Oon 15v tyttö ja ihastunut 27v mieheen..

daniela--

Mielipiteitä?

Tai oikeastaan oon vielä 14v ja mies 26v, kesällä täytän 15 ja mies joskus syksyllä 27.

Tiedän että meillä on ikäeroa, mutta oikeastaan se ei kiinnosta minua paskaakaan.. Olen valmis tekemään omat päätökseni asian suhteen ja oon kavereillekin kertonut ihastuksesta tähän mieheen, mut ne on ollu vähän järkyttyneitä just meidän ikäeron takia ja sitten kun myös miehellä on taustaa huumeiden ja rikollisuuden kanssa. Mutta hän ei ole silti paha ihminen, sen verran tiiän ja tunnen häntä. :) koska eihän huumeet ja rikollisuus automaattisesti ihmisestä pahaa tee, vaan hänelle on sattunut jotain, ollut ongelmia, että on ajautunut huonoille raiteille elämässään. Tahdon tukea ja auttaa miestä, olla ystävä. Ehkä myös myöhemmin rakastaa, jos meidän tunteet etenee siihen suuntaan..

Niin tuomihetteko täysin tälläsen vai uskotteko että tästä voi kehkeytyä vielä vuosisadan rakkaustarina? Ei ehkä nyt, koska en tiiä haluaako mies mun kanssa seurustella kun meillä on ikäeroa sen verran enemmän, mutta ehkä myöhemmin jos synkkaa ja kemiat pelaa...

Emmä ainakaan miehen kanssa voi olla jos se ei saa lopetettua huumeidenkäyttöä, oo täysin päässy irti rikollisuudesta! Et nää on mun vaatimukset ennen kuin parisuhde voi alkaa. Koska ajattelen myös meidän tulevaisuutta, jos haluan tuon miehen kanssa lapsia, lasten isä ei voi olla narkkari tai rikollinen... Vaan lapsi ansaitsee ehjän ja onnellisen perheen. :)

Mulla itselläni ei ole ollut ehjää ja onnellista perhettä, joten ollaan miehen kanssa koettu paljon samanlaisia vaikeuksia yms... Siksikin koen olevani hänen sielunkumppani <3

Mies on tosi komea, pitkä, tuuhea tumma tukka, tatuoitu, tyylikäs... Ei ihme että olen rakastumassa häneen!

Enkä koe olevani enää mikään pikkutyttö, vaan nuori naisen alku, joten kyllä musta on todellakin auttamaan miestä jos sitä epäilette.

22

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seinäpää

      ''koska eihän huumeet ja rikollisuus automaattisesti ihmisestä pahaa tee''
      Ei, ja tämän takia vankilat ovat täynnä kilttejä, empaattisia ja yhteiskuntaan sopivia yksilöitä, jotka naapurin Martta ny vahingossa on tönäissyt väärille raiteille.

      Tuo aloitus jo riittää siihen että voi todeta, ettet todellakaan ole kypsä vielä suhteeseen etkä todellakaan ymmärrä, millaisia vaaroja vanhempi, rikollistaustainen mies voi sinulle tuoda. Haluatko oman elämäsi "vahingossa" syöksyvän raiteiltaan vain sen takia, että tutustut mieheen ja hänen huonoon kaveripiiriinsä? Pian sinulla on tuo sama tausta ja ihan vaan väärille poluille astuttuna hankittu.

      Ihan vinkkinä: ota tekstisi ylös ja säilö se jonnekin laatikkoon. Laita päälle, että saat avata kirjeen vasta, kun olet 25v. Kun tuolloin avaat kirjeen ja luet tämän, haluat hakata päätäsi seinään.

      • trulli-kävitrollille

        hyvin kommentoitu...!
        mut tää on joku trolli!! /"netti teini" kun joka palstalla vouhkaa.... :(


    • 6574

      "Mulla itselläni ei ole ollut ehjää ja onnellista perhettä, joten ollaan miehen kanssa koettu paljon samanlaisia vaikeuksia yms... Siksikin koen olevani hänen sielunkumppani <3"

      Ajattele tulevaisuuttasi. Haluatko tulevaisuudessa ehjän ja onnellisen perheen? Valitettavan usein huumeet eivät sellaiseen kuulu.
      On varmasti helppo samaistua samassa veneessä olevaan, mutta en suosittele sinua nk. lokeroimaan itseäsi samaan tilanteeseen kenenkään ihmisen kanssa. Kokemuksia voi toki jakaa, mutta kannattaa aina yrittää selvitä ennemmin kuin ajautua ongelmiin.

      Olen itse saman ikäinen nainen kuin miehesi on nyt ja ihmettelen vain sitä, että miten hän ei etsi oman ikäistään kumppania.
      On minullakin ollut alkon kanssa ongelmaa, mutta nyt olen menossa paljon parempaan suuntaan ja enää on vain muistikuva juopottelusta. Sanoisin, että ikä on tuonut viisautta tuon juomisen suhteen.
      Okei, tämä on vaan mun mielipide, mutta yleensähän tässä iässä luovutaan jo tuollaisista nuoruuden kokeiluista ja aletaan ottaa elämä vakavammin niin oletko miettinyt, että onko hänellä aikomusta vielä kokeilla huumeita?

    • mekkk

      Mies on lapsiin sekaantuja ja en miehenä ole koskaan ymmärtänyt että melkein 30v mies vikittelee 15v ikaista lasta ja jotain viiraa miehellä. Kun itse olin 25v ja käytiin opiskelijariennoissa -80 luvulla ja jos paikka oli sellainen missä oli 18v ikäjä niin aika kakaroita oli ne 18v naiset ja tunsi olevansa väärässä paikassa. Kun itse olin alta 30v niin parhaat kyydit sain noin 40v naisilta.

    • jkiiop

      Sinä ap. olet vielä lapsi ja tuo mies on jo mies ja kerrot vielä, että hänen elämänsä on karannut käsistä vaarallisesti.
      Sinä et tätä kaveria pysty auttamaan millään tavalla, koska sinulla ei ole edes mitään oikeuksia.

      Siinä saatat olla oikeassa että kaveri on eräänlainen ressukka, joka on toisten vietävissä, mutta hän tarvitsee ihan aikuisten terapeuttien hoitoa.
      Jos mies koskee sinuun seksuaalisesti, tekee hän rikoksen, vaikka sinä sen itse sallisit, siltikin kyse on rikoksesta ja aiheutat miehelle huomattavasti enemmän vaikeuksia kuin mitään hyvää.
      Joten jos kaverista välität, kerrot hänelle olevasi alaikäinen ja teette täydellisen eron. Aikanaan löydät kun olet valmis varmasti nuoren miehen, joka on vastuullinen omasta elämästään ja siten voitte saada hyvän elämän.
      Tuntemasi nuori mies sitä vastoin ei osaa kantaa vastuuta omasta elämästään.
      Mistä muuten löysit tuon kaverin?

    • Äläsekaannu

      Kuule, ei 15 v teinin tarvitse eikä kuulu auttaa ketään 27 v narkkaria, siitä ei mitään hyvää seuraa. Etsi ikäistäsi seuraa ja pysy erossa. Jos oma tyttäreni kysyisi tällaista niin kyllä viettäisin unettomia öitä. :-(

    • Kakkossmiess

      Rikollinen huumeidenkäyttäjä ja pedofiili. Ei se paha mies ole, eipä...

    • Nohehheh

      Voi hyvä tyttö poloinen! Ei todellakaan ole sinun tehtäväsi tukea ja auttaa rikollista narkkaria. Unohda mies, ja keskity elämään.

      Vaikka mies pysyisikin kaidalla tiellä, niin loppuelämänsä hän on narkkari. Samoin kuin alkoholistit alkoholista, ei narkkarikaan pysty ikinä sanomaan olevansa irti aineista. Jokainen päivä raittiina, ilman huumeita, on oma suuri tai vähän pienempi taistelunsa. Usein tulee retkahduksia. Joskus käyttö vaan jää päälle loppuelämäksi (joka ei ole pitkä). Ja etenkin tuollaisella sinisilmäisellä elämänkokemattomuudella et koskaan tiedä milloin narkkari narkkaa. Eihän sitä myönnetä, ei millään, vaikka jäisi kiinni. "TÄMÄN kerran retkahdin". Vaikka jo viikkoja/kuukausia olisi käyttänyt. Tiedän tämän, sillä tunnen läheisesti työni puolesta päihdeongelmaisia. Tässä oli turhan lyhyt ja lässähtänyt kuvaus narkkien ongelmista. Toivottavasti otat onkeesi, ja lakkaat haaveilemasta hölmöjä. Jos olisin äitisi, laittaisin sinut vähintään kahdeksi vuodeksi kotiarestiin...

    • ikäonvainnumeroita

      Oon sua reilu kymmenen vuotta vanhempi, mutta itse 15-vuotiaana olin hyvin samanlaisessa tilanteessa. Mies, johon silloin ihastuin, oli 25-vuotias hieman alkoholisoitunut ja juuri päässyt vankilasta. Mies oli myös työtön ja koditon, punkkasi milloin missäkin eikä hän ajokorttiakaan omistanut. Valtion hotellissa vieraili melkeinpä säännöllisesti, koska oli kova kännireuhaaja, tappeluja oli muiden kanssa vähän väliä. Muistaakseni puolisen vuotta mies mua yritti iskeä ja itse torjuin hänet, koska ikäeroa oli paljon sekä hänen alkoholin käyttäminen ei enää ollut ihan normaaleissa rajoissa. Mutta sitten siinä ajan saatossa ihastuin ja lopulta rakastuin häneen.

      Muistaakseni puolivuotta seurusteltiin niin, että nähtiin vain viikonloppuisin. Sillä itse olin opiskelemassa 150km päässä kotipaikkakunnaltani, missä mies asui. Vanhemmilleni kerroin melkein heti seurustelun alussa, että tilanne on nyt tämä ja kyllähän vanhempani kauhustelivat ikäeroa ja kun tiesivät miehen taustaa. Mutta silti mies oli tervetullut joka viikonloppu vanhempieni kotiin ja hyvin äkkiä he huomasivat, että mies on asiallinen ja kunnollinen heppu.

      Puolen vuoden viikonloppu näkemisien jälkeen mies muutti luokseni. Hän sai töitä, hommasi ajokortin, vähensi viinan juontia. Mä uskon, että meidän suhde oli yksi hänen elämänsä parhaimpia asioita. Ja mä olen niin onnellinen, että mulla oli mun aikuiseksi kasvamisen aikana elämässäni niin hieno ihminen rinnalla. Tää mies opetti mulle niin paljon kaikkea uutta ja tuntematonta, ja pysy rinnalla vaikka välillä taisin olla aika hirveä teini.

      Kuusi vuotta me oltiin yhdessä. Mies joutui vankilaan, kun olimme seurustelleet vähän päälle viisi vuotta ja meidän suhde ei kestänyt sitä hänen vankilassa oloaan. Uskon, että jos hän olisi välttynyt ehdottomalta tuomiolta, me oltaisiin vieläkin yhdessä ja meillä olisi perhe.

      Nyt erostamme on noin nelisen vuotta ja me pidetään vieläkin viikottain yhteyttä. Hän on löytänyt rinnalleen oman ikäisensä naisen ja on onnellinen hänen kanssaan. Ja minäkin olen aidosti onnellinen hänen puolestaan. Tämä mies vaikutti mun elämään niin paljon. Olen niin kiitollinen, että hän on olemassa. Rakastan miestä vieläkin, hän tulee aina olemaan yksi parhaista ystävistäni.

      Sinun tilanteeseen en oikein osaa ottaa kantaa. Nyt 25-vuotiaana tuntuu hurjalta, että minun ikäinen seukkaisi 15-vuotiaan kanssa, mutta sillon kun itse olin siinä tilanteessa, ei se niin hurjaa ollutkaan. Mä en halua rohkaista sua tai 'torua' sua. Sun täytyy tehdä niin, mikä susta itsestäsi tuntuu parhaimmalta. Kyllä 15-vuotias osaa jo ajatella asioita monelta kantilta ja tietää, mikä on itselle parhaaksi. Mun mielestä 15-vuotias ei ole enää lapsi.

      Tee niin, mikä tekee sut onnelliseksi. Sillä lopulta muulla ei oikein ole merkitystä, sä olet sun oman elämäsi tähti. Tsemiä!

      • 546456

        Hienon miehen olet löytänyt kaikkien kunnollisten joukosta.
        Nyt sitten vielä annat 15 vuotiaalle elämänkoulu ohjeita, joita hän ei tarvitse.
        Miten meni näin omasta mielestä?


      • anneTx

        No olipa hieno mies...

        Minulla on ollut päässä jo lapsuudesta asti millainen miehen pitää olla. Peruskriteerit on a) ei juopottele b) ei ole väkivaltainen c) tasapainoinen. Linnakundeihin en olisi ikinä vilkaissut.

        Normaalisti naiset kiertävätkin kaukaa hulttiomiehet. Jos naisella itsellään on mielenterveysongelmia, persoonallisuushäiriöitä, henkistä epätasapainoa, hän vetää huolttiomiehiä puoleensa magneetin lailla, ja on liian lapsekas torjumaan heitä. Se on niin kivaa, kun saa hyysätä, ja tuntea olevansa miehen yläpuolella. Sellaista tunnetta ei normaalin tervejärkisen miehen kanssa tulisikaan.


    • anneTx

      Ei voi kehittyä vuosisadan rakkaustarinaa, ainoastaan yksi monista kaltaisista rakkaustragedioista. Älä oikeasti ole niin tyhmä, että alat hengailemaan narkkarin kanssa. Kuten tuossa jo sanottiin, kerran narkkari on sitä loppuelämänsä.

    • daniela--

      Ompa tämä keskustelu täynnä tyhmyyttä. :) Arvasin ettei monikaan tuu ymmärtämään mun ja miehen rakkauden päälle, vaan me saadaan taistella siitä.

      Sanoin mitä tahansa, ajattelin miten tahansa. Silti olen teidän mielestä vaan typerä teini ja lapsi!

      Kahtokeepa peiliin. Tuommonen aliarvioiminen nimittäin satuttaa.

      Kuten sanoin, mulla on hyvät periaatteet, mun ei tarvitse välttämättä alottaa miehen kanssa suhdetta nyt vaan esim. sitten kun oon 18v ja mies 30v. Suhteen alkamiselle myöskin ehtona on, että mies raitistuu ja jättää rikollisuuden.

      Minä haluan myös auttaa ihmistä joka on ojassa, en lyödä lyötyä. Niin kuin te teette !

      Eikä mun iällä ole hevonperseen vertaa väliä, saanko minä silloin auttaa miestä vai en !

      Kun todellakin saan. :)

      Eikä varmasti tuu olemaan helppoo, alttius narkkaamiseen säilyy aina, mutta jokaisella meistä on omat sairautemme ja vaivamme, ei sen takia tule ketään syrjiä.

      • eikiiremihinkään

        ihastus menee ohi ajan kanssa
        ihastuksia tulee ja menee

        olin 12v. hän 15v. ihastuin
        17v hän 16v. ihastuin
        19v. hän 22v. rakkaus


      • daniela--

        Osa ihastuksista menee ohi, osa jää, ne jotka jää niin niistä kehittyy rakkaus. Tulee vaimoja ja aviomiehiä.

        Sä voit elää paussilla, minä en elä hidastettuna. Vaan elän omaan tahtiin.

        Haaveilen myös nuoresta äitiydestä, eli siis että saisin esikoisen 20-vuotiaana. Koska nuorena äidiksi tulo sopisi mulle täydellisesti. Niinpä mulla ei oo yhtään aikaa hukattavaksi, vaan aion rakentaa tämän miehen kanssa meidän suhdetta vakavasti useamman vuoden ajan ennen lapsen saantia ja vanhempi mies sopii siinäkin mielessä mulle, että moni mun ikäinen mies ei varmaan halua 20-vuotiaana lasta, mutta vanhemman miehen kanssa tulevaisuuden suunitelmat voi paremmin kohdata.


      • 5467456456

        Jos valitaan tavallinen narkkari, johon sinulla ei ole minkäänlaisia tunteita, et kokisi samoin, joten se siitä kaksinaismoralismista.
        Naisilla on ilmeisesti sisäänrakennettu tuo halu auttaa/muuttaa ihmistä. Alkaa jo pikku tytöstä.
        Mitä rikollisempi, sen hoivattavampi.

        Kukaan täällä tuskin on tarkoituksella "lyönyt lyötyä". Se vain on niin, että itse kukin valitsee huumeiden käytön ja rikollisuuden.

        Ja mitä sä edes kysyt mielipiteitä, kun olet tyrmäämässä ne kuitenkin? Omituinen "logiikka".
        Jos teillä on niin hieno suhde niin pidä se omana tietonasi, äläkä kysele muiden mielipiteitä, sillä varmasti tulet saamaan kritiikkiä ihan mistä tahansa.


      • voityttöparkaa

        Kuules daniela, sun tehtävä ei ole saada ketään narkkaria pääsemään irti huumeista. Sitä varten on ihan muut tahot, ammattilaiset. Kai sä fiksuna tyttönä sen tajuat? Eikä narkkari tai olipa kyseessä mikä vaan riippuvaisuus, parane ellei sitä itse halua. Ja hän tekee sen aivan oman itsensä hyväksi. Sulla ei ole oikeutta vaatia häntä muuttumaan sun takiasi, ei sun rakkautesi takia. Vain jos hän itse haluaa. Oletko kysynyt, onko hänellä oikeasti halua päästä irti aineista ja mitkä ovat hänen motiivinsa siihen?
        Sä olet jo päättänyt, miten sun elämäsi etenee. Voi vannoa ja vakuuttaa, ettei elämässä mene mikään suunnitelmien mukaan. Kuvitellaampas tilanne, että sulla on kaksi pientä lasta hoidettavana ja ukko jatkaakin huumeiden käyttöä, mukana alkoholi, pahoipitelee ihmisiä, säkin saatat saada huumepöllyissä häneltä turpaan. Miten sitten suu pannaan? Onko sulla jos siihenkin tilanteeseen suunnitelma valmiina?


    • 1617v

      Komea pitkä tatuoitu tyylikäs. mut tatuointu on tosi lapsellinen ihminen.
      Kaikki KIILTÄVÄ ei oli KULTaa !!!!!!!!!!!!!!!!

    • sunihastus

      Teini - iän haaveet

    • parantamisenhaluako

      Kummallista että tytöt/naiset ei ihastu kunnollisiin vaan näihin ex huumeidenkäyttäjä/vankilakundeihin? Mistä johtuu?

      • jasittenparkuvat

        Katsos nimim. parantamisenhaluako, on myös meitä oikeasti älykkäitä nuoria naisia/tyttöjä, jotka emme tuollaisiin narkkareihin ja vankilakundeihin edes vilkaise. Ei ikinä. Mutta noitakin löytyy, jotka haluavat itselleen tulevaisuuden suoraan perseestä. Jättäisivät edes lapset hankkimatta!


    • älypeppussa

      rakkaus on sokea

      kauniimpi nainen on kylmä
      komea mies on tyhmä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe