outoa, sitä kun olet etäinen? Oletko pohtinut alkoholin osuutta asiaan?
      Nyt arvostat suhdettanne enemmän kuin pitkään aikaan ja näytät sen entistä avoimemmin?
      Tämä kuulosti nyt aika tutulta. Ethän välttämättä ole minun puolikkaani..mutta samankaltaista ilmassa. Jutut kulkevat, niinkuin joku jo mainitsi.

    • lllllllw

      mä meenasin pettäää tänään yhen vanhan tuttavan kanssa, ihan kauhee jälleen näkeminen..

    • JanetAk

      Mahtavinta olis jos kertoisit asian niinku täällä,eihän sulla ole mitään hävettävää loppujenlopuks.Ja parempi mieli itselleski.Oonvarma että naises antaa anteeks ja arvostaa et olit rehellinen

    • totuusilmi

      Kyllä rehellisyys on paras kaikille. Tokihan se kirpaisee kun kerrotaan. Mut hyvä mies on kun kertoo itse ja tunnustaa. Näistä selviää kyllä uskokaa pois! Ja se kolmaspyörä varmaan saa apuja muualta! Katkera ei kannata olla kenenkään. Kiitän myös sitä kakkos naista kun on jättänyt minut ja miehen rauhaan. Ihmekös tuo jos ukko lankesikin koska tuntuu olevan järkevä nainen! Ei kun eteenpäin ja unohdetaan episodi yhdessä.

    • JanetAk

      Totuus aina kannattaa. Vaikka asioita kuinka vääntelis,valehtelemalla asiat vaan sotkeentuu ja loppua ei näy.Totuuden puhumalla se on sitte siinä.Kaikki me syntejä tehdään mut kaikki ei kerro totuutta kun se on niin vaikeeta mut aina se voittaa,kävi miten kävi!

    • kallekul

      Ei ole pyhimyksii eikä nunnia, mokia tulee ja etie päin. Lihan himo voittaa järjen ja mitäs tekoa järjellä on jos panettaa.

    • Ääliöntarina

      Noniin ap, pilasit hyvän suhteen, koska jotakin peruuttamatonta on tapahtunut. Ei tule koskaan olemaan enää täydellistä luottamusta ja tyttöystäväsi saa aikanaan tietää asiasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe