Kemin ravintoloitsijat.

Aikalyhyttämarkkina

Kemissä menee näköjään ainakin kahdella baarin omistajalla, niin hyvin että on alettu maksavien asiakkaiden vaatetukseen puuttua.

Ei päästetä etuovesta sisään, jos on verkkarit taikka college housut jalassa.

Kyseessä Corner INN ja Karaokepub Ramona.

Näin se yrittäminen kemissä toimii. En yhtään ihmettele, jos alkaa jossain vaiheessa takapajulassa ovia menemään kiinni.

Suomen mittakaavassahan puhutaan melkein syrjinnästä.

41

1258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kemiläinen86

      Jätän menemättä, jos pitää teennäisesti pukeutua sellaiseksi, jota ei ole. Ymmärrän toki ravintolat, mutta en baareja. Nyrkkisääntönä onkin toiminut, että baarit, joissa on pukukoodi, ovat pinnallisten liitäjien tyyssijaa.

      • Pussikaljaporukkaa

        Mitenpäs menetkään jos sinua ei päästetä sisään paskasissa verkkareissa. Turha vinkua, pubilla on oikeus valita asiakkaansa ja kyllä jokin taso kannattaa pitää.


      • Voimoukkaa
        Pussikaljaporukkaa kirjoitti:

        Mitenpäs menetkään jos sinua ei päästetä sisään paskasissa verkkareissa. Turha vinkua, pubilla on oikeus valita asiakkaansa ja kyllä jokin taso kannattaa pitää.

        Ootkos käyny pohojosen paikoissa?Siellä kuule rahaa liikkuu kaikentasoisissa kapakoissa eikä sen asun kanssa olla turhan nuukia ovella.Se kuppilan tulos tulee niistä Euroista.Aivan sama minkälaisten paskasten verkkareitten taskusta ne tulee.


    • gentlemanne

      Ehdottamasti paluu vanhaan käytäntöön Tuulipuvun takki, verkkarit, mettäkamppeet, toppatakit ei ole sopiva asu ravintolaan . Tulee räkälä mieleen. Toisaalta turvallisuuskysymys. Takin alla kulkee älykkyysosamäärältään heikomman aineksen mukana aseet omat juomat jne. Jos tuntee olonsa ahdistuneeksi yleisen viihtyvyyden vuoksi voipi viettää iltaa lenkillä, puutarhassa, mettäkämpällä, ulkona pakkasessa. MOUKAT maahanmuuttajat sentään osaa pukeutua.

      • gentlemanne

        Korjaus edelliseen MOUKAT sanan jälkeen pilkku.


      • Pilkkuja

        Vaikka siinä olisikin pilkku, niin maahanmuuttajat on siltikin moukkia.


      • 4H-juhlija

        "Ehdottamasti paluu vanhaan käytäntöön Tuulipuvun takki, verkkarit, mettäkamppeet, toppatakit ei ole sopiva asu ravintolaan ."'
        Olet aivan oikeassa. Ravintolaan ei mennä mettätöihin eikä jumppaamaan. Sinne mennään juhlimaan ja päälle tulee pukea juhlavaatteet. Sillä tavalla huomioimme toisetkin juhlijat ja hekin viihtyvät ravintolassa. Todella ajattelematonta pyrkiä ravintolaan haisevat ja hikiset, likaiset verkkarit jalassa ja lenkkipusero päällä. Siinä katoaa toisiltakin kävijöiltä juhlatunnelma. Miksi mennä pilaamaan toisten juhlijoiden ilta epäasiallisella pukeutumisella? Lisäksi epäasiallisella pukeutumisella ja häirikkökäyttäytymisellä on selvä syy-yhteys. Hyvä, että edes joku ravintola kiinnittää huomiota pukeutumiseen.


    • Moukka20

      Mitä itse,joskus tarkkaillut väkeä esimerkiksi cornerissa, niin ne jotka on tälläytyneet viimisen päälle, naiset tahi miehet. Voivat ostaa jopa kaksi drinkkiä illan aikana tai ei yhtään.

      Verraten johonkin poikaporukkaan,joille vaatetus ei ole ykkösasia mut käyttävät rahaa satoja euroja illan aikana.

      Kumpiko tuo enempi rahaa taloon? Ne nätit ihmiset parilla drinkillä vai ne joille pukeutuminen ei ole elämässä se ykkösjuttu.

      • Vakioasiakas

        "Kumpiko tuo enempi rahaa taloon? Ne nätit ihmiset parilla drinkillä vai ne joille "
        Ne, jotka vetävät päänsä täyteen ja häiritsevät käytöksellään muita asiakkaita tai oksentavat pöytään, karkottavat hyvinkäyttäytyvät asiakkaat. Ne jotka pukeutuvat siististi ja osaavat käyttäytyä , houkuttelevat rauhallisia asiakkaita tulemaan toistekin.


    • qweras

      Yrittäjäksi ryhtyessä kannattaa perehtyä hyvin yritystoiminnan lain- ... Tuotteen puuttuessa palveluyritykset tarjoavat asiakkaille ... niin, että valittujen kohdemarkkinoiden asiakkaiden tarpeet ja toiveet tulevat esille. on koko palvelu ja sen aikana käytetyt ilmeet, eleet ja jopa vaatetus. ....

    • SNAIPPER

      kohta ranta aukee,ei ole omistajat pilkun viilareita,asu vapaa

      • Ykki_Nummis

        "kohta ranta aukee,ei ole omistajat pilkun viilareita,asu vapaa"
        Aivan totta. Ei niitä rantojen sankareita mikään ravintola kaipaa.


    • Taavetti.Tasanen

      Hyvä, että ainakin jotku ravintolat pitävät tasosta kiinni. Asiakkaat, joilla on varaa, pukeutuvat siististi. Onhan se jo pelkästään toisten asiakkaitten huomioonottamista, kun pukeutuu tilaisuuden edellyttämällä tavalla. Ei ravintolaan mennä urheilemaan eikä peltotöihin. Kun maksukykyiset asiakkaat huomaavat, että jossakin ravintolassa käy vain siististi pukeutuvia asiakkaita, sinne hakeutuu lisää asiakkaita. Pukeutumisen tilannetaju kuvastaa myös asikkaan henkistä tasoa. Kun ravintola ei päästä sisään kaiken maailman ryysyissä ja verkkareissa olevia asiakkaita, myös järjestys säilyy paremmin.

      • Taneli.Nevalammi

        "Kun maksukykyiset asiakkaat huomaavat, että jossakin ravintolassa käy vain siististi pukeutuvia asiakkaita, sinne hakeutuu lisää asiakkaita. "
        Kun olen menossa ravintolaan, jossa en ole ennen käynyt, vilkaisen tullessani jo ovelta, miten ihmiset ovat pukeutuneet. Jos siellä on verkkarikansaa tai muita lökäpöksyjä, käännyt takaisin ulos. Siitä tunnistaa räkälät, joissa on muutenkin hirvittävä meteli ja runsaasti järjestyshäiriöitä, kun ihmiset eivät osaa käyttäytyä eivätkä osaa ottaa huomioon muita asiakkaita.


    • Moukka20

      Taavettin kirjoittajalle: Osa totta, mutta kemin kokoisessa kylässä ei kannattis tarttua tuollaiseen ison kaupungin asiakas toivomuksiin.

    • qweras

      vaan yrittäjän pitää ottaa huomioon lukuisat asetukset ja säädökset, joissa huolehditaan esimerkiksi äänieristyksestä, wc-tilojen määrästä, esteettömyydestä, ilmanvaihdosta ja niin edelleen. Myös terveysviranomaisten pitää nykyisellään hyväksyä tila elintarvikehuoneistoksi, mikä edellyttää muun muassa omavalvontasuunnitelman laatimista

    • spurguthirteenry

      Ajos krouviin pääsee lötköttävissä verrareissa vaikka olisi taskutkin vedetty ulos. Kalijakin maksaa alle 60% sen mitä ravintoloissa maksaisi. Siellä ei ole pukukoodia ja oksentaakkin voi ovenpieleen. Samalla voi ostaa vähän pillereitäkin jos alkaa pelottaan tai muutenvain ahdistaa.

      • Antti.Jysky

        "Ajos krouviin pääsee lötköttävissä verrareissa vaikka olisi taskutkin vedetty ulos. Kalijakin maksaa alle 60% sen mitä ravintoloissa maksaisi. Siellä ei ole pukukoodia ja oksentaakkin voi ovenpieleen. Samalla voi ostaa..."
        Mikä parasta, niillä on parin tunnin välein kuljetus Kemin keskustasta Täiköntorilta Ajos Krouviin. Samalla kyydillä pääsee myös takasin keskustaan. Oivallinen paikka kaikille verkkari- ja kumisaapaskansalle. Riehujat pannaan kuljetuksen ajaksi käsirautoihin. Kaikilla on hauskaa ja ellei ole, niin pakotetaan.


      • Ajoksen.Arska

        "Ajos krouviin pääsee lötköttävissä verrareissa vaikka olisi taskutkin vedetty ulos."
        Tuohon täytyy vielä lisätä, että ei haittaa, vaikka housut olis auki ja kalu vedetty ulos. On kuitenkin huomioitava, että järjestyksenpidossa auttaa Brothers of Odins. Jos joku asiakkaista käy kovin väkivaltaiseksi tai alkaa riehua, hänet viedään hetkeksi ulos ja opetetaan käyttäytymään.


    • Jaakko.Möttönen

      "Ajos krouviin pääsee lötköttävissä verrareissa vaikka olisi taskutkin vedetty ulos. "
      On kuitenkin erityisesti huomioitava, että Ajos Krouvissa ei tule kovin kovaäänisesti rukoilla Allahia eikä kumarrella Allahin nimeä huudellen, koska se saattaisi ärsyttää paikallisia uskovaisia. Tämä saattaisi myös rikkoa krouvin harmonisen ilmapiirin.

    • qweras

      Pohjolan Sanomien ja Lapin Kansan mukaan Kemissä on aloittanut toimintansa Soldiers of Odin -niminen katupartiointiryhmä, joka omien sanojensa mukaan haluaa parantaa ihmisten turvallisuuden tunnetta. On kuitenkin huomioitava, että järjestyksenpidossa auttaa Soldiers of Odin. Jos joku asiakkaista käy kovin väkivaltaiseksi tai alkaa riehua, hänet viedään hetkeksi ulos ja opetetaan käyttäytymään. Kemissä ei ole muuttunut esimerkiksi turvapaikanhakijoiden lisääntyneen määrän takia.

      • Pohjolan.Sanomat

        "Kemissä ei ole muuttunut esimerkiksi turvapaikanhakijoiden lisääntyneen määrän takia."
        Mikä ei ole muuttunut? Ainakin poliisien hälytystehtävät ovat moninkertaistuneet ja erityisen häriöalttiita pesäkkeitä ovat turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukset. Niihin on hälytyskäyntejä keskimäärin yhdestä kahteen päivittäin.


      • djjgf

        Niin miten se vaikuttaa ihmisten normaali elämään vaikka VOK:ssa ois 24/7 tilanne päällä. Sielläpä rähisevät keskenään.


      • Risto.Kolkka_Kemin.srk
        djjgf kirjoitti:

        Niin miten se vaikuttaa ihmisten normaali elämään vaikka VOK:ssa ois 24/7 tilanne päällä. Sielläpä rähisevät keskenään.

        "Sielläpä rähisevät keskenään."
        Silloin kun vastaanottokeskuksen henkilökunta hälyttää poliisit paikalle rahoittamaan tilannetta ja estämään mahdollisia pahoinpitelyjä tai puukotuksia, poliisi ei voi jättää menemättä ja ajatella vain, että sielläpä rähisevät keskenään. Poliisien määrää on vähennetty valtiovallan toimesta. Jos poliisit ovat tutkimassa pahoinpitelyä tai puukotusta vastaanottokeskuksessa, silloin he eivät ehdi muualle, vaikka hätä olisi suurikin. djjgf djjgf djjgf!


      • Anna_P
        djjgf kirjoitti:

        Niin miten se vaikuttaa ihmisten normaali elämään vaikka VOK:ssa ois 24/7 tilanne päällä. Sielläpä rähisevät keskenään.

        "miten se vaikuttaa ihmisten normaali elämään vaikka VOK:ssa ois 24/7 tilanne "
        Tietenkin vaikuttaa. Jos Kemin poliisin hälytysajoneuvot ovat kaikki vastaanottokeskuksessa hakemassa pahoinpitelijää, ei heitä silloin muualle saa, vaikka kuinka tarvittaisiin. Vastaanottokeskukseen ei kannata kahden poliisin mennä vaan sinne tarvitaan iso ryhmä poliiseja. Sota-alueilta tulleet pakolaiset eivät suuremmin poliisia kunnioita vaan uhittelevat ja käyvät käsiksi myös poliiseihin. Poliisit ovat muutamassa tapauksessa joutuneet oman turvallisuutensa vuoksi perääntymään ja poistumaan paikalta tai heidät on saatettu teljetä vastaanottokeskuksen huoneeseen.


      • Unto.Julkkunen_Kemi
        djjgf kirjoitti:

        Niin miten se vaikuttaa ihmisten normaali elämään vaikka VOK:ssa ois 24/7 tilanne päällä. Sielläpä rähisevät keskenään.

        Joo, vaikuttaa se. Silloin kun kaikki Kemin poliisit ovat vastaanottokeskuksessa, kenenkään kemiläisen ei tarvitse pelätä polliisia. Vastaanottokeskukseen ei riitä yksi poliisipartio poliisin turvallisuuden takia vaan tarvitaan paljon poliiseja, jos aikovat palauttaa järjestyksen. Siellä on paljon reippaita pakolaisnuoria, jotka ovat lähteneet pakoon väkivaltaa.


    • tietotoimistossa.suhisee

      Ja loppuaika menee poliisilla oodinin spedejen seuraamiseen.
      Johan sen supo:kin myöntänyt että oodin ei ole sitä mitä väittää. Ja niillä sitä tiedustelutietoa asioista on, niinkuin on paikallispoliisillakin jäsenten rikoksista ynnä huumekaupoista sun muista laittomuuksista.
      Mutta eihän nämä asiat tyhmän partioilaisen mielestä maksa mitään yhteiskunnalle. Ainoastaan pakolaiset maksaa vaikka itse loisivat minkä kerkiävät.

      • Kemiläinen_86

        "Ja loppuaika menee poliisilla oodinin spedejen seuraamiseen. "
        Soldiers of Odin -partiosta ei ole Kemissä tehty ainoatakaan tutkintapyyntyä tai rikosilmoitusta poliisille. Silloin, kun Soldiers of Odin -ryhmä liikkuu Kemin kaduilla, on sillä pelkästään positiivinen vaikutus kemiläisten turvallisuuteen. Tervehtikäämme ilolla Soldiers of Odin -järjestyspartiota silloin kun satumme näkemään heidät Kemin kaduilla. He auttavat poliisia pitämään järjestystä ja turvallisuutta. Kirjoitan nimenomaa Soldiers of Odin ryhmästä, kun he liikkuvat Kemissä. Heidät tuntee Soldiers of Odin -puserosta. Heille ei tule huudella asiattomuuksia, kun he pyyteettömästi suorittavat partiointitehtäväänsä, joka on lainkuuliaisten kemiläisten edun mukaista.


      • dhshsj

        Vaikka ei ole tehtyilmoitusta luuletko ettei heitä seurata?


      • huhhuhodinit
        Kemiläinen_86 kirjoitti:

        "Ja loppuaika menee poliisilla oodinin spedejen seuraamiseen. "
        Soldiers of Odin -partiosta ei ole Kemissä tehty ainoatakaan tutkintapyyntyä tai rikosilmoitusta poliisille. Silloin, kun Soldiers of Odin -ryhmä liikkuu Kemin kaduilla, on sillä pelkästään positiivinen vaikutus kemiläisten turvallisuuteen. Tervehtikäämme ilolla Soldiers of Odin -järjestyspartiota silloin kun satumme näkemään heidät Kemin kaduilla. He auttavat poliisia pitämään järjestystä ja turvallisuutta. Kirjoitan nimenomaa Soldiers of Odin ryhmästä, kun he liikkuvat Kemissä. Heidät tuntee Soldiers of Odin -puserosta. Heille ei tule huudella asiattomuuksia, kun he pyyteettömästi suorittavat partiointitehtäväänsä, joka on lainkuuliaisten kemiläisten edun mukaista.

        Öööööööööö... No nyt on jo niin paksua sontaa että huh huh!!!


    • shshag

      Varsin isänmaallista toimintaa olla töissä juuri että saa liitonpäivät täyteen ja seuraavat 500 päivää kotona maatessa, sitä se just on näillä urpoilla. Lisäksi vielä parhaimmat ajelee pikkupalkalla suoraan lapaseen kun ovat samalla työttömiä työnhakijoita kortistossa. Sitten kehtaavat vielä urputtaa että matut vie meidän rahat ja naiset.

      • Seppi_Puukkokummusta

        "Varsin isänmaallista toimintaa olla töissä juuri että saa liitonpäivät täyteen ja seuraavat 500 päivää kotona maatessa, "
        Suuri työttömyysprosentti on valitettavasti Kemin ongelma. Soldiers of Odin -järjestössä saattaa olla joku työtönkin. Suurimmalla osalla heistä on kuintenkin ansiotyö, jonka ohella he suorittavat katupartiointia. Työttömätkään Soldiers of Odin -ryhmän jäsenet eivät ole kuitenkaan jääneet kotiin makaamaan vaan ovat ottaneet tehtäväkseen valvoa kiertävänä ryhmänä kemiläisten turvallisuutta raiskauksilta ja väkivaltaisilta hyökkäyksiltä. Olkaamme tyytyväisiä, että he suorittavat tehtäväänsä pyyteettömästi. Se on todettu tarpeelliseksi niin Kemissä kuin muissakin Suomen kaupungeissa ja vieläpä ulkomaillakin, jonne Soldiers of Odin -liike on levinnyt Kemistä.


    • Wääwäää

      On kait se ollu aikojen alusta nuin. Että ei esim. verkkareissa ja joskus katottiin kenkiäki?!
      Hyvä näin :)

      • Harvoin_ravintolassa

        "On kait se ollu aikojen alusta nuin. Että ei esim. verkkareissa ja joskus katottiin kenkiäki?! "
        On kaikkien etu, että ravintoloihin ja kapakoihin päästetään sisään vain asianmukaisesti pukeutuneita asiakkaita. Silloin enemmistö asiakkaista viihtyy paremmin, kun kukaan ei ole tullut likaisissa roikkuvissa verkkareissa juhlimaan. Asiallinen pukeutuminen on toisten asiakkaiden huomioonottamista. Jos ei ole varaa ostaa asianmukaisia juhlavaatteita, on parempi, että jää kotiin eikä tuhlaa viimeisiä rahoja alkoholiin.


    • Onnuotolloja

      Painukaa ootinipellet sotkemaan omia törky ketjujanne.teitä ei kaivata näihin oikeisiin keskustelu ketjuihin.

    • narknark

      Kemin narkkarit

    • Mallipukeutuja

      Pääseekö Ajos-krouviin Odin-liivijengin asusteissa?

    • homojaneon1

      Nahka housut mitkä perseestä avoimet ois suotavaa.

      • entinenk

        Vieläkö vanha Kaleva on voimissaan ?


    • Huvipursi

      Nyt Kemi on saanut oman ravintolalaivan , kun rovaniemeläiset
      lähettivät uppoamistilassa olevan lotjan makaamaan sisäsatamaan .

    • kippistävaan

      Vieläkö koitto ja Samppi on hengissä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe