Perimä vai perintö

EräsKansanparantaja

Minkälaisen perinnön jätämme jälkipoville, vai kenties perillisille. Moni ahertaa 24/7 rikastuttaakseen tilipussia ja kartuttaakseen henkilökohtaista omaisuuttaan. Fokuksen ollessa mammonan keräämisessä jää jälkipolville perinnöksi valtaapitävien ja valtaeliitin toimien vuoksi raiskattu maaemo. Mitä isot edellä sitä havittelevat pienet perässä, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa ja pienemmin vehkein. Onko mitään tehtävissä suunnan muuttamiseksi vai odotetaanko lottovoiton osumista Suomeen. Lottovoitto voisi olla päättäjien havahtuminen ja nöyrtyminen tavan kansalaisten hädän edessä ja demokratian toteutuminen, mutta se taitaa olla toiveajattelua.

Toiveajattelua ei sen sijaan ole tavan kansalaisten herääminen vastustamaan markkinavoimien masinoimaa turhaa kuluttamista. Ajattelun muuttuessa pikavoittojen jahtaamisesta kestävänkehityksen suuntaan on mahdollista muuttaa suunta elämälle suopeammaksi. Ihmiselon tarkoitus lähtenee jokaisesta itsestään ja hyväksymisestä sellaisena kuin on. Etsivä löytää ja jokainen voi löytää itsestään hämmästyttäviä voimavaroja kun sen oikein oivaltaa.

http://www.iltalehti.fi/pinnalla/2015042719588392_iq.shtml

57

473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräs.lahkoparantaja

      Hei lahkolainen! tämä on väärä palsta näille sinun manifesteillesi.

      • 54637

        Ainakin skeptikkojen perimää eli DNA:ta pitäisi muuttaa ja paljon, ettei enää syntyisi lisää idiootti skeptikko lapsia.
        Kaikki skeptikot pitäisi heti kastroida , ettei syntyisi lisää näitä idiootti skeposia.
        Maailma on niin surkee paikka, kun se on täynnä idioottiskeposia.


      • Kuulostaa aivan hitleriläisten ideologialta. Ei ihme, että homeopatia oli "natsien" suosiossa.

        (En pidä "kansallissosialisteja" minkäänlaisena poliittisena puolueena, sellainen aate ei ansaitse tulla kutsutuksi politiikaksi. Siksi lainausmerkit.)


      • Toivo.Lång.Inkeroinen

        Eräs lahkoparantaja

        EKP kirjoittaa jälleen asiaa. Nykyään maaemon vastuullinen säästävä kuluttaminen lähtee yksilötasolta.
        Kun otsonisuojamme alkoi vaarallisesti, vähentyä, aerosolit kiellettiin vahdollisimman vähäiseksi.
        Otsoniton aukko Etelämantereen päällä kutistui merkittävästi. Nähtiin että maapallon suojaaminen on vietävä yksilötasolle.


      • SiegHeilSieg
        paperiarkkipiispa kirjoitti:

        Kuulostaa aivan hitleriläisten ideologialta. Ei ihme, että homeopatia oli "natsien" suosiossa.

        (En pidä "kansallissosialisteja" minkäänlaisena poliittisena puolueena, sellainen aate ei ansaitse tulla kutsutuksi politiikaksi. Siksi lainausmerkit.)

        Paperiarkkipiispa on natsi!
        Tunnen tuon hyypiön, kodka käyttää usein natsitervehdystä tavatessaan kavereitaan.


      • hgfdss

        Sun skepolahkolaisen kommentit on väärii kaikille palstoille, koska oot idiootti.


      • hailhail
        paperiarkkipiispa kirjoitti:

        Kuulostaa aivan hitleriläisten ideologialta. Ei ihme, että homeopatia oli "natsien" suosiossa.

        (En pidä "kansallissosialisteja" minkäänlaisena poliittisena puolueena, sellainen aate ei ansaitse tulla kutsutuksi politiikaksi. Siksi lainausmerkit.)

        Paperiarkkipiispa olet ilmeinen natsi ja Hitlerin oppipoika.


    • Miljonäärikin

      Ainakaan rahaa ei kannata jättää perinnöksi! Tuhlaavat vain kaiken!

    • Onneksi monet tietoa ja taitoa omaavat tarjoavat apuaan ja tukeaan vaatimatta mitään vastineeksi. Toinen äärimmäisyys on esimerkiksi huijarit ja puoskarit, jotka myyvät pullotettua vettä ja uskottelevat tieteen termejä käyttäen, että se parantaisi sairauksia, vaikka kyse on uskon asiasta.



      • Näin on ja moni on tarjonnut ja tarjoaa auttavaa kättä, mutta apu ei ’viisaille’ kelpaa.



        Joidenkin sokeiden, eli skeposesti ajattelevien ja toimivien missio näyttäisi olevan kaataa kaikki metsän puut etsiessään millä oksalla huuhaa istuu.


      • mittausinsinöööö

        Mittaukset, tieteellisesti suoritettuna, eivät kuormita mitattavaa kohdetta sillä muuten mittaustulos vääristyisi. Tämä pätee myös tilastollisiin tutkimuksiin. Huuhaan pökäleet putoilevat metsän puiden oksilta kaikkien niskaan, joten sen takia ei puita kaataa tarvitse että huuhaan löytäisi.


      • OletkoSatumetsänTonttu
        mittausinsinöööö kirjoitti:

        Mittaukset, tieteellisesti suoritettuna, eivät kuormita mitattavaa kohdetta sillä muuten mittaustulos vääristyisi. Tämä pätee myös tilastollisiin tutkimuksiin. Huuhaan pökäleet putoilevat metsän puiden oksilta kaikkien niskaan, joten sen takia ei puita kaataa tarvitse että huuhaan löytäisi.

        "Huuhaan pökäleet putoilevat metsän puiden oksilta kaikkien niskaan, joten sen takia ei puita kaataa tarvitse että huuhaan löytäisi."

        Minkä puun oksilta putoaa huuhaan pökäleitä????????

        Minun niskaani on pudonnut metsässä vain männyn ja kuusen käpyjä ja niiden oksia!
        Oletko mahtanut koskaan käydä metsässä?????
        Vai oletko käynyt siellä päiväkodin satumetsässä, jossa tämä tapahtui sinulle!


      • tieteellisestiTutkittu

        Tarkoitit varmaan THL:n alaisuudessa toimivia laillistettuja puoskarilääkäreitä, joiden hoidon teho on vain vaivaiset 13 % BMJ: tieteellisen tutkimuksen mukaan.


      • pax-kirkosta

        Oo hiljaa juntti arkkipiispa, kun et mitään tiedä.


    • http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016042721483231_ul.shtml

      Toivottavasti vastakkainasettelu ei johda vastaavanlaiseen ja valitettavaan tapahtumaan Suomessa. Jokaisen tulisi ymmärtää se, että vain lääkärillä on oikeus ja myös vastuu tehdä diagnoosi, määrätä lääkkeet ja hoito sairaustapauksissa.

      On kuitenkin monia sairauksia, joita voidaan hoitaa luontaisin menetelmin ja ilman lääkkeiden aiheuttamia haittavaikutuksia. Virallisesti ’viisaat’ kuitenkin sulkevat silmänsä näkemästä ja tukkivat korvansa kuulemasta, vaikka yhteistyöllä saataisiin vähemmin vaurioin ja paljon enemmän aikaan. Ylimielisyys ja ylpeys virallisesti ’viisaiden’ taholta johtaa ihmisten omaehtoisen terveydenhoidon laiminlyömiseen ja se ei ole kenenkään etu.

      • Toivo.Lång.Inkeroinen

        Toki lääkärikunnan vanhin ja arvostetuin henkilö eli arkkiatri tietää että lääketieteellinen hoito on vain "jäävuoren" huippu.
        Eli ihmiskunnan hoito ja hoiva käsittää ehkä 3/4 kaikista hoidoista, lääketieteellsille menetelmille jäisi se neljännes.

        Nykyaikainen lääketiede on toisaalta onnistunut lähes hävittämään monia sairauksia mm. rokotuksilla ja korostamalla hygieenisyyden välttämättömyyttä.

        Espanjantauti, joka tappoi miljoonia ihmisiä, oli oikeasti vain influenssaa.
        Jos inhimillinen hoiva ja hoito olisivat vielä kurssissaan, maailmassa ei olisi niin paljon inhimillistä kosketusta vailla olevia yksinäisiä ja onnettomia ihmisiä.

        Rottien elämää tutkimalla on havaittu, että rottaemot, jotka ahkerimmin hoivasivat jälkeläisiään, tuottivat vireimmät rottayksilöt.


    • genetiikanproffa

      Skeptikoilla on idiotismin perimä geeneissään.
      Asialle ei tieteellisesti ole tehtävissä mitään.

    • Perimänä saatu kyky parantaa on jokaisen käden ulottuvilla. Haluammeko ottaa käyttöön jokaisella olevan kyvyn, vai annammeko selfiekeppimiesten egoismin vaientaa sisäisentietoisuuden äänen.

      Onko perintömme tuleville sukupolville eriarvoistuminen ja ihmisten välisen kuilun kasvaminen rikkaisiin ja köyhiin. Haluammeko todella näin käyvän vai annammeko perintönä auttavan käden auttaa tulevaisuuden rakentamisessa tasa-arvoisemmaksi.

      • NyyEitsiläiset

        Lahkolainen aloitti taas uuden höpinäketjun.


      • 34zz67xx
        NyyEitsiläiset kirjoitti:

        Lahkolainen aloitti taas uuden höpinäketjun.

        Niinhän te skepolahkolaisez jatkuvasti teette ja vielä väärällä palstalla.
        Menkää skepolahkolaiset sinne omien skepolahkolaistenne palstoille jauhamaan tuota skepoista paaskanjauhantaanne , totuuden vääristelyä ja valehtelua.


      • pax1234
        NyyEitsiläiset kirjoitti:

        Lahkolainen aloitti taas uuden höpinäketjun.

        Olet skepoidiootti.
        Älä kirjoittele enää palstalle.


    • Monen lähisuvusta löytyy käsillä parantajia ja Suomen kaltaisessa vähäväkisessä periferiassa sukupuun juuret ovat syvällä maaemon mullassa. Kädentaidot ja omaehtoinen toimeentulo on ollut elämisen ehto. Osalla ihmisistä on kyvyt ja valmiudet paremmat kuin toisilla ja kukin on käyttänyt omaamiaan taitoja parhaan kykynsä mukaan. Jotkut ovat viihdyttäneet lauluin tai tarinankertojina, jotkut silmänkääntötempuin, kuka mitenkin.

      Aivan samalla tavalla on toisilla paremmat edellytykset ja kyky parantaa kuin toisilla ja heidän apuaan on tarvittu ja myös otettu apu vastaan. Monen sukupuusta löytyisikin kyvykkäitä parantajia ja kyky parantaa heidän jälkeläisistään. Suomella olisikin tuhannen taalan paikka kartoittaa parantajat ja käyttää heidän kykyjään kansanterveyden hyväksi.

      Löytyykö sitä viisautta Suomesta, vai onko sekin tuotava ulkomailta, muutoinhan ei Suomipoika usko.

      http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1460432526458

      • Huuhaa-ukko

        Sinulla on mahdollisuus esitellä parantajan kykysi, eipä ole paljon esittelyjä näkynyt ja ymmärtäähän sen, ei sellaista voi esitellä mitä ei ole.


      • Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan. Kovin kyvyttömiä etsiviä tieteentekijät näyttävän olevan, etteivät ovelle löydä tai uskallus kolkuttaa on ylitsepääsemätön. Tiedä häntä, vaikka ovi tuntemattomaan avautuisi ja skeposesti tiedeuskon varaan rakennettu maailmankuva romahtaisi.

        Yritystä on, mutta onko uskallusta.

        http://www.tem.fi/ajankohtaista/tiedotteet/tiedotearkisto/vuosi_2015?119950_m=119505


      • Lahkolainen

        "Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan."

        Juupa juu, hyväkello kilkuttaa ja aisakello kolkuttaa, siinähän ne sinun hoitosi kiteytettynä.


      • THLnHoidonTeho
        Huuhaa-ukko kirjoitti:

        Sinulla on mahdollisuus esitellä parantajan kykysi, eipä ole paljon esittelyjä näkynyt ja ymmärtäähän sen, ei sellaista voi esitellä mitä ei ole.

        Ei voi parantaa, kun teho vain 13%!
        "Tarkoitit varmaan THL:n alaisuudessa toimivia laillistettuja puoskarilääkäreitä, joiden hoidon teho on vain vaivaiset 13 % BMJ: tieteellisen tutkimuksen muk"


      • TehotonTHLhoito
        Lahkolainen kirjoitti:

        "Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan."

        Juupa juu, hyväkello kilkuttaa ja aisakello kolkuttaa, siinähän ne sinun hoitosi kiteytettynä.

        Ei voi parantaa, kun teho vain 13%!

        "Tarkoitit varmaan THL:n alaisuudessa toimivia laillistettuja puoskarilääkäreitä, joiden hoidon teho on vain vaivaiset 13 % BMJ: tieteellisen tutkimuksen muk"


      • pax-234
        Huuhaa-ukko kirjoitti:

        Sinulla on mahdollisuus esitellä parantajan kykysi, eipä ole paljon esittelyjä näkynyt ja ymmärtäähän sen, ei sellaista voi esitellä mitä ei ole.

        Huuhaa ukot pois palstalta huuhailemasta.


      • pax-kirkosta
        Lahkolainen kirjoitti:

        "Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan."

        Juupa juu, hyväkello kilkuttaa ja aisakello kolkuttaa, siinähän ne sinun hoitosi kiteytettynä.

        Mee sinne lhkoos takasi paasaan saarnojas.


    • Uskonnot ja uskontojen ääripäät ovat kautta-aikain käyttäneet uskontoansa vallankäytön välineenä ja sama kaiku on askelten nykypäivänäkin. Valtaapitävät ovat etsineet uskonnoista oikeutusta hirmuteoilleen ja samoin uskonnon varjolla alistettu ihmisiä orjatyövoimaksi.

      Tiedeuskonto ei tee tähän protokollaan poikkeusta ja näyttäisi olevan suuri synti tai ainakin etikettivirhe lausua ääneen eriävä mielipide. Tiedeuskonnossa, kuten muissakin on epäily oman uskonnon kaikkivoipaisuudesta pannaan julistettu ja selityksiä sepitetään, mutta kyseenalaistavia kysymyksiä ei saa sanoa ääneen.

      Show Must Go On ja ihmeparantumisia tapahtuu, vai tapahtuuko.

      http://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko-2016/2016052121601441_jj.shtml

      • Hyvä.kello.kilkattaa

        Hihhulisaarnaaja vauhdissa taas, koska muuten esittelet sen miljardeja säästävän energiajumpan suomen kansalle?


      • hjhfddlö

        HIHHULI SKEPONEN TAAS VAUHDISSA HAUKKUMASSA JA WITTUILEMASSA KAIKILLE, JOTKA OVAT ERIMIELTÄ HIHHULI SKEPOSEN KANSSA.


      • Toivo.Lång.Inkeroinen
        Hyvä.kello.kilkattaa kirjoitti:

        Hihhulisaarnaaja vauhdissa taas, koska muuten esittelet sen miljardeja säästävän energiajumpan suomen kansalle?

        Kyllä kellossasi oi hörhö on paha ääni. Puskista raukka haukut rekistöityneellä nimimerkillä kirjoittavaa EKP:tä kun et uskalla paljastaa itseäsi.

        Kuin idiootti luulet voivasi salata v.v henkilöllisyytesi. Eihän se netissä käy, oi hörhö. Uskot että Päivi ja Niilo tukee sinua viimeiseen hengenvetoon. Oikea kristitty ei ota elämäntyökseen herjojen ja nykyajan tieteidenkin vastustamista. Nuo ovat luuserin hommia.

        Täytät tänävuonna 77v. Menet hautaasi harhoinesi!


      • vv.vainoaa
        Toivo.Lång.Inkeroinen kirjoitti:

        Kyllä kellossasi oi hörhö on paha ääni. Puskista raukka haukut rekistöityneellä nimimerkillä kirjoittavaa EKP:tä kun et uskalla paljastaa itseäsi.

        Kuin idiootti luulet voivasi salata v.v henkilöllisyytesi. Eihän se netissä käy, oi hörhö. Uskot että Päivi ja Niilo tukee sinua viimeiseen hengenvetoon. Oikea kristitty ei ota elämäntyökseen herjojen ja nykyajan tieteidenkin vastustamista. Nuo ovat luuserin hommia.

        Täytät tänävuonna 77v. Menet hautaasi harhoinesi!

        Juovuksissako siellä taas kirjoitellaan?


      • pax-torille
        Hyvä.kello.kilkattaa kirjoitti:

        Hihhulisaarnaaja vauhdissa taas, koska muuten esittelet sen miljardeja säästävän energiajumpan suomen kansalle?

        Mee kilkattaan torille noita aivopierujasi skepo.


    • biologiArmasLempo

      SKEPTIKOT JÄTTÄVÄT JÄLKEENSÄ TÄYSIN KUOLLEEN MAAILMAN, JOSSA VAIN TORAKAT PYSTYVÄT ELÄMÄÄN.
      TORAKKA ON AINA SELVINNYT HENGISSÄ JA TULEE SELVÄMÄÄN SKEPTIKOISTAKIN.
      TORAKAT VOITTAVAT SKEPOSET!

    • Näin skeposesti toimivat päättäjät kumartaessaan markkinavoimia ja vähempiosaiset ovat huutolaispojan asemassa.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016052821638565_uu.shtml

      Entäpä Suomineidon ruotiukot ja mummot. Onko heidän osa olla vain kauppatavarana ahneuden alttarilla ja perinnönjaossa.

      Suomineidon synnyttämä jälkipolvi ei näytä muistavan juuriaan.

      • 45tytrew12

        Sanomattakin on selvää, että kaikki skeposet ovat idiootteja!


    • Kenen joukoissa seisot sen lippua kannat ja tämä pätee yhä edelleen. Toisinajattelua ei suvaita, arvostelusta puhumattakaan. Laumaan kuuluvan on oltava kellokkaiden johdettavissa ja samaa mieltä, muutoin ei kunnian kukko laula. Näin toimii tiedeuskonto siinä missä brutaalimmat uskonnot, tosin länsimaisen sivistyneesti, eli talouspakottein.

      Näyttäisi siltä, että kulloisenkin yhteisön ulkopuolinen katsotaan viholliseksi, jota vastaa täytyy arvon, vallan ja arvovallan puolesta taistella. Muutosta toimintatapoihin siis tarvitaan ja kyseenalaistaminen ja todellinen muutos asenteissa voi tapahtua vain sisältäpäin. Tiedeuskonnon kohdalla silmien avautuminen ja kuullun ymmärtäminen on yliopistoväen asenteista kiinni.

      Ts. johtajat vaihtoon ja vanhat asenteet romukoppaan, mutta kenestä on miestä rikkomaan rajoja ja olemaan tiedeyhteisön sylkykuppina.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016052721634515_uu.shtml

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016052921643584_ul.shtml

      • pax09324mst

        Kuulostaa taas vaihtoehtohoitajien uhriutumiselta. Tieteeseen pääsee mukaan kuka tahansa, joka osaa säännöt.


      • TukuTukuLammastani
        pax09324mst kirjoitti:

        Kuulostaa taas vaihtoehtohoitajien uhriutumiselta. Tieteeseen pääsee mukaan kuka tahansa, joka osaa säännöt.

        Kuulostaa ihan siltä, että olet skeptikkojen lähettämä agentti-uhrilammas vaihtoehtoiset hoidot palstalle!


      • modernitermi

        'Uhriutuminen' on eri asia kuin 'uhrautuminen'. Uhriutuva esittää joutuneensa jonkin uhriksi saadakseen kannatusta, myötätuntoa tai muuta vastaavaa.


      • VanhaPässi
        modernitermi kirjoitti:

        'Uhriutuminen' on eri asia kuin 'uhrautuminen'. Uhriutuva esittää joutuneensa jonkin uhriksi saadakseen kannatusta, myötätuntoa tai muuta vastaavaa.

        Yrität siis sanoa, että skeptikot ovat joutuneet vaihtoehtohoitojen ja -hoitajien uhreiksi!
        Todella säälittävää!


      • pax-lampola
        modernitermi kirjoitti:

        'Uhriutuminen' on eri asia kuin 'uhrautuminen'. Uhriutuva esittää joutuneensa jonkin uhriksi saadakseen kannatusta, myötätuntoa tai muuta vastaavaa.

        Skeposet on uhrilampaita.
        hahahahaaaaa


      • pax-skepouhri
        pax09324mst kirjoitti:

        Kuulostaa taas vaihtoehtohoitajien uhriutumiselta. Tieteeseen pääsee mukaan kuka tahansa, joka osaa säännöt.

        Uhraudun lampaaksi, koska olen skepo.
        BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


      • KymenlaaksonPARSA
        pax-skepouhri kirjoitti:

        Uhraudun lampaaksi, koska olen skepo.
        BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

        Tyyppiesimerkki 'ite oot' -retoriikasta, josta mainitsin aiemmin.


      • KainuustaKajahtaa
        KymenlaaksonPARSA kirjoitti:

        Tyyppiesimerkki 'ite oot' -retoriikasta, josta mainitsin aiemmin.

        OLET TYYPPIESIMERKKI UHRILAMMAS SKEPTIKOSTA,
        JOKA PÄKÄTTÄÄ PALSTALLE AIVOPIERUJAAN


    • yöhukilainen

      Eikö ne maapallon kaikki eliöt ole perimän eli geenien vaikutuksesta kehittyneitä?

      • Yötyövuorossa

        Kas siinäpä kysymys!
        Kysypäs Darwinilta!


      • Charlesin.perikunta

        Darwin on paitsi maantiellisen paikan nimi, myös sukunimenä runsaslukuinen. Keltähän Darwinilta pitäis kysyy?


      • OdotanTuloksiasi

        Kysy kaikilta, niin pääset vaivastasi ja samalla voit suorittaa tieteellisen tutkimuksen siitä, mitä eri Darwinit sanoivat.
        Pane toimeksi ja kerro tulokset!


    • GenetiikanTri

      Skeptokot eivät voi jättää mitään perintöjä, kun niillä ei ole mitään muuta perittää kuin hel...vetin huonot geenit!

    • http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061621739423_uu.shtml

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061621739425_uu.shtml

      Lue; voiteluhintajärjestelmä

      ”Vuonna 2009 käyttöön otetun viitehintajärjestelmän tarkoituksena on hillitä lääkekustannusten kasvua, lisätä lääkeyritysten välistä hintakilpailua ja kasvattaa potilaiden hintatietoutta.”

      Päättäjien päätöksissä näkyy taloudellisen vallan tavoittelu. Missä raha liikkuu ja on saatavissa pyydykseen, sen todennäköisempää on vilunkipeli. Näin toimivat skeposet toimijat tänäkin päivänä ja on maantapa myös tämän päivän Suomessa, valitettavasti. Mitä isot edellä, sitä pieni Suomi perässä.

      Toisin voisi olla, sikäli mikäli toimittaisiin toisin, eli kansalaisten terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi. Stubulointi, vatulointi, venkulointi ja lehmänkaupat ovat jokapäiväistä kauraa poliittisessa pelissä kuten SOTE-soppan kokit teoillaan osoittavat.

      http://www.iltalehti.fi/tosielamaa/2016051921590107_ir.shtml

      Myös lääketieteeseen perustuvissa hoidoissa on vaaransa ja usein arvaamattomia haittavaikutuksia, kuten Kallion tapaus osoittaa, joka ei liene ainoa laatuaan.

      • Miksi perintö kiinnostaa skeposesti ajattelevia enemmän kuin perimänä saatu kyky parantaa. Syy on toki päivänselvä ja se käy ilmi vaikkapa kolesteroli lääkkeiden hintakehityksestä ja raja-arvojen alentamisessa. Näin saadaan virallisesti viisaiden määräyksestä perustellusti lääketieteen dosettien määräämään kolesterolilääkkeitä lähes jokaiselle. Muutaman kymmensenttisen maksavassa lääkepakkauksessa on kate kohdallaan ja kansa maksaa mukisematta, monelta jalat alta vieden.

        Ravinto ja liikunta on terveenä pysymisen kannalta ensisijaisen tärkeätä. Energiahoito yhdessä muiden vaihtoehtoisten hoitojen kanssa auttaa pitämään elimistö toimintakykyisenä ja lääketieteen dosetit käypähoitoineen poissa päivän rutiineista.

        Eikä kyse ole uskonasiasta vaikka viini sopivassa määrin saattaakin auttaa hengellisen kilvoittelun tiellä, mutta kenen ja kuka maksaa viulut.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061821695674_uu.shtml


    • hyvätgeenitperinnöksi

      Olen skitso ja narsisti skeptikko ja olen antanut geenini perinnöksi jo tusinalle lapsukaisiani ja lisäksi oon lestaatiolainen.

      • arkiviili

        Äkistipä olisit järkiintyny kun vielä eilen olit kd-lahkoon kuuluva.


    • DuunariMatti

      Ei kantsi jättääperintöö! Käytä rahat omaan hyvinvointiisi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe