Kelpaisiko Jeesus jehovan todistajiin?

Oikeuskomiteaanko

Jeesus ei kulkenut puvussa, parta rehotti, tukka ei ollut jakauksella eikä myöskään karttanut maailmallista seuraa.
Kelpaisiko Jeesus jehovan todistajiin?

43

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KerttuVarvas

      Vartiotorni on kirjoittanut nimenomaisesti tuosta pukeutumisesta, että vaikka Jeesus kulki sandaalit jalassa, niin vartiotornien kaupustelutyötä ei saa tehdä sandaalit jalassa.

      • hgfdsawer6789

        Omistiko Jeesus lumilapion?


    • EiooEiooEioo

      Jeesus ei hyväksyisi muuta kuin JT opin.

      • höpöhöps

        No ei varmasti Jeesus hyväksy, että häntä väitetään enkeli Mikaeliksi. jeesus myös kieli ennustelemasta Hänen paluunsa ajankohtaa, jota Jt-opissa on jatkuvasti tehty ja metsään menty. paljon muutakin potaskaa on Jt-oppi täynnä.


      • AssamNisse

        EiooEiooEioo 29.4.2016 10:11

        " Jeesus ei hyväksyisi muuta kuin JT opin. "

        -Paljon enemmänkin. Vartiotorni kirjoittaa että Jeesus kävi vuonna 1918 kehuskelemassa vartiotorniseurassa heidän lahkoaan. Mutta oli kuulema moittinut heidän joulunviettoaan. Joulun viettoa oli kai sitten yritetty parantaa vuoteen 1926 saakka (lahkohistoriikissa "jehovantodistajat - jumalan valtakunnan julistajia" on valokuva vartiotorniseuran joulunvietosta tuona vuonna) mutta parannusyritykset kai menivät mönkään, kun nyt väittävät etteivät viettäisi ollenkaan joulua.

        Näin siis kertoo vartiotorniuskonnon vartiotorni.


      • Meille.espesiaali
        AssamNisse kirjoitti:

        EiooEiooEioo 29.4.2016 10:11

        " Jeesus ei hyväksyisi muuta kuin JT opin. "

        -Paljon enemmänkin. Vartiotorni kirjoittaa että Jeesus kävi vuonna 1918 kehuskelemassa vartiotorniseurassa heidän lahkoaan. Mutta oli kuulema moittinut heidän joulunviettoaan. Joulun viettoa oli kai sitten yritetty parantaa vuoteen 1926 saakka (lahkohistoriikissa "jehovantodistajat - jumalan valtakunnan julistajia" on valokuva vartiotorniseuran joulunvietosta tuona vuonna) mutta parannusyritykset kai menivät mönkään, kun nyt väittävät etteivät viettäisi ollenkaan joulua.

        Näin siis kertoo vartiotorniuskonnon vartiotorni.

        Hän kävi tapaamassa myös mormooneja Amerikassa.
        Uususkonnoille ei kelpaa samat tapahtumat kuin alkuperäisille uskonnoille, vaan heidän vastavtt tapahtumansa pitää olla eri aikaan ja paljon suureellisimpina.
        Erityisasemaa on korostettava.
        Silminnäkijöiden todistus on totta kai juhlallinen ja uskottava hetki.


      • EiooEiooEioo 29.4.2016 10:11

        <>Jeesus ei hyväksyisi muuta kuin JT opin. ><

        Toisaalta voisit olla lähellä oikeaa tuolla ajatuksellasi, Jeesus voisi vaihtarina kuitata ajanlaskumme alun seuraajiensa pettämisen paluulupauksellaan päittäin Vt-seuran hullunhauskaan nykyiseen sukupolvioppiin. 1914-opetuksenhan Jeesus mainitsi jo maan päällä poukkoillessaan:

        ”Muista, mitä Jeesus sanoi niille, jotka eläisivät vuonna 1914 alkaneiden viimeisten päivien läpi: ”Totisesti minä sanon teille, että tämä sukupolvi ei missään tapauksessa katoa, ennen kuin kaikki nämä tapahtuvat.” (Vartiotorni 15. huhtikuuta 1991 sivu 7)

        Jeesus kahmisi loputonta lohtua siitä, että Vt-seura on yhtä hukassa opetustensa kanssa kuin hän oli aikoinaan. Tuossa lainauksessahan viitataan vuonna 1995 hylättyyn opetukseen 1914-sukupolvesta. Jeesuksen valinta olisi jehovantodistajuus, tyhjien puheiden ympäristö tuntuisi kotoiselta, kauluspaita voisi alkuun hieman hiertää.


    • tpsll

      Onkos jossakin tarkka kuvaus Jeesuksen ulkonäöstä kampauksesta. En ainakaan tiedä.

    • näin-asiat-menee

      Jos on normaalin näköinen tai peräti komea ja omaa hyvän taloudellisen tilanteen tai on erittäin kova nousukas seurakunnassa joka pyrkii vanhimmaksi tai peräti kierrosvalvojaksi niin toki pärjäisi. Mutta, mutta jos vaan on ruma, köyhä ja pelkästään ovella kättelijä seurakunnassa ja joka kelpaa korkeintaan lavalla lukemaan silloin tällöin raamatunkohtia niin kyllähän tuo tiedetään missä tuollaisen luuserin paikka on serakunnassa.

      • Lemminkäisen.sisar

        Olenko väärässä, kun vedän johtopäätöksen, että olet tyytymätön ulkonäköösi ja sinulla on kolhuja saanut itsetunto ja nyt etsit toisten tunnustusta epätoivoiseti. Olet nähtävästi verrattu/ verrannut itseäsi parempiin kun asenteesi on noin arvostamayon ítseäsi kohtaan.
        Minä olen vasta vanhana onnistunut arvostamaan itseäni. Enää en riko peilejä.
        Yritä nähdä omat hyvät puolesi ja mitä lahjoja olet saanut!
        En tarkoita vain ominaisuuksiasi, vaan jokaista hetkeä, jonka saat nauttia elämästä suhteellisen hyvissä olosuhteissa ja vapaudessa.
        Luulen sinun olevan hiukan varttuneenpi.Nuoret voivat vaatia jotain, mitä eivät saa.
        Tyydy siihen, mitä sinulla on ja mitä olet saanut. Älä lyö päätäsi seinään.


    • Oinotin

      Kuka todistaja sanoo Raamatun jakeen, jossa Jeesus puhuu sotilaan kanssa, puuttumatta tämän ammattiin, kehottamatta vaihdokseen

      • Lemminkäisen.sisar

        Jeesus oli älykkäänä lapsena vetänyt omat johtopäätöksensä roomalaisten sotilaiden toiminnasta nähdessään heidän kalistelevan aseineen kylään, ryöstäneen kyläläisten ruuat, tappaneen vastaanpanijat, käyttäneen äitejä ja sisaria hyväkseen, niin, sellaista mitä sodan jaloissa olevat lapset aina näkevät ja kokevat.
        Jeesuksen sanotaan kieltäytyneen ottamasta osaa roomalaisista vapauttajana, kun kansa yritti asettaa Hänet johtoon.
        Häntä ja opetuslapsia palveli naisia, joiden miehet olivat hallitustehtävissä, kuten Pilatuksen vaimo ja moni muu, joka on mainittu Raamatussa. Mutta Jeesus ei kehoittanut naisia eroamaan miehistään, vaan alistumaan nöyrästi Jumalaan luottaen miehensä johtoon.
        Jeesus vieraili roomalaisten veronkantajien ja muiden viranomaisten kotona, eikä kavahtanut porttojen lähestyessä häntä.
        Jeesuksen EI TARVINNUT KUIN KATSOA IHMISTÄ SILMIIN, NIIN IHMISEN OMATUNTO HERÄSI VAATIMAAN OIKEAA TOIMINTAA!
        Roomalaiset sotilaat lähestyivät Jeesusta, joko hädässä tai uskossa ja Jeesus paransi ja herätti kuolleista olosuhteista riippuen.
        Mutta JEESUS OPETTI OMAT SEURAAJANSA SAARNAAMAAN JUMALAN VALTAKUNTAA JA KEHOITTI SURMAAMISEN JÄTETTÄVÄN JUMALAN JA ENKELIEN TEHTÄVÄKSI.
        Raamattu ei kerro kaikkea, mitä Jeesus sanoi ja teki 3 1/2 vuoden aikana, jolloin Hän toimi Jumalan valtuuttamana Messiaana, Kristuksena. Ne kirjoitukset eivät mahtuisi koko maailmaan, päättää Johannes evankeliuminsa 21:25.


    • jessu oli mooseksen aikakirjojen kova sälli laskemaan peräilmaa. Joten sen puolesta varmasti kelpaisi jt. Mutta satuhahmo taitaisi olla rehellinen ja vilpitön, joten sen puolesta kyllä tulisi kyllä seinä vastaan. Ja yleensäkin satukirjan kuvauksen mukaan ei tarpeeksi tyhmä jt:ksi.

    • Paipai

      No mutta Kroaattiratsuväen kaulaliina, siis Kravatti hänellä oli , varmalla ,
      jos ei nyt sitten englannin jalkapalloliigan kaulaliina , kuten eräillä ; Mitä?
      Ei muka ollut jalkapalloa ,

      • valtakunnansalinkundi

        Olin vappuna juhlimassa. Join tenttua. Tuli outo olo.
        Tentut läikkyi yli mun valkoselle paidalle.
        Jehovantodistajaveljet kehuivat,
        että sulla on hieno uusi ravatti...


    • forDummies

      Tärkeämpi olisi kysyä että kelpaavatko jehovan todistajat Jeesukselle?

      • Lemminkäisen.sisar

        2 Pietari 3:9 "...Jehova ei ole hidas lupauksensa suhteen, ...vaan on kärsivällinen teitä kohtaan, koska hän ei halua kenenkään tuhoutuvan vaan haluaa kaikkien pääsevän katumukseen."
        2 Pietari 3:13, 14,17,18 "... hänen lupauksensa mukaan odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu...
        tehkää kaikkenne, jotta hän lopulta toteaisi teidän olevan tahrattomia ja moitteettomia ja rauhassa.
        ...olkaa varuillanne, ettei lakia uhmaavien erhe veisi teitä mukanaan ja ettette lankeaisi pois omasta lujittuneisuudestanne .
        Kasvakaa sen sijaan jatkuvasti Herramme ja Pelastajamme Jeesuksen Kristuksen ansaitsemattomassa hyvyydessä ja tuntemuksessa.
        Hänelle olkoon kunnia sekä nyt että ikuisuuden päivään."


      • OnkohanSe

        Lemminkäisen.sisar 5.5.2016 3:06

        "ansaitsemattomassa hyvyydessä"
        -Onko tuo lahkoslangi tarkoitettu Raamatun jakeen sijalle ?


      • Kontsu

        Veljesseura.org -foorumilta löysin tuon lahkon "ansaitsematon hyvyys" tiimoilta,
        (otteita keskusteluketjusta):

        Mielenkiintoisesti muuten vt-seura valjastaa tämänkin kohdan pelotellakseen jäseniään siitä ettei sitä tule kritisoida, tai ettei sille ainakaan tule missään nimessä ilkkua.

        w92 1/11 kirjoitti:
        Meille kerrotaan 2. Kuningasten kirjan 2:23, 24:ssä, että muuan nuorisojoukko pilkkasi Jumalan profeettaa: ”Tule ylös, kaljupää, tule ylös, kaljupää!” Vastaukseksi Elisa ”kirosi – – heidät Herran nimeen. Silloin tuli metsästä kaksi karhua ja raateli neljäkymmentä kaksi poikaa kuoliaaksi.” Tuollaiset syyriankarhut saattoivat olla raivokkaita, kun ne yllätettiin tai kun niiden poikaset näyttivät olevan uhattuna (2. Samuelin kirja 17:8; Sananlaskut 17:12; 28:15). Jumala käytti noita eläimiä pannakseen jumalallisen oikeuden täytäntöön niitä vastaan, jotka röyhkeästi halveksivat hänen edustajaansa ja siten Jehovaa itseään

        Jehovan todistajien tulkinnoissa heidän Jehovaltaan on turha odottaa mitään ansaitsematonta hyvyyttä. Kaikki hyvyys, mikäli sitä ylipäätään on, tulee ansaita. Kaikkinainen pelottelu ja syyllistäminen kuuluu systeemiin, olen ymmärtänyt

        Jehovan hyvyys pitää nimenomaan aina ansaita, uhrautumalla, ankaria epäinhimillisiä sääntöjä noudattamalla ja palvonnalla, houkuttimenan iankaikkinen elämä ennallistetussa paratiisissa.
        ----------
        Näin siis entiset todistajat muistavat ansaitsemattoman hyvyyden vartiotorniuskonnossa


      • PelkkääAnsaintaa

        "houkuttimenan iankaikkinen elämä ennallistetussa paratiisissa."

        Oikeammin se on vain mahdollisuus iankaikkiseen elämään. Kelvollisuus pitää osoittaa vielä tuhatvuotisessa valtakunnassa.


    • eitulismitään

      JT:t ovat kuten fariseuksia, ja Jeesus ei fariseuksista erityisemmin tykännyt, joten varmaan sukset menisivät ristiin. Tai paaluun, hehe.

      • selvävoittajanvalinta

        Joo kyllä Jeesus valitsisi kirkon ja sotilas pastorin uran, sekä menisi seurakuntavaaleissa ehdokkaaksi. Naispappien kanssa sitten yhdessä avioliittoon homaja vihkisi.


      • miksipitäisivalita
        selvävoittajanvalinta kirjoitti:

        Joo kyllä Jeesus valitsisi kirkon ja sotilas pastorin uran, sekä menisi seurakuntavaaleissa ehdokkaaksi. Naispappien kanssa sitten yhdessä avioliittoon homaja vihkisi.

        Miksi Jeesuksen pitäisi valita jompikumpi, kirkko tai JT-usko? Tai jokin muu järjestö?


      • hekäsiksipitäisi

        Varmaankin siksi ettei kirkkovaltuusto pakottaisi häntä vihkimään naispappien kanssa homoja.


      • perustajoseilöydy
        hekäsiksipitäisi kirjoitti:

        Varmaankin siksi ettei kirkkovaltuusto pakottaisi häntä vihkimään naispappien kanssa homoja.

        Tai ehkä Jeesus perustaisi uuden uskonnon? Kirkon liberaali linja ei ole mikään peruste liittyä Vartiotornin rahankeruuorganisaatioon.


      • selvävoittajanvalinta

        ?rahankeruuorganisaatioon. Toisessa raha otetaan pakolla veroina toisessa lahjoitukset annaetaan salassa, lahjoitusmäärää tai lahjoittajaa tunnistamatta.


      • jehovasiunaakunlahjoitat
        selvävoittajanvalinta kirjoitti:

        ?rahankeruuorganisaatioon. Toisessa raha otetaan pakolla veroina toisessa lahjoitukset annaetaan salassa, lahjoitusmäärää tai lahjoittajaa tunnistamatta.

        Kirkon valtiokytkös on ongelmallinen. Ei se silti Vartiotornin rahankeruuorganisaatio-ominaisuutta poista. "Lahjoita Jehovalle", sitähän se koko ajan on.


      • Kaps
        hekäsiksipitäisi kirjoitti:

        Varmaankin siksi ettei kirkkovaltuusto pakottaisi häntä vihkimään naispappien kanssa homoja.

        Onko naispapit kovinkin halukkaita naimaan homoja?


      • lespopappeja

        Kysyppäs sitä heiltä seuraavalla kirkkoreissullasi.


      • Mitäjärkee
        perustajoseilöydy kirjoitti:

        Tai ehkä Jeesus perustaisi uuden uskonnon? Kirkon liberaali linja ei ole mikään peruste liittyä Vartiotornin rahankeruuorganisaatioon.

        Miksi pitäisi perustaa uskonto?


      • Nooan_arkki
        hekäsiksipitäisi kirjoitti:

        Varmaankin siksi ettei kirkkovaltuusto pakottaisi häntä vihkimään naispappien kanssa homoja.

        JT-uskonto pelastaa Jeesus-parankin pahalta kirkkovaltuustolta.


    • tärppäsi

      perverssit on löytäneet oikean sivuston fantasioilleen!

      • arvopenaali666

        kiitos herralle!


    • ParratonJeesus

      Jeesukselle ehdotettaisiin parranajoa ja tekemään enemmän kenttää että kelpaisi todistajiin.

    • Pohtiva-Poika

      Kelpaisiko Jeesus jehovan todistajiin?

      Tusoat täytynee kysyä keskuskirkolta Salt Like Citystä. Siellähän varmaankin on tuosta täydet tiedot. Suomalaisitakin kun on joka iikkaa myöden mirofilmillä tiedot.

      Yksi seurakunta kyllä on mihin tuskin Jeesus hakisi ja pääsisi. Se on Juutalainen seurakunta. Edellisten kokemuksien valossa tuskin hakupaperia pistäisi sillä lopputulos saattaisi olla vähemmän riemastuttava ?

    • raakatotuus

      Tuskin, mutta ei kelpaisi muillekaan kristityille.

    • Karttamistakaikille

      Jeesus erotettaisiin pian katumattomana ja ohjeistettaisiin hallintoelimen toimesta Jehovaa karttamaan poikaansa tai muuten Jehovakin erotettaisiin omista todistajistaan.

    • helmiä.sioille.ehkäpä

      Kaikki syntiset kelpaavat Jeesukselle. Myöskin jehovantodistaja-syntiset!

      • Lukkariserkku

        mene ja iloitse Herrassa, uskosi on sinut pelastanut, sanoi Jeesus.


    • Paipai

      Aloittaja varmaan on tavannut sen jeesuksen , kun tietää , ett, ei tukassa ollut jakausta ,eikä takissa kaulusta , Siitä tietää , ettei jeesus ollut ainakaan körttiläinen ; Kitaraa ja moottoripyörää ei ollut , joten ei ollut helluntailainen Rokkilaulajakaan ,Ja tuskin osti vaatteensa Dressmannilta , kun ei ollut Stubbin tyyliä , saattaa olla , että otti selfieitä yhdessä Pilatuksen kanssa , Ja onhan se täytynyt olla valokuva , jos ei ole muuten tavannu.
      oikeesti tämä ns, länsimainen jeesus on Englannin kuninkaan Richard II; n aikana luotu luomus , Tässä oli Tv , ssa dokumenttisarja juuri siitä , Miten kivikatedraalien ikkunoihin ja seinille luotiin ns, lasimaalaukset , jossa jeesus ensi kerran kuvattiin kuninkaan hahmossa ,- Tai kuningas Oletetun jeesuksen , yliluonnollisen pitkänä , pitkätukkaisena ja _ partaisena , hienosti pukeutuneena , Richard II oli saanut asiasta Hybriksen ,

      • kiisus

      • Jtsisko

        😍😍😍😍😍😍😍 Kyllä kelpaisi 😉😉😉😉😉😋😋😋😋😋


    • Mauskot

      Pohtiva-Poika 15.5.2016 13:09

      "Kelpaisiko Jeesus jehovan todistajiin?"

      Ei kelpaisi.
      Vartiotorniuskontohan kieltää Jeesuksen. Joh. 1:1: Sana oli Jumala, eli Jeesus oli Jumala
      Vartiotorniuskonto: Jeesus oli enkeli Mikael, vaikka toisesta vartiotornista katsottuna enkeli Mikael oli Rooman paavi.

      Jeesuksen sanoma, uusi testamentti, pelastussanoma, on vartiotorniuskonnossa muutettu oppivelvollisuudeksi vartiotornikaupustelua varten. Kuten Jeesuksen sukupolvilausuma on muutettu kulloistakin kaupitteluajankohtaa varten, ja vartiotorniuskonto kaikkineen paljastaa, tullaan jatkossakin muuttamaan.

      Mikään ei ole parempi tapa käyttää elämänsä kuin pelätä maailmanloppua, sanoo vartiotorniuskonto.
      Mene ja iloitse Herrassa, uskosi on sinut pelastanut, sanoi Jeesus

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe