MV lehti estää kommentoinnin ja kysymykset

Outoakuneisaakommentoida

MV lehti estää ja poistaa asialliset kommentoinnit ja kysymykset. Näin Ilja Janitskin estää sanan- ja mielipiteenvapautta. Palstalle kelpaa vain mamuvastaiset ja rasistiset kommentit. Näin Iljasta paljastui KGB tapoja käyttävä internet-sivuja pitäväksi diletantiksi.

24

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zddddd

      Tunge sinä aivoton apina banaani perseeseen

      • poliis1

        MV-lehdestä useita rikosilmoituksia - poliisi tiivistää yhteistyötä syyttäjän kanssa

        03.05.2016

        Helsinki

        Helsingin poliisi tutkii yhteistyössä paikallispoliisien kanssa kootusti MV-lehdestä tehtyjä rikosilmoituksia ja tiivistää syyttäjän kanssa yhteistyötä kyseisen nettisivuston tutkintaan ja laillisuuden arviointiin liittyen. Valtakunnallisesti tutkinnan koordinoinnista vastaa Helsingin poliisilaitos.

        Poliisi epäilee, että MV-lehti on julkaissut paljon juttuja, joiden epäillään olevan perättömiä, vääristeltyjä tai tekijänoikeusrikkomuksen täyttäviä. Koko maassa rikosilmoituksia MV-lehteen liittyen on tehty jo useita kymmeniä.

        Poliisi on aloittanut lehden toimintaan ja julkaisuihin liittyen yhteistyön syyttäjän kanssa tänä keväänä. Käytännössä poliisi arvioi syyttäjän kanssa rikoksen tunnusmerkistön täyttymistä ja rikosoikeudellisia jatkotoimenpiteitä. Sivuston tutkiminen ja syytteessä olevien kuuleminen edellyttää yhteistoimintaa myös muiden maiden viranomaisten kanssa.

        Helsingin poliisilaitoksella on tällä hetkellä tutkittavana sivustoon liittyen useita eri rikosepäilyjä, joita tutkitaan mm. rikosnimikkeillä kunnianloukkaus, törkeä kunnianloukkaus, rahankeräysrikos, rahapelirikos ja tekijänoikeusrikos. Yhdestä Helsingin poliisille ilmoitetusta tapauksesta ei ole aloitettu tutkintaa: Sosiaalidemokraattiset Opiskelijat jättivät yleisluonteisen tutkintapyynnön, jossa ei ollut yksilöity konkreettista tekoa tai laiminlyöntiä, joka täyttäisi lainsäädännön mukaisesti rikoksen tunnusmerkistön.

        Yleisluontoisten tutkintapyyntöjen sijaan poliisi kehottaa kyseisen lehden rikoksen uhriksi joutuneita henkilöitä tekemään asiasta rikosilmoituksen oman kotipaikan poliisilaitokselle toukokuun aikana. Poliisi kokoaa syyttäjän kanssa eri rikosilmoitukset yhdeksi kokonaisuudeksi.

        Poliisi muistuttaa, että vihapuhe netissä voi helposti täyttää rikoksen tunnusmerkistön. Rikosnimikkeenä vihapuhe voi olla esimerkiksi kiihottaminen kansanryhmää vastaan, kunnianloukkaus tai törkeä kunnianloukkaus.

        Poliisi muistuttaa, että mikäli joku on epävarma täyttääkö jokin nettiartikkeli, itseensä tai organisaatioonsa kohdistuva nettikirjoitus rikoksen tunnusmerkistön, kannattaa ottaa pikaisesti yhteyttä paikalliseen poliisiin tai Helsingin poliisilaitoksen nettipoliisiin.


    • niinsevaanonkin

      Totta, minunkin kirjoitukseni poistetaan sieltä ja sitten Ilja valittaa että valtamedia estää sananvapautta. Ilja on idiootti. Hahahhaha

      • zdfghhhh

        Joten työnnä vappupilli perseeseen


      • tässäOleHyvä
        zdfghhhh kirjoitti:

        Joten työnnä vappupilli perseeseen

        "Kruununkyytiä
        5.5.2016 by Saku Timonen |
        Facebook298Twitter
        Kuten toissapäivänä kerroin, niin netin törkyjulkaisu MV on poliisin tutkittavana ja jutusta näyttää tulevan melkoisen laaja. MV:n julkaisija Ilja Janitskin on ihan odotetusti tehnyt asiasta sananvapauskysymyksen. Hän ei ole ymmärtänyt, että sananvapaus ei ole vapautta ilman vastuuta ja että sanomisistaan voi joutua tutkittavaksi ja tuomiolle. Asiassa on tietysti ihan oikeasti kyse myös sananvapaudesta suhteessa rikoslakiin ja lisäksi pitää miettiä myös moraalinen puoli.

        Moraalinen puoli mietityttää kuitenkin eniten niitä, joilla itsellään ei sen suhteen ole mitään pidäkkeitä. Sananvapauden perään huutavat kovimmalla äänellä ne, jotka luulevat sen tarkoittavan oikeutta solvata ihmisiä ja kansanryhmiä, kiihottaa ja yllyttää vihaamaan. Laillisuuden, kohtuuden ja käytöstapojen vaatiminen on mielipidevainoa.

        Tähän asti Janitskin on luullut olevansa lain kouralta suojassa, koska hän asuu Espanjassa ja MV:n palvelimet ovat ties missä. Hän ei ole ottanut selvää siitä, mikä Suomen lain mukaan on rikoksen tekopaikka. Rikoksen tekopaikaksi katsotaan se paikka, missä rikollinen teko suoritettiin, sekä se paikka, missä rikoksen seuraus ilmeni. Vaikka MV:n jutuista todennäköisesti löytyvät rikokset on tehty Espanjassa, niin niiden seuraukset ilmenevät Suomessa. MV on kohdennettu juuri Suomeen ja suomalaiselle yleisölle, joten sitä koskee Suomen lainsäädäntö."


    • Haaveissainvaikoonmun

      Paras olisi kun MV-lehteä ei kukaan lukisi. Loppuisi pian se hapatus, kun Iljalta loppusi rahantulo. Tiedän, että tämä on vain haave, koska medialukutaidottomia on täällä Suomessakin joukoittain. Heillehän tämä lehti on tie, totuus ja elämä

    • Kuivuukojo

      1000000 suomalaista lukee MV:tä päivittäin. Muutama spr:n kynttilämummo yrittää ruikuttaa vastavirtaan , heheheh.

      • OotkoNäTehnyLenkkiä

        Hmph, ei suomessa ole miljoona ihmistä joiden täytyy kysellä päivittäin "mitä vittua". Jollei sitä vittua ole itellä tai ei sitä eläissään ole nähnynnä niin bilsan tunnit kannattaa käydä uudestaan.

        On meillä se koulutus sentään sen verran korkeella!


      • ytytytyt

    • Totuustuleeminulta

      MV lehteä lukee kaikki vajakkirunkkarit se on fakta. Kertoo myös siitä miksi Suomi ui niin syvällä. Siis siksi että Suomi on täynnä MV vajakakkeja.

      • Tolkunihminen

        Nuorten fiksuus yllättää usein meidät aikuiset. Ysiluokkalaisten aiheena oli medialukutaito, ja he saivat tehtäväksi aiheeseen perehtymisen jälkeen kirjoittaa esseen aiheesta Miksi luen/en lue MV-lehteä. Suurelle osalle sivusto olikin jo entuudestaan tuttu. Tässä poimintoja teksteistä. Tätä mieltä ovat nuoret, joissa on tulevaisuus:

        ”Miksi ihmiset lukevat lehtiä, jotka julkaisevat juttuja, jotka eivät ole totta? Emme lue MV-lehteä, koska sen jutut eivät pidä pakkaansa ja juttuja väärennetään. MV-lehti on huijausta ja siellä loukataan ihmisiä, etenkin maahanmuuttajia. Jos vihaa maahanmuuttajia niin paljon, ei tarvitse ilmoittaa sitä lehdessä kaikkien nähtävänä, voisi pitää omana tietonaan. Suosittelisimme, että et lue MV-lehteä, etkä varsinkaan usko sen juttuja.”

        ”Me emme lue MV- eli ”Mitä Vittua” –lehteä, koska siellä julkaistaan väärää tietoa ja muokataan totuuksia. Lehti kopioi asioita muilta ja muuttaa sen vääräksi tiedoksi. MV-lehden on luonut venäläissyntyinen Ilja Janitskin, jolla on mielenkiintoinen ja värikäs historia, mikä luo lisää epäilyttäviä ajatuksia lehdestä. Hyväuskoiset ihmiset jakavat näitä uutisia kauhuissaan eivätkä voi olla varmoja, ovatko uutiset totta vai ei. MV-lehden sisältö on hyvin kunniaa loukkaavaa ja ilkeää, mikä luo paljon pahaa mieltä. Mielestämme MV-lehti voisi loppua täysin, eikä saisi oikeutta julkaista minkäänlaisia uutisia.”


    • Hipheihurraajo

      Tuossahan se tuli julki että olet suvakkilepakko vailla ikiomaa patukkaa. Kirjavat villasukat jalassa ja isoäidin kuukautissuoja päässä. Tyypillinen viherkommari lepakko jolla aivot on polvien tasolla.

      • Hyväesittely

        Sinun kirjoituksessa tuli julki, millaiset ihmiset lukevat ko. julkaisua. Säälittävät, verbaalisesti hyvin yksipuolisen ilmaisun omaavat.


      • ElmeriTäälläHei

        Eikös "lepakko" ole haukkumasana lesbolle? Lesbo on sukupuoleltaan nainen jolloin sillä ei luonnostaan ole ikiomaa "patukkaa".

        Naispuolisten "suvakkien" villasukista en tietystä tiiä kun oon hölömö. Piä ei taas yltä polvien tasolle kun ikää on jo sen verran. Aivothan siis ovat piän sisässä.


      • Sinun_piän_sisällä
        ElmeriTäälläHei kirjoitti:

        Eikös "lepakko" ole haukkumasana lesbolle? Lesbo on sukupuoleltaan nainen jolloin sillä ei luonnostaan ole ikiomaa "patukkaa".

        Naispuolisten "suvakkien" villasukista en tietystä tiiä kun oon hölömö. Piä ei taas yltä polvien tasolle kun ikää on jo sen verran. Aivothan siis ovat piän sisässä.

        ei ole ainakaan terveitä aivoja, Piia Raski. Hillut jokapuolella hullunlailla ja onneksi joku on opettanut meitä muitakin tunnistamaan aivopierujasi.


    • teoqå

      Mv-lehden omistajan isä on Neuvostoliiton Suomeen lähettämä henkilö. Mikähän on ollut hänen tehtävän Suomessa? Mistä Ilja on oppinut toimintatapansa? Mikä on Venäjän Iljalle antama tehtävä?

      Näitä kysymyksiä kannattaa miettiä samalla kun avaa mv-lehden sivuston. On varmaan kaikille selvää, että mv-lehdellä tavoitellaan hyväuskoisimpia/helpoimmin höynäytettäviä suomalaisia kirjoittamalla joka väliin putinistipropagandaa. Mv-lehden lukijoilla on yleisesti heikot yleistiedot, minkä vuoksi heille on helppo esittää erilaisia valheita totuuksina Göbbelsin tapaan. Riittävän iso valhe menee totuutena, mutta vain vähän koulutetuille. Asioista tietävät kyllä näkevät heti mv-lehden propagandan läpi.

      • Rukiverr

        Totta. MV lehden lukijat ja kannattajat ovat niitä hyödyllisiä idiootteja. Iljan tehtävä on kaksijakoinen, toinen on selkeä MC Bandidoksen tukeminen ja toinen on noiden lukijoiden rahastaminen. Kolmas työn anti tulee todistetusti Venältä.


      • Tsumanovski

        Asiaa kirjoitat !!!!!


    • japi3

      MV lehti on ainoa oikea lehti

      • Otso4

        Mää en muuta luekkaan kun sitä vaan siinä on oikkeita jutuja


    • Huomasintuossa

      Nykyinsinöörien ehdoton suosikkijulkaisu. MV:n T-paitojenkin tuotantolaitos tekee kolmessa vuorossa paitoja Suomen markkinoille. Tilaukset lähentelevät jo miljoonaa kappaletta.

    • etovaatouhua

      YLE näytti tänään mm Tuomiojan , Venäjän ottopojan kommentit tuossa natokeskustelussa mutta jostain ihmeen syystä 2 tärkeimmän ministerin natomyönteisiä lausuntoja ei kansalle näytetty

      näin mieliä muokataan ihan isollakin tasolla

    • muslimimulukkuua

      Älä sie suvakki sekkau miesten asioihin,laittele sitä tukkaa ja risupartaa ja juo kavereittesi kans punkkua ja taas on kivaa

    • MVpaskaa

      MV-lehti (Ilja) väittää valtamediaa valehtelijaksi ja kopsaa sieltä uutisensa, tausta pirut lisäävät valtamedian jutun omaan mielipiteeseensä ja lukijat on "myyty", eli kertoo millasta tämä MV tukiporukka on, vedätettävissä :D Nyt Ilja vonkuu rahaa MV-lehden sivulla" osta lukuaikaa tue MV toimintaa" ja tyhmät maksaa siitä jota voi samanaikaisesti lukea ilmaiseksi kuka tahansa. Eli ILJA kusettaa tukijoitaan ja sotkee samalla toimintaansa lukijat. Kyseessähän on laiton rahankeruu, lahjoitetulle rahalle ei saa vastinetta. Vastinetta ei siis ole josta rahankeruu tekisi laillista. Ilja ei uskalla laittaa suoraan lehteään maksulliseksi kun silloin ei lue sitä kukaa ja vähäisetkin ropot jää saamatta.Rikos syytteissä Ilja luottaa että on Espanjassa, Espanja on EU-maa eli ei ole turvassa, ainut on seettä Suomestapoliisi ei pysty sulkemaan lehteä kun on ulkomailla, mutta, mutta Espanja voi mutta tietty ensin Ilja käy vastaamassa Suomessa rikossyytteisiin ja kun tuomitaan rikoksesta niin lehtikin menee kiinni joten ei tuo lehti enää kauan ole luettavissa. Jäämme odottamaan tuota päivää :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe