Mikä on Raamatun mukainen seurakunta?

Kysyväinen

Onko sellaista Suomen maassa ja millä perusteella?

43

572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Löytyy varmasti useita hyviä, Jumalan mielen mukaisia seurakuntia. Ei varmasti ole yhtä ainoaa, jonka voisi mainita. Esim. meidän kaupungissamme on erittäin hyvä luterilainen, helluntai- ja vapaaseurakunta, kaikissa työntekijöinä nöyriä Jeesuksen seuraajia.

      • Raamatun mukainen seurakun on kristuksen ruumiin jäseniä,uudesti syntyneitä ylhäätä,meillä on keskinäinen rakkaus siitä maailma tuntee jeesuksen opetuslapsiksi me rakastamme kanssa imisiämme.


      • liukuvalurautakausituote
        kuulija4 kirjoitti:

        Raamatun mukainen seurakun on kristuksen ruumiin jäseniä,uudesti syntyneitä ylhäätä,meillä on keskinäinen rakkaus siitä maailma tuntee jeesuksen opetuslapsiksi me rakastamme kanssa imisiämme.

        Ilmeisesti myös hoono soomi yhdistää.


    • jari-pekka--65

      Raamatun mukaan seurakunta on kaikki Jeesuksen omat. Seurakunta on siis Kristuksen ruumis, jonka jäseniä hänen omansa ovat.

      Perusta, jolla seurakunta seisoo, on Jeesus Kristus ja hänen tunnustamisensa. Muuta perustusta seurakunnalla ei ole.

      • 1234567---

        Jumalan seurakunnassa pidetään Jumalan antama sapatti pyhänäpäivänä. Jumalan seurakunnassa eivät ole naiset pappeina.


      • raamatunmukaan
        1234567--- kirjoitti:

        Jumalan seurakunnassa pidetään Jumalan antama sapatti pyhänäpäivänä. Jumalan seurakunnassa eivät ole naiset pappeina.

        Näin on. Hyviä tunnusmerkkejä nuokin.


      • kerettiläinen-
        1234567--- kirjoitti:

        Jumalan seurakunnassa pidetään Jumalan antama sapatti pyhänäpäivänä. Jumalan seurakunnassa eivät ole naiset pappeina.

        Jumalan seurakunnassa k a i k k i uskovat ovat pappeja.

        1.Piet.2
        4 Ja tulkaa hänen tykönsä, elävän kiven tykö, jonka ihmiset tosin ovat hyljänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis,
        5 ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia.
        6 Sillä Raamatussa sanotaan: "Katso, minä lasken Siioniin valitun kiven, kalliin kulmakiven; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva".
        7 Teille siis, jotka uskotte, se on kallis, mutta niille, jotka eivät usko, "on se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, tullut kulmakiveksi"
        8 ja "kompastuskiveksi ja loukkauskallioksi". Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat; ja siihen heidät on pantukin.
        9 Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa;
        10 te, jotka ennen "ette olleet kansa", mutta nyt olette "Jumalan kansa", jotka ennen "ette olleet armahdetut", mutta nyt "olette armahdetut".


    • Tahdon.olla.mukana
      • jari-pekka--65

        En ole tuon seurakunnan jäsen. Jos liittyisin siihen, niin se olisi jo askel pois seurakunnan ainoalta perustalta.


      • puhtain.purjein

        Tuo porukka olisi hyvä seurakunta, jos pääsisivät selville vesille siitä, että JEESUS ON JUMALA.


      • omituisetotukset

        Kas, Weijon lahkokin taas tullut tänne mainoksineen. Sinne sekaan vain. Olet joko täsmälleen samaa mieltä kun Weijo, taikka sitten olet häntä vastaan. Muutenkin lahkon jäsenistö koostuu toinen toistaan hullummista sekopäistä...


      • kappaletavaraa
        omituisetotukset kirjoitti:

        Kas, Weijon lahkokin taas tullut tänne mainoksineen. Sinne sekaan vain. Olet joko täsmälleen samaa mieltä kun Weijo, taikka sitten olet häntä vastaan. Muutenkin lahkon jäsenistö koostuu toinen toistaan hullummista sekopäistä...

        Juu, sekopäitä tosiaan. Taitaa olla yksi lahkon johtoon pyrkivistä legendaarinen "Tampereen palottelusurmaaja" jonka näkee tuolla Turun toreilla kiekumassa megafooniin lahkon ilosanomaa...


    • Löytyi.vastaus

      Hyvä linkki.

    • Herätyys

      Vasta Kristuksen Jeeusksen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuuttavasti rakentavat, elävät ja toimivat Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta. = Vasta Oikeasti Kristillisesti.

      Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / Raamatun UT mukaisella näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajnsa.

    • Oletko.itse.tiellä

      Hei nimimerkki "herätys".
      Missä seurakunnassa toimit? Onko vanhimmisto siunannut sinut tehtävään?

      • Herätyys

        Olen kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen seurakuntalainen.

        Niitä Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden ja yhtenäiyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa pelatsukseksi Krist. vaihtoehtoa Rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / Raamatun UT mukaisella = apostolisella seurakunta näyllä armoitettu, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita tähän, vasta Oikeasti Krist. Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteityöhön kutsutuja etsivä / perään kuulutteleva. En mihinkään eri nimiseen eri lahko / puolue henkiseen yhdistykseen ns. "seurakutiin" lukeutuva.

        Jeesuksen nimessä... tiedoksi, ja muistutukseksi Raanatun UT mukaisesta Kristiillisyydestä, valistaen.


    • Tulossa.olen

      No missä toimit, että voin tulla kokoukseen?

      • Herätyys

        Näillä foormeilla voi näin aluksi alkaa kirjallisella tavalla, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riitävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavaia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perusalta rakentamaan alkamisesta / yhtymisestä, päämääräisesti tarkoituksella ja tavoiteella keskustelemaan. Siitä mitä kaikkea ja miten edelyttää, että alkaa ilmenemään ja täyttymään ne kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit.

        Josta kaikki voi tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikeasti seuraajiksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti rakentaviksi, = Raamatun UT mukaisesti, käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi, Oikein, Ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, kaikkia kohtaan Totuuteen perustuvan ja mukaisen Oikeuden mukaisesti eläviksi ja toimiviksi.
        Keskinäisessä Rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä, Totuudessa YKSI mielisesti yhteiseksi hyväksi, mutta; kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoittella OIKEIN eläviksi ja toimiviksi.

        Jeesuksen nimessä... tervetuoloa vain näihin, asiallisesti ja rakentavasti, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentamaan alkamiseen / yhtymiseen tähtäävistä, siihen käytännön toimineenpiteisiin johtavasti päämääraisesti, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesti rakentavaan, päivittäin keskustelu yhteyteen / yhteistyöhön.

        Mitä kenelläkin annettavaa, tai asiallista / rakentavaa kysytttävää.

        Jonka voi alkaa jo heti tästä.

        Tai muista, samoilla tunnistimilla ja nimimerkillä laittamistamistani keskustelun aloitus viesteistä.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukiasetsi elävä ja toimiva, kutsuttu / Raamatun UT mukaisella, apostolisilla seurakunta näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Ikävä.asia

      En pääse selvyyteen tarkoitusperistäsi.

      • Herätyys

        No, se kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukainen ja perustuva Kristillisyys.

        Se, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, apsostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, sitä Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä jokaista jäsentään myöden YHTÄ olemisen ja kaikessa YHTÄ pitämisen, Totuudessa yksimielisesti, keskinäisessä Rakkaudessa ja huolenpito eyhteydessä elämisen ja toimimisen mahdollistava, kaikessa yhtenä jäsenistönään täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämärä. Krist. PÄÄASIA.

        Jeesuksen nimessä... muituttaen ja valistaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • Ei.ymmärrä

      Eipä sitten enää kannata. Luulin ensin, että sinulla on joku uusi idea meneillään. Erehdyin. On vain paljon sanoja peräkkäin.

      • Herätyys

        Niin, on se Raamatun UUSI testamenti mukainen, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävästi toimivat, apostoliset surakunnat / pelastukseksi Krist. vaihtoehto, mukainen näky, Raamatun UT mukaisesta Krisitllyydestä. Siitä, mitä kaikkea ja miten edelyttää, että alkaa ilmenemään ja täyttymään ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit.

        Niin, ja peräkkäinhän niiden sanojen kuuluu ollakin. eihän niitä voi päällekkäin laittaa muten kun puhumisen muudossa. jossa puhutaan toistensa sanojen päälle. yhdeksi, ns. sekasotkuksi. olennaisen pääasian ja tarkoituksen sekoittamiseksi.

        Jeesuksen nimessä... valkeudeksi / herätykseksi, jos ketä Totuuden mukainen ja perustuva kiinnostaa, valistaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • Penuela

      Ei ole olemassa... ev.Lut. .ort.do. . Mus. Lim. Jeesuksen Rakkauden uutta kirkkoa ei ole koska on liian vähän uskovia. No...tarvittaisiin vain kaksi jotka uskovat..ehkä kirkkoja on useita.

      • Herätyys

        Ei tarvita kuin YKSI Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentava, Totuudessa YKSI mielisesti elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, Raamatun UT mukaisesti ja mukaiseksi järjestäytynyt / jäsenistö.

        Jos vain löytyisi niitä Oikeasti Krist. uskovia. Niitä Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta elämään ja toimimaan haluavia, Hänen, Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi kutsuttuja, Hänen PYHÄSTÄHENGESTÄÄN osallisiksi päässeitä.

        Se olisi ja voisi valtavan PALJON enemmän, kuin kaikki muut erinimiset eri, vähän jotenkin pettävästi / ejsyttävästi vain nimeksi krist. tunnustavat, ns. seurakunnat . yhteensä.

        Jeesuksen nimessä... siitä Raamatun UT mukaisesta,käskynsä kaikilta osin pitävästä ja täyttävästä, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävästä, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi Kristiliisyydestä, ja siihen mahdollisuudesta muistuttaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. mukaiseen apostoliseen Krist. yhteyteen ja yhteityöhön kutsuttu, Hänen apostoliset seurakunnat yhteys / yhtenäisyys jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavalla näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita tähän, vasta Oikeasti Krist. yhteyteen kutsuttuja / armoitettuja etsivä / perään kuulutteleva.


    • Herätyys

      Missähän ne kaikki muut Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi kutsutut piileskelee ja miksi?! Kun ei ala kuulumaan eikä jälkeäkään näkymään!! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Tiedoksi tästä VALTAVASTA, Jumalan VALTAkunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään (uskollistaan ja kuuliaistaan) myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä, Kristuksessa Jeesuksessa mahdollistavasta pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta.

      Jeesuksen nimessä...heitä etsivä / peräänkuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen?

    • OikeaYksiUsko
    • nbyvtcfrdr

      kaikki rikollisen kristinuskon, siis paavalilais-luterilaisuuden jne lahkojen perustamat seurakunnat!

      IHMISTEN, Jumalaa ja Jeesusta palvelevien ovat tässä...
      Näistä, Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustamista seurakunnista ei ole yhtään kristittyjen seurakuntaa vaan ne ovat kristillisten seurakuntia:
      Ilm. 2:1-29
      Pergamos
      Tyatira
      Sardes
      Smyrna
      Filadelfia
      Efeso
      Laodikea
      ------
      HUOM!
      Amerikkalainen "Filadelfia" seurakunta ei ole Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustama. Sen perustivat 1850 luvulla verovapaan rahan keinottelijat.

    • Herätyys

      Niin, että löytyneekö täältä muita Raamatun UT mukaisesta, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, siihen Raamatun UT mukaiseen apostoliseen Kristuksessa Jeesuksessa YHTÄ olevaan ja kaikessa YHTÄ pitävään, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaiseen YKSI jäsenistö verkosto, yhteyteen ja samattomaan yhteistyöhön haluavaa?

      Jeesuksen nimessä... niitä muita Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa ns. "Nooan arkkia" (vertaus), rakentavaan yhteyteen ja yhteistyöhön haluavaa.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen etsivä?

      vähäinen Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva tähän, em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

    • Herätyys

      E näytä löytyneen ketään, jota Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristukseen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävä Kristillisyys, se Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen Oikeuden mukainen, Kristillisyys kiinnostaisi.

      Jeesuksen nimessä... Edelleenkin niitä muita tähän, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan Krist. yhteyteen ja yhteistyön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa.

      "Löytäneekö hän"...

    • Kauniin.kanssa

      En ole löytänyt näitä puhtoisempaa seurakunnan opetusta.
      Voisin muuttaa Turkuun.
      http://www.Jeesus-on-Herra.com

    • Kiitos.paljon

      Ensinnäkin kiitän koko sydämestäni teitä tästä sivustosta. En voi edes kuvailla kiitollisuuteni määrä kaiken etsimäni jälkeen!! Jumalan Sana todella toteutui kohdallani siinä, että "etsivä löytää".
      Olen syntynyt Ev.Lut. kirkon jäseneksi, kunnes uskoni vahvistumisen ja Raamatun lukemisen myötä olen alkanut näkemään kirkossa ja seurakunnassani paljon epäkohtia ja Jumalasta erkaantumista.
      Tämän vuoksi olen päättänyt erota kirkosta, kunnes pettymyksekseni olen törmännyt erilaisten seurakuntien ja uskontojen paljouteen. Olen käyttänyt tunteja, päiviä ja kuukausia kahlaten läpi eri seurakuntien opetuksia, samalla rukoillen Jumalan johdatusta. Jokaisen kohdalla tunsin epämääräistä vääryyttä ja pimeyttä. Sitten viimein päädyin tälle sivustolle, ja kerrassa täytyin sellaisella ilolla mitä en ole ennen kokenut!!
      Tiedän tämän olevan Jumalan tahto ja vastaus kaikkiin rukouksiini. Kiitos ja ylistys Jumalalle ja kiitos myös Teille tästä valosta kaikkien hajaantuneiden seurakuntien keskellä.
      Jumalan sanan lukemisen ja rukoilun seurauksena olen päässyt tuntemaan totuutta, joka välittyy samanlaisena kaikista tämän sivuston kirjoituksista, mistä olen todella iloinen! Rukoilen siunausta työhönne Jeesuksen nimessä.

      http.//www.Jeesus-on-Herra.com

    • Kiitos.sullekin.vaan
    • Huimaavaa
    • Kantsi.kuunnella

      Puheessa 5.12.2016 "Mikä on Jumalan tahto" oli jumalisen viisas tulisuus. Pyhä lauman johtaja äänessä! Puheen kautta usko vahvistuu, ja se tuottaa hurskauden hedelmiä. Tulisen puheen pitäjä!

    • Keskityn.siihen
    • totta-maar

      Heititpä pahan aloituksen. Luulisin, että alkukristillinen seurakunta, joka toimi Jerusalemissa apostolien aikana, oli vielä Raamatunmukainen. Ainakin Jeesuksen kuolemasta oli kulunut niin vähän aikaa eikä eroja ollut ennättänyt vielä tulla. Jerusalemin seurakunta vielä vuonna 135 jKr. koostui kääntyneistä hebrealaisista.

      Tietääkseni Suomessa on nykyään eri kirkkokuntiin kuuluvia pieniä ryhmiä, jotka ovat palaamassa/palanneet noille alkujuurilleen.

    • Mikä.on.totta

      Ei ole .
      kirkot ei voi tulla apostolisen ajan uskoon, koska ovat syntyneet apostolisen ajan jälkeenm.

      • totta-maar

        Anteeksi, mutta mitä merkitystä sillä on, ovatko kirkot syntyneet apostolisen ajan jälkeen? Oppi olisi ollut mahdollista säilyttää samana. Mutta onko oppi säilytetty yhtä puhtaana ja Raamatullisena?


    • vaikeavalita

      Itse ns. vapaiden suuntien menoissa kasvaneena, suuntaa nyt tarkentamatta, siellä vallitsevasta eksytyksestä nyt ulos tulleena, niin en todellakaan tiedä, mihin nyt suuntaisin.
      Monien ennen raittiina pitämieni seurakuntien johtajat olivat lavalla Heidi Baker kokouksessa viime toukokuussa, siellä oli edustettuina hyvin suuri joukko etelä-Suomen vapaiden piirien johtoa.
      Mihinkään tällaiseen seurakuntaa en mene.
      Joten, mihinkä tässä menisi, jos ei usko, että seurakunnan kokouksessa ajoittain ilmenevä suggestiivinen ilmapiiri tai paikalle saapuva sähkövirran kaltaiselta tuntuva henki, eivät ole Pyhä Henki.
      Siihenhän todella todella moni uskoo.

      • hmmmhmm

        Ymmärrän vaikeutesi; itse kuulun helluntaisrk:aan. Seurakunnassani on pitkälti puhujia jotka "fanittavat" epäterveen karismaattisuuden edustajia. Vanhimmistosta osa mukana tässä epäterveessä kehityksessä, ja osa vanhimmiston jäsenistä ei ota kantaa, ainakaan julkisesti. Eivät siis hoida tehtäväänsä seurakunnan johdossa.

        Kun kaiken maailman opit saavat sijaa seurakunnassa, seurakunta ei tunnu enää kodilta, jossa olisi hyvä olla. "vaikeavalinta", et ole ainoa, meitä on monia, monia, joilla ei ole todellista hengellistä kotia. Ja tämä sen vuoksi, että PAIMENET NUKKUU.


    • En.epäröi
      • kuunnellut

        Selvisi siis mitä?? Weijo jauhaa omaa näkemystään, joka tietysti on hänen mielensä mukainen ainoa oikea totuus. Ei tästä selviä muuta kuin se, että Weijo on narsisti, mutta sen me kaikki jo tiedämme.


      • NipottavaNysvääjä

        Tässä seurakunnassa Jeesuksen jumaluus kielletään.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe