REVIvogen??

Czzkki

Käyttääkö joku tällä hetkellä lähes päivittän Revivogenin hoitonestettä?
Tuskin kovin positiivisia kokemuksia?

14

3976

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdfdfdfdafdfg

      Täysi huuhaa-tuote.

    • Itse olen käyttänyt 1,5 kk ja olen tuloksiin tyytyväinen. Hiukset eivät irtoa läheskään niin helposti kun ennen kuin aloin lisäämään sitä. Oikeastaan ne ovat melko vahvasti kiinni ja niitä saa repiä todenteolla jos haluaa saada irtoamaan. Eniten harmittaa että olen alottanut niin myöhään revivogenin käytön ja katoa on ehtinyt tapahtumaan periaatteessa turhaan. Toisaalta en tiedä myöskään onko hiusten vahvistuminen johtunut siitä että leikkasin ne kaksi kuukautta sitten ja tavallaan dht:n aiheuttama haurastuminen ei ole ehtinyt vaikuttaa hiuksiini.

      • mitäsäkirjoitat

        ei dht haurastuta hiuksia. Se saa ne vain irtoamaan juuresta. Hiusten lyhennyksellä ei ole mitään merkitystä asiassa.


      • En viitsis lähtee väittelemään mut kysyn mielummin rakentavaan sävyyn että mikä on se syy että kaljuuntuneissa kohdissa on huomattavasti vähemmän ns. vahvaa hiusta.


      • Mitäihmettänyttaas
        2Young2bald kirjoitti:

        En viitsis lähtee väittelemään mut kysyn mielummin rakentavaan sävyyn että mikä on se syy että kaljuuntuneissa kohdissa on huomattavasti vähemmän ns. vahvaa hiusta.

        "miksi kaljuissa kohdissa on vähemmän vahvaa hiusta"??!! Koska ne on kaljuja kohtia!!!! Dht on surkastuttanut hiustupet,jonka vuoksi niistä pistää ulos enää onnettomia haivenia!


    • "ei dht haurastuta hiuksia. Se saa ne vain irtoamaan juuresta. Hiusten lyhennyksellä ei ole mitään merkitystä asiassa."

      ja seuraava viesti:
      "Dht on surkastuttanut hiustupet,jonka vuoksi niistä pistää ulos enää onnettomia haivenia!"

      • Ettunnutajuuvan

        hius ja hiustuppi on eri asia. Hiustuppi on se kuoppa mistä hius kasvaa,hiustuppi delaa eikä itse hius haurastu. Jos et tajuu on sulla isompiakin ongelmia kuin hiustenlähtö.


      • Miksi sä enään ees jatkat ku puhut ittees pahemmin vaan pussiin...


    • dfgdfgdfgrr

      NIin jos joku ei vielä ole ymmärtänyt niin hiustuppi sulkeutuu kunnes kuolee pois. Sulkeutuu siis pikkuhiljaa kuukausien/vuosien saatossa, kaventuneesta hiustupesta pukkaa ohuempaa hiusta. DHT ei vaikuta millään tavalla hiuksen hyvinvointiin, se ainoastaan "tuhoaa" hiustuppea josta siis pukkaa ohuempaa hiusta jonka joku voi tulkita huonokuntoiseksi hiukseksi.

      • MitäsänytselitätHeh

        Lainaus revivogenin esittelyoppaasta: "DHT aiheuttaa hiuksen surkastumisprosessin"

        Case closed


      • Surkastumisprosessi
        MitäsänytselitätHeh kirjoitti:

        Lainaus revivogenin esittelyoppaasta: "DHT aiheuttaa hiuksen surkastumisprosessin"

        Case closed

        ei ole sama kuin haurastumisprosessi! Ei ne luutkaan surkastu vaikka haurastuukin!


    • Kari3333333

      Pelkästään Revivogen shampoota olen käyttänyt muutaman vuoden. Sitä en osaa sanoa onko hidastanut hiustenlähtöä, mutta uusia hiuksia ei ainakaan ole tullut ja kalju senkun kasvaa. Alkaa olla kohta siihen malliin, että loppuelämän kalju tai siili tulossa, loppuu tämä aineilla läträily kun ei apua ole ollut Revivogenista tai minoxidilista ja finasteridin syönti loppu vetiseen spermaan ja onnettomaan erektioon sekä tuntopuutoksiin peniksessä.

    • Kaljuuntuminen on omalla osallani tapahtunut melko pitkällä ajanvälillä ja ennen kaikkea huomaamatta. Prosessi on ollut siis pitkä ja vähittäinen. Uskon että revivogenin vaikutus alkaa näkymään vastaavanlaisesti pitkän käytön jälkeen ja vähitellen. Ensimmäiset kuvani joissa on ollut nähtävissä hiusten lähtöä ovat melkein 6 vuoden takaa mutta vasta viimeisen 1,5 vuoden aikana tilanne on alkanut näyttämään hälyyttävältä ja jos revivogenin ohjeistetaan käyttämään vuosi tuloksien saamiseksi niin en toisestakaan olisi ihmeissäni joissain tapauksissa.

    • mies-45-00100

      Revivogen on kaikista tuotteista joita olen käyttänyt nyt varmaan 20v ajalla yksi parhaista, onneksi löysin sen heti 2000-luvun alussa ja olen siitä asti käyttänyt. Koskaan ei kannata olla vain yhden tuotteen varassa eikä mistään tuotteista ole mitään hyötyä jos tupakoi ja syö vaan lenkkimakkaraa yms. roskaruokaa, silloin on aivan sama mitä käyttää koska hiukset putoaa varmasti ja huono kunto korjaa pois.

      Voin kertoa mitä Revivogen siis on tehnyt: Heti kun aloin käyttämään sitä uutena käyttäjänä huomasin sen tuovan apua, olin todella stressaantunut kun hiuksia alkoi putoamaan ja olin alle 30v. Olin ihan varma että kaljuunnun. Samaan aikaan löysin myös finasteridin ja lääkäri määräsi sitä. Ensin siis aloin käyttämään Revivogenia ja aika pian hiukset vahvistui ja putoaminen loppui kokonaan. Fina tehosti uusien hiusten kasvua mutta sivuvaikutukset oli hmmm.hirveitä....olin lukenut finasteridin sivuvaikutuksista, mutta en olis uskonut että ne tulee niin selvinä...siis kaikki tuli mistä luin, rinnat alkoi kasvamaan jne...vähensin finan käyttöä ja nykyisin otan sitä muutaman kuukauden kuureina jos tilanne vaatii.
      Revivogenilla oon pitänyt hiukset päässä ja tilanne on aika hyvä nyt kun 50v alkaa lähestymään....nyt näyttää siltä että saan pitää tuuheat hiukset loppuun asti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe