Miten Henna muka " pelastaa" Orimattilan?

kukamuutta_rahoittaa

Hennaa puoltavat tahot sanovat Hennan " pelastavan" Orimattilan, vaikka todellisuudessa sinne vain menee rahaa ja käy ihan päinvastoin, Henna tuhoaa Orimattilan.

Jokin taho oli arvioinut että Hennaan muuttaa noin 300 asukasta vuodessa ja tuolla vauhdilla veisi 50 vuotta että siellä olisi ne kaavaillut 15000 asukasta!

10 vuodessa asukkaita olisi tuolla 300 muuttajan tahdilla vain 3000 tuhatta eikä rahaa tulisi vielä silloinkaan takaisinpäin yhtään lanttia, menoja sen sijaan olisi.

Kuka Hennaan olisi OIKEASTI muuttamassa? Kuka Hennaan AIKOO sijoittaa rahaa rakentamiseen? Kertokaa kuka oikeasti olisi muuttamassa Hennaan, kun parempiakin paikkoja lähempää Helsinkiä löytyy. Kerokaa kuka rahoittaisi Hennaan rakennettavia taloja. SRV tajusi jo vuosia sitten että hankkeesta ei tule mitään ja vetäytyi siitä pois.

On aivan järjetöntä kuvitellakaan että jokin junaseisake toisi muuttajia keskelle ei mitään, kun niitä seisakkeita on paremmillakin paikoilla, eikä muuttoa tapahdu.

HENNAN PUOLUSTAJAT KERTOKAA REALISTISESTI KETKÄ OVAT HENNAAN MUUTTAMASSA JA KUKA HANKKEEN RAHOITTAA?

PS. Rahaa pitäisi heti alkuunsa löytyä minimissään noin 100 miljoonaa että edes jotakin näkyvää saataisiin aikaan.

27

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokoomusosaa

      Vastaus on että Orimattilan Kaupunki ja toimeliaat Virkamiehet ja sitten valtuusto pelastaa. Valtuustohan on yksi mielisesti Hennan takana ainakin niin päätökset on tehty. Se parturikin on Hennaa ollut päättämässä vaikka nyt yrittää koota nimiä että viisi vuotta stoppia Hennalle. Nyt pitää Orimattilan käyttää kaikki rahat Hennaan ja rakentaa sinne uusi kunta keskus ei ole muuta vaihto ehtoa. On turha yrittää nykyseen keskustaan mitään sillä kauppa ja liikemaailma on eittämättä kaukana nyky keskustasta. Te vielä polvillanne kiitätte kokoomusta joka on Hennan takana vankasti.

    • hyvältänäyttäänyt

      Nyt pitää kaupungin hankkia lisää maata Hennasta, maksaa siitä vaikka korkeampaa hintaa jotta saahaan lisää tarjottavaa tuleville asukkaille. Myydä 10 euron neliöhintaan eteen päin. Kuparinen ja se uusi nainen vaan kauppaamaan pääkaupunkiseudulle Hennaa ja alkaa tulee tulosta. Uskon että parissa vuodessa Hennassa toimii jo monia rakennus firmoja ja myös yrityksiä kun mooottoritie on lähellä.

    • juurikin.niii

      Hennan kannttajalla todellisuudentaju kateissa, sillä yksikään täysissä oleva ei voi kannattaa mitään noin järjetöntä.

      Seuraavissa kuntavaaleissa erittäin monen päättäjän poliittinen ura tulee päätepisteeseen Hennan, Tietävälän koulun ja monen muun asian takia.

      Ei mene enää kun 5-8 vuotta ja Orimattila tullaan liittämään Lahteen, jolloin Lahti tekee Henna hankkeesta lopullisesti lopun.

    • tämäonfaktaa

      Luin Aluelehdestä että valtuusto hyväksyi yksi mielisenä Hennan juna aseman rakentamisen sillat ja tiet. Tänä vuonna 2,9 milliä ja ensi vuonna pari milliä lisää. Huom. Siis valtuusto oli yksi mielinen asiassa. Joten nyt sitten turpa tukkoon ja kunnioitettaa valtuuston päätöstä. jos joku valtuutettu varsinkin se parturi vielä rimpuilee Hennaa vastaan niin hävetköön itteään. Kuinkahan kehtaakin.

      • Jees-Henna

        Hyvä, että ollaan yksissä tuumin hyvän asian puolesta.


      • mieli-iloinen

        Samaa näkemystä, ollaan hyvän asian puolesta ja rakennetaan Hennaa, joka tuo pelastuksen. Olemme pian kuin Kauniainen, ja tuloveroprosentti putoaa reippaasti alle 20:n. Ei voi kuin kiittää yksimielistä kaupunginvaltuustoa loistavista Henna-linjauksista.


    • ilovaltaasydämen

      Maanantaina 25.4. kokoontunut Orimattilan kaupunginvaltuusto oli yksimielinen Hennan aseman rakentamisen puolesta. On ilo todeta, että nyt muutamat harharetkellä olleet valtuutetut on palautettu ruotuun. Ryhmäkuri näkyy sittenkin purevan. Nyt alkaa Hennan rakentaminen ja Orimattilan uusi tulevaisuus on koittanut. Kiitos yksimieliselle ja erinomaiselle kaupunginvaltuustolle.

      • VASTAA.PERKELE

        Ketkäs sitä Hennaa alkavat rakentamaan? Yhdenkään firman en ole huomannut ainakaan mainostavan sine nousevia taloja.

        Milloin ihan oikeasti aletaan rakentamaan asuntoja ja milloijn ihan oikeasti junat pysähtyvät Hennassa?


      • kiitostasatelee
        VASTAA.PERKELE kirjoitti:

        Ketkäs sitä Hennaa alkavat rakentamaan? Yhdenkään firman en ole huomannut ainakaan mainostavan sine nousevia taloja.

        Milloin ihan oikeasti aletaan rakentamaan asuntoja ja milloijn ihan oikeasti junat pysähtyvät Hennassa?

        Juna, siis vain paikallisjuna, pysähtyy loppuvuodesta 2017, jos on matkustajia Hennaan tai Hennasta. Muuten paikallisjuna ajaa ohi.

        Ei sinne kukaan rakennakaan. Eikä muuta asumaan. Mutta onhan se hienoa, kun Orimattilan kaupunginvaltuusto nyt yksimielisesti hyväksyi 2,9 miljoonaa juna-aseman ja sillan rakentamiseen.


    • Asserialtavastaaja

      Ola ottaa mallia Lahesta. Lahella toriparkki, maksoi miljoonia ja vajaalla käytöllä. Sekä autioituva keskusta.
      Olassa Henna kaupunginosa jossa ei ole yrityksiä, eikä asukaita ja tulee maksamaan miljoonia. Sekä autioituva keskusta.
      Liketilaa tyhjänä ja homeisia rakennuksia molemmilla.
      Nyt Lahella on myös verotettavana ja kurjistettavana Nastola, viedään palveluja pois ja kurjistetaan, niin kuin Ola Artjärveä.
      Eikös olisi hyvä jos sinne Henaan rakennettaisiin PARAKKI asema ja PARAKKI asuntoja PARAKKI liikekiinteistöjen lähelle! Ei ole hometta ja tulee paljon halvemmaksi vaihtaa parakki uuteen, kuin rakentaa koko rahareikää taas uusiksi.
      Ja lopuksi muistutus.
      MUISTAKAA TUKEA NE TULEVAN ASEMAN SEINÄT! Etteivät kaatua ja tarvi viron poikain taas aloittaa alusta, niin kuin jossain muuallakin...

    • hennaankans

      Näin Mäntälässä jossa avattiin oikein Kmarket juna asemalle. Ehkä Hennaankin tulee kauppa tai alko?
      http://www.ess.fi/uutiset/talous/2016/04/28/Mäntsälän-aseman-tuore-kauppias-kuunteli-asiakkaita-aukioloajat-sorvattiin-pendelöijien-tarpeisiin

    • Eelo

      Ei Hennaan ole kukaan muuttamassa. Henna on vanhaa periferiaa ja sillä hyvä. Asema hässäkkä alkoi kun oikorata tehtiin Mäntsälän vastuksesta huolimatta. Sitten kävi niin, että Artjärven kunta oli konkurssitilassa ja liittyi Orimattilaan, kun se nyt on kuitenkin terve pitäjä. Artjärven entiselle kunnanjohtajalle tartti saada tehtävä, niin siitä tehtiin elinkeinojohtaja yms. Saappaat on Kupariselle isot. Tilanne on vastaava kuin narkkarin kauppiaasta tehtäisiin Keskon pääjohtaja....Kyllä Kupariselle käyttöä on, mutta tarvitsee olla iso liuta neuvonantajajia.

    • höpönpöpöä

      Kyllä Henna hullutus alkoi paljon enne jo kuin Arttijärveä edes aateltiin liitettäväksi Orimattilaan joten on ihan turha vetää uimalakkikuparista tähän keissiin. Kyllä se oli Jokinen ja ent tekninen johtaja ovat syypäitä hennakoohotukseen ja eletään vuotta 2001 jollon se saatanan idea synty.

    • olenolalainen

      Te ette vaan ymmärrä talousasioista mitään
      Minä uskon että Henna ratkaisee Orimattilan tulevaisuuden
      Kukoistava 10 000 asukkaan moderni kaupunki jota tullaan katsomaan ympäri maailmaa
      Te ette vaan ymmärrä että pitää nähdä tulevaisuuteen
      Minä näen
      Tulevaisuuden uskoiset pelastaa koska Henna on oikeastaan parhaalla paikalla koko Suomessa
      Keskellä kaikkea jonne on hyvä suunnistaa esim ostoksille ja viihtymään
      Sanokaa minun sanoneen että Henna on Suomen nopeimmin kasvava kaupunginosa tulevalla vuosikymmenellä

      • olevaanolalainen

        Jos se olisi noin helppo nakki niin miksette rakenna sitä omalla rahallanne ja tee siitä hyvä bisnes. Toisten rahoilla on helppo mässäillä niin kun Suomi niminen valtio on tehnyt ja ollaan nyt kaikki kusessa.


    • Joopajoooooo

      Seuraavissa kunnallisvaaleissa on otettava teemaksi Henna kanta ehdokkailta. Sen jälkeen demokratia puhuu kun jokainen tietää ketä voi äänestää. Hyvinvoinnista puhuminen teemana ihan turhaa kun kuitenkin kouluja laukkauttavat ja veroja nostavat.

    • Patuvaavalivi

      Kyl maar se on sil viisii, jot Hennasta tuloo uus kaapunki, johons liitetään Orimattilan kylä.

      • patupaavali

        Hennasta tulee Orimattilan uusi keskusta. Sinne kaikki kilvan haluavat maaseudun rauhaan. Ei voi olla mitään ihanampaa kuin Henna, toiveiden täyttymys.


    • HennassaONTulevaisuus

      Viime tiedon mukaan Hennan on tulossa ARA-rahhaa. Sillä rakennetaan vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Henna ei hannaa suinkaan Konimattilaa.
      Lahti lyyhistyy ja kuihtuu, Suur-Lahdessa pyöritellään vain kiviä ja rakennetaan luolia, joilla karkotetaan keskustan kivijalkakaupat helvettiin. Siis tunitaan katujen ja koulujen kanssa. OIkeuskansleri antaa poikia munille, mutta kukaan ei tietenkään syyllinen. Lisäksi Lahdessa on konsultteja vaikka millaiseen tarkoitukseen. Työttömiä valtavasti. Osa saanut kaupungilta 30 000 euron palkkatyön, en tiedä mitä vaan mitä tekevät. Lahti mädättää kaiken. Terveyspalvelut alle Romanian tason. Ladec työllistää kouluttamattomia politiikkoja. Orimattilahan on saanut Pennalan teollisuuskylän pystyyn, kun ei päästänyt Ladecia sotkemaan pasmoja. Anta Lahden rakentaa MM-kisoja aina vaan, hotelleja, kylpylöitä, matkakeskuksia, joilta puuttuvat seinät ja toiminallisuus. Pääasia on, että on toimikuntia, jotka nostavat pääomalainoja kaupungin pussista, että kaupunginherroille saadaan kunnon kokouspalkkiota maksettua. Siis Orimattilaan muutetaan jo siksiki, että terveyspalvelut toimivat toisin kuin Lahdessa.

      • olipasjuttu

        Jopa on "asiantuntija" tämä "Hennassa ON tulevaisuus" kirjoittaja. Ihan laittoi henkeä haukkomaan hänen näkemyksensä. Mistä vitusta tuollaisia osaajia tänne eksyykään?


    • HennaOnINN

      Turha täällä ja missään muuallakaan on ruikuttaa Hennasta. Kaupungin valtuusto on Hennan takana yksi mielisesti joten siihen on tyytyminen. Eikä se ole huono ratkasu jatkoa ajatellen. Pulinat pois!

    • lahdessa.asioiva

      En tiedä onko henna järkevä vai älytön hanke, aika näyttää. Mutta toivotaan, että rahat ei mene kankkulan kaivoon mitä hanke nielee.

    • Että_näin.se.menee

      Kaikki valtuustossa Hennaa kannattavat vaihtoon seuraavissa kuntavaaleissa.

      • epäilenkyllä

        Siis kaikki menee vaihtoon. Saavaan uusi valtuusto.


      • mulkerothiljaa
        epäilenkyllä kirjoitti:

        Siis kaikki menee vaihtoon. Saavaan uusi valtuusto.

        Tuskimpa menee vaihtoon. Samat valtuutetut saavat jatkon, sillä hienosti ovat kehittäneet Hennaa. Tavalliset mulukerot eivät vaan ymmärrä Hennan tuomaa arvoa. Pitäisi lukea enemmän eikä soittaa suutaan ja vastustaa kansakoulupohjalta arvoisien valtuutettujen vastuullisia päätöksiä. Nyt näyttää pari soraäänistäkin jo tajunneen Hennan suuremmoisuuden. Kiitos Orimattilan valtuustolle meiltä järkeviltä kaupunkilaisilta.


    • puupäät

      Että korpeen hesalaiset asumaan,hehe.. että ollaankin fiksuja.Luopukaa jo koko henna hankkeesta,halvemmaksi se tulee nyt kuin myöhemmin.

    • Hyväsiitätulee

      Minä muuta Hennaan, Orimattilan nykyinen keskus on kuin venäläisten keskitysleiri. Ruma kuin mikä, joten Henna kiinnostaa ja nykyisen keskustan asuntojen hinnat tippuu kuin lehmänhännät nytki jo Koivulan okt pyydetään 110.000€

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe