Matutus kostautui Ilkka-lehdelle

äikkisperkeIe

Ilkka-Yhtymä irti- sanoo, lomauttaa ja osa-aikaistaa
SEINÄJOKI
Ilkka-Yhtymän painotalo I-printissä 29. helmikuuta aloittamat yt-neuvottelut ovat päättyneet.
Neuvottelujen lopputuloksena yksi henkilö eläköityy ja kolmen työsuhde päättyy irtisanomiseen.
Osa henkilöstöstä lomautetaan enintään 38 työpäiväksi/henkilö ja osa henkilöstöstä osa-aikaistetaan.
Neuvottelut koskivat I-print Oy:n sanomalehtipainon tuotannon henkilöstöä eli yhteensä 26 henkilöä, pois lukien huoltohenkilöstö. Neuvottelujen tavoitteena oli sopeuttaa toiminta sekä henkilöstön määrä laskeneen volyymikehityksen mukaiseksi.

Saisivat lopettaa koko lehden tekemisen, mokomat isänmaanpetturit ja syöpäläisten hyysääjät.

99

1059

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Persemaatahinkaten

      Matu tulva on laskussa -elikkä tulevat ilkan ostajat jäävät suomen rajojen ulkopuolelle -eikä hyö siellä palion matuttamisesta piittaa -helekutti soikoon, ilikka veti maton altansa ja nyt joutuu meneen siipiräpäskää eteenpäin.

      • Holhoushyyssäys

        Tosi lehdet porskuttaa ja totuuden kertojat kuten MV ja vastaavat, tosi lehdillä on tosiasiat esillä -eikä HÖPÖTYKSET MATUJEN TUOTOSTA joka on vääristettyä hyysäystä isolla rahalla kansan varoilla, mitkä hyyssääjät veloittavat taskuihinsa.


    • Ouujeah

      Kyllä MITÄ VITTUA lehdestä löytyy se totuus nyky menosta.Valtamedia yrittää aivopestä kansaa mokutukseen ja huonostihan siinä käy, kun lehtitilaukset on pienenemään päin.

      • totuuskiinnostaaaina

        Näin on ja ihan koko linjalla. Niin hesarit kun kaikki muutkin joutuvat heittää väkeä pihalle. Syy : epärehellisyys joka kostautuu. Ihmiset eivät halua lukea sontaa. Koko homotuskin on ollut pelkkää sontaa. Siellä lehdissä kun on ollut punaisia sosialisteja ja viherpöhlöjä. Ihan hyvä kun lentävät pihalle. Nostavat kyllä ansiosidonnaisia, mutta kun se loppuu, niin joutuvat kohtaamaan todellisuutta.


    • loppuusuvakoonti

      Loppu ilkka-lehdelle faceryhmän mukaan tämäkään ei auta pelastamaan ilkkaa vaan joutuvat vuoden loppuun mennessä tekemään valtavia rakennemuutoksia puljussaan. Ei voi kun hymistä tyytyväisyyttä, mitäs suvakoivat niin ankarasti !

    • Turpaan

      Kyse on painosta, ei lehdestä Ilka paino muiden painotalojen tapaan on heikosti kannattavaa. Hesari joutuu lopettamaan Forssan painonsa. Ilmiö on globaali, netti ottaa osansa informaation levittämisessä. Seinäjoella syynä tietenkin voivat olla maahanmuuttajat, Putin, Hamas jne.

      • jumalautajoo

        Hesari on toinen hyysärilehti. Kukaan järkevä ihminen maailmassa ei halua lukea tai tukea hyysäreitä, joten siinä mielessä olet oikeassa.
        Älä yritä vääntää asiaa miksikään, syy on muslimien laajamittainen suosiminen oman maan kansalaisten kustannuksella!
        Näistä luvatta maahan tunkeutuneista kuujumalaa palvovista idiooteista aiheutuu miljardien kustannukset ja vasta hyvin pieni osa on palannut esim. Irakiin, jonne lennetään joka päivä normaalisti, eikä maassa ole mitään sellaista jota pitäisi paeta, jos ei ole sotarikollinen tai vastaava. Ilmaisen rahan perässä nuo tulevat ja ovat järjestäneet mielenosoituksia, että emme me mitään ruokaa halua, vaan selvää rahaa!!!


    • PettynytLukija

      Peruin Ilkan kun kirjoittivat sen Imaami-jutun. Silloin riitti ja kiitti. Luen ylpeänä MV-lehteä. Ilkka on pelkkää ala-arvoista suomalaiskulttuurin polkemista.

      Ps. tuleeko toimittajille nyt YT:t. Voi voi. :(

      • Tervemenoavain

        Juuri näin suomen arvojen tallomeninen ja matujen ihanointi, veti lehen tuppeen ja sitä kolinaa nyt seraillaan, toisaalta mitäsväliä sillä on jos suomalaisuus ei kiinosta miten lehden käypi.


      • TyhmäMikäTyhmä

        Sä oot sitten oikein kunnon putinisti, kun luet putinin tukemia medioita. Tosi isänmaallinen kaveri olet, kun tuet vierasta valtaa. Sinun kaltaiset isänmaan petturit tullaan vielä laittamaan kuopan reunalle riviin! Suosittelen, että olet hiljaa noista venäjä-fetisseistäsi, jos et halua naamaasi uuteen muotoon, ääliö!


    • MeilläOnUneImia

      Jonain päivänä suomen joka talouteen tulee painettu MV lehti.

      • Pitävätraiteetollapitää

        Kyllä totuuden torvi ja siitä on pirettävä kiinni, myos MV on pidettävä raiteensa kansan tarpeita ajavana tiedotusvälineenä.


      • TyhmäMikäTyhmä
        Pitävätraiteetollapitää kirjoitti:

        Kyllä totuuden torvi ja siitä on pirettävä kiinni, myos MV on pidettävä raiteensa kansan tarpeita ajavana tiedotusvälineenä.

        Venäjän kansan, tai tarkemmin sanoen venäjän hallitsijan asiaa ajavana lehtenä. Lue sinä vaan rauhassa naapurimaan propagandaa ja ole onnellinen. Kuopan reunalle riviin tulet vielä noilla poliittisilla venäjä-fantasioillasi pääsemään!


      • 4344

        Kartos suvakki göbels on taas lahtarin täpinösissään venäjä hörinöineen hahaha.


      • KartosSuvakkiGöbels
        4344 kirjoitti:

        Kartos suvakki göbels on taas lahtarin täpinösissään venäjä hörinöineen hahaha.

        Punaiset taisivat aikanaan hävitä, muistatkos sen punikki. Ja taas yrittävät venäläiset tulla takaisin valtaamaan Suomea mv-desanttien avulla. Ei onnistu tälläkään kertaa, käy samoin kuin edelliskerrallakin. Mutta tällä kertaa punikit ja muut epäisänmaalliset tullaan hävittämään maasta, lopullisesti!


      • MäkiTöyräänMasa

        Mulle ei kyllä ikinä tule mitään venäläispropagandaa vaan menisi suoraan saunan pesään kaikkien venäläisagenttien poikien lehdet. Jos ei isänmaastaan välitä, niin voi vapaasti lukea myös naapurivaltion propagandaa levittävää mv-lehteä.


      • Tarkkailepostiasi

        Kyllä se vain tuloo ku me tuorahan! Minkäs sille mahdat! Hahhaaa


      • Oikeatotuus
        KartosSuvakkiGöbels kirjoitti:

        Punaiset taisivat aikanaan hävitä, muistatkos sen punikki. Ja taas yrittävät venäläiset tulla takaisin valtaamaan Suomea mv-desanttien avulla. Ei onnistu tälläkään kertaa, käy samoin kuin edelliskerrallakin. Mutta tällä kertaa punikit ja muut epäisänmaalliset tullaan hävittämään maasta, lopullisesti!

        No etpä sinä ainakaan itse millääntavalla oikealla ole sen enenpää kuin oikeassakaan...


    • Kylläpäs

      joku Isäm Maam Puollustaja taas mellastaa!

      • Matuttajaterikseen

        Pidäkös sen turhana matuttaja


      • MAmauttaja

        No kyllä, tollanen työtön uhooja..mee töihin. RAJAT AUKI, (onneksi on ja pysyy)


      • Rajatkii

        Vaan eipä muuten pysy..


      • joojoojollolololllooo

        työvoimmapula on kooooova


    • Tyhmyydenhintaa

      Tässäkin jutussa tavallaan isänmaa häviää, ilkasta työpaikat ja verorahat passauksiin on kansantaloudella aikaiso tappio, ken tätä haluaisi -ei vanha Einarikaan.

      • tosiasiassa

        Ilkka -nimi on aina liittynyt jollain tavalla itsenäiseen Suomeen ja tuntuu todella pahalta, jos nimeä käytetään myönteisessä mielessä Suomen salakavalaan miehitykseen muslimisotilailla.


      • omakohtaistakokemusta

        Kyllä pahalle tuntuu! Ja lisäksi kyseinen lehti julkaisee virheellisiä ja valheellisia uutisia jolla voi olla suuri merkitys esim. Jollekin yksityishenkilölle..koska monet pitävät tosina ja luotettavina kyseisen lehden julkaisemia "uutisia"


    • IlkkaMokuttaa

      Ilkka lehden linja on kyllä nykyään vähintäänkin erikoinen,
      nähtävästi johtuu siitä päätoimittajasta. Viikottain on
      joku mokutus.

    • huguuug

      Minäkin lopetin ilkan tilaamisen. Sellaista roskaa en aio rahoittaa, keksikööt tulonlähteensä jostain muualta. Ostakoot vaikka kamelinkusta.

      • Ongelmatyhteenpaikkaan

        Onkohan sulle koskaan tullut muuta kuin ilmaisjakelulehtiä, kun sulla on aikaa kirjoitella täällä päivät pitkät.


      • Näinmennääneteenpäinkin
        Ongelmatyhteenpaikkaan kirjoitti:

        Onkohan sulle koskaan tullut muuta kuin ilmaisjakelulehtiä, kun sulla on aikaa kirjoitella täällä päivät pitkät.

        Jonkun pitää uhrata aikansa isänmaan puolutamiseen, minä kunioita näitä joille isämaame on tärkeä.


      • Muodonmuutoksesta

        Ilkka muutti ulkoasuaan ja teki siitä mukamas helpommin luettavan. Oma kokemukseni nyt muutaman päivän jälkeen on, että pääkirjoitussivun luettavuus on osoittautunut huonoksi. Huomaan jättäväni sen silmäilyn asteelle, kun ennen luin aika tarkkaan. Sivu vaikuttaa täyteen ahdetulta ja tukkoiselta. Ennemmin sen sivuuttaa, kun alkaa kattoa löytyiskö siitä jotain kiinnostavaa.

        Kiitos Ilkka, monen aikeet lopettaa tilaus on entistä lähempänä.


      • reqäqä
        Näinmennääneteenpäinkin kirjoitti:

        Jonkun pitää uhrata aikansa isänmaan puolutamiseen, minä kunioita näitä joille isämaame on tärkeä.

        Jos lukutaitosi on samalla tasolla kuin kirjoitustaitosi, niin parempi kun et lue mitään. Isänmaan kannalta on hyödyllisempää, että pysyt ihan vaan omissa oloissasi, etkä vaivaa päätäsi isänmaan asioilla, kun et niistä mitään näköjään ymmärrä. Vai oletko miettinyt, miten Suomen talouskasvu saadaan kiihtymään? Tai miten sote tullaan ratkaisemaan?


    • Hauskaaoolapitää

      Aamupalat on jo nauttineet nyt ootelevat keskipäivän passausta -sitten syyään iltapäivällä ja illalla välillä tietysti hörpitään kaveeta tai muuta virvoketta ja seudustellaan -ketäs nämä ovat......

      • yuijjj

        Sossun asiakkaat,


    • lukutaitoinen

      Jos osaisitte lukea niin uutisessa ei ollut kyse Ilkka-lehdestä vaan kirjapainosta ja ulkopuoliset työt on vähentyneet jolloin väkeä on myös vähennetty,. Muutoin en ota lehteen kantaa.

      • Niinin

        Tässävaiheessa


      • se_on_loppu_nyt

        Joo, kun levikki pienenee, niin ei tarvita painokoneitakaan yhtä paljon. Tulee aivan ällöttävä olo, kun lähes joka päivä saa tuntea olevansa huono ihminen, kun islam vain ei istu minun kulttuurini vaikka sitä kuinka yritetään kurkkuun tunkea jopa maakuntalehden toimesta.

        Kuolininilmoitukset saa tietää muutenkin ja läänin rattijuoppojen toilailuja minun ei tarvitsekaan tietää.

        Todella tärkeät uutiset julkaistaan netissä ihan ilmaiseksi.

        Pari viikkoa ilman Ilkkaa ja olo alkaa tuntua hyvältä, kuin tupakoinnin lopettaneena tai jostain muusta paheesta päässeeltä.


    • Uutinenkuinuutinen

      Helsingin Uutiset: Suomessakin lapsimorsiamia
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016042821485931_uu.shtml
      Uutistoimisto Reutersin mukaan esimerkiksi Norjaan on tullut viimeisen vuoden aikana kymmenen alle 16-vuotiasta lapsimorsianta, joista osa asuu aikuisten miestensä kanssa vastaanottokeskuksissa.

      Myös Suomeen on saapunut lapsimorsiamia, mutta tapauksia ei tilastoida, kirjoittaa Helsingin Uutiset.

      - Tapauksia, joissa alaikäinen turvapaikanhakija on tullut Suomeen naimisissa ja sitten on selvinnyt, että kyseessä on ala- ja täysi-ikäisen välinen liitto, on vuosien varrella ollut yksittäisiä ja niitä tulee vastaan edelleen silloin tällöin. Tapauksia ei tilastoida, joten tarkkoja lukuja ei ole, Verna Leinonen Maahanmuuttoviraston viestinnästä kertoo Helsingin Uutisille.

      Maahanmuuttoviraston mukaan lapsimorsianten tilanne katsotaan Suomessa tapauskohtaisesti.

      - Tilanteeseen reagoidaan aina. Toimet kuitenkin katsotaan tapauskohtaisesti: tilanne on eri, jos toinen osapuoli on 15-vuotias ja toinen 40-vuotias, kuin jos osapuolet ovat 17- ja 18-vuotiaita, Leinonen linjaa.

      Hänen mukaansa on vastaanottokeskuksissa työskentelevien sosiaaliohjaajien vastuulla selvittää perheen tilanne.

      Lähde: Helsingin Uutiset

      ANNA EGUTKINA
      [email protected]

    • Iitaamininen

      Ilkka-lehdellä menee ihan hyvin, jopa paremmin kuin sanomalehdilla keskimäärin Suomessa. Sen sijaan painotoiminta yskii, sillä iso paino vaatii muutakin painettavaa kuin oman konsernin lehtiä. Ilmiö on sama muillakin painotaloilla. Ei nyt kovin ilkuta, pyyhitään persettä silä MV-lehdykällä ja varotaan ettei siitä tartu sankkeria..

      • Mitässitähokea

        Ilkan iluusio on lakastuva kukka -kun muarit kuihtuu menee lehti samaan.........


      • Ilmanrekatuanikiä

        Nuori-voima on näköjään juossut ilkan hätiin kun on kimpassa varmaan kirjoituksia puuhastellut ja levitellyt, nyt tuli hätämikä oli odotettavissakin.


    • KiitosJoEtukäteen

      Ilkka-lehti yrittää pakkojakaa lehteään laatikkooni vaikka jo peruin sen. Hyvä Ilkka lehti - en kaipaa teidän pakkojakoanne, voisitteko ystävällisesti lopettaa Imaami-aiheisten lööppilehtienne tiputtamisen lokerooni.

    • mietiskelevä

      Kyllä vaan on nykyinen linja vaarassa kostautua. On aliarvioitu lukijakunnan rakenne. Suuri osa etelä-pohjalaisista ei ole mitään monikulturisteja, vihermarxilaisia. Ainaskin mitä tiedän, niin täällä pikkukylien syövereissä hyvin harva hyväksyy nykyistä siirtolaisvillitystä, vaikkeivat siitä julkisesti pidä ääntä. Uhkana pidetään maan islamisointia. Mv on hyvin kapea-alainen lehti, mut jos haluu tietoo mitä ulkomaanelävät on puuhastelleet, niin siel tulee käytyy lukasemas.

      • IsänmaaEnsin

        Jaa, että ulkomaan uutiset pitäisi lukea mv-lehdestä. Hah hah, oletko tosissasi? En valitettavasti ole niin kiinnostunut pakolaisten elämästä, että jaksaisin sitä seurata noin tarkkaan. Ja väitätkö oikeasti, että mv-lehti kirjoittaa objektiivisesti pakolaisista?

        Minusta mv-lehden linja on puhtaan putinistinen, ja tavoitteena on tuoda vähemmän koulutetuille/helpommin huijattaville kansanosille putinistista venäläispropagandaa pakolaisuutisten seassa. Tiesitkö, että mv-lehden omistajan isä on aikoinaan Suomeen lähetetty? Mikähän sen tehtävä on Suomessa ollut? Haluatko sinäkin tukea vieraan vallan propagandaa Suomessa? Sitä joku kutsuu epäisänmaallisuudeksi ja maanpetturuudeksi.


    • Kenen_leipää_syöt

      Ilikka pani muutaman maahanmuuttokriittisen kilometritehtaalle. Oppivathan oleen.

      • UnelmaaOn

        joo ei saa kritisoora. Ihanaa #MeilläOnUnelma

        Ps. Mitähän Veen lehteä ne nykyään muuten lukee kun Ilkkaa ei enää tilata EP:n talouksiin. :)


    • Tekstiililusmu

      Hyvillä mielin luin taas tänäkin aamuna klo 5.57 Ilkan. Kaikkia sen artikkeleita tai juttuja en allekirjoita ja olen joistakin eri mieltä, mutta onneksi maailma tarvitsee moniarvoisuutta. Eikä ole väliä jutun aiheesta, kunhan se on tehty hyvin, teksti laadukasta ja loogista. Erityisen mieluusti luin taas Kari Hokkasen hienon puheenvuoron. Hänen ilmaisunsa on upeaa, hänen ajattelunsa kulminoituu kirjoituksessa.
      Samaa ei voi sanoa ihan kaikista Ilkan toimittajista, kuten tässä äskettäin puujalkahuumoria Lukijoille tyrkyttäneestä Jari Lehdosta. Teksti rakentui ontuvista aasinsilloista, kaveripiirin huulenheitosta jonka kruunasi onneton ja kömpelö ilmaisu. Tekstin tarkoitus taisi lähinnä olla naurattaa kirjoittajan kavereita.

      • Islammilla

        Nykyään Ilkka on vahvin Islamin äänenkannattaja Etelä-Pohjanmaalla. Hienoa toimintaa ja teette arvokasta työtä arvoisat toimittajat.


      • Kyläonraakaatouhua
        Islammilla kirjoitti:

        Nykyään Ilkka on vahvin Islamin äänenkannattaja Etelä-Pohjanmaalla. Hienoa toimintaa ja teette arvokasta työtä arvoisat toimittajat.

        Niin se vain on mutta eivät kuvina ja videoina kumminkaan sitä näytä.
        JÄRKYTTÄVÄ VIDEO NAISISTA ISLAMIN UHREINA
        HUHTIKUU 29, 2016 RIIPPUMATON MEDIA 2 KOMMENTTIA
        Erittäin ahdistava videokooste. Ei herkille.


        Eivätkö Euroopan päättäjät ymmärrä,että avatessaan portit islamilaisesta maailmasta tuleville, he tuovat mukanaan myös kaiken tämän, islamilaisen kulttuurinsa. Tästä on jo nähty aivan tarpeeksi merkkejä Euroopan kaduilla, kenen tahansa järkevän ja rationaalisesti ajattelevan henkilön tehdä päätös rajojen sulkemisesta islamille. Myös sharialaki ja islamin opettaminen pitää kieltää, koska ne rikkovat eurooppalaisia lakeja ja kansainvälisiä ihmisoikeuksia.

        https://riippumatonmedia.com/2016/04/29/jarkyttava-video-naisista-islamin-uhreina/


      • Hyvintoimii
        Islammilla kirjoitti:

        Nykyään Ilkka on vahvin Islamin äänenkannattaja Etelä-Pohjanmaalla. Hienoa toimintaa ja teette arvokasta työtä arvoisat toimittajat.

        Voi voi, kun on asiat kääntyneet oudoiksi. Vai että Ilkka on islamin kannattaja. Hei haloo! Keskustele nyt sitten tällaisten kanssa, jotka oikeasti näkevät Suomen lehdistön ja valtaapitävät islamisteina. On kyllä mennyt propaganda hyvin perille. Jalat melko kaukana reaalimaailmasta. Onkohan nämä sitten kauan olleet islamisteja?

        Nämä jutut alkaa olla niin absurdeja, että siirryn vähän älyllisemmille foorumeille. Ei jaksa tätä kaikenmaailman ääliöiden eli kirjoitustaidottomien, tietämättömien ja keskustelutaidottomien täysin epä-älyllistä ja vääriin tietoihin perustuvaa keskustelua.

        Pitäkää tunkkinne ja purkakaa omaa katkeruuttanne ja epäonnistunutta elämäänne näihin tajukankaan ja mv-lehden juttujen propagandaan.


      • tuugha
        Hyvintoimii kirjoitti:

        Voi voi, kun on asiat kääntyneet oudoiksi. Vai että Ilkka on islamin kannattaja. Hei haloo! Keskustele nyt sitten tällaisten kanssa, jotka oikeasti näkevät Suomen lehdistön ja valtaapitävät islamisteina. On kyllä mennyt propaganda hyvin perille. Jalat melko kaukana reaalimaailmasta. Onkohan nämä sitten kauan olleet islamisteja?

        Nämä jutut alkaa olla niin absurdeja, että siirryn vähän älyllisemmille foorumeille. Ei jaksa tätä kaikenmaailman ääliöiden eli kirjoitustaidottomien, tietämättömien ja keskustelutaidottomien täysin epä-älyllistä ja vääriin tietoihin perustuvaa keskustelua.

        Pitäkää tunkkinne ja purkakaa omaa katkeruuttanne ja epäonnistunutta elämäänne näihin tajukankaan ja mv-lehden juttujen propagandaan.

        Ei se oo pelkästä islamista kiinni. Vaan siitä, että ilkka lehti vähättelee maahanmuuton ongelmia, ja syyllistää suomalaisia. Sekä jättää kertomatta osan asioista. Tosin tätä kertomatta jättämistä harrastaa koko muukin valtamedia, niillä on yhteinen agenda. Tämän takia, en enää paperilehteä tilaa, muitakaan. Ei kiinnosta lukea valehtelua sekä ongelmien vähättelyä, koska asia ei ole niin. Asia on niin, että Suomessa on tuleviksi vuosiksi pitkään hirvittävä ongelma, näistä elintasopakolaisista, jotka odottavat käsi pitkällä rahaa, tekemättä mitään. Kyllä 99% tuttavistani on maahamuuttovastaisia, ja ihmettelee tätä valtion touhua, sekä medioiden hyssyttelyä.


    • Kestotilaaja

      Voi jee natsit näkee matuja joka paikassa. Menempä lukemaan päivän Ilkan.

      • Hornaantunkut

        Ei tuu enää ilkeetä eikä tilata, natsi olen ja pysyn sekä paha rasisti, suomen puollustaja ja sitten se kanattaan syöpäläiset hornantuuttiin.


    • abdulah

      Mine olla tytvainen ku islam tulee muos suomeen. tala paljo vaimoja meile ja seurakuntat auta meita ku paaseme paivakoteihin tutustu.

      • Ihtesänirhaajat

        Naimapuu ja pyllypano isikseille, tyrehtyy kaulan nirkaus.


      • Setouhupuree

        Suoraselkäisellä natsismilla suomi nousuut ja syöpäläisille kyytiä.


    • TulevassaMuutos

      Viiden vuoden päästä ei ole koko Ilkkaa enää olemassa. Ei tilattavia paperisia lehtiä enää tarvita kun kaikki uutiset on ilmaiseksi verkossa. Mainostajatkaan ei Ilkkaa eikä muita pikkulehtiä tarvitse koska kaikilla on mainostamista varten omat verkkosivut ja omat somekanavat. Ansaintalogiikka katoaa Ilkalta ja muilta. Suomeen riittää pari iltapäivälehteä, Hesari ja Aamulehti. Viimeinen sammuttaa Ilkan toimituksessa sitten valot. Painostahan ne valot näyttää sammuvan jo nyt.

    • Säynätsalo

      Ilkka on tuhti lukupaketti !

      • MaaseudunTulevuusuus

        Ilkan jutut on menneet siihen tyyliin, etten viitti niitä enää lukea. Tilauksen peruin joku aika sitten. Löytyy paljon parempiakin lehtiä. mm. Maaseudun Valinta lehti on oikein oivallinen ja saatavilla kätevästi netistä. ;)


      • Sokea

        Säynätsalo osaa kaksi sanaa: "tuhti lukupaketti". Käyttää niitä myös Lapua-sivulla kuvaamaan kaksi kertaa viikossa ilmestyvää Lapuan Sanomaa, joka on täytetty lähinnä isoilla kuvilla, joten "tuhti lukupaketti" on ilmeisestikin ironiaa. Muutenhan sitä on vaikea ymmärtää. Ellei ole sokea.


    • ÖÖÖöööööö

      Mitä tekemistä maahanmuuttajilla on Ilkan kanssa?
      Mulle ei tule enää Ilkkaa mutta ko. asian kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.
      Täytyy olla melkoinen pöykäri joka nämä onnistuu niputtamaan yhteen.

      • Rahanahneetmatuttajat

        Pöykäri olla pitää joka ei ilestä matutusta hoksaa


      • Kesälläonjotapahtumia

        JÄRKYTTÄVÄ VIDEO NAISISTA ISLAMIN UHREINA
        HUHTIKUU 29, 2016 RIIPPUMATON MEDIA 3 KOMMENTTIA
        Erittäin ahdistava videokooste. Ei herkille.


        Eivätkö Euroopan päättäjät ymmärrä,että avatessaan portit islamilaisesta maailmasta tuleville, he tuovat mukanaan myös kaiken tämän, islamilaisen kulttuurinsa. Tästä on jo nähty aivan tarpeeksi merkkejä Euroopan kaduilla, kenen tahansa järkevän ja rationaalisesti ajattelevan henkilön tehdä päätös rajojen sulkemisesta islamille. Myös sharialaki ja islamin opettaminen pitää kieltää, koska ne rikkovat eurooppalaisia lakeja ja kansainvälisiä ihmisoikeuksia.

        https://riippumatonmedia.com/2016/04/29/jarkyttava-video-naisista-islamin-uhreina/
        VOIKO TÄTÄ OIKEIN TEHDÄ PELIHÄN ONJO MELKEI MENERETTY


      • Ileonraakaveikko

        Onkohan unelmoija ilestä kopsanut viestinsä.


      • Järkijokaisellesallittua

        Tämä juttu ei ole Ilessä, löytyi pöyän alta, mutta pian se on kukkona pöyällä SUOMESSAMME!
        Hyvinvointiyhteiskuntaa ollaan tuhoamassa – polttopullot lentää päättäjien päälle
        Säveltäjä Kalevi Aho muistuttaa yhteiskuntarauhan olevan kilpailukykytekijä. Nyt se on vaarassa.
        http://mvlehti.net/2016/04/29/hyvinvointiyhteiskuntaa-ollaan-tuhoamassa-polttopullot-lentaa-paattajien-paalle/
        Tämä vain silmäillessäni juttua.Mikä maksaa?Kuka maksaa?Sipilän kaunopuheisuus veteraani päivillä on täyttä paskaa.Hävytön ukkeli.Nyt vedetään niin ohuella jäällä että se joka sen rikkoo aloittaa hulluuden johon ei ole varaa.Hallitus luulee olevansa niin "länsimaistademokratiaa" ja paskanvitut.Suomi porskustas ku perämoottori ilman EU:n pakotteita Venäjää kohtaan,olis vientiä ja sieltä tuontia turisteina ja rahoina,matkailu kukoistas, vaan ku ei,Täytyy kohta Haapasalon Villelle soittaa että oisko sillä Pietarissa kämppää työttömälle.Puolesa tässä on kohta valittava ja se on huono asia "hyvinvointivaltiossa nimeltä hoono soomi"


      • totuusonminulla

        MV Lehteä lukee vain diletantit, elämäänsä katkeroituneet työllistämättömät koulujakäymättömät. Hyvä että osaatte edes lukea ja onhan MV Lehdessä paljon kuvia, joita voitte katsella illalla kun olette sossurahoilla hakeneet sen perinteisen kossupullon


      • läpyläpylää
        totuusonminulla kirjoitti:

        MV Lehteä lukee vain diletantit, elämäänsä katkeroituneet työllistämättömät koulujakäymättömät. Hyvä että osaatte edes lukea ja onhan MV Lehdessä paljon kuvia, joita voitte katsella illalla kun olette sossurahoilla hakeneet sen perinteisen kossupullon

        pitikö niki jättää nuaritulemus vai olikos vaihtoehto unelmoija


      • iuyyttrrt

        Se on kunnon veronmaksaja joka juo kossua.


      • KakkonenvielkestääHOKIS

        Pilua jakavat aivan hourees, kun järki on siellä, pian on venes repailen vuotava paatti, kun siellä jieeeshus kaiki tauit muhii ja lahotaa sitä, ensin sin lahoamisen huomaa näithen kävelytyylistä sitä kynsithää.
        AUTAISKOS KOSSU VAIVAAN


      • näinson
        totuusonminulla kirjoitti:

        MV Lehteä lukee vain diletantit, elämäänsä katkeroituneet työllistämättömät koulujakäymättömät. Hyvä että osaatte edes lukea ja onhan MV Lehdessä paljon kuvia, joita voitte katsella illalla kun olette sossurahoilla hakeneet sen perinteisen kossupullon

        Olet väärässä.

        Myönnä vaan. Kyllä sitä lukee muutkin. Itse en jaksa edes avata enää "normaalia" suomalaista mediaa.


    • pössäö

      Sopisko et laitetaan lisää rahaa kreikkaan? yhtä järjetöntä.

      • Lähtösittenpuhtoselpöyäl

        Joo rahastetaan itselleme tuho, mitä nyt meinaavat eurooppaan tuhon kentäksi.


    • Meilköseiunelmoira
    • Katsotanilelläpostiivise
      • PekuAlaMäki

        Tuohan nyt on täyttä soopaa. Kyllä kaikissa ns. valtamedian lehdissä on puhuttu Ruotsin tilanteesta jo vuosia. Oletkohan koskaan lukenut mitään lehtiä? Jo 90-luvulla puhuttiin Märstan ja muiden alueiden ongelmista.

        Mutta nykyaikaan. Näissä ns. vaihtoehtomedioissa (=valemedioissa) oli isot jutut siitä, miten Sergelin tori on ulkomaalaisjengien valtaama. Käyn töitteni puolesta kerran pari kuukaudessa Tukholmassa, ja silloin liikun paljon siinä rautatieaseman ympäristössä. Sergelin torillakin käyn joka kerta, enkä ole huomannut siellä mitään normaalista poikkeavaa jengien haltuunottoa. Enkä myöskään pelkää siellä kulkea.

        Kysynkin, että mikä juttu tämäkin isoilla otsikoilla kerottu Sergelin torin valtaus oikein oli? Joku sen tajukankaan uusi mielikuvituksen tuote? Olen alkanut vähän epäilemään, että onkohan koko kaiffari koskaan edes käynyt Tukholmassa, kun kirjoittaa täyttä pas..aa koko ajan.


    • Mokukoku

      Mokutus on Ilkan pää agenda.
      Tilatkaa siis Ilkka joka kotiin.

      • MäkiTöyräänMasa

        Oletkohan itse koskaan lukenut Ilkkaa? Jos väität tosissasi, että mamu-asiat on Ilkan ykkösprioriteetti, niin ole kyllä suoraan sanoen hiukan pihalla asioista. Eiköhän se edelleenkin ole keskustapuolue ja maakuntahallinto. Jos jostain vokista kirjoitetaan kerran parissa viikossa tai kerran kuukaudessa, niin se ei todellakaan tee siitä pääagendaa. Huh huh, oletkohan ihan täysillä matkassa?


      • herra_gallup
        MäkiTöyräänMasa kirjoitti:

        Oletkohan itse koskaan lukenut Ilkkaa? Jos väität tosissasi, että mamu-asiat on Ilkan ykkösprioriteetti, niin ole kyllä suoraan sanoen hiukan pihalla asioista. Eiköhän se edelleenkin ole keskustapuolue ja maakuntahallinto. Jos jostain vokista kirjoitetaan kerran parissa viikossa tai kerran kuukaudessa, niin se ei todellakaan tee siitä pääagendaa. Huh huh, oletkohan ihan täysillä matkassa?

        Minä luen joka päivä, mutta en enää oikein tiedä miksi, koska jutut tuntuvat niin joutavanpäiväisiltä, että ei paremmasta väliä.
        Mamuista kirjoitetaan aina vain positiivisessa mielessä, eikä siinäkään mitään, mutta kun Ilkka ei kerro että kun kylillä kerätään nimilistoja vartioinnin järjestämiseksi tai polun sulkemiseksi vokista asutusalueen läpi, niin joka talosta tulee allekirjoitus.
        Nämä ovat sellaisia galluppeja jotka ovat ainoita päteviä kertomaan mitä kaupunkilaiset oikeasti ajattelevat mamuista.
        Ilkasta saa sellaisen käsityksen, että aniharva vastustaa vastaanottokeskuksien perustamista omille kulmilleen. Se on vain niin, että aniharva haluaa tulla asian kanssa julkisuuteen, mutta maksaa kiltisti vartiointipalvelulle joka kuukausi suojelurahaa, mikä ei olisi vielä vuosi sitten ikimaailmassa tullut mieleenkään.


      • PenaRinta-Pohtija
        herra_gallup kirjoitti:

        Minä luen joka päivä, mutta en enää oikein tiedä miksi, koska jutut tuntuvat niin joutavanpäiväisiltä, että ei paremmasta väliä.
        Mamuista kirjoitetaan aina vain positiivisessa mielessä, eikä siinäkään mitään, mutta kun Ilkka ei kerro että kun kylillä kerätään nimilistoja vartioinnin järjestämiseksi tai polun sulkemiseksi vokista asutusalueen läpi, niin joka talosta tulee allekirjoitus.
        Nämä ovat sellaisia galluppeja jotka ovat ainoita päteviä kertomaan mitä kaupunkilaiset oikeasti ajattelevat mamuista.
        Ilkasta saa sellaisen käsityksen, että aniharva vastustaa vastaanottokeskuksien perustamista omille kulmilleen. Se on vain niin, että aniharva haluaa tulla asian kanssa julkisuuteen, mutta maksaa kiltisti vartiointipalvelulle joka kuukausi suojelurahaa, mikä ei olisi vielä vuosi sitten ikimaailmassa tullut mieleenkään.

        Se on kyllä totta, että paljon tulee luettua nykyään netistä Ilkan lisäksi. Ilkassa nyt en niin hirveästi ole kiinnittänyt huomiota noihin vokki-juttuihin, kun ei se nyt minun ja perheeni elämään niin hirveästi vaikuta.

        Mutta noihin mv-lehtiin ja muihin vastaaviin olen kyllä ehdottoman kielteinen. Joskus olen niille eksynyt, ja nehän nyt vasta onkin aivan hirveää tuubaa. Juttujen kuvat on eri tapahtumista kuin itse juttu, Putin on ainoa oikea johtaja koko maailmassa, Nato ja Usa ovat tuhonneet koko maailman jne. Kyllä mä sanon, että jos Lapuan liikeen johtajat olisivat vielä hengissä, niin saisi ne mv-lehden tekijät ja lukijat lähdön suoraan Siperiaan. Jos Ilkka sinun mielestä matuttaa, niin mv-lehti venäläistää.


    • Nipähyvinkinonkoilessä

      Käsittämätöntä touhua tuo Kangasalan touhu, ovatko kaikki siellä jotenkin jälkeenjääneitä? Mutta, hatunnosto etsivän työtä tehneelle lukijalle.

      http://mvlehti.net/2016/04/29/toinenkin-etsintakuulutettu-sotarikollinen-kangasalan-paivakerhossa/

      Luulisi "asiakkaiden" olevan tyytyväisiä, että on katto pään päällä, ruokaa ja muu täyshoito. Mutta ei, nämä kiittämättömät, sivistymättömät moukat ilkeävätkin vielä valittaa palveluista. Eivätkä ole edes maksavia asiakkaita, vaan veronmaksajien piikkiin loisivia laittomia maahantunkeilijoita. Monella kantasuomalaisella asiat on paljon huonommin, voivat vain haaveilla jostain hotellilomasta.

      Jos matut vielä ruuasta valittavat, lopettakoon vokit ruuan antamisen. Suomalaien kouluruoka ei ole yhtä monipuolista kuin mitä vokeissa tarjoillaan. Jos täällä on niin huono olla, niin palatkoot takais.

      http://mvlehti.net/2016/04/29/imatran-tp-hakijat-turhautuneita-hotellimajoituksessa-pieni-huone-pahaa-ruokaa-ja-apuakaan-ei-saa/

      • PerätaloonYlli

        Jos ne ovat oppineet sossun jonossa valittamisen jalon taidon kantasuomalaisilta.

        Meinaa joskus vähän vi**ttaa tämä sossuelättien jatkuva valitus leikkauksista ymv. Olisivat sossusta elantonsa hakevat tyytyväisiä, että yleensä saavat jotain yhteiskunnalta. Ei kai se nyt ole mikään itsestään selvyys, että parhaiten tienaavat jaksavat ikuisesti elättää 70% kansasta maksamalla yli puolet tuloistaan verona loppujen elättämiseen.


    • hehhehhehhh

      Ilkka on hyvä lehti. Kyllä lukutaidottomien putlerin trollien on ihan turha sitä arvostella. Taidatte olla järjestään käpykaartilaisten jälkeläisiä kun noin voimakkaasti putlerin mediaa kannatatte. Ei ole pitkä elinajan odote tuollaisilla ääliöillä.

      • Kopukopukopkukassieläkol

        Til.Lopetuksilla se lopullinen niitti lyyään kanteen turha siitä on väetellä


      • Näyttöonparrainpuhuja

        Tyylis on kuinmainostettiin syksyllä -heissä on korkeasti lukeneita insinjöörejä opettajia sairaanhoitajia jne.. mutta vissiin oli vain 100 taksikuskia ja nekin puheissaan, koska tulee näytöä kehuille.


    • mitämitämitämitä

      Voi ristus, vapun takia ei voira tehdä lehteä. Eikö tää nyt oo ristiriidas, kun ainakin moni toimittaja arvostelee palkkatyöläisiä näistä juhlapyhälisistä. Ovat ilmeisesti lehtitalot jotenkin paremman luokan ihmisiä, kun eivät halua PALVELLA maksavia asiakkaita, vaan lorvivat jossain krapulassa. Mutta varmaan heti tiistaina syyllisestään palkkatyötekijät siitä, että kehtaavat vaatia juhlapyhistä korvauksia. Jumanklavita, kyllä lehtitalojen pitääs pystyä järjestämään työnsä niin, ettei tarttis tällääsiä tekosyitten takia (=vappu), maksavien asiakkaiden olla maanantaina saatana ilman lehteä. Ei oo nykypäivää tälläänen touhu. Mun mielestä lehtitalot saisi mennä yhtä nöyrästi kuin muutkin, vappuna töihin, koska maanantaina on kuitenkin arki. Vaikka sitten vajaamiehityksellä, jonkinlainen lehti aikaiseksi, maksaville asiakkaille maanantaiksi. Onkohan helatorstainakin sama juttu? Ei heru ymmärrystä.

      • Tilaamattaja

        Minun puolesta Ilkka voi jättää kirjoittamatta lehtensä ihan joka päivä. Toimittajilla on siis vapaata 365 päivää vuodessa.


    • malttija

      Normaalisti lehdet ilmestyvät 7/7 eli siellä on joka päivä väkeä töissä. Oletko sinä töissä seitsemänä päivänä viikossa? Lehti tulee muutamaa hassua arkipyhää Lukuunottamatta joka päivä. En minä kuitenkaan esimerkiksi hierojalleni pääse kuin viitenä päivänä viikossa. Virastoista nyt puhumattakaan.

      • mitämitämitämitä

        Saatanan saatana!!!


      • kysymyskysymys

        Onko sulla aikaa käydä hierojallakin.

        Koskas niitä töitä sitten tehdään?


      • Heleepotus

        Minun hierojani ottaa vastaan aamulla heti seitsemästä lähtien. Ehdin käydä siellä ennen töiden alkua. Suosittelen sullekin, jospa tuo hirvittävä kireys helpottaisi.


    • fsdaafdsdfas

      Eilispäiväisen lehden päätoimittajan kolumni oli aivan täyttä roskaa. Siis aivan ala-arvoista.

      Vihapuhetta käsiteltiin. Ei herranen aika sentään. Vihapuhe ei voi olla sitä, että sanoo totuuden.

    • Pässejäonvähän

      Molot mölyää, mutta heidän piirit on oikeasti TOSI pienet. Onneksi Pässejä on vain kourallinen, vaikka melu on suurta!

    • Korkeinoikeisto

      Vihervasurit ilkkoineen samaan rovioon

    • GunillaGrannillaLaaka

      Sananvapaus Suomessa on mennyttä kalua. Kaikkien pitäisi vaan lukea Ilkkaa ja katsoa Yleä. No Ilkan saa sentään olla tilaamatta ihan kuluttajanoikeuden mukaisesti. Ylestä on pakko maksaa - ja se on ihan syvältä.

      • Ilkkamenetettiin

        Pohjoiskorean malista hallitus ottanut malia, liekös osaa näistä käynyt siellä oikein opissakin noilla matkoillaan, kun koko ajan ulkomailla ravaavat jaarituksia kuuntelemassa.


    • kestotilaaja

      Samaa mieltä useimpien kanssa, Ilkka on hyvä lehti ja Satu loistava päätoimittaja. OLisi pitänyt jo aikaisemmin saada Takala sen edellisen satraapin tilalle.

      • eitulevaisuutta

        Satu ajaa pikkuhiljaa koko lehden roskalootaan.

        Onnea vain sijoittajat!


    • Ep-Ri

      Vähiin käy ennenkö loppuu niinku ilkka lehti..uusia tulevia sanontoja ep:ltä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe