Tavarantarkastaja

tavarant

on hakusessa. Missähän yrityksessä olisi hyvä Tampereella tai lähikunnissa?

15

1135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siantuntija

      Tarvitset tarkastajaa kaiketi kiistatilanteessa. Ala on synkästi korruptoitunut. Lausunto tulee aina tilaajan mielen mukainen. Käräjäoikeus, jossa ei ole asiantuntemusta millään alalla, joutuu päätöksissään nojautumaan tuohon saastaan.
      Voi tulla halvemmaksi kun nielet tappiosi ja otat opiksesi.
      Olin kerran tilanteessa, kun kattofirma ryssi työmaansa ja taloyhtiö joutui maksamaan 20.000 ylimääräistä jonkun virolaispässin huolimattomuuden takia. Kattofirma toi Tampereelle Helsingistä "asiantuntijan" joka selitti mustan valkoiseksi. Asiantuntija oli alkoholisoitunut insinööri joka myi sielunsa jollakin hinnalla.

    • väärinkäsityksiä

      Tavarantarkastaja on puolueeton kauppakamarin hyväksymä asiantuntija. Se ei tietenkään ole missään sidoksissa urakoitsijaan.

      • Anonyymi

        Valitettavasti et taida olla tietoinen, että Suomi ei ole korruptiovapaa maa.


    • riitaisaaon

      Samaa mieltä edellisen kanssa. Tavarantarkastajan riita tilanteessa, voitte ottaa yhteisellä hyväksynnällä täysin ulkopuolisen, joka on puolueeton!

      • rakmestr

        tarkastin juuri erään maistraatin suositteleman tavarantarkastajan raportin ja voin rak.mestarina todeta, että raportti oli ihan huuhaata. raportissa ei ole mitään mainintaa ko asiaa vaan kirjoittaa asian vierestä. ei ole ottanut kantaa tehtyyn korjauksiin jne. raportti maksoi tilaajalle liki tonnin. eili pelkkää rahastusta. eikä tarkastaja ole pyynnöstä huolimatta palauttanut mitään materiaalia. tarkastajasta on tehty ilmoitus maistraattiin. tämä tarkastaja oli tampereelta. ja maistraatti antoi tilaajalle kaksi nimeä.


    • vähä.lipsahti

      Hyvä kertomus paitsi että kauppakamari on se mikä hoitaa asian.

      • rakmestr

        Sori vaan, mutta tarkastajan nimi annettiin juuri maistraatista. Kuluttajaneuvoja antoi maistraatin nemron, josta nimi saatiin.


      • Anonyymi

        Ei hoida. Olen ollut yhteydessä. Myöntävät, että ongelmia esiintyy, mutta eivät voi kitkeä niitä pois. Heidän tehtävänsä on myydä titteleitä ja siihen se jääkin. Katsovat henkiön muodollisen pätevyyden, että on ollut raksalla 10 vuotta, ja siinäpä se sitten. Jokun vaatimaton koe on tehtävä, mutta sehän ei sitten takaa mitään, että toimisi oikeassa elämässä sen mukaan. Vastuullisuus on henkilöllä itsellään ja titteliä ei saa pois, vaikka olisi täysi huijari. Aina voi sanoa, että en huomannut vikoja jne...


    • Rahatnussittu

      Kauppakamari on kauppamiesten yhdistys, mikä sen tekee puolueettomaksi ?
      Kauppakamarin tavarantarkastaja ei ole yhtään sen parempi oikeudessa, kuin kuka tahansa todistaja, jolla koulutusta tai pätevyyttä rakennusalalta.
      Pelkkä maininta puolueettomuudesta ei paljon paina, tosiasioiden pohjalta päätetään.
      Jos kauppakamarin lautakunnassa istuu päättämässä ja valituksia käsittelemässä esim. Kauppapuutarhuri, niin millä asiantuntemuksella liikutaan ?
      Kerran valitin tavarantarkastajan tarkastuksen ammattitaidottomuudesta tavarantarkastuslautakuntaan ja nimilistassa oli monenmoisia kauppamiehiä , päättämässä ettei tarkastaja ole mitään virhettä tehnyt. Maksoi 500 mk ja lisää olisi taas saannut valittaa keskus lautakuntaan Helsinkiin ja taas 500 mk.
      Täysin turha tuollainen kauppakamarin hyväksymä tarkastaja, ei mitään tekemistä puolueettomuuden kanssa ja vielä idioottikin.

    • riitaisaaon

      Minähän sanoinkin, että riita tapauksissa kannattaa ottaa molemmille tuntematon tarkastaja! On se sitten millainen pässi tahansa, niin ei tarvitse ajatella puolueellisuutta!

      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa. Ainakin meillä oli erittäin puolueellinen tavarantarkastaja, joka pelasi myyjän ja välittäjän pussiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa. Ainakin meillä oli erittäin puolueellinen tavarantarkastaja, joka pelasi myyjän ja välittäjän pussiin.

        Valitimme Kauppakamariin, joka sanoi voi voi. Valitettavasti tällaista voi tapahtua, mutta eivät voi mitään eikä titteliä saa pois.


    • Anonyymi

      En myöskään usko tarkastajien puolueettomuuteen. Saimme juuri raportin, jonka tarkastaja teki 2 kuukauden. Pääongelmaa ei kuvattu raportissa ollenkaan, vaikka valokuvat oli liitetty. Tarkastaja ei ottanut asennusohjeita lainkaan huomioon, vaikka ne oli annettu. Raportin tehtiin tilajan eduksi, vaikka aiemmin 3 erilaista riippumatonta yritystä huomautti asennuksessa puutteita, jotka tarkastaja ohitti.

      • Anonyymi

        Hei, minäkään en usko puoluettomuuteen. Mitä asennusta tarkastus koski? Teittekö valituksen tarkastuslautakunnalle? Tällainen toiminta olisi saada hyvä julki.. tarkastusraportista ei saa jakaa osia / lainauksia, mutta sen voi jakaa kokonaisuudessaan. Voittehan peittää siitä nimet ja yhteystiedot, jos haluatte toimia anonyymisti. Lukisin mielelläni raportin ja auttaa mahdollisuuksieni mukaan asiassa. Oma valitukseni otettiin aikoinaan huomioon ja tavarantarkastajan suhteen tehtiin toimenpiteitä.


    • Anonyymi

      Nuorempana tarkastelin useampiakin "tavaroita" nyttemmin olen pitäytynyt vain yhdessä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe